Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοπελιες ετοιμαζομαι να σχολασω θα παω σπιτι να φαω και θα παω η θαλασσα η πισινα με τα παιδακια μου:tongue::tongue::tongue:

Εφη μου αφηνεις να περασει ωρα απο το φαι εε?

Στο κολυμβητηριο μας εχουν πει τουλαχιστον 2 ωρες...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια δεν εχω προλαβει απο χτες να σας πολυ διαβασω γιατι η μικρη μετα τα εμβολια ηταν πολυ ανησυχη...

Ποπη τι εγινε με τον πατερα σου? Περαστικα βρε αγαπη μου! Ολα σε σενα πια....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν εχω προλαβει απο χτες να σας πολυ διαβασω γιατι η μικρη μετα τα εμβολια ηταν πολυ ανησυχη...

Ποπη τι εγινε με τον πατερα σου? Περαστικα βρε αγαπη μου! Ολα σε σενα πια....

Γεια σου Δωρα μου!

Εμενα δεν της εκαναν τιποτα ουτε αναστατωση, αλλα εμεις καναμε τα προηγουμενα αυτα που ειναι για 4 μηνων γιατι τα ειχαμε καθηστερησει λογω της ιωσουλας.

Δωρα, αν σε μια φωτογραφικη μηχανη δεν κραταει πολυ η μπαταρια, ουτε 1 μερα δλδ., τι φταιει η μπαταρια η η φωτογραφικη?

Δωρα, αν σε μια φωτογραφικη μηχανη δεν κραταει πολυ η μπαταρια, ουτε 1 μερα δλδ., τι φταιει η μπαταρια η η φωτογραφικη?

Η μπαταρια κατα πασα πιθανοτητα... Να ξερεις οι μπαταριες των φωτογρ. πρεπει να ξεφορτιζονται κ να φορτιζονται κατα διαστηματα να μην μενουν δηλ για καιρο χωρις να φορτιστουν γιατι χαλανε

;);)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα!!! η μικρη ειναι τοσο μουρμουριτσα σημερα!!!! φταιει που ξυπνησε απο τις 6.30...με εχει γαλει οφφ!!!!:P

καλημερα μαρια μου!!εγω ολη μερα εδω ειμαι και σας περιμενω ,το φεις το εκανα για να ανεβαζουμε φωτογραφιες αφοβα δεν ηθελα να διμιουργησω θεματα:(:(καλα κοιμηθηκε απο τες 9 το βραδυ μεχρι τες 6,30!!εμενα κοιματε νωρις και ξυπνα νωρις με βολευει κανουμε και τα γευματα μας και εχω και λιγη ησυχια το βραδυ!!

εφη μου ξυπνησε εννοειται στις 2 για γαλα...ποτε θα σταματησει να ξυπναει αυτο το μωρο?? μην παραπονιεμαι βεβαια γαιτι ξεχναω φαινεται που τους πρωτους 3 μηνες δεν κοιμοταν για κανεναν λογο..κοιμοταν 6 ωρες το 24ωρο!!!:shock::shock:

Και εγω το ιδιο!

Ενω εδω σας διαβαζω και απαντω με τη σειρα.

Καλημερα Ελευθερια!

κ εμενα αννα αυτο μ'αρεσει στο καφε...προλαβαινεις να σχολιαζεις

Ναι, βρε Εφη μου! να βαζουμε τις φωτο μας εκει, και να τις σχολιαζουμε.

ναι,ναι!!!

Εμενα οταν μιλαει λεει....ιγκι, ιγκι, ιγκι!!!

Θα την φαω καμμια ωρα, εχει στρουμπουλεψει κιολας, κατι μπουτακια για φαγωμα εχει.Παλι με βλεπω να αποσυρω ρουχα.... ευτυχως εχουμε για το επομενο νουμερο.

Καλα Ελευθερια, περιττο να σου πω τι γινεται οταν φοραμε τα ρουχα του τζιμπο!! τα σχολιαζουν ολες οι γνωστες μας!!

αννα!! εισαι ο ανθρωπος μου!!!!!!! θελω πολυ να παραγγειλω απο τα gymboree αλλα δεν ξερω την γραμμη τους..σαν ποιοτητα μου ειπαν οτι ειναι τυπου zara..εσυ τι νουμερακι παιρνεις κ ποσα κιλακια ειναι η μικρη για να υπολογισω!!!!

Εγω δεν μπορω να πιω καφε χωρις γαλα με τιποτα, οποιος καφες και αν ειναι...

Επισης ενα παγωτακι, ενα γλυκακι καπου καπου...!!

μου τρεξανε τα σαλια...ειμαι λιχουδωωωω
Εφη μου, ποτε ξεκινατε φρουτο?

Εμεις απο Τριτη-Τεταρτη μπορουμε να φαμε μηλο μας ειπε.Τη ρωτησα αν το βρασω, φευγουν οι βιταμινες του? και μου ειπε οχι και θα ειναι καλυτερα γιατι μαλακωνει κιολας.Να βρασω 1 μηλο μου ειπε και την πρωτη μερα να φαει το 1/4, την αλλη 1/2 , την αλλη πιο πολυ οσπου να το φαει ολο.

