Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ανυπομονω να ερθει το απογευμα να της δωσω κρεμουλα!:D:D

Εχω ενα εντυπο της frezyderm, για τις κρεμες της τις frezylak. Μας το ελεγε καποια κοπελα μαλιστα εδω μεσα, εδω και κατι μερες.

Εχει και κρεμα ρυζαλευρο ολικης αλεσεως, θα το δοκιμασω καποια στιγμη μεσα στη φρουτοκρεμα της, θα δοκιμασω και τα αλλα σιγα σιγα...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανυπομονω να ερθει το απογευμα να της δωσω κρεμουλα!:D:D

Εχω ενα εντυπο της frezyderm, για τις κρεμες της τις frezylak. Μας το ελεγε καποια κοπελα μαλιστα εδω μεσα, εδω και κατι μερες.

Εχει και κρεμα ρυζαλευρο ολικης αλεσεως, θα το δοκιμασω καποια στιγμη μεσα στη φρουτοκρεμα της, θα δοκιμασω και τα αλλα σιγα σιγα...

ωραια αννα μου φτασατε το κουταλι:tongue::tongue:ατε να δουμε τι θα κανει!!

εμενα την ωρα που τρωει μιλα με αποτελεσμα να την βγαζει την κρεμα:P:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφη μου, ποτε ξεκινατε φρουτο?

Εμεις απο Τριτη-Τεταρτη μπορουμε να φαμε μηλο μας ειπε.Τη ρωτησα αν το βρασω, φευγουν οι βιταμινες του? και μου ειπε οχι και θα ειναι καλυτερα γιατι μαλακωνει κιολας.Να βρασω 1 μηλο μου ειπε και την πρωτη μερα να φαει το 1/4, την αλλη 1/2 , την αλλη πιο πολυ οσπου να το φαει ολο.

ωραια αννα μου φτασατε το κουταλι:tongue::tongue:ατε να δουμε τι θα κανει!!

εμενα την ωρα που τρωει μιλα με αποτελεσμα να την βγαζει την κρεμα:P:p:p

Ε, εχει και αυτος τα προβληματα του, θελει καπου να τα πει ο ανθρωπος!!:tongue::tongue:

Εφη μου, ποτε ξεκινατε φρουτο?

Εμεις απο Τριτη-Τεταρτη μπορουμε να φαμε μηλο μας ειπε.Τη ρωτησα αν το βρασω, φευγουν οι βιταμινες του? και μου ειπε οχι και θα ειναι καλυτερα γιατι μαλακωνει κιολας.Να βρασω 1 μηλο μου ειπε και την πρωτη μερα να φαει το 1/4, την αλλη 1/2 , την αλλη πιο πολυ οσπου να το φαει ολο.

αυριο θα παμε για εμβολιο και ζυγισμα και θα μου δωσει οδηγιες!!εχω την εντυπωση ομως οτι ξεκινα σουπες και μετα φρουτο,θα δουμε τι θα μου πει και θα σας πω!!

Ε, εχει και αυτος τα προβληματα του, θελει καπου να τα πει ο ανθρωπος!!:tongue::tongue:

ε ναι πολλα θεματα εχει!

χαχαχ

αυριο θα βαλω τον αντρα μου να τον τραβηξει βιτεο να σας τον βαλω να τον δειτε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αυριο θα παμε για εμβολιο και ζυγισμα και θα μου δωσει οδηγιες!!εχω την εντυπωση ομως οτι ξεκινα σουπες και μετα φρουτο,θα δουμε τι θα μου πει και θα σας πω!!

ε ναι πολλα θεματα εχει!

χαχαχ

αυριο θα βαλω τον αντρα μου να τον τραβηξει βιτεο να σας τον βαλω να τον δειτε!!

Εχεις τον ιδιο γιατρο που ειχες στο μεγαλο?

Εγω την ιδια εχω 10 χρονια τωρα, ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

Εχεις τον ιδιο γιατρο που ειχες στο μεγαλο?

Εγω την ιδια εχω 10 χρονια τωρα, ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

ναι τον ιδιο εχω και ειμαιπολυ ευχαριστημενη απλα δεν θυμαμαι με σιγουρια πως ξεκινα τα φαγητα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Χαιρεται οταν κανει ηχους.Την μιλαει οταν την κοιταει, αλλα οταν τη βαζει στο στομα νευριαζει και ψευτογκρινιαζει.Μετα με κοιταει και κανει παραπονα..κατι μου λεει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Χαιρεται οταν κανει ηχους.Την μιλαει οταν την κοιταει, αλλα οταν τη βαζει στο στομα νευριαζει και ψευτογκρινιαζει.Μετα με κοιταει και κανει παραπονα..κατι μου λεει!

χαχαχαχ καλο!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και εγω το ιδιο!

Ενω εδω σας διαβαζω και απαντω με τη σειρα.

Καλημερα Ελευθερια!

Καλημέρα Άννα μου!Έκανα δουλειές και χάθηκα!

Καλα Ελευθερια, περιττο να σου πω τι γινεται οταν φοραμε τα ρουχα του τζιμπο!! τα σχολιαζουν ολες οι γνωστες μας!!

Και εμείς θέμα με τα νούμερα. Φοράει το 12άρι τώρα και δεν θα το βγάλει το καλοκαίρι. Τα τζίμπο είναι κορυφαία, μοναδικά, τα λατρεύω!!

