Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Του ειπα εξαρχης του γιατρου, οτι θελω να εχω πολυ καλο ενδομητριο για να τις βαλω τις συγκεκριμενες βλαστοκυστες. Επειδη ειναι κ οι δυο αριστες κι εφοσον δεν εχω σκοπο να κανω αλλες ωοληψιες κτλ, δεν θελω σε καμια περιπτωση να τις χαραμισω. Συμφωνησε και μου ειπε πως ουτε εκεινος θα με αφησει να τις βαλω με μετριο ενδομητριο γιατι στοχευει να πιασω παλι με την πρωτη. Οπότε θελω να ειμαι σιγουρη οτι το ενδομητριο θα ειναι το καλυτερο δυνατο...

Σιγα μην αφησω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα!! Μου λενε τη γνωμη τους.. και ως εκει!😂😂

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα το να σε βάλει με μέτριο ενδομήτριο!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω ευτυχως δεν εχω πονοκεφαλο..Απλα ειναι βαρυ και αισθανομαι τοοοσο κουρασμενη για να κανω το οτιδηποτε!!

Ευτυχως ρε κοριτσια, ειπε απο Δευτερα θα πεσει η θερμοκρασια..Και αν δεν κανω λαθος ξεκιναν και οι συννεφιες και οι βροχες!ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!

Ελπιζω να φτασει μεχρι εκει λιγακι..

Αμην και πότε!!! αλλά θα αργήσει να μπει νομιζω ο χειμώνας... θυμάμαι πριν 2 χρονια οταν γεννησα καί ήταν Νιοβρης ήταν ζέστη ακόμα...

Χτες που σχόλασα γρήγορα πήγα σπίτι και έκανα ολες μου τις δουλειες. Μετά πήγα στην πεθερα για φαι και εκει ηταν μια κοπέλλα με ρώτησε πόσο είμαι.. και της λέω στον 5ο είμαι και μου λέει αποκλειετε εγω στον 5ο ήμουν η διπλάσια.. Μα ρε κοριτσια καθε ένας είναι διαφορετικός τι φταίω εγω δηλαδη αν αυτή ηταν διπλασια.. μου λέει πως γίνετε; εγω ήμουν ετσι όταν έκανα το τεστ.... και μίλαγε με ένα ύφος λες και δεν με πίστευε... ελεος...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

υπομονη τοτε!!!δεν μπορεις να αποφυγεις το αυριανο???

Δεν νομιζω να μπω..Δυστυχως και παλι!!Ειναι ζορι ρε παιδια να εισαι εγκυος και να δουλευεις!Απορω οι γυναικες που δουλευουν μεχρι τελος!Πφφφ

Εφη, νομιζα για εμενα ελεγες οτι κοιμηθηκα απο τις 8,30...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Πως τα καταφερνεις και κοιμασαι νωρις το βραδυ, ο μικρος κοιμαται νωρις???

το βαζω στες 8,30 γιατι τον ξυπναω στες 6,30 για να ετοιμαστει για το σχολειο!!ο συζηγος ομως μενει ξυπνιος μεχρι αργα,αν δεν κοιμηθη καθετε μαζι του!!!

Απο τις 11 κοιμηθηκα!Οχι και απο τις 8,30!!!

εγω κοιμηθηκα στες 8,30 οχι εσυ!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αμην και πότε!!! αλλά θα αργήσει να μπει νομιζω ο χειμώνας... θυμάμαι πριν 2 χρονια οταν γεννησα καί ήταν Νιοβρης ήταν ζέστη ακόμα...

Χτες που σχόλασα γρήγορα πήγα σπίτι και έκανα ολες μου τις δουλειες. Μετά πήγα στην πεθερα για φαι και εκει ηταν μια κοπέλλα με ρώτησε πόσο είμαι.. και της λέω στον 5ο είμαι και μου λέει αποκλειετε εγω στον 5ο ήμουν η διπλάσια.. Μα ρε κοριτσια καθε ένας είναι διαφορετικός τι φταίω εγω δηλαδη αν αυτή ηταν διπλασια.. μου λέει πως γίνετε; εγω ήμουν ετσι όταν έκανα το τεστ.... και μίλαγε με ένα ύφος λες και δεν με πίστευε... ελεος...

και εγω νοεμβριο γεννησα πριν 6 χρονια φυσικα και παλι ζεστη ειχε:rolleyes::rolleyes:

ποσες νοεμβριου ειναι ο μικρος εμενα 7/11

αστες να λενε ,προτιμω να μην σχολιασω κατι αλλο:shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Σλαπ απο τη μια, σλαπ και απο την αλλη!Μου τη δινουν αυτες!!Ειχα παει μια φορα στη δουλεια του ανδρα μου και βλεπω μια πελατισσα!Πρωτη φορα με εβλεπε..Ηξερε οτι ειμαι εγκυος..και μου λεει σε ποιον μηνα?Και λεω στον 4ο..

