Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τωρα που διαβασα διπλα την απορια της νικης να ρωτησω κατι αν κ ντρεπομαι:oops::oops: επειδη δεν τρωμε στο σπιτι κολοκυθακια δεν ξερω να τα κανω..εννοω δεν ξερω πως τα κανω,τα καθαριζω, τα ξεφλουδιζω τα κοβω?? μην με κοροιδευετεεεε!! τα φωτα σας!!:confused:

τα πλενεις και καθαριζεις απο μεσα εαν εχουν σπορο και τα κοβεις ,αν θες φευγεις και την φλουδα εγω την αφηνω γιατι εχει βιταμινες

Ναι Μαρια την ζυγιζω πριν φαει κ μετα...

που τα ζυγιζεις??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια μου εγω οταν ειναι να βρασω κολοκυθακια , τα ξεπλενω καλα, κοβω τις ακρες λιγο κ τα βαζω κατσαρολα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

τα πλενεις και καθαριζεις απο μεσα εαν εχουν σπορο και τα κοβεις ,αν θες φευγεις και την φλουδα εγω την αφηνω γιατι εχει βιταμινες

που τα ζυγιζεις??

Εχω μια ζυγαρια για τροφιμα.Βαζω πανω το πιατακι κ ζυγιζω..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

αααααααα εγω δεν εχω τετοιο και εχω χασει το μετρημα.εχτες του εκανα ετοιμη την εφαγε ολη 150 μλ

Εβαλες εννοεις 150μλ νερο?Ετοιμη φρουτοκρεμα λες?Η ρυζαλευρο?Ποια του δινεις ?νουνου?

Εγω χθες για 2η μερα του εβαλα 100μλ νερο +ρυζαλευρο-βανιλια κ το εφαγε ολο ευτυχως..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εβαλες εννοεις 150μλ νερο?Ετοιμη φρουτοκρεμα λες?Η ρυζαλευρο?Ποια του δινεις ?νουνου?

Εγω χθες για 2η μερα του εβαλα 100μλ νερο +ρυζαλευρο-βανιλια κ το εφαγε ολο ευτυχως..

ναι τοσο νερο την ετοιμη της νουνου του εδωσε η μαμα μου γιατι εγω πηγα για λειζερ και η μαμα μου δεν ξερει να φτιαχνει στο μπλεντερ,το ρυζαλευτο 4 κουταλιες 140 νερο ,παλι της νουνου

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εμαθε τωρα και γυρναει μπρουμητα κ θελει μονμως να την γυριζω απο εκει στα ανασκελα!!! Τα νευρα μου!

Το ιδιο και η δικια μου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εμενα ακομα να ανακαληψει τα ποδια του,μονο τα χερακια τον απασχολουν:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η δικια μου εχθες κλοτσαγε τα παιχνιδια στο γυμναστηριο με τα ποδια της πρωτη φορα.

Αννα μου ηθελα να σου πω οτι εψαξα λιγο αυτο που μου ειπες και δεν ειδα καλα λογια γενικως...Για τα δημητριακα νουνου κοιμαμαι κ μεγαλωνω δεν ελεγες?Θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο αλλα προσπαθω νατου φτιαξω παλι το προγραμμα...Ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου..Α κ κατι αλλο μηπως ξερετε κατι σχετικο..Αλλες μαμαδες βαζουν στο τελευταιο γαλα ρυζαλευρο για να κρατιουνται χορτατα την νυχτα.Το εχετε ακουσει?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

τωρα που διαβασα διπλα την απορια της νικης να ρωτησω κατι αν κ ντρεπομαι:oops::oops: επειδη δεν τρωμε στο σπιτι κολοκυθακια δεν ξερω να τα κανω..εννοω δεν ξερω πως τα κανω,τα καθαριζω, τα ξεφλουδιζω τα κοβω?? μην με κοροιδευετεεεε!! τα φωτα σας!!:confused:

Τα πλενεις πολυ καλα , κοβεις τις ακρες , και αν εχουν διαφορα καφετια τα ξυνεις λιγο με ενα μαχαιρακι να καθαρισουν.

Διαφημίσεις

Η δικια μου εχθες κλοτσαγε τα παιχνιδια στο γυμναστηριο με τα ποδια της πρωτη φορα.

ο δικος μου ολο τα ποδια πανω εχει οταν τον βαζω στο γυμναστηριο...και κλωσταει τα μπιχλιμπιδια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ναι Αννα μου Λιονταρινα ειμαι...

Εγω παντως φτιαχνω κ μια φρουτοκρεμα με μηλο μπανανα αχλαδι που τα εχω βρασει με λιγη κανελιτσα..μιαμ μιαμ γινεται τελεια..

Και εμενα τρωει τα ποδαρινια του...

Αυτο με την κανελα το ειδα που το εγραφε στις συνταγες της παρεας.Δεν το ηξερα τοτε με τα αγορια, εσενα του αρεσε με την κανελα?

Αννα μου ηθελα να σου πω οτι εψαξα λιγο αυτο που μου ειπες και δεν ειδα καλα λογια γενικως...Για τα δημητριακα νουνου κοιμαμαι κ μεγαλωνω δεν ελεγες?Θα ρωτησω βεβαια κ τον γιατρο αλλα προσπαθω νατου φτιαξω παλι το προγραμμα...Ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου..Α κ κατι αλλο μηπως ξερετε κατι σχετικο..Αλλες μαμαδες βαζουν στο τελευταιο γαλα ρυζαλευρο για να κρατιουνται χορτατα την νυχτα.Το εχετε ακουσει?

δεν εχω ακουσει σοφια μου ,εμενα δεν ξυπνα!!εχτες του εκανα γαλα στες 9 αντι 10 και παλι στες 6,30 το πρωι ξανα ειπιε γαλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αυτο με την κανελα το ειδα που το εγραφε στις συνταγες της παρεας.Δεν το ηξερα τοτε με τα αγορια, εσενα του αρεσε με την κανελα?

αννα μου εχεις καμια συνταγη για κειμα τον εβγαλα να ξεπαγωση και δεν εχω αποφασηση πως θα τον μαγειρεψω,ασχετο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ ναι δεν θυμαμαι..Το βρηκα σε διαφορα σαιτ κ σε ενα που μου ειχε δειξει η Εφη.Ναι του αρεσε με την κανελα αλλα δεν του κανω καθε μερα το ιδιο.Του το εδωσα 2-3 μερες κ τωρα του δινω αχλαδι-βερυκοκο.Παντοτε αχλαδι γιατι βοηθαει στα κακα λενε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...