Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδιαααααααααααααα

ποπη μου περαστικα στο πατερα σου!!!ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!

πολλα εμβολια διαβασα μεγαλωσαν τα μωρακια μας!!εμεις θα παμε το σαββατο!!

μαρια μου δεν νομιζω να ζηλεψε το μωρο απλα μπορει να τα φοβηθηκε τα ατομα αυτα μου το εκανε και ο μεγαλος μου γιος σε συγκεκριμενα ατομα!!

ειμαι πτωμα !!τα ποδια μου με πονανε ,ευτυχως παρασκευη σημερα και θα σχολασω στες μια!!ο γιος μου με περιμενει θελει να παμε πισινα!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις χθες το βραδυ τρεχαμε με την μπουμπου παραμασχαλα να παρουμε τους γονεις μου απο το νοσοκομειο κ να τους παμε χωριο γυρισαμε στις 01,,ευτυχως η μπεμπα ηταν ησυχη στο αμαξι αλλα μετα δεν μου ετρωγε...ψοφησε η καημενη κ ηθελε να κοιμηθει...

μαρακι μου δεν νομιζω να ζηλεψε κατι την στραβωσε εκεινη την στιγμη...:rolleyes::rolleyes:

αννουλα μου καλημερα ασε κ εγω δεν βγαζω ακρη με το φεις μιλανε πολυ γρηγορα τα κοριτσια κ χανω σχολια....μπραβο στην μπουμπουκα σου μα τι ευκολο παιδι ειναι ?? μπραβο σας!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ελευθερακι μου τι κανετε?? χαθηκαμε εχουμε καιρο να μιλησουμε,,,

εφη μου εσεις τι κανετε?ο μικρος τρωει??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

παω να την κοιμησω γιατι κλαιει...ααα ξεχασα εχει 2 μερες ολο ααααααααααααααα κανει με τσιριδα χα χα χαχα αρχισε να κελαηδαει η μπουμπου μου!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Για μαζευτητηε κοπελιες στο παλιο μας καφε!!εκει μονο φωτογραφιες και απορρητα θα λεμε!!!

εμεις χθες το βραδυ τρεχαμε με την μπουμπου παραμασχαλα να παρουμε τους γονεις μου απο το νοσοκομειο κ να τους παμε χωριο γυρισαμε στις 01,,ευτυχως η μπεμπα ηταν ησυχη στο αμαξι αλλα μετα δεν μου ετρωγε...ψοφησε η καημενη κ ηθελε να κοιμηθει...

μαρακι μου δεν νομιζω να ζηλεψε κατι την στραβωσε εκεινη την στιγμη...:rolleyes::rolleyes:

αννουλα μου καλημερα ασε κ εγω δεν βγαζω ακρη με το φεις μιλανε πολυ γρηγορα τα κοριτσια κ χανω σχολια....μπραβο στην μπουμπουκα σου μα τι ευκολο παιδι ειναι ?? μπραβο σας!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ελα ποπη μου καποτε τρωει καποτε οχι σταματησα και εγω να τον πιεζω και ο θεος βοηθος,το σαββατο θα παμε γιατρο να ζυγιστουμε κι ολας να δουμε ποσο εβαλε!!

παω να την κοιμησω γιατι κλαιει...ααα ξεχασα εχει 2 μερες ολο ααααααααααααααα κανει με τσιριδα χα χα χαχα αρχισε να κελαηδαει η μπουμπου μου!!!!!!!!!!!!

και εμενα αρχισε να μου μιλαει και θελω να τον φαωωωωωω

Καλημέρα. Ποπάκη περαστικά στον μπαμπά σου, από τι ήταν η λιποθυμία?Στο φέις και εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω πολύ ώρα. Μπερδεύομαι ποια λέει τι!

καλημερα ελευθερια μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα. Ποπάκη περαστικά στον μπαμπά σου, από τι ήταν η λιποθυμία?Στο φέις και εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω πολύ ώρα. Μπερδεύομαι ποια λέει τι!

καλημερα ελευθερια μου!! ευχαριστω πολυ ...κατι με την ουροδοχο κυστη εχει παθει στενωση ειπαν...ακομα ψαχνονται ...βεβαια βγηκε δεν εκατσε θα παει στους γιατρους του να τον παρακολουθησουν,,,,

ναι δεν τις προλαβαινω ..χανω σχολια....:|:-|:|

τι κανετε εσεις?? πως ειστε?? παω παω γιατι νυσταζει η καημενη θα μπω πιο μετα...

B4Itp2.png

Περαστικά και ανώδυνα να είναι Ποπάκη για τον μπαμπά σου.

Εμείς καλά, είμαι σε αποχή όπως είχα πει γιατί η μικρή έχει ήπια αλλεργία. Δεν τρώω γαλακτοκομικά κάθε είδους, ψάρι, θαλασσινά, αυγό, σόγια και ξηρούς καρπούς. Δύσκολο μεν αλλά τι να κάνω. Συνεχίζουμε αποκλειστικό θηλασμό, στέρεες θα ξεκινήσουμε αφού μπούμε στον 7ο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Περαστικά και ανώδυνα να είναι Ποπάκη για τον μπαμπά σου.

