Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμαθε τωρα και γυρναει μπρουμητα κ θελει μονμως να την γυριζω απο εκει στα ανασκελα!!! Τα νευρα μου!

χαχαχα δωρα πως σε καταλαβαινω!! θυμαστε που σας το ελεγα πριν απο 2 βδομαδες...γυριζε μπρουμητα αλλα ανασκελα δεν μπορουσε κ γκρινιαα!! κ εναταξει το πρωι το εκανε μεσα στην νυχτα κ συκωνομσταν συνεχεια για να την ξαναγυρισουμε!!!:cool::cool: ευτυχως εδω κ 1 βδομαδα εμαθε κ γυριζει κ απο την αλλη(ανασκελα-μπρουμητα).. ολη νυχτα γυρω γυρω ολοι αλωνιζει!!!! μα πως δεν ξυπανει κουρασμενη απο τοσο τρεξιμο που κανει!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

χαχαχα δωρα πως σε καταλαβαινω!! θυμαστε που σας το ελεγα πριν απο 2 βδομαδες...γυριζε μπρουμητα αλλα ανασκελα δεν μπορουσε κ γκρινιαα!! κ εναταξει το πρωι το εκανε μεσα στην νυχτα κ συκωνομσταν συνεχεια για να την ξαναγυρισουμε!!!:cool::cool: ευτυχως εδω κ 1 βδομαδα εμαθε κ γυριζει κ απο την αλλη(ανασκελα-μπρουμητα).. ολη νυχτα γυρω γυρω ολοι αλωνιζει!!!! μα πως δεν ξυπανει κουρασμενη απο τοσο τρεξιμο που κανει!!!!

χαχαχ ολυμπιακουσ αγωνες λονδινο 2012:tongue::tongue::tongue::tongue:

πω πω γκρινιαααααααααααααααααααααααααααααααα

αμαν υπομονη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω εσας βαζουν τα ποδια τους στο στομα?? εμενα τα εχει ανακαλυψει..τα κοιταει καλα καλα τα πιανει αλλα να τα βαλει στο στομα δεν καταδεχεται...απαξιει!!!!:tongue:

εμενα ακομα να ανακαληψει τα ποδια του,μονο τα χερακια τον απασχολουν:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πω πω γκρινιαααααααααααααααααααααααααααααααα

αχ ποπη σε καταλαβαινωωωωωω

χαχαχ ολυμπιακουσ αγωνες λονδινο 2012:tongue::tongue::tongue::tongue:

ολυμπιονικης η κορουλα μου!!! '' για την ελλαδα ρε γαμωτο!!!''':D:D:D

1YG7p2.png 7biOp2.png

τωρα που διαβασα διπλα την απορια της νικης να ρωτησω κατι αν κ ντρεπομαι:oops::oops: επειδη δεν τρωμε στο σπιτι κολοκυθακια δεν ξερω να τα κανω..εννοω δεν ξερω πως τα κανω,τα καθαριζω, τα ξεφλουδιζω τα κοβω?? μην με κοροιδευετεεεε!! τα φωτα σας!!:confused:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλε εδω ειμαι, εκατσα να φαω αλλα δεν σας προλαβαινω...

εμεις παμε λιγο καλυτερα με τα φρουτα.Σημερα φαγαμε αχλαδι κ βερυκοκο.Περιπου 90 με 100γρ.Το βραδυ θελει συνεχεια πιπιλα αλλα τουλαχιστον τρωει 6 το πρωι ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ναι Αννα μου Λιονταρινα ειμαι...

Εγω παντως φτιαχνω κ μια φρουτοκρεμα με μηλο μπανανα αχλαδι που τα εχω βρασει με λιγη κανελιτσα..μιαμ μιαμ γινεται τελεια..

Και εμενα τρωει τα ποδαρινια του...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ναι Αννα μου Λιονταρινα ειμαι...

Εγω παντως φτιαχνω κ μια φρουτοκρεμα με μηλο μπανανα αχλαδι που τα εχω βρασει με λιγη κανελιτσα..μιαμ μιαμ γινεται τελεια..

Και εμενα τρωει τα ποδαρινια του...

λιονταρινα σαν τον ανδρα μου!!!!! την ζυγιζεται την κρεμα κ ξερετε τι ποσοτητα τρωνε??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...