Εγω δεν μπορω να πιω καφε χωρις γαλα με τιποτα, οποιος καφες και αν ειναι...

Επισης ενα παγωτακι, ενα γλυκακι καπου καπου...!!

Και εγώ δεν μπορούσα με τίποτα τον καφέ χωρίς γάλα αλλά άμα χρειαστεί όλα τα μπορούμε οι μάνες!

Ελευθερια, αυτο τωρα θα γινεται για οσο θηλαζεις, δλδ και για 2 χρονια ισως?

Σε 1 εβδομάδα μου είπε να δοκιμάσω αυγό και μετά από μερικές μέρες ψάρι. Αν δεν την πειράξουν τα προσθέτω αυτά και μάλλον στον 8ο θα δοκιμάσω και γαλακτοκομικά. Συνήθως οι αλλεργίες περνάνε όταν χρονιάσει το παιδί αλλά επειδή εμάς είναι πολύ μικρό το πρόβλημα εφόσον δεν έχει πιει ποτέ ξένο γάλα, μπορεί να περάσει νωρίτερα μου είπε.

Τι να κάνω βρε κορίτσια?Είναι να μην σου τύχει. Και η Σόνια μας μια από τα ίδια περνάει και άλλες πολλές κοπέλες.

Το άλλο Σαββάτο φεύγουμε για διακοπές!!!Θα πάμε Ιεράπετρα, Μακρύ Γυαλό για όσες ξέρουν και θα μείνουμε σε μια υπέροχη μεζονέτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Άννα μου!Έκανα δουλειές και χάθηκα!

Και εμείς θέμα με τα νούμερα. Φοράει το 12άρι τώρα και δεν θα το βγάλει το καλοκαίρι. Τα τζίμπο είναι κορυφαία, μοναδικά, τα λατρεύω!!

Και εγώ δεν μπορούσα με τίποτα τον καφέ χωρίς γάλα αλλά άμα χρειαστεί όλα τα μπορούμε οι μάνες!

Σε 1 εβδομάδα μου είπε να δοκιμάσω αυγό και μετά από μερικές μέρες ψάρι. Αν δεν την πειράξουν τα προσθέτω αυτά και μάλλον στον 8ο θα δοκιμάσω και γαλακτοκομικά. Συνήθως οι αλλεργίες περνάνε όταν χρονιάσει το παιδί αλλά επειδή εμάς είναι πολύ μικρό το πρόβλημα εφόσον δεν έχει πιει ποτέ ξένο γάλα, μπορεί να περάσει νωρίτερα μου είπε.

Τι να κάνω βρε κορίτσια?Είναι να μην σου τύχει. Και η Σόνια μας μια από τα ίδια περνάει και άλλες πολλές κοπέλες.

Το άλλο Σαββάτο φεύγουμε για διακοπές!!!Θα πάμε Ιεράπετρα, Μακρύ Γυαλό για όσες ξέρουν και θα μείνουμε σε μια υπέροχη μεζονέτα!

καλα να περασετε ελευθερια μου!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη μου κ μενα τωρα που γυρισα θεσσαλονικη δεν τρωει απο 220-240 που ετρωγε στο χωριο μου το εριξε στο 120-140 με το ζορι...τελικα ο καθαρος αερας την ανοιγει την ορεξη!!!!!!!!!!

αννα μου ακομα δεν το καναμε το ευχαιλεο που λεγαμε πρεπει να το κανονισω!

βουλα μου μεγεια η σοφη:P:p:p εμενα την τρωει με μανια....:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσια λετε για τις κρεμουλες απορω τοσο γρηγορα ξεκιναμε τα φρουτακια??? εμεις 5,5 μηνων θα ξεκινησουμε λογω προωροτητας ετσι μας ειπε η παιδογαστρεντολογος...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εφακη μου κ μενα τωρα που γυρισα θεσσαλονικη δεν τρωει απο 220-240 που ετρωγε στο χωριο μου το εριξε στο 120-140 με το ζορι...τελικα ο καθαρος αερας την ανοιγει την ορεξη!!!!!!!!!!

αννα μου ακομα δεν το καναμε το ευχαιλεο που λεγαμε πρεπει να το κανονισω!

βουλα μου μεγεια η σοφη:P:p:p εμενα την τρωει με μανια....:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσια λετε για τις κρεμουλες απορω τοσο γρηγορα ξεκιναμε τα φρουτακια??? εμεις 5,5 μηνων θα ξεκινησουμε λογω προωροτητας ετσι μας ειπε η παιδογαστρεντολογος...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα το πολυ πολυ να πιει τα 180 που του κανω παραπανο με τιποτα,σταματησα και εγω να τον ζοριζο,πριν ενα μηνα ηταν 6940γρ τι αλλο θελω?/τον αφηνω να τρωει οσο θελε,σημερα το πρωι μετα απο 9 ωρες νηστικος ειπιε 150 μλ και δεν επινε αλλο!!

κανονισε τωρα το ευχελαιο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ευχαριστώ Εφάκη. Προχθες άφησα την μικρή στην μαμά μου και ήπιε στην μιάμιση ώρα 150μλ. Είχε καιρό να πιει αντλημένο γάλα και προφανώς έχει αυξήσει τις ποσότητες.

μα εσεις τρωτε πολυ ελευθερια μου!!εμενα καθε 4 ωρες:rolleyes::rolleyes:και αν φαει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...