Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

σοφια συμφωνω μαζι σου..εδω σχολιαζω πιο ευκολα κ τα παντα ενω στο fb τα πιο πολλα μας ξεφευγουν..αντε βρε κοριτσια γυριστε πισω!!!! αχ,κοριτσια μαλλον πρεπει να βρω διαιτολογο!! δεν την παλευω μονη μου,προσπαθω κ αποτελεσμα δεν βγαινει!! οσες μενετε αθηνα ξερετε καποιον/α που να μην ειναι ακριβος??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σονια αντε σχεδον τελιωσες τις ετοιμασιες! μπραβο!! οσο για τα κακα νομιζω οτι απλα τα εντερακια τους ''αντιδρουν''.. κ εμενα τωρα με την σουπα ψιλοπρασινιζαν!! η παιδιατρος ειπε να μην ανυσηχω... εσεις βεβαια εχετε κ αλεργια

1YG7p2.png 7biOp2.png

Κοριτσια δυσκολη μερα η σημερινη κ για εμας... Χτες η μπουμπου δεν κοιμηθηκε καλα ξυπνουσε συνεχεια κ την ταισαμε κ γαλα στις 6 πραγμα που ειχε να το κανει καιρο!\Το πρωι πεθανε κ ενας θειος του αντρα μου 60χρονων νεοτατος κ τρεχαμε οικογενειακως στην κηδεια.... το μωρο το αφησα στο σπιτι με την κουμπαρα της μαμας μου,νονα του αδερφου μου,ευτυχως εκατσε το καημενο! Γυρισαμε ξεθεωμενοι κ πεινασμενοι... τωρα εφαγα ενα σαντουιτς. Η μικρη δεν εχει υπνο με τιποτα... Ουφ προβλέπεται δυσκολη νυχτα παλι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια δυσκολη μερα η σημερινη κ για εμας... Χτες η μπουμπου δεν κοιμηθηκε καλα ξυπνουσε συνεχεια κ την ταισαμε κ γαλα στις 6 πραγμα που ειχε να το κανει καιρο!\Το πρωι πεθανε κ ενας θειος του αντρα μου 60χρονων νεοτατος κ τρεχαμε οικογενειακως στην κηδεια.... το μωρο το αφησα στο σπιτι με την κουμπαρα της μαμας μου,νονα του αδερφου μου,ευτυχως εκατσε το καημενο! Γυρισαμε ξεθεωμενοι κ πεινασμενοι... τωρα εφαγα ενα σαντουιτς. Η μικρη δεν εχει υπνο με τιποτα... Ουφ προβλέπεται δυσκολη νυχτα παλι!

Συλληπητηρια Δωρα μου..

Μα καλα τι παθανε τα μωρακια μας στα καλα του καθουμενου?Ειδες που λεω κ εμας ξυπνησει συνεχεια μες την νυχτα και εδω κουραστει με τα περα-δωθε..Τον βαζουμε μαζι μας στο κρεβατι για να ξεκλεβω λιγο υπνο παραπανω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

ουφ βρε δωρα..τι να πω,ζωη σε σας!! οσο για τα μωρα μας εχω σηκωσει τα χερια ψηλα,ειναι κανενας ερμης αναδρομος κ εχουν τετοια ταραχη ολα τους?? δεν αντεχω την μπουρμπουριτσα της..η κακομοιρουλα ουτε κ εκεινη δεν ξερει τι θελει

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

σοφια συμφωνω μαζι σου..εδω σχολιαζω πιο ευκολα κ τα παντα ενω στο fb τα πιο πολλα μας ξεφευγουν..αντε βρε κοριτσια γυριστε πισω!!!! αχ,κοριτσια μαλλον πρεπει να βρω διαιτολογο!! δεν την παλευω μονη μου,προσπαθω κ αποτελεσμα δεν βγαινει!! οσες μενετε αθηνα ξερετε καποιον/α που να μην ειναι ακριβος??

