Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Εφη μου!!

καλημερα αννα μου!!σε σκεφτομουν μονο εσυ δεν εχεις facebook για να δεις τες φωτογραφιες που εβαλα ολα τα κοριτσια κανε ενα και μην βαλεις φωτο αν δεν θες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα εφη μου...αμαν τι ηταν αυτο πρωι πρωι?? εισαι καλυτερα τωρα??

καλημερα μαρια μου!!ουτε και εγω ξερω απο που μου ηρθε!!ειμαι καπως καλητερα το μαλακωσε η κρεμα,ποναει ακομα φυσικα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα δωρα!!! καλημερα αννααααα!! χαθηκες χθες μ'αυτα τα κ@λοτηλεφωνα!!! ελα να σου πω διατροφολογε μου τα φασολακια ποση ποσοτητα τρωμε?? επισης μπορουμε κ 2η μερα να τα φαμε??

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα τι κανετε? κ εγω με το κλιματιστικο ειμαι,38 βαθμους εχει στη βεραντα μας,στη σκια!!! εχω κ τον πεθερο εδω , εφτιαξα παστιτσιο να φαμε κ βαριεμαι τρομερα. χθες η μπεμπα εκανε μεχρι 37,6 πυρετο, απο το εμβολιο που καναμε το πρωι. κ γκρινιζε το καημενο,το λυπηθηκα, ευτυχως τωρα ειναι καλυτερα.

να σας πω βρε κοριτσια, γιατι χθες πολυ με προβληματισε η παιδιατρος. εμεις εχουμε εδω κ 2 μηνες προγραμμα, γαλα 7.30 ή 8 το πρωι,αναλογα τι ωρα ξυπναει, μετα 12,16.00,20.00 κ τελευταιο στις 12 το βραδυ. μια χαρα ειχαμε βολευτει. η παιδιατρος ομως μου ειπε οτι τον αλλο μηνα που θα αρχισουμε κρεμα θα την τρωει στις 10.30 το πρωι. αρα το γαλα τι ωρα να το πινει? να την ξυπναω να το πινει στις 6? χαζομαρα δεν ειναι? το δοκιμασα σημερα, της εδωσα γαλα στις 7 παρα το πρωι κ ξανα στις 11 παρα αλλα δεν ετρωγε με τιποτα! τι να κανω? ειπα αμαν κ πως να φτασουμε το πρωινο γαλα στις 8 κ τωρα θα αρχισω να την ξυπναω στις 6??:confused:

Ρε, συ Γωγω, μη το κοιτας ΑΚΡΙΒΩΣ το 10.30 που σου ειπε, με το ρολοι στο χερι θα εισαι??

Αυτη λεει μια ωρα , γιατι εννοει οτι ειναι το δεκατιανο της, το ενδιαμεσο της.Αυτο εξαρταται απο την καθεμια μας τι ωρα ταιζει το παιδι της.Αλλη το ταιζει στις 10, αλλη στις 11 και αλλη στις 12.Ολες τα μωρα μας την ιδια ωρα τα ταιζουμε?? και η δικια μου παιδιατρος που θα μου πει στις 6 εννοει απογευμα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!τι καλη χαλια δηλαδη δεν θα πιστεψετε τι επαθα καθως οδηγουσα το αμαξι να ερθω δουλεια μπηκε μια μελισσα απο το παραθυρο και με τσιμπησε διπλα απο την μασχαλη ,ενοιωσα ενα πονο και την ειδα επανω μου ,ειχε και κεντρι το τραβησα και το εβγαλα και πηγα κατευθειαν φαρμακειο μου εδωσε μια κρεμα να του βαζω και εαν φουσκωσει πολυ μου ειπε να παω να βαλω ενεση κορτιζονης!!

ποναωωωωωωωωω, μουδιασε το χερι μου:cry::cry::cry::cry::cry:

Καλημέρα!!! Τι ήταν αυτό βρε Έφη πρωινιάτικα???

