Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ Εφη ακριβως αυτο η ειπε κ η παιδιατρος, οτι μετα πρεπει να φαει κ τη σουπα! γι'αυτο μου ειπε να αρχιζω να αλλαζω το προγραμμα σιγα σιγα για να συνηθισει! τι να κανω, θα το προσπαθησω, εχω ενα μηνα περιθωριο!

ξυπναει κ ο δικος σου ε?? καλε τι αυπνιες εχουν μωρα παιδια!!:tongue:

Βουλα πολυ αργα τρωει καλε εσενα!!

xaxax οχι και ξυπνα καλε που τον βαλω για υπνο απο τες 6,30-7,00 το απογευμα!!κατα τες 5 το πρωι τον ακουω που μιλα μονος του,δε του δινουμε σημασια και ξανα κοιματε μεχρι τες 6,30!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ Εφη ακριβως αυτο η ειπε κ η παιδιατρος, οτι μετα πρεπει να φαει κ τη σουπα! γι'αυτο μου ειπε να αρχιζω να αλλαζω το προγραμμα σιγα σιγα για να συνηθισει! τι να κανω, θα το προσπαθησω, εχω ενα μηνα περιθωριο!

ξυπναει κ ο δικος σου ε?? καλε τι αυπνιες εχουν μωρα παιδια!!:tongue:

Βουλα πολυ αργα τρωει καλε εσενα!!

Γτ πολυ αργα?Εσεις τι ωρα τρωτε τελευταιο?

Εγω την ξυπναω 10.30(γτ συνηθως κοιμαται εκεινη την ωρα) για να κανουμε μπανιο, 11 η ωρα ηδη τρωει και 11.30 ειναι στο κρεβατι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γτ πολυ αργα?Εσεις τι ωρα τρωτε τελευταιο?

Εγω την ξυπναω 10.30(γτ συνηθως κοιμαται εκεινη την ωρα) για να κανουμε μπανιο, 11 η ωρα ηδη τρωει και 11.30 ειναι στο κρεβατι..

εμενα το τελευταιο γευμα ειναι στες 10 το βραδυ κοιμησμενος το τρωει γιατι ηδη κοιμαται απο τες 7 το απογευμα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εμενα το τελευταιο γευμα ειναι στες 10 το βραδυ κοιμησμενος το τρωει γιατι ηδη κοιμαται απο τες 7 το απογευμα!!!

Τωρα με τη δουλεια, δεν τον πετυχαινεις και πολυ ξυπνιο ε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

α καλε τα δικα σας κοιμουνται πολυ!! :shock::shock:

εμενα ως τις 11.30 παιζει, ή χαζευει, μετα κανουμε μπανιο, τρωει στις 12, μπαινει στην κουνια της κατευθειαν αλλα την παιρνει υπνος κατα τις 1-1.30. μετα ξυπναει καμια 20αρια φορες ολο το βραδυ κ τελικα στις 8 της κανω γαλα κ ξανακοιμαται ως τις 10.

γιατι η δικια μου δεν κοιμαται τοσο?????????:evil::evil:

BJVqp3.png

σοφια μου κουκλι το μωρο σου να το χαιρεσε!!!