Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννα μου ηθελα να σου πω οτι εψαξα λιγο αυτο που μου ειπες και δεν ειδα καλα λογια γενικως...Για τα δημητριακα νουνου κοιμαμαι κ μεγαλωνω δεν ελεγες?Θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο αλλα προσπαθω νατου φτιαξω παλι το προγραμμα...Ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου..Α κ κατι αλλο μηπως ξερετε κατι σχετικο..Αλλες μαμαδες βαζουν στο τελευταιο γαλα ρυζαλευρο για να κρατιουνται χορτατα την νυχτα.Το εχετε ακουσει?

Ναι, το ρυζαλευρο το εδιναν απο παλια οι παιδιατροι για να ειναι χορτατα τη νυχτα.Προκαλει ομως δυσκιλιοτητα. Αυτα τα ""κοιμαμαι, μεγαλωνω"" σου ελεγα, αλλα και εγω δεν τα ξερω, τωρα βγηκαν, δεν τα ειχαν πριν 7 χρονια.Αλλες μαμαδες σου ειπαν ''κακα'' λογια?

Δεν εχω ιδεα, απλα στα ειπα για να ρωτησεις και τον γιατρο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εχω ακουσει σοφια μου ,εμενα δεν ξυπνα!!εχτες του εκανα γαλα στες 9 αντι 10 και παλι στες 6,30 το πρωι ξανα ειπιε γαλα!!

Τι μου λες Εφη μου!παραδεισος!!εμεις περιμενουμε να πιει το τελευταιο 11:30 περιπου και μετα οσο αντεξει..σημερα εφαγε στις 6...ευτυχως..Παλλιοτερα ετρωγε στις 7 ισως κ 7:30

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

αννα μου εχεις καμια συνταγη για κειμα τον εβγαλα να ξεπαγωση και δεν εχω αποφασηση πως θα τον μαγειρεψω,ασχετο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οταν ειναι για μακαροναδα, τον κανω σαλτσα και ριχνω μπαχαρι και δαφνη, μας αρεσει ετσι.

Οταν ειναι για παστιτσιο, στη σαλτσα του ριχνω μπαχαρι, γαρυφαλλο κανελα.

Τι αλλη συνταγη θες? γιουβαρλακια, ισως?

Και τα σουτζουκακια ειναι τρελλα.Επισης μπορεις να κανεις κεφτεδακια και μετα μια σαλτσα ντοματας και να τα ριξεις μεσα, τα συνοδευεις με ρυζακι η μακαρονια.

Ναι, το ρυζαλευρο το εδιναν απο παλια οι παιδιατροι για να ειναι χορτατα τη νυχτα.Προκαλει ομως δυσκιλιοτητα. Αυτα τα ""κοιμαμαι, μεγαλωνω"" σου ελεγα, αλλα και εγω δεν τα ξερω, τωρα βγηκαν, δεν τα ειχαν πριν 7 χρονια.Αλλες μαμαδες σου ειπαν ''κακα'' λογια?

Δεν εχω ιδεα, απλα στα ειπα για να ρωτησεις και τον γιατρο.

εψαξα στο νετ κ ελεγαν μαμαδες οτι δεν ειδαν διαφορα και συνηθως τα μωρα δεν το ηθελαν γιατι αλλοιωνε τη γευση του γαλατος τους.Επισης οτι στουμπωνουν τα μωρα και εμεις ηδη δεν κανουμε κακα συχνα..Καλα εκανες κ μου το ειπες δεν πειραζει θα ρωτησω το γιατρο την Πεμπτη που θα ερθει..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Τι μου λες Εφη μου!παραδεισος!!εμεις περιμενουμε να πιει το τελευταιο 11:30 περιπου και μετα οσο αντεξει..σημερα εφαγε στις 6...ευτυχως..Παλλιοτερα ετρωγε στις 7 ισως κ 7:30

τι να σου πω σοφια μου και να ξυπνηση του δινω λιγο νερο και πιπιλα και ξανα κοιμαται,το εχει το παιδι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι δεν θυμαμαι..Το βρηκα σε διαφορα σαιτ κ σε ενα που μου ειχε δειξει η Εφη.Ναι του αρεσε με την κανελα αλλα δεν του κανω καθε μερα το ιδιο.Του το εδωσα 2-3 μερες κ τωρα του δινω αχλαδι-βερυκοκο.Παντοτε αχλαδι γιατι βοηθαει στα κακα λενε...

