Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννα να σε ρωτησω κ κατι ακομα...τα τζιμπακς πως τα χρησιμοποιω??

Αυτα θα τα χρησιμοποιησεις στην επομενη αγορα σου γραφοντας τον κωδικο στην παραγγελια σου, σε καποιο σημειο στον ζηταει.Εχεις για τωρα η οχι? Αν δεν εχεις θα σου στειλουν αυτοι τα κουπονια τωρα με την παραγγελια και την επομενη φορα θα τα χρησιμοποιησεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αυτα θα τα χρησιμοποιησεις στην επομενη αγορα σου γραφοντας τον κωδικο στην παραγγελια σου, σε καποιο σημειο στον ζηταει.Εχεις για τωρα η οχι? Αν δεν εχεις θα σου στειλουν αυτοι τα κουπονια τωρα με την παραγγελια και την επομενη φορα θα τα χρησιμοποιησεις.

τωρα εχω ενα 20% γιατι θα ειναι πρωτη παραγγειλια κ μετα σιγουρα θα εχω κουπονια!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kαλημερα!!Και παλι σημερα το βραδυ δεν πηγε καλα...Μαλλον το εκανε συστημα πλεον ο μικρος να ξυπναει για βραδυνο γαλα (ενω ειχαμε στρωσει προ πολλου) .Απο τις 2 τα ξημερωματα πηγαινα μεσα κ του εβαζα την πιπιλα και τελικα στις 4:30 ηπιε 100μλ γαλα.Επειτα ξυπνησε στις 7:30 για γαλα και εν τελει στις 10 ...Του εφτιαξα την κρεμα και εφαγε κατι παραπανω..80μλ .Αυτα..

Καλε πειτε μου και εμενα αυτο το σαιτ ''τζιμπο'' που λετε που αγοραζετε τα ρουχα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

γεια σας κοριτσια!!πηγαμε και εμεις παιδιατρο σημερα καναμε εμβολιο ειμαστε 7450γρ και 65 ποντουσ υψοσ παμε πολυ καλα μου ειπε ο παιδιατρος!!μας ειπε να ξεκινησουμε και φρουτα ,του εδωσα μπανανα σημερα την εφαγε καπος αυριο θα του βαλω και μηλο!!πηγαμε και για μπανιο στην θαλασσα μετα!!τελεια περασαμε αλλα τωρα ειμε πτωμα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!Και παλι σημερα το βραδυ δεν πηγε καλα...Μαλλον το εκανε συστημα πλεον ο μικρος να ξυπναει για βραδυνο γαλα (ενω ειχαμε στρωσει προ πολλου) .Απο τις 2 τα ξημερωματα πηγαινα μεσα κ του εβαζα την πιπιλα και τελικα στις 4:30 ηπιε 100μλ γαλα.Επειτα ξυπνησε στις 7:30 για γαλα και εν τελει στις 10 ...Του εφτιαξα την κρεμα και εφαγε κατι παραπανω..80μλ .Αυτα..

Καλε πειτε μου και εμενα αυτο το σαιτ ''τζιμπο'' που λετε που αγοραζετε τα ρουχα..

Σοφια μου, τι κανεις?

Με αυτα δειχνει οτι πειναει το παιδι, μηπως δε χορταινει στη διαρκεια της ημερας? Του δινεις κρεμα το απογευμα ωστε να την τρωει αργουτσικα και να χορταινει καπως? και μετα το γαλα το βραδυνο το πινει ολο?

Υπαρχουν και κατι δημητριακα της νουνου που μπαινουν μεσα στο βραδυνο γαλα για να το κραταει χορτατο, ρωτα τον γιατρο.

Το σαιτ αυτο που λεμε ειναι

http://www.gymboree.com/index.jsp?ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303003787&bmUID=1341127527496

Να δειτε την κορη μου οταν τρωει κρεμα, χαρα που κανει!!!

Μπαλα την παει!!!

Τωρα της πηρα και τη βανιλια της frezylac, τη βιολογικη να τη δοκιμασει.

Επισης εχει βαρεθει μαλλον αυτο το γαλα και θα της παρω της φρεζιλακ, γιατι το αλμυρον δεν το πολυπινει οπως πριν.

Να δειτε την κορη μου οταν τρωει κρεμα, χαρα που κανει!!!

Μπαλα την παει!!!

