Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια να ρωτησω κατι....

Καθε φορα που μιλαει καποια στο καφε το καινουριο στο φεισ μπουκ, εμενα μου το στελνει σαν μειλ στο ταχυδρομειο μου. Ειναι λογικο τωρα αυτο??:rolleyes:

αννα μου το ειχα κι εγω αυτο αλλα το εφυγα... περιμενε λιγο αν το βρω να σου πω πως να το φυγεις

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννα μου διπλα απο την αρχικη σελιδα στα δεξια υπαρχει ενα τοξακι θα πατισεις πανω σε αυτό και μετα θα πας στις ρυθμισεις λογαριαμου, πάνω αριτερα στη σελιδα υπάρχει η λεξη ειδοποισησεις θα πατισεις πάνω και μετα θα πας δεξια πανω εκει που γραφει συχνότητα εμαιλ.... αυτα:P ελπιζω να ειναι αυτο βεβαια και να μην κανω λάθος

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλλιροη μου καλεσες μια σοφια στο καφε ποια ειναι??

Συγνώμη δεν πρόλαβα να σας πω γιατί με "κάλεσε" ο μικρός :)

Η σοφία είναι μια φίλη μου που γνωριστήκαμε στο parents.Δεν πολυμπαίνει πλέον όμως στο parents,αλλά είναι και εκείνη αρχές Φλεβάρη ο γιος της.

Πειράζει?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Συγνώμη δεν πρόλαβα να σας πω γιατί με "κάλεσε" ο μικρός :)

Η σοφία είναι μια φίλη μου που γνωριστήκαμε στο parents.Δεν πολυμπαίνει πλέον όμως στο parents,αλλά είναι και εκείνη αρχές Φλεβάρη ο γιος της.

Πειράζει?

καλιρροη μου θα βάζουμε στο καφέ άτομα που γνωρίζουμε. μόνο Γιατί βάζουμε φωτογραφίες των παιδιών μας και δεν θέλουμε να τες βλέπουν άγνωστα άτομα.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααα

τι μου κανετε??

εγω ειμαι πολυ καλητερα σημερα εχω και δυσκολη μερα γιατι δεν θα σχολασω στες 4 αλλα θα παω στα εγκαινια του καινουργιου μας μαγαζιου!!

ειχα και μια ευχαριστη εκπληξη πρωι πρωι πηγα απο την τραπεζα να τραβηξω λεφτα και ειδα οτι ειχαμε πληρωθει και μου δωσαν και εξτρα 600 ευρο για τους μηνες που επερνα μονο το επιδομα μητροτητας:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδιααααααααααααα

τι μου κανετε??

εγω ειμαι πολυ καλητερα σημερα εχω και δυσκολη μερα γιατι δεν θα σχολασω στες 4 αλλα θα παω στα εγκαινια του καινουργιου μας μαγαζιου!!

ειχα και μια ευχαριστη εκπληξη πρωι πρωι πηγα απο την τραπεζα να τραβηξω λεφτα και ειδα οτι ειχαμε πληρωθει και μου δωσαν και εξτρα 600 ευρο για τους μηνες που επερνα μονο το επιδομα μητροτητας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι μαγαζι ανοιξατε καλε??

Και εμεις ανοιγουμε μαγαζι!Ο αδελφος μου δουλευει σε μια ταβερνα και το αφεντικο του το πουλαει.Θα το παρει ο αδελφος μου τελικα και θα το δουλευουμε ολοι μαζι!Σε καμια εβδομαδα το παιρνει και ο Θεος βοηθος!!

Πηρες κανενα δωρακι για εσενα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τι μαγαζι ανοιξατε καλε??

Και εμεις ανοιγουμε μαγαζι!Ο αδελφος μου δουλευει σε μια ταβερνα και το αφεντικο του το πουλαει.Θα το παρει ο αδελφος μου τελικα και θα το δουλευουμε ολοι μαζι!Σε καμια εβδομαδα το παιρνει και ο Θεος βοηθος!!

Πηρες κανενα δωρακι για εσενα?

οχι εμεις η δουλεια μου ανοιγει μαγαζι και μας κουβαλανε εκει για τα εγκαινει!!

δεν πηρα δωρακι θα τα φυλαξω να τα φερω μαζι μου οταν θα ερθω θεσσαλονικη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...