κ εμενα ετσι μου ειπε..ασε που νομιζω οτι θα ειναι κ πιο γλυκο κ νοστιμο ετσι!!!

Χαιρεται οταν κανει ηχους.Την μιλαει οταν την κοιταει, αλλα οταν τη βαζει στο στομα νευριαζει και ψευτογκρινιαζει.Μετα με κοιταει και κανει παραπονα..κατι μου λεει!

βουλακι πολυ γελασα με την αντιδραση της μικρης!! κ εμενα στην αρχη την κοιταζε καλα καλα..τωρα της αλλαζει τα φωτα της κακομοιρας!!! την λυπαμαι (την σοφη!) αλλα τι να της κανω,καπου πρεπει να ξεδινει το παιδι μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

μια τρελη μιλαει μονη της!!!:D:D αννα ξεχασα να σου πω οτι παρειγειλα κρεμουλες holle ειναι βιολογικες,γερμανικες! γενικα εχω περισσοτερη εμπιστοσνη εγω στα βιολογικα γι'αυτο κ το γαλα της ειναι βιολογικο..εχει πολυ ποικιλια κ σημερα η' αυριο θα δω θα της δωσω το ρυζαλευρο της holle κ θα σας πω εντυπωσεις

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!! η μικρη ειναι τοσο μουρμουριτσα σημερα!!!! φταιει που ξυπνησε απο τις 6.30...με εχει γαλει οφφ!!!!:P

εφη μου ξυπνησε εννοειται στις 2 για γαλα...ποτε θα σταματησει να ξυπναει αυτο το μωρο?? μην παραπονιεμαι βεβαια γαιτι ξεχναω φαινεται που τους πρωτους 3 μηνες δεν κοιμοταν για κανεναν λογο..κοιμοταν 6 ωρες το 24ωρο!!!:shock::shock:

κ εμενα αννα αυτο μ'αρεσει στο καφε...προλαβαινεις να σχολιαζεις

αννα!! εισαι ο ανθρωπος μου!!!!!!! θελω πολυ να παραγγειλω απο τα gymboree αλλα δεν ξερω την γραμμη τους..σαν ποιοτητα μου ειπαν οτι ειναι τυπου zara..εσυ τι νουμερακι παιρνεις κ ποσα κιλακια ειναι η μικρη για να υπολογισω!!!!

μου τρεξανε τα σαλια...ειμαι λιχουδωωωω

κ εμενα ετσι μου ειπε..ασε που νομιζω οτι θα ειναι κ πιο γλυκο κ νοστιμο ετσι!!!

βουλακι πολυ γελασα με την αντιδραση της μικρης!! κ εμενα στην αρχη την κοιταζε καλα καλα..τωρα της αλλαζει τα φωτα της κακομοιρας!!! την λυπαμαι (την σοφη!) αλλα τι να της κανω,καπου πρεπει να ξεδινει το παιδι μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

H μικρη μου ειναι 7160 και 66 ποντους, και φοραει τωρα το 3-6 απο τα τζιμπο, της ειναι ισα ισα, τωρα θα παραγγειλω το επομενο νουμερο..

H μικρη μου ειναι 7160 και 66 ποντους, και φοραει τωρα το 3-6 απο τα τζιμπο, της ειναι ισα ισα, τωρα θα παραγγειλω το επομενο νουμερο..

στα φερνουν γρηγορα?? εμενα στα ζαρα μου φοραει το 6-9 κ σε καποια 9-12 βεβαια ειναι λιγο χαλαρα τα 9-12.. εγω θελω να παραγγειλω για του χρονου κ λεω να βαλω 18-24..τι λες?? ειδες οτι εχει προσφορα ολα 13,99??

1YG7p2.png 7biOp2.png

στα φερνουν γρηγορα?? εμενα στα ζαρα μου φοραει το 6-9 κ σε καποια 9-12 βεβαια ειναι λιγο χαλαρα τα 9-12.. εγω θελω να παραγγειλω για του χρονου κ λεω να βαλω 18-24..τι λες?? ειδες οτι εχει προσφορα ολα 13,99??

Ναι την εχω δει την προσφορα. Πιστευω αν παρεις το 18-24 θα ειναι καλο.:rolleyes:

Σε 2 εβδομ. εχουν ερθει.Η παραγγελια σου ομως να μην ξεπερναει τα 120 ευρω, για να μην περασουν απο τελωνειο.

Ναι την εχω δει την προσφορα. Πιστευω αν παρεις το 18-24 θα ειναι καλο.:rolleyes:

Σε 2 εβδομ. εχουν ερθει.Η παραγγελια σου ομως να μην ξεπερναει τα 120 ευρω, για να μην περασουν απο τελωνειο.

ναι ειμαι ενημερη γι'αυτο..σ'ευχαριστω πολυ!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...