Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

5.5 μηνων εχουμε ακομα δρομο ....αλλα ολα αυτα που λετε μου φαινονται κινεζικα..κ αγχωνομαι μεχρι τοτε αν δεν ερθει ο παιδιατρος μου τι θα κανω? δεν θελω να παρω οδηγιες απο μια ξενη παιδιατρο

Ποπη μου, παντως γνωμη μου, αν ειναι να φευγει συνεχεια αυτος και να μην τον βρισκεις πρεπει να εχεις αλλον παιδιατρο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, ενα μηλο και μια μπανανα αλλα για να βγει βελουτε μπορεις να βαλεις χυμο πορτοκαλι, η να βρασεις το μηλο να βγει μαλακο.

στο θερμομιξερ το κανω και το βραζει λιγο κα βαζω και λιγο νερο φοβαμε το πορτοκαλι μην βγει ξινο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αρα νερο δεν βαζουμε πως θα πολτοποιηθει κατι που ειναι νερουλο??

Ποπη μου, δε θα ειναι μονο νερο η σουπα, κατι θα εχει μεσα η λαχανικα μονο, η κρεας και λαχανικα

θα σου δωσουμε εμεις οδηγιες ειδικες καταντησαμε!!!

πες το ψεματα,τα εχουμε μαθει ολα πια!!1

εγω δεν εδωσα ποτηρακι ακομα ,νωρις δεν ειναι??εμενα εχει την γραμμη ακομα αρα αργει:rolleyes::rolleyes:

στους 6 μηνες κανει..αυριο γινομαστε!!! το πινει σουπερ χωρις να χυθει σταγονιτσα!! λετε να πειραζει?? η γραμμη τι ειναι?? αυτο που ειναι σκληρα τα ουλακια,καλα καταλαβα?? γιατι τοτε κ εμεις αργουμε

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

στο θερμομιξερ το κανω και το βραζει λιγο κα βαζω και λιγο νερο φοβαμε το πορτοκαλι μην βγει ξινο!!

Εννοειται οτι θα το δοκιμασεις πρωτα, να δεις αν ειναι ξινο.Παντως χρειαζεται και αυτο γιατι βοηθαει το εντερο, ενω μηλο μπανανα μονο κανουν στουμπωμα...;)

στους 6 μηνες κανει..αυριο γινομαστε!!! το πινει σουπερ χωρις να χυθει σταγονιτσα!! λετε να πειραζει?? η γραμμη τι ειναι?? αυτο που ειναι σκληρα τα ουλακια,καλα καταλαβα?? γιατι τοτε κ εμεις αργουμε

εμεις ακομα 5 ειμαστε!!κανει καλε γιατι να μην κανει!!ο σχηματισμοσ τον δοντιων πανω στα ουλα μαρια μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εννοειται οτι θα το δοκιμασεις πρωτα, να δεις αν ειναι ξινο.Παντως χρειαζεται και αυτο γιατι βοηθαει το εντερο, ενω μηλο μπανανα μονο κανουν στουμπωμα...;)

εμενα τι να σου πω και μονο μπανανα που εδωσα αμεσως εκανε κακα:tongue::tongue::tongue:

δεν εχω πορτοκαλι σπιτι,λες να βαλω βερυκοκο??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Στα αγορια μου και εγω το νερο το εδινα με το ποτηρακι απο το τελος του 6ου μηνα για να μαθαινουν. Στη μικρη ακομη εχω το μπιμπερο της μαμ που μας ειχαν στειλει, αλλα σε λιγο καιρο θα της δωσω ποτηρακι

Διαφημίσεις

εμενα τι να σου πω και μονο μπανανα που εδωσα αμεσως εκανε κακα:tongue::tongue::tongue:

δεν εχω πορτοκαλι σπιτι,λες να βαλω βερυκοκο??

Ναι, βαλετου που ειναι και η εποχη του, οσο τα εχουμε.

Αλλωστε του εχεις ξαναδωσει βερικοκο.

σοφακι εσεις πως πατε μετα φρουτα??ξυπνα ακομα το βραδυ?

Που ειναι η Σοφια με τη Δωρα? ειπαν πως ερχονται, αλλα ακομη στο δρομο ειναι.:tongue:

Ναι, βαλετου που ειναι και η εποχη του, οσο τα εχουμε.

Αλλωστε του εχεις ξαναδωσει βερικοκο.

ναι μαλλον θα του βαλω!!

Εμαθε τωρα και γυρναει μπρουμητα κ θελει μονμως να την γυριζω απο εκει στα ανασκελα!!! Τα νευρα μου!

χχα και εμενα αυτο κανει γυρνα μπρουμυτα και δεν μπορει να παει πισω και γκρινιαζε μετα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...