Αχ και εγω θα ηθελα την βοηθεια διαιτολογου αλλα δεν νομιζω οτι θα προλαβαινω να ετοιμαζω οτι πρεπι κ οτι λεει η διατροφη..Ο μπεμπης ειναι πολυ απαιτητικος..Ολη μερα τρωω μονο μεσημεριανο κ καμια αηδια το βραδυ γι'αυτο δεν μπορω να χασω γραμμαριο...Θα ρωτησω την ξαδελφη μου ειχε μια που πηγαινε στα σπιτια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γεια σου Σονια μου!Μια χαρα τα πατε κ εσεις ε?Η αληθεια ειναι οτι ερημωσε το καφε μας..Μηπως να το ξανασκεφτουμε και να ξαναγυρισουμε εδω??Καλα ειναι να βαζουμε τις φωτο στο φβ και εδω να τα λεμε οπως παλια..αντε καλε που ειστε ολες??

Εφη πως παει ο μικρος με τον πυρετο?Ειστε καλυτερα?

Σονια τι τελεια μαζι βαφτιζουμε κ η Δωρα , και ολες στις 12 το μεσημερι...Εγω σημερα πηρα τηλ κ την μακιγιεζ...Μου μενει να ψωνισω πουκαμισου του Γιαννη κ ρουχα του μικρου προ βαφτισης...α κ τα κουφετα για να φτιαξω τις μπομπονιερες..χαχα!Δεν εχω κ πολλες μερες 20 Ιουλιου ξεκιναν οι διακοπες μας...

Μια εβδομάδα έχω που έλειψα και μου φύγατε όλες; Αχ θα σας μαλώσω! Άντε γυρίστε πιο καλά είναι εδώ.

Αχ τι ωραία μαζί βαφτίζουμε. Εγώ, εσύ και η Δώρα έ; Εγώ έχω να φτιάξω πολλά ακόμα. Αλλά δεν θα πάμε πουθενά οπότε έχω χρόνο.

σονια αντε σχεδον τελιωσες τις ετοιμασιες! μπραβο!! οσο για τα κακα νομιζω οτι απλα τα εντερακια τους ''αντιδρουν''.. κ εμενα τωρα με την σουπα ψιλοπρασινιζαν!! η παιδιατρος ειπε να μην ανυσηχω... εσεις βεβαια εχετε κ αλεργια

Αχ μωρέ εμείς είχαμε το θέμα πριν βάλουμε στέρεες οπότε ακόμα δεν ξέρουμε τι μπορεί να φταίει. Ακόμα στο ψάξιμο είμαι.

Όσο γαι τις ετοιμασίες τις βάπτισης έχω ακόμα μιας και όλα θα τα φτιάξω μόνη μου. Κουράγιο να έχω και κάτι θα γίνει.

Δώρα μου συληπητήρια για τον θείο σας.

Και εγώ μόλις πριν από λίγο κατάφερα και τα κοίμησα και τα δύο. Μπορεί να φταίει και το φεγγάρι τι να πώ. Η δικιά μου προσπαθεί να μπουσουλήσει και μετά εκνευρίζεται. Και θέλει να κοιμηθεί και μπρούμητα και χάνει την πιπίλα της και κλαίει. Σήμερα όλη την ημέρα ήθελε να την έχουμε στα χέρια όρθια και να πατάει στα πόδια της. Ε ρε τι μας περιμένει........

Κουράγιο να έχουμε.

Καληνύχτα κορίτσια.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

καλημερααααααααααα

λοιπον τα νεα μας πηγαμε εχτες το βραδακι παλι στο γιατρο τον ξανα εξετασε παλι δεν του βρηκε κατι ,συνεχιζει να κανει δεκατα πυρετο και καταληξε στο συμπερασμα οτι θα ειναι καμια ιωση!!συνεχιζουμε με αντιπηρετικα και θα δουμε μου ειπε!!το μωρο εκανε εχτες στες 6 και μετα σημερα το πρωι στες 4 αρα αραιωσαν καπως αρα πιστευω πως παμε καλα,σημερα ηταν και πιο ευδιαθετος,το φαγητο του το τρωει κανονικα!!!αυτα!!καπου εδω γυρω θα ειμαι γιατι ηρθα δουλεια και γνετε χαμος!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!!! τι κανετε? ειμαι στη δουλεια και ξεκλεβω λιγο χρονο....δεν σας εχω διαβασει, ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! καλα που ειναι και το fb και μου ερχονται στο εμαιλ μου τα νεα σας! το εμαιλ το ανοιγω καθημερινα λογω δουλειας, οποτε διαβαζω απο κει πανω κατω τι κανετε!