Τωρα της πηρα και τη βανιλια της frezylac, τη βιολογικη να τη δοκιμασει.

Επισης εχει βαρεθει μαλλον αυτο το γαλα και θα της παρω της φρεζιλακ, γιατι το αλμυρον δεν το πολυπινει οπως πριν.

ποτε ξεκινησατε αννα μου? μπραβο στο κοριτσι μας!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! σημερα φαγαμε οοολη μας την κρεμα..120 μλ(εγλυψε κυριολεκτικα το πιατακι της) κ καπως καλυτερα την χορτοσουπα κ αυτο γιατι σημερα βαλαμε 1η μερα λιγο πατατουλα!!! αντε να δουμε!! λοιπον τι θα γινει..ολο στο fb θα ειμαστε,δεν θα ξαναγραψουμε ποτε εδω??:?

1YG7p2.png 7biOp2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια του καφέ επίσης.

Δεν είχα νετ όλη την προηγούμενη εβδομάδα γιατί βάφαμε στο κλιμακοστάσιο και ξηλώσαμε τα πάντα. Μου έλειψαν τα νέα σας. Τώρα πήρε η μαμά μου τον μεγάλο για βόλτα και έχει λίγη ησυχία και κατάφερα να μπώ.

Λοιπόν τα δικά μας νέα. Η μπέμπα τρώει φρούτα τα πρωί και τα απογεύματα τρώει ρυζάλευρο αλλά όχι κάθε μέρα. Τα κακάκια μας έχουν μια εβδομάδα που είναι κίτρινα και πολύ χαίρομαι για αυτό. Βέβαια εγώ έχω να φάω γαλακτοκομικά από τις 10 Μαίου αλλά πλέον το έχω συνηθίσει πλέον. Επίσης έχω κόψει και τους ξηρούς καρπούς εδώ και δύο εβδομάδες. Όταν βάλαμε τα φρούτα κατατρόμαξα γιατί μετά από 3 εβδομάδες που είχαμε στρώσει λίγο έκανε για μια εβδομάδα μόνο πράσινα πάλι. Άντε να δούμε από την άλλη εβδομάδα που θα μας βάλει και σουπίτσα τι θα γίνει.

Κατά τα άλλα στην δουλειά πίκρα ας μην το συζητήσω.

Κλείσαμε βάπτιση. 2 Σεπτεμβρίου και εμείς στις 12μιση το μεσημέρι. Ποια ακόμα βαπτίζει εκείνη την ημέρα; Η Σοφία από ότι θυμάμε και ποιά άλλη;

Αγόρασα και φόρεμα και παπούτσια. Να σας τα βάλω να τα δείτε;

Κλείσαμε και φωτογράφο. 380 ευρώ μας είπε.

Τώρα μένει να ψωνίσω τον γιο και τον σύζυγο και φορεματάκι την μπέμπα για πριν την βάπτιση.

Για γλυκάκια θα κάνω cupcakes και για μπομπονιέρες λέω να κάνω σαπουνάκια. Για παιδικές μπομπονιέρες δεν έχω ακόμη αποφασίσει αλλά πρέπει να το κάνω άμεσα για να τα ξεκινήσω.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Τι έγινε βρε κορίτσια; Όλες στο fb το γυρίσατε;

Ή έπιασε το καλοκαίρι και είστε όλες στην παραλία;

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Γεια σου Σονια μου!Μια χαρα τα πατε κ εσεις ε?Η αληθεια ειναι οτι ερημωσε το καφε μας..Μηπως να το ξανασκεφτουμε και να ξαναγυρισουμε εδω??Καλα ειναι να βαζουμε τις φωτο στο φβ και εδω να τα λεμε οπως παλια..αντε καλε που ειστε ολες??

Εφη πως παει ο μικρος με τον πυρετο?Ειστε καλυτερα?

Σονια τι τελεια μαζι βαφτιζουμε κ η Δωρα , και ολες στις 12 το μεσημερι...Εγω σημερα πηρα τηλ κ την μακιγιεζ...Μου μενει να ψωνισω πουκαμισου του Γιαννη κ ρουχα του μικρου προ βαφτισης...α κ τα κουφετα για να φτιαξω τις μπομπονιερες..χαχα!Δεν εχω κ πολλες μερες 20 Ιουλιου ξεκιναν οι διακοπες μας...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...