Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΑΝ ΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ? και η σουπα σαν κρεμα παλι?

Ναι, τα πολτοποιεις να εχουν την υφη της κρεμας.

Εννοειται οτι το μεσημερι δινεις το φαγητο, αλλα το φρουτο με τη βανιλια αν τα αντιστρεψεις απο πρωι απογευμα δεν πειραζει, ενδιαμεσα γευματα ειναι

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εχω παθει σοκ κανει σαν πανφαγο ανοιγει το στομα της μονιμως αναπνεει γρηγορα κ οτι βρει το βαζει επιθετικα μεσα...

εδω εγω θα αργω γιατι το λαπτοπ αργει να μου ανοιξει την απαντηση...γμτ

εδω ομως δεν θα χανεις απαντηση!!ποτε ξεκινασ κρεμα??εμενα δαγκωνει το κουταλι με τα ουλη του αυτο ειναι καινουργιο συστημα!!

δωρα ειδα το φορεμα πολυ ωραιο..... αδιαθετησα χθες το βραδυ κ ειμαι κομματιαααα..η μπουμπου παλι εχει αυτην την απιστευτη γκρινια...ξυπνησε 7.30 κ κοιμηθηκε στις 1.20.. κ ολη αυτην την ωρα μουρμουραγε

αναγκαιο κακο μαρια μου!!ολα γκρινιαζουν τελικα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Επειδη βαριονται τις ιδιες γευσεις, εχω παρει και τη βανιλια της φρεζυλακ να της δωσω καποια απο αυτες τις μερες.

σου λεω χθες της την εδωσα κ την κατασπαραξε,την γιωτης δεν την ετρωγε με τοση ορεξη

1YG7p2.png 7biOp2.png

δωρα ειδα το φορεμα πολυ ωραιο..... αδιαθετησα χθες το βραδυ κ ειμαι κομματιαααα..η μπουμπου παλι εχει αυτην την απιστευτη γκρινια...ξυπνησε 7.30 κ κοιμηθηκε στις 1.20.. κ ολη αυτην την ωρα μουρμουραγε

ειχε το νταλγκα της μαρακι μου....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ποσα φρουτα πρεπει να του βαζω για να βγαινει ενα γευμα??εχω χαθει:confused::confused:

Θα υπολογιζεις να βγαινει ενα μικρο μπολακι.Οχι, παντως περισσοτερα απο 2-3, αυτα οταν λιωνουν δειχνουν και πιο λιγα.

Διαφημίσεις

η σουπα πως γινεται κρεμα οεο?? αφου ειναι νερουλη:rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχ καλα με πεθανες!!οταν λεμε σουπα ενωουμε να βρασεις κολοκυθι καροτο και πατατα και να τα αλεσεις στο πλεντερ,βελουτε:P:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

η σουπα πως γινεται κρεμα οεο?? αφου ειναι νερουλη:rolleyes::rolleyes:

Απο το ιδιο το νερο της και τα υλικα που εχεις βαλει μεσα.

εδω ομως δεν θα χανεις απαντηση!!ποτε ξεκινασ κρεμα??εμενα δαγκωνει το κουταλι με τα ουλη του αυτο ειναι καινουργιο συστημα!!

5.5 μηνων εχουμε ακομα δρομο ....αλλα ολα αυτα που λετε μου φαινονται κινεζικα..κ αγχωνομαι μεχρι τοτε αν δεν ερθει ο παιδιατρος μου τι θα κανω? δεν θελω να παρω οδηγιες απο μια ξενη παιδιατρο

B4Itp2.png

σου λεω χθες της την εδωσα κ την κατασπαραξε,την γιωτης δεν την ετρωγε με τοση ορεξη

εμενα την γιωτης καθολου δεν την τρωει ,ουτε την νεστλε μονο νουνου!!!:rolleyes::rolleyes:εχει και αποψη το σκατο!!

Θα υπολογιζεις να βγαινει ενα μικρο μπολακι.Οχι, παντως περισσοτερα απο 2-3, αυτα οταν λιωνουν δειχνουν και πιο λιγα.

ενα μηλο και μια μπανανα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κ εμενα δαγκωνει το κουταλακι κ της δινω κ πινει νερακι απο εκπαιδευτικο ποτηρακι(τα παει πολυ καλα,δεν το περιμενα) κ δαγκωνει κ αυτο..τα χερια της τα δικα μας τα παντα ολα..αλλα δεν βλεπω κανενα ουλακι πρισμενο κ οταν της βαζω το δαχτυλο στο στομα δεν νιωθω τπτ,ειναι ομως πολυ σκληρα τα ουλακια της

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

5.5 μηνων εχουμε ακομα δρομο ....αλλα ολα αυτα που λετε μου φαινονται κινεζικα..κ αγχωνομαι μεχρι τοτε αν δεν ερθει ο παιδιατρος μου τι θα κανω? δεν θελω να παρω οδηγιες απο μια ξενη παιδιατρο

θα σου δωσουμε εμεις οδηγιες ειδικες καταντησαμε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα την γιωτης καθολου δεν την τρωει ,ουτε την νεστλε μονο νουνου!!!:rolleyes::rolleyes:εχει και αποψη το σκατο!!

ενα μηλο και μια μπανανα??

Ναι, ενα μηλο και μια μπανανα αλλα για να βγει βελουτε μπορεις να βαλεις χυμο πορτοκαλι, η να βρασεις το μηλο να βγει μαλακο.

κ εμενα δαγκωνει το κουταλακι κ της δινω κ πινει νερακι απο εκπαιδευτικο ποτηρακι(τα παει πολυ καλα,δεν το περιμενα) κ δαγκωνει κ αυτο..τα χερια της τα δικα μας τα παντα ολα..αλλα δεν βλεπω κανενα ουλακι πρισμενο κ οταν της βαζω το δαχτυλο στο στομα δεν νιωθω τπτ,ειναι ομως πολυ σκληρα τα ουλακια της

εγω δεν εδωσα ποτηρακι ακομα ,νωρις δεν ειναι??εμενα εχει την γραμμη ακομα αρα αργει:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχαχ καλα με πεθανες!!οταν λεμε σουπα ενωουμε να βρασεις κολοκυθι καροτο και πατατα και να τα αλεσεις στο πλεντερ,βελουτε:P:p:p
Απο το ιδιο το νερο της και τα υλικα που εχεις βαλει μεσα.

αρα νερο δεν βαζουμε πως θα πολτοποιηθει κατι που ειναι νερουλο??

B4Itp2.png

ειχε το νταλγκα της μαρακι μου....

ναι εχει πολλα προβληματα το κοριτσακι μου!!!!!

γελασα πολυ κ εγω με την ποπιτσα!!! εισαι τυχερη πολη που δεν εχεις ακομα τις στερεες..ενα βασανο..καθαρισε λαχανικα,βρασε,πολτοποιησε 100 ωρες να φαει να τα κανει κιολα χαλια,πλυνε μετα τα πιατακια ,τα μουτρακια της, την καρεκλιτσα της!!! ουυυυφ!!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...