Εμείς καλά, είμαι σε αποχή όπως είχα πει γιατί η μικρή έχει ήπια αλλεργία. Δεν τρώω γαλακτοκομικά κάθε είδους, ψάρι, αυγό, σόγια και ξηρούς καρπούς. Δύσκολο μεν αλλά τι να κάνω. Συνεχίζουμε αποκλειστικό θηλασμό, στέρεες θα ξεκινήσουμε αφού μπούμε στον 7ο.

μπραβο ελευθερια εισαι αξια συγχαρητηριων,εγω δεν ξερω εαν θα μπορουσα θα μου ηταν πολυ δυσκολο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφάκη είναι πολύ δύσκολο αλλά τι να κάνω? Η μόνη επιλογή ήταν να σταματήσουμε τον θηλασμό, αλλά με ξέρεις εμένα. Δεν παίζει τέτοια επιλογή οπότε δεν είχα άλλη λύση. Πάντως το συνηθίζεις με τον καιρό, δεν είναι τόσο δύσκολο. Ιδίως για εμένα που έχω πειθαρχία σαν άτομο. Το καλό είναι ό,τι έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εφάκη είναι πολύ δύσκολο αλλά τι να κάνω? Η μόνη επιλογή ήταν να σταματήσουμε τον θηλασμό, αλλά με ξέρεις εμένα. Δεν παίζει τέτοια επιλογή οπότε δεν είχα άλλη λύση. Πάντως το συνηθίζεις με τον καιρό, δεν είναι τόσο δύσκολο. Ιδίως για εμένα που έχω πειθαρχία σαν άτομο. Το καλό είναι ό,τι έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

εχει και τα καλα του η υποθεση δηλαδη,εγινες κορμαρα:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε,πως ειναι τα μωρακια σας?? εμεις υστερα απο ολα αυτα τα κλαματα κοιμηθηκε στις 9 κ αλλα σημερα 6,30 ηταν ορθια!!:shock::shock::shock: εχει να ξυπνησει τετοια ωρα ποσους μηνες..ελπιζω να ηταν τυχαιο,τωρα κοιμαται!! αννα την διαιτα την συνεχιζω αλλα τιποτα ακομα,ζυγιζομαι ολο χαρα αλλα κιλα δεν φευγουν,ευχομαι την δευτερα που θα ειναι βδομαδα να εχω χασει τπτ! ουφ,κ αυτο το αγχος.. εφη μας ξεσυκωσες με το φεις κ τωρα δεν μπαινει καμια στο καφεδακι μας:cool::? αντε μαζευτειτεεεεε

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε,πως ειναι τα μωρακια σας?? εμεις υστερα απο ολα αυτα τα κλαματα κοιμηθηκε στις 9 κ αλλα σημερα 6,30 ηταν ορθια!!:shock::shock::shock: εχει να ξυπνησει τετοια ωρα ποσους μηνες..ελπιζω να ηταν τυχαιο,τωρα κοιμαται!! αννα την διαιτα την συνεχιζω αλλα τιποτα ακομα,ζυγιζομαι ολο χαρα αλλα κιλα δεν φευγουν,ευχομαι την δευτερα που θα ειναι βδομαδα να εχω χασει τπτ! ουφ,κ αυτο το αγχος.. εφη μας ξεσυκωσες με το φεις κ τωρα δεν μπαινει καμια στο καφεδακι μας:cool::? αντε μαζευτειτεεεεε

καλημερα μαρια μου!!εγω ολη μερα εδω ειμαι και σας περιμενω ,το φεις το εκανα για να ανεβαζουμε φωτογραφιες αφοβα δεν ηθελα να διμιουργησω θεματα:(:(καλα κοιμηθηκε απο τες 9 το βραδυ μεχρι τες 6,30!!εμενα κοιματε νωρις και ξυπνα νωρις με βολευει κανουμε και τα γευματα μας και εχω και λιγη ησυχια το βραδυ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδιαααααααααααααα

ποπη μου περαστικα στο πατερα σου!!!ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!

πολλα εμβολια διαβασα μεγαλωσαν τα μωρακια μας!!εμεις θα παμε το σαββατο!!

μαρια μου δεν νομιζω να ζηλεψε το μωρο απλα μπορει να τα φοβηθηκε τα ατομα αυτα μου το εκανε και ο μεγαλος μου γιος σε συγκεκριμενα ατομα!!

ειμαι πτωμα !!τα ποδια μου με πονανε ,ευτυχως παρασκευη σημερα και θα σχολασω στες μια!!ο γιος μου με περιμενει θελει να παμε πισινα!!:rolleyes:

Καλημερα αγαπες!!

Εφη μου να σε ρωτησω...

Στο φβ, εκει δεξια μου δειχνει τους φιλους μου, μεσα ειστε και εσεις ,οκ?

Οι αλλοι φιλοι μου, εκτος απο εσας, μπορουν να δουν τη σινομιλια μας στο καφε? η πρεπει να τους κανω εγω προσκληση για να δουν? δεν θελω να τους κανω, αλλα ουτε και θελω να βλεπουν τι λεμε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα Ποπη μου!

Δε μου λες, εκεινο το ευχελαιο που λεγαμε το κανατε??

Ευχομαι να ειναι η τελευταια σας ταλαιπωρια!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...