Με ειρωνικο υφος απαντα.."Και να σε ρωτησω κατι???Που ειναι η κοιλια σου?":mad::mad:

Ειναι οντως σπαστικο, απλα δεν θελει να δινουμε σημασια ομως!Ευτυχως η πεθερα μου το γυρισε στην πλακα και ειπε οτι την κουβαλαει ο ανδρας μου για εμενα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γιατι πες'της πρεπει να γινω σαν και εσενα???

Η καθεμια τελικα να πει το κοντο της και το μακρυ της....

Να δεις εδω στο νησι τι γινεται!! Ολοι ασχολουνται με τους αλλους και κανεις με τον εαυτο του!!!

Εγω βρε κοριτσια δεν εχω μαθει ετσι, γιατι στην Αθηνα που μεγαλωσα ο καθεενας κοιταει τη δουλεια του και τιποτε αλλο!!

12 χρονια που ζω εδω εχω φρικαρει με οτι ακουω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Σλαπ απο τη μια, σλαπ και απο την αλλη!Μου τη δινουν αυτες!!Ειχα παει μια φορα στη δουλεια του ανδρα μου και βλεπω μια πελατισσα!Πρωτη φορα με εβλεπε..Ηξερε οτι ειμαι εγκυος..και μου λεει σε ποιον μηνα?Και λεω στον 4ο..

Με ειρωνικο υφος απαντα.."Και να σε ρωτησω κατι???Που ειναι η κοιλια σου?":mad::mad:

Ειναι οντως σπαστικο, απλα δεν θελει να δινουμε σημασια ομως!Ευτυχως η πεθερα μου το γυρισε στην πλακα και ειπε οτι την κουβαλαει ο ανδρας μου για εμενα!

χχαχαχ πολυ καλη η απαντηση της πεθερας:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια ζυγιστηκα το πρωι και ειμαι +5.5!!!!

Καλα σε 3 μερες πηρα 1,5 κιλο???:confused::confused:

Και να φανταστειτε τα βραδια δεν εχω ορεξη!! Γενικα δεν εχει ανοιξει η ορεξη μου!!

Πως τα καταφερνεις και κοιμασαι νωρις το βραδυ, ο μικρος κοιμαται νωρις???

Και εγω κοιμάμαι πολυ νωρις κοριτσια δεν αντέχω... ο μικρος μου κοιμάτε μέχρι τις 9 (πηρε και κάτι από τη μαμα) και μολις κοιμηθει αυτός δεν χάνω ευκαιρια!!!!!!!!!!!

Έφη στις 9/11/2009!!

Ναι ρε κοριτσια μου σπάνε τα νεύρα.. από την ώρα που μαθαίνουν ότι είσε έγκυος αρχίζουν τα σπαστικα, οι αδιάκριτες ερωτησεις, οι δηθεν συμβουλες οι ιστορίες για την κουμπάρα του γείτονα της κουνιάδας κτλ κτλ... Πως γέννησα με ρώτησε σε ποιον γιατρο πάω με ρώτησε ποσα κιλα εβαλα μέχρι τώρα και άλλα πολλα...Αφού οταν πήγα εγω ετοιμαζόταν να φύγει αυτή και μόλις με είδε στρογγυλοκάθησε για ακόμα 1 ώρα.........και να φανταστείτε πρώτη φορά με έβλεπε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα τωρα οποιος με βλεπει εγκυος μου λεει σχεδον ειρωνικα: Μπα!! πας για την κορη??

Και εγω τους λεω οτι το φυλλο δεν μας καιει γερο παιδι να ειναι, και ουτε θα το μαθουμε μεχρι το τελος!!!

Γι'αυτο το λογο κιολας δεν το λεω το φυλλο, μονο οι γονεις μας και τα αδερφια μας το ξερουν!!

Κοριτσια ζυγιστηκα το πρωι και ειμαι +5.5!!!!

Καλα σε 3 μερες πηρα 1,5 κιλο???:confused::confused:

Και να φανταστειτε τα βραδια δεν εχω ορεξη!! Γενικα δεν εχει ανοιξει η ορεξη μου!!

Κοιταξε εγώ στον 1ο μου: 1ος μηνας: 53

2ος μηνας: 52

3ος μήνας: 53

4ος μήνας: 56

5ος μήνας:58

6ος μήνας: 60

7ος μήνας: 64

8ος μηνας: 66

9ος μήνας: 69

Τώρα: 1ος μηνας: 53

2ος μήνας: 53

3ος μήνας: 54

4ος μήνας: 55

5ος μήνας: τώρα μπήκα στις 3/10 που θα πάω για Β επιπέδου θα ζυγηστώ

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...