Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ειδατε ολα τα παιδακια δεν ειναι ιδια κ εχουν το δικο τους προγραμμα κ ρυθμο..Βεβαια υπαρχουν καποια στανταρ αλλα αντε να τα φερεις στα μετρα του παιδιου σου...

Τι καλα θα ηταν να ειχαν ολα τα παιδια προγραμμα σε φαι κ υπνο ε??Φαντασια μου....Αχ ωραια τα ονειρευτηκα...

Εφη τι εγινε με το φορεμα?Το πηρες?Ωραιο?Μπορεις να μου βαλεις το λινκ ?Ποιο πηρες τελικα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειδατε ολα τα παιδακια δεν ειναι ιδια κ εχουν το δικο τους προγραμμα κ ρυθμο..Βεβαια υπαρχουν καποια στανταρ αλλα αντε να τα φερεις στα μετρα του παιδιου σου...

Τι καλα θα ηταν να ειχαν ολα τα παιδια προγραμμα σε φαι κ υπνο ε??Φαντασια μου....Αχ ωραια τα ονειρευτηκα...

Εφη τι εγινε με το φορεμα?Το πηρες?Ωραιο?Μπορεις να μου βαλεις το λινκ ?Ποιο πηρες τελικα?

Ναι σοφια μου καλα θα ηταν να τους βαζαμε σε ενα προγραμμα που να βολευει μονο εμας αλλα αυτο δεν γινετε!!

δεν το πηρα ακομα σημερα θα μου το εστελνε η δωρα και μπορεις να κανει και μια εδβομαδα να φτασει!!

δωρα το εστειλες??που εισαι σημερα???

http://www.accessfashion.gr/home.php?page=publicity&category_id=35

εγω πηρα απο τον καταλογο spell το στραμπλεξ φορεμα στην σελιδα 21 αλλα σε μαυρο με ροζ ριγα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι σοφια μου καλα θα ηταν να τους βαζαμε σε ενα προγραμμα που να βολευει μονο εμας αλλα αυτο δεν γινετε!!

δεν το πηρα ακομα σημερα θα μου το εστελνε η δωρα και μπορεις να κανει και μια εδβομαδα να φτασει!!

δωρα το εστειλες??που εισαι σημερα???

http://www.accessfashion.gr/home.php?page=publicity&category_id=35

εγω πηρα απο τον καταλογο spell το στραμπλεξ φορεμα στην σελιδα 21 αλλα σε μαυρο με ροζ ριγα!!!

Αχουτο ειναι εξαιρετικο!!Οταν το παραλαβεις να το βγαλεις φωτο να το δουμε Live...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αχουτο ειναι εξαιρετικο!!Οταν το παραλαβεις να το βγαλεις φωτο να το δουμε Live...

ΟΚ μακαρι να μου κανει εχω και για αυτο μια αγωνια!!μου το εδειξε στο skype η δωρα και φαινοταν τελειο:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΟΚ μακαρι να μου κανει εχω και για αυτο μια αγωνια!!μου το εδειξε στο skype η δωρα και φαινοταν τελειο:tongue::tongue::tongue:

Μετρησατε διαστασεις?Η μονο με το νουμερο?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Το εστειλα σημερα Εφη!!! Συστημενο κ θα το εχεις σε 4-5 μερες.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλα να ρωτησω κατι ασχετο?το καθισματακι αυτοκινητου το εχετε ακομη να κοιταει πισω??Ποτε το αλλαζουμε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

γεια σας και απο εμενα... σημερα βαλαμε εμβολιο και ο αντρας μου δεν εκλαψε....

κι εμενα κοιμαται απο τις 7 τον ταιζω κοιμησμενο στις 11 και ξυπναει στις 7 το πρωι.....

θα φυγω κοριτσια ομως τα λεμε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Το εστειλα σημερα Εφη!!! Συστημενο κ θα το εχεις σε 4-5 μερες.

σε ευχαριστω δωρα μου!!ποσα πληρωσες??θα το περιμενω πως και πως!!

Καλα να ρωτησω κατι ασχετο?το καθισματακι αυτοκινητου το εχετε ακομη να κοιταει πισω??Ποτε το αλλαζουμε?

μεχρι τον 6 μηνα το ειχα στο μεγαλο μου το γιο μαλλον και σε αυτο μεχρι τοτε!!

γεια σας και απο εμενα... σημερα βαλαμε εμβολιο και ο αντρας μου δεν εκλαψε....

κι εμενα κοιμαται απο τις 7 τον ταιζω κοιμησμενο στις 11 και ξυπναει στις 7 το πρωι.....

θα φυγω κοριτσια ομως τα λεμε

μπραβο νικη μου!!!το ιδιο προγραμμα εχουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω στον χρονο πανω το αλλάζουμε.. Αντε καλέ δεν θα βάλεις την πρωτη φωτο του μωρου? Εγω μιλαω απο το κινητό κ δεν τις εχω εδω. Το απογευμα θα βάλω.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εφη 10,40? πλήρωσα κ δεν μου έκοψε να σου βάλω τα ρέστα μεσα στο δέμα...!! Πως θα γινει τωρα που σου χρωστάω 10????

χαχαχ ατε καλε θα μου κερασεις ενα καφε εαν τα καταφερω να ερθω!!:tongue::tongue::tongue:τα λεφτα τα επιασες?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Νομιζω στον χρονο πανω το αλλάζουμε.. Αντε καλέ δεν θα βάλεις την πρωτη φωτο του μωρου? Εγω μιλαω απο το κινητό κ δεν τις εχω εδω. Το απογευμα θα βάλω.

Καλε εγω την εβαλα πριν σας το πω..Ειναι στο αλμπουμ του , μια με τον μπαμπα κ μια με την μαμα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Καλε εγω την εβαλα πριν σας το πω..Ειναι στο αλμπουμ του , μια με τον μπαμπα κ μια με την μαμα...

εγω τες ειδα σοφια μου!!εμας οι δικες της πρωτης μερα ειναι στην θερμοκιτιδα στην ενταντικη νεογνον!!:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...