Ουφ εγώ ξύπνησα με τον μικρό 7μιση. Ήπια καφεδάκι(αφού τον τάισα) και πιάστηκα με δουλειές σπιτιού(Γιατί το είχα αφήσει κάπως αχούρι).Μου έμεινε μόνο σφουγγάρισμα!!!!! :D

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλημέρα!!! Τι ήταν αυτό βρε Έφη πρωινιάτικα???

Ουφ εγώ ξύπνησα με τον μικρό 7μιση. Ήπια καφεδάκι(αφού τον τάισα) και πιάστηκα με δουλειές σπιτιού(Γιατί το είχα αφήσει κάπως αχούρι).Μου έμεινε μόνο σφουγγάρισμα!!!!! :D

καλημερα καλλιροη!!ξερω και εγω ετσι ξαφνικα ηρθε και με βρηκε!!

μια χαρα τελειωνεις και με τες δουλειες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα δωρα!!! καλημερα αννααααα!! χαθηκες χθες μ'αυτα τα κ@λοτηλεφωνα!!! ελα να σου πω διατροφολογε μου τα φασολακια ποση ποσοτητα τρωμε?? επισης μπορουμε κ 2η μερα να τα φαμε??

Μιλουσα στο τηλ.

Τα φασολακια και ολα τα λαδερα ειναι 1,5 κουπα η μεριδα.Με μια φετα ψωμι και 30 γραμ. τυρακι. Χωρις πατατες μεσα.

Αν βαλεις μεσα στο πιατο 2-3 πατατες δε θα φας το ψωμι. Αμυλο και το ενα , αμυλο και το αλλο, γι'αυτο πρεπει το ενα απο τα δυο.;)

Τι επαθες Εφη μου?? κατσε να διαβασω....

Διαφημίσεις

Ήρθα φαίνεται να σου πει καλημέρα και εκείνη :P:p

λες??κακη και αναποδη ειχε ομως η μελισσα γιατι πεθανε μετα το τσιμπημα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μιλουσα στο τηλ.

Τα φασολακια και ολα τα λαδερα ειναι 1,5 κουπα η μεριδα.Με μια φετα ψωμι και 30 γραμ. τυρακι. Χωρις πατατες μεσα.

Αν βαλεις μεσα στο πιατο 2-3 πατατες δε θα φας το ψωμι. Αμυλο και το ενα , αμυλο και το αλλο, γι'αυτο πρεπει το ενα απο τα δυο.;)

Τι επαθες Εφη μου?? κατσε να διαβασω....

με τσιμπησε μια μελισσα αννα μου:|

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εμένα συνεχίζει παίζει. Του αλλάζω και παιχνιδάκια που και που :) Που και που βαριέται μετά από λίγη ώρα και αρχίζει ψάχνεται γύρω γύρω

Γωγώ,δεν ξέρω ακριβώς να σου απαντήσω γιατί κρέμες ακόμα δεν έχουμε αρχίσει,αλλά φαντάζομαι μπαίνεις πάλι σε άλλο πρόγραμμα. Πάνω κάτω και εμείς πλέον το ίδιο πρόγραμμα με εσένα έχουμε,αλλά με την κρέμα δεν πρόκειται να τον ξυπνήσω εγώ πιο νωρίς πχ για να πιει το γάλα κλπ.

Περίεργο που σου είπε ώρα πάντως.Εγώ ξέρω σου λένε ας πούμε το πρώτο ή το 2ο γεύμα να είναι η κρέμα κλπ

Κοριτσια , οι γιατροι σου λενε τι να ξεκινησεις, απο εκει και περα οποτε βολευει την καθε μανα θα δωσει την κρεμα η το φρουτο στο παιδι της.Δεν βαραμε ολες 'καμπανακι' την ιδια ωρα για το ιδιο γευμα.:P

λες??κακη και αναποδη ειχε ομως η μελισσα γιατι πεθανε μετα το τσιμπημα:tongue::tongue::tongue::tongue:

με τσιμπησε μια μελισσα αννα μου:|

Εισαι αλλεργικη?? ωχ, και αυτα τα κ@@@ο εντομα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...