Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Του ειπα εξαρχης του γιατρου, οτι θελω να εχω πολυ καλο ενδομητριο για να τις βαλω τις συγκεκριμενες βλαστοκυστες. Επειδη ειναι κ οι δυο αριστες κι εφοσον δεν εχω σκοπο να κανω αλλες ωοληψιες κτλ, δεν θελω σε καμια περιπτωση να τις χαραμισω. Συμφωνησε και μου ειπε πως ουτε εκεινος θα με αφησει να τις βαλω με μετριο ενδομητριο γιατι στοχευει να πιασω παλι με την πρωτη. Οπότε θελω να ειμαι σιγουρη οτι το ενδομητριο θα ειναι το καλυτερο δυνατο...

Σιγα μην αφησω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα!! Μου λενε τη γνωμη τους.. και ως εκει!😂😂

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα το να σε βάλει με μέτριο ενδομήτριο!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? τελικα παραιτηθηκα απο το να διαβασω τα προηγουμενα γιατι θα μου παρει μερες απο ο,τι φαινεται... εχω χασει πολλα επισοδεια ομως και δε μ'αρεσει...τελοσπαντων. απο ο,τι βλεπω καλα ειστε ολες ε?

δελφινακι εχεις κοριτσακι τελικα?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? τελικα παραιτηθηκα απο το να διαβασω τα προηγουμενα γιατι θα μου παρει μερες απο ο,τι φαινεται... εχω χασει πολλα επισοδεια ομως και δε μ'αρεσει...τελοσπαντων. απο ο,τι βλεπω καλα ειστε ολες ε?

καλημερουδια!!!εσυ εμαθες φυλο??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι, κοριτσακι!!!

Τι κανεις εσυ, που εξαφανιστηκες???

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι, κοριτσακι!!!

φυλλο δεν εμαθα ακομη. περιμενω για σιγουρια το β επιπεδου. τελος του μηνα δηλαδη. δεν εκλεισα ραντεβου ακομη, αλλα πρεπει να βιαστω νομιζω.

αχ, χαθηκα, ναι. τα βραδια πεφτω ξερη. και το πρωι στο γραφειο μου φερανε μια για πρακτικη και δεν μπορω να μπαινω ιντερνετ! τωρα ειναι με τον αλλο συναδελφο και βρηκα ευκαιρια!!!

ξεκινησαμε και παιδικο στον μεγαλο. ειναι λιγο καπως μεχρι να προσαρμοστει...

Διαφημίσεις

μπραβο για το κοριτσακι σου δελφινακι!!!

εχει πλακα παντως. αλλος θελει αγορια, αλλος θελει κοριτσια. αν εχεις δυο του ιδιου φυλλου, σιγουρα προτιμας το τριτο παιδακι να ειναι το αντιθετο.

εχω μια φιλη με τρια αγορια. η κουνιαδα μου εχει δυο κοριτσια και τα αδερφια της (ο αντρας μου με τον αδερφο τους) "κοροιδευουν" το γαμπρο που δεν εκανε αγορι! δεν τολμησε να παει για τριτο, μην ξανακανει κοριτσι!!!!

φυλλο δεν εμαθα ακομη. περιμενω για σιγουρια το β επιπεδου. τελος του μηνα δηλαδη. δεν εκλεισα ραντεβου ακομη, αλλα πρεπει να βιαστω νομιζω.

QUOTE]

Πάντως όλες για κοριτσια πατε...εχτος απο τις Κυπριες:lol::lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Πολυ ορεξατη σε βλεπω Βουλα μου σημερα!!!

Σε βλεπω το μεσημερι να κοιμασαι 3 ωρες!!!

Mα 3 ωρες κοιμαμαι οπως και να εχει το μεσημερι!Φαντασου σημερα!

Με πηρε και ο ανδρας μου τηλ και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω δουλειες!Σκουπισε και ξεσκονισε λεει...Και ο Θεος βοηθος!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

QUOTE]

Πάντως όλες για κοριτσια πατε...εχτος απο τις Κυπριες:lol::lol:

αχχαχα τωρα να βαλω το πινακακι να δουμε!!θα μαθει και η νικη σημερα!!!

1.Αννιτα - πητ 17-20/12/2012 αγορακι

2.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

3,female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

4.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

5.fouskitsa82 -πητ 30/01/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

6.nikou - πητ 2/2/2012 φυλο αγνωστο

7.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

8.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

9.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

10.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

11.tsourekimou -πητ 11/2/12, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

12. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

13.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

14.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

15.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

16.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

17.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

18.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

19.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης κοριτσακι!

20.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

21.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

22. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Τσουρεκακι!

γεια σου taspaa μου!!!

βλεπω οι περισσοτερες μαθατε φυλλο ε? εκεινη η λιστα που ειναι? να τη φερνουμε που και που μπροστα να την ενημερωνουμε!

εγω περναω φασεις. αλλες φορες βιαζομαι να μαθω φυλλο, αλλες φορες δε με απασχολει καθολου. το κραταω για εκπληξη! δεν θελω να βαλω στο μυαλο μου κατι πριν σιγουρευτω!

γεια σου taspaa μου!!!

βλεπω οι περισσοτερες μαθατε φυλλο ε? εκεινη η λιστα που ειναι? να τη φερνουμε που και που μπροστα να την ενημερωνουμε!

εγω περναω φασεις. αλλες φορες βιαζομαι να μαθω φυλλο, αλλες φορες δε με απασχολει καθολου. το κραταω για εκπληξη! δεν θελω να βαλω στο μυαλο μου κατι πριν σιγουρευτω!

την εβαλα την λιστα!!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι, κοριτσακι!!!

γεια σου taspaa μου!!!

Καλε πως εχετε και οι δυο 147 days to go?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

μπραβο για το κοριτσακι σου δελφινακι!!!

εχει πλακα παντως. αλλος θελει αγορια, αλλος θελει κοριτσια. αν εχεις δυο του ιδιου φυλλου, σιγουρα προτιμας το τριτο παιδακι να ειναι το αντιθετο.

εχω μια φιλη με τρια αγορια. η κουνιαδα μου εχει δυο κοριτσια και τα αδερφια της (ο αντρας μου με τον αδερφο τους) "κοροιδευουν" το γαμπρο που δεν εκανε αγορι! δεν τολμησε να παει για τριτο, μην ξανακανει κοριτσι!!!!

Όλα τα ξαδέλφια τού άντρα μου έχουν κορες..ΟΛΟΙ!!

Εμένα όλοι συν της αδελφής μου έχουμε όλοι αγόρια εχτος από έναν που εχει 3 κορες και 1 γιο.

Αλλά ο άντρας μου έχει και ένα θείο που έχει 4 αγόρια στη σειρά και στο 5ο έκανε την κόρη....

Βούλα μου φένετε σε καλοκρατά ο σύζυγος... λες να θέλει αντάλαγμα για απόψε;) Ρε τι ώρα σχολάνεις και προλαβαίνεις και κοιμάσε το μεσηέρι;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...