Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Ποπάκη περαστικά στον μπαμπά σου, από τι ήταν η λιποθυμία?Στο φέις και εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω πολύ ώρα. Μπερδεύομαι ποια λέει τι!

Και εγω το ιδιο!

Ενω εδω σας διαβαζω και απαντω με τη σειρα.

Καλημερα Ελευθερια!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα αγαπες!!

Εφη μου να σε ρωτησω...

Στο φβ, εκει δεξια μου δειχνει τους φιλους μου, μεσα ειστε και εσεις ,οκ?

Οι αλλοι φιλοι μου, εκτος απο εσας, μπορουν να δουν τη σινομιλια μας στο καφε? η πρεπει να τους κανω εγω προσκληση για να δουν? δεν θελω να τους κανω, αλλα ουτε και θελω να βλεπουν τι λεμε.

καλημερα αννα μου!!οχι δεν μπορουν αννα μου να δουν τι γραφουμε στο καφε μονο αν τουσ προσκαλεσουμε για αυτο ειπα να μην καλουμε ατομα στο καφε που να μην τα ξερουμε ολες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Για μαζευτητηε κοπελιες στο παλιο μας καφε!!εκει μονο φωτογραφιες και απορρητα θα λεμε!!!

ελα ποπη μου καποτε τρωει καποτε οχι σταματησα και εγω να τον πιεζω και ο θεος βοηθος,το σαββατο θα παμε γιατρο να ζυγιστουμε κι ολας να δουμε ποσο εβαλε!!

και εμενα αρχισε να μου μιλαει και θελω να τον φαωωωωωω

καλημερα ελευθερια μου!!

Ναι, βρε Εφη μου! να βαζουμε τις φωτο μας εκει, και να τις σχολιαζουμε.

Εμενα οταν μιλαει λεει....ιγκι, ιγκι, ιγκι!!!

Θα την φαω καμμια ωρα, εχει στρουμπουλεψει κιολας, κατι μπουτακια για φαγωμα εχει.Παλι με βλεπω να αποσυρω ρουχα.... ευτυχως εχουμε για το επομενο νουμερο.

Καλα Ελευθερια, περιττο να σου πω τι γινεται οταν φοραμε τα ρουχα του τζιμπο!! τα σχολιαζουν ολες οι γνωστες μας!!

Διαφημίσεις

μπραβο ελευθερια εισαι αξια συγχαρητηριων,εγω δεν ξερω εαν θα μπορουσα θα μου ηταν πολυ δυσκολο!!

Εγω ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μπορουσα με τιποτα!

Ναι, βρε Εφη μου! να βαζουμε τις φωτο μας εκει, και να τις σχολιαζουμε.

Εμενα οταν μιλαει λεει....ιγκι, ιγκι, ιγκι!!!

Θα την φαω καμμια ωρα, εχει στρουμπουλεψει κιολας, κατι μπουτακια για φαγωμα εχει.Παλι με βλεπω να αποσυρω ρουχα.... ευτυχως εχουμε για το επομενο νουμερο.

Καλα Ελευθερια, περιττο να σου πω τι γινεται οταν φοραμε τα ρουχα του τζιμπο!! τα σχολιαζουν ολες οι γνωστες μας!!

για αυτο εκανα αυτο το καφε!!!

αμαν ρε θελω και εγω να τον φαω εχει κανει και ζαμπουλες και μιλαει με ενα τροπο μια μπουκια ειναι:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε,πως ειναι τα μωρακια σας?? εμεις υστερα απο ολα αυτα τα κλαματα κοιμηθηκε στις 9 κ αλλα σημερα 6,30 ηταν ορθια!!:shock::shock::shock: εχει να ξυπνησει τετοια ωρα ποσους μηνες..ελπιζω να ηταν τυχαιο,τωρα κοιμαται!! αννα την διαιτα την συνεχιζω αλλα τιποτα ακομα,ζυγιζομαι ολο χαρα αλλα κιλα δεν φευγουν,ευχομαι την δευτερα που θα ειναι βδομαδα να εχω χασει τπτ! ουφ,κ αυτο το αγχος.. εφη μας ξεσυκωσες με το φεις κ τωρα δεν μπαινει καμια στο καφεδακι μας:cool::? αντε μαζευτειτεεεεε

Ετσι ειχε κολλησει και εμενα βρε Μαρια μου η ζυγαρια, γι'αυτο εκανα 1 μερα αποτοξινωση με φρουτα.

Τωρα ειμαι -0,5!

ουτε και εγω:tongue::tongue:δεν ζω χωρις τυρι!!

Εγω δεν μπορω να πιω καφε χωρις γαλα με τιποτα, οποιος καφες και αν ειναι...

Επισης ενα παγωτακι, ενα γλυκακι καπου καπου...!!

Διαφημίσεις

Εγω δεν μπορω να πιω καφε χωρις γαλα με τιποτα, οποιος καφες και αν ειναι...

Επισης ενα παγωτακι, ενα γλυκακι καπου καπου...!!

εγω γαλα δεν πινω αλλα χωρις τυρι και γιουρτι δεν ζω!!!για τα γλυκα μεσα μεσα τσακιζω τες σοκολατες μου!!:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Η, τα θαλασσινα τωρα το καλοκαιρι , καλαμαρακια, ψιλο ψαρακι με ουζακι, οταν βγαινουμε..... θελει μεγαλη πειθαρχια αυτο το πραγμα.

Εδω και με τη διατροφη και παλι ξεκλεβω λιγακι...

εγω γαλα δεν πινω αλλα χωρις τυρι και γιουρτι δεν ζω!!!για τα γλυκα μεσα μεσα τσακιζω τες σοκολατες μου!!:P

Α, ναι και γιαουρτακι τωρα τα βραδια, η το γαλα με φιτνες...:P

Εφάκη είναι πολύ δύσκολο αλλά τι να κάνω? Η μόνη επιλογή ήταν να σταματήσουμε τον θηλασμό, αλλά με ξέρεις εμένα. Δεν παίζει τέτοια επιλογή οπότε δεν είχα άλλη λύση. Πάντως το συνηθίζεις με τον καιρό, δεν είναι τόσο δύσκολο. Ιδίως για εμένα που έχω πειθαρχία σαν άτομο. Το καλό είναι ό,τι έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Ελευθερια, αυτο τωρα θα γινεται για οσο θηλαζεις, δλδ και για 2 χρονια ισως?

Η, τα θαλασσινα τωρα το καλοκαιρι , καλαμαρακια, ψιλο ψαρακι με ουζακι, οταν βγαινουμε..... θελει μεγαλη πειθαρχια αυτο το πραγμα.

Εδω και με τη διατροφη και παλι ξεκλεβω λιγακι...

τι μου κανεις αννα μου τωρα!!!πεινασαααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...