εμεις καλα ειμαστε, πηγαμε για εμβολιο χθες. 8250 και 68 ποντους ο μπεμπαρος!!!! (η μικρη μου στην ιδια ηλικια ηταν 9150!!!! και ο μεγαλος 7600!!!). μου ειπε να ξεκινησουμε φρουτο σιγα σιγα για να μαθαινει το κουταλι. κρεμουλες οχι γιατι ειναι καλοαναθρεμμενο το βλασταρι μου!!!!!

α, κλεισαμε και βαφτιση, 18 αυγουστου τελικα το απογευμα! καναμε το δευτερο βημα! το πρωτο ηταν να βρουμε νονο!!! χαχα!!! τωρα μας μενουν τα υπολοιπα!!! να δω ποτε θα τα κανω!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα

λοιπον τα νεα μας πηγαμε εχτες το βραδακι παλι στο γιατρο τον ξανα εξετασε παλι δεν του βρηκε κατι ,συνεχιζει να κανει δεκατα πυρετο και καταληξε στο συμπερασμα οτι θα ειναι καμια ιωση!!συνεχιζουμε με αντιπηρετικα και θα δουμε μου ειπε!!το μωρο εκανε εχτες στες 6 και μετα σημερα το πρωι στες 4 αρα αραιωσαν καπως αρα πιστευω πως παμε καλα,σημερα ηταν και πιο ευδιαθετος,το φαγητο του το τρωει κανονικα!!!αυτα!!καπου εδω γυρω θα ειμαι γιατι ηρθα δουλεια και γνετε χαμος!!!

Καλημερα Εφη μου!! περαστικουλια να ειναι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα!!! τι κανετε? ειμαι στη δουλεια και ξεκλεβω λιγο χρονο....δεν σας εχω διαβασει, ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! καλα που ειναι και το fb και μου ερχονται στο εμαιλ μου τα νεα σας! το εμαιλ το ανοιγω καθημερινα λογω δουλειας, οποτε διαβαζω απο κει πανω κατω τι κανετε!

εμεις καλα ειμαστε, πηγαμε για εμβολιο χθες. 8250 και 68 ποντους ο μπεμπαρος!!!! (η μικρη μου στην ιδια ηλικια ηταν 9150!!!! και ο μεγαλος 7600!!!). μου ειπε να ξεκινησουμε φρουτο σιγα σιγα για να μαθαινει το κουταλι. κρεμουλες οχι γιατι ειναι καλοαναθρεμμενο το βλασταρι μου!!!!!

α, κλεισαμε και βαφτιση, 18 αυγουστου τελικα το απογευμα! καναμε το δευτερο βημα! το πρωτο ηταν να βρουμε νονο!!! χαχα!!! τωρα μας μενουν τα υπολοιπα!!! να δω ποτε θα τα κανω!!!

Καλημερα Μαρια!!!

Να σε ρψτησω μηπως ξερεις τα δικαιωματα των τριτεκνων?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα μαρια μου!!και εγω δουλεια ειμαι!!μια χαρα το μπεμπακι σου μεγαλωσε!ατε να ετοιμαζεστε και για την βαπτιση!!

Καλημερα Εφη μου!! περαστικουλια να ειναι!!

καλημερα αννα μου σε ευχαριστω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Mαρια κ βουλα 18 αυγουστου βαφτιζετε?Ειναι τα γενεθλια μου εκεινη τη μερα χαχα!

Εφη μου καλυτερα ο μικρος?αντε γρηγορα να αναρρωσει...

Μαρια μεγαλωσε πολυ ο μπεμπης !Μπραβο του!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...