Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ηρθα !!! να σας πω κ απο εδω τα νεα μας...ο μπαμπας μου μπηκε στο νοσοκομειο με πηραν τηλ κ λυποθυμησε κ ηρθε ασθενοφορο κ τον πηρε θα παει ο σαββας το βραδυ απο κει να δει τι γινεται καλα αυτο με τα νοσοκομεια κ τους γονεις μας εχει παραγινει....δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω....τοση γκαντεμια ????:cry::cry::cry:

εβγαλα μια βολτα πριν λιγο την μπεμπα κ την πηγα στο φαρμακειο απο περιεργεια να την ζυγισω 6100 την εβγαλε...να δουμε ομως με την ζυγαρια του παιδιατρου μας...την μετρησα κ με την μεζουρα 66 ποντους...:shock::shock::shock:

πηγα γυναικολογο το απογευμα κρατησε ο σαββας την μπεμπα...κ τσαμπα πηγα ..επρεπε να παω την 6 μερα της περιοδου για ψηλαφιση κ την ειπα για τον αφαλο μου οτι με ενοχλει κ ειπε οτι μαλλον εχω κυστουλα ειναι πολυ χαλαρος ακομα κ μολις κλεισω τους 6μηνες που γεννησα θα τον ξαναδουμε...

αυτα....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα....τι εγινε,πολλες μοναξιες! παλι διπλα εισαστε?? τι παθαμε να σας πω?? ηρθαν κατι φιλοι μας με τον γιο τους ο οποιος ειναι 15 μηνων για να πιουμε καφε..με το που μπηκαν ενω η μικρη ηταν μες την καλη χαρα,χαζογελαγε πηγε στην φιλη μου να την παρει αγκαλιτσα μετα απο λιγο μολις αντιληφθηκε το αλλο παιδακι αρχισε να κλαιει!!:shock: οχι απλα να κλαιει ομως..ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑ κ κακο!!!! την πηγαινα στο δωματιο σταματουσε με το που εκανα να μπω στο σαλονι(αυτοι στο μπαλκονι) δωσε ξανα κλαμα.. εφυγαν οι ανθρωποι χαζογελαει αυτη!!!!! το μικρουλακι μου δεν μου το εχει ξανακανει αυτο,ειναι γενικα κοινωνικη παει στους περισσοτερους αρκει να ειμαι διπλα της εγω..δεν καθεται ωρα αλλα μι αγκαλια προλαβαινουν να την παρουν..μου λλει η φιλη μας μηπως ζηλεψε τον γιο της επειδη ειναι μικρακι...υπαρχει καλε αυτη η περιπτωση??

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλησπερα....τι εγινε,πολλες μοναξιες! παλι διπλα εισαστε?? τι παθαμε να σας πω?? ηρθαν κατι φιλοι μας με τον γιο τους ο οποιος ειναι 15 μηνων για να πιουμε καφε..με το που μπηκαν ενω η μικρη ηταν μες την καλη χαρα,χαζογελαγε πηγε στην φιλη μου να την παρει αγκαλιτσα μετα απο λιγο μολις αντιληφθηκε το αλλο παιδακι αρχισε να κλαιει!!:shock: οχι απλα να κλαιει ομως..ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑ κ κακο!!!! την πηγαινα στο δωματιο σταματουσε με το που εκανα να μπω στο σαλονι(αυτοι στο μπαλκονι) δωσε ξανα κλαμα.. εφυγαν οι ανθρωποι χαζογελαει αυτη!!!!! το μικρουλακι μου δεν μου το εχει ξανακανει αυτο,ειναι γενικα κοινωνικη παει στους περισσοτερους αρκει να ειμαι διπλα της εγω..δεν καθεται ωρα αλλα μι αγκαλια προλαβαινουν να την παρουν..μου λλει η φιλη μας μηπως ζηλεψε τον γιο της επειδη ειναι μικρακι...υπαρχει καλε αυτη η περιπτωση??

Αντε καλε, που ζηλεψε το μωρο! Γνωριζει απο ζηλια?

Απλα κατι της εκατσε στραβα, μη νομιζεις και αυτα καμμια φορα με το τιποτα αρχιζουν....ποιος τα ξερει....

Κριμα μωρε, το καφε μας!! ενα χρονο τωρα μας εκανε παρειτσα!

Και η αληθεια ειναι οτι στο φειςμπουκ μου τη δινει ετσι οπως ειναι ο διαλογος, αλλα τι να κανω αφου πηγατε ολες εκει?:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αυτο σκεφτηκα κ εγω ρε αννα που ξερει τοσο δα πλασματακι απο ζηλια...τελος παντων... εχεις δικιο ερημωσε το καφεδακι μας!!! μην στεναχωριεσαι θα ξαναμαζευτουμε σιγα σιγα!!! εσυ τι κανεις,η μπουμπου σου??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ελευθερια!!

Το βλεπεις το καφε μας που ερημωσε??

Ανοιξαν αλλο τα κοριτσια στο φειςμπουκ, μονο για εμας, να μη μας βλεπει κανενας αλλος.Ετσι αναγκαστηκα και εγω να κανω φβ.

Νομιζω σου εστειλα αιτημα φιλιας, καλα το λεω,??, το ειδες??

Για μπες να δεις και το καφε...

αυτο σκεφτηκα κ εγω ρε αννα που ξερει τοσο δα πλασματακι απο ζηλια...τελος παντων... εχεις δικιο ερημωσε το καφεδακι μας!!! μην στεναχωριεσαι θα ξαναμαζευτουμε σιγα σιγα!!! εσυ τι κανεις,η μπουμπου σου??

Καλα ειμαστε!!

Αρχισαμε κρεμουλα σημερα! το εγραψα στο αλλο καφε, φανηκε?? ουτε που ξερω...χαχα!!!

Της αρεσε εφαγε 2-3 κουταλιες λες και ετρωγε και εχθες, ευκολη ειναι η καημενουλα, καναμε και εμβολιο.

Κοβουμε αποστειρωση, βρασιμο νερου και σε 5-6 μερες ξεκιναμε και μηλο, μετα απο αλλες 5 +αχλαδι...

Απο βαρος ειμαστε 7100 και υψος 66 ποντους.

Εσυ πως τα πας με τη διαιτα Μαρια?? ζυγιστηκες καθολου??

Αποψε εγω εφαγα ενα γιαουρτακι 2%, και μια κοντουλα (αχλαδακι), απο την αχλαδια μου.:P

Καλέ μέσα είμαι και τσατάρω με τα κορίτσια. Το είδα το αίτημά σου Αννούλα, νομίζω εγώ σου έκανα αίτημα όμως ε?Η' δεν θυμάμαι καλά! Δεν έχει και σημασία. Τι κάνουν τα παιδάκια σου?Η μπουμπού?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κάπου πήρε το μάτι μου ό,τι έγραψες για κρέμες αλλά δεν τα διάβασα όλα, οπότε δεν ξέρω αν φαίνονται.

Ε, για να τα πηρε το ματι σου , θα φαινονται...χιχι!!

Πως μπορω να μπω στον διαλογο που κανετε για τους κοτσους τωρα?? μου το βγαζει σε πινακακι κατω δεξια...

Ε, για να τα πηρε το ματι σου , θα φαινονται...χιχι!!

Πως μπορω να μπω στον διαλογο που κανετε για τους κοτσους τωρα?? μου το βγαζει σε πινακακι κατω δεξια...

Γράψε στο κενό, δίπλα στην φατσούλα καλέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...