Ναι, βοηθαει το αχλαδι οπως και ο χυμος πορτοκαλι.Καλα κανεις και αλλαζεις γιατι τα βαριουνται, ολο τα ιδια και τα ιδια.

Οταν ειναι για μακαροναδα, τον κανω σαλτσα και ριχνω μπαχαρι και δαφνη, μας αρεσει ετσι.

Οταν ειναι για παστιτσιο, στη σαλτσα του ριχνω μπαχαρι, γαρυφαλλο κανελα.

Τι αλλη συνταγη θες? γιουβαρλακια, ισως?

Και τα σουτζουκακια ειναι τρελλα.Επισης μπορεις να κανεις κεφτεδακια και μετα μια σαλτσα ντοματας και να τα ριξεις μεσα, τα συνοδευεις με ρυζακι η μακαρονια.

το προβλημα ειναι οτι και να φτιαξω πρεπει να τρωγετε κρυο για να το φαμε αυριο στην δουλεια,αρα τα μακαρονια αποκλειονται,σουτζουκακια δεν ξερω να κανω δεν ξανα εκανα,λες να κανω κεφτεδακια?η μπιφτεκια ή γιουβετσι??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

το προβλημα ειναι οτι και να φτιαξω πρεπει να τρωγετε κρυο για να το φαμε αυριο στην δουλεια,αρα τα μακαρονια αποκλειονται,σουτζουκακια δεν ξερω να κανω δεν ξανα εκανα,λες να κανω κεφτεδακια?η μπιφτεκια ή γιουβετσι??

Γιουβετσι με τον κιμα? πως?

Μπιφτεκια, ναι, κανε μπιφτεκια και παρε και σαλατα μαζι σου.Αντε σου κανω και διαιτα!:P

τι να σου πω σοφια μου και να ξυπνηση του δινω λιγο νερο και πιπιλα και ξανα κοιμαται,το εχει το παιδι!!

Ακριβως ετσι ειναι στο παιδι..εμενα αν ξυπνησει κ δεν παιρνει πιπιλα δεν ξεγαλιεται με τιποτα ..Θελει γαλα οπωσδηποτε!!Μια μερα του δωσαμε χαμομηλι κ ηθελε κ γαλα μετα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Γιουβετσι με τον κιμα? πως?

Μπιφτεκια, ναι, κανε μπιφτεκια και παρε και σαλατα μαζι σου.Αντε σου κανω και διαιτα!:P

τσιγαριζω κειμα με κρεμυδι ντοματα και μαιτανο και μετα προσθετω και το κρεθαρακι !!στην κασαρολα το κανω,ασε θα ρωτησω και τον αντρα μου τι πρωτιμα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Παω να ξαπλωσω μια ωριτσα!

Τα λεμε!

στο καλο αννα μου και εγω θα σχολασω τωρα!!

Ακριβως ετσι ειναι στο παιδι..εμενα αν ξυπνησει κ δεν παιρνει πιπιλα δεν ξεγαλιεται με τιποτα ..Θελει γαλα οπωσδηποτε!!Μια μερα του δωσαμε χαμομηλι κ ηθελε κ γαλα μετα!!

δεν γελιετε ο μικρος:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ολο το μεσημερι παλι πλανταξε στο κλαμμα ...μετα απο ποσες ωρες την κρατουσε ο σαββας σε θεση ριλαξ στην αγκαλια του κ εγω κρατουσα τα χερακια της κ αποκοιμηθηκε..στις 5 ηταν να φαει αλλα ακομα κοιμαται κ δεν την ξυπναω οτι ωρα ξυπνησει θα την ταισω ..πολυ την λυπαμαι την καημενη τετοιο κλαμμα με παραπονο να μας κοιταει σαν να μας λεει βοηθηστε με....αχ δεν μπορω ....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αχ! ετσι μου εκαναν τα αγορια μου μεχρι 14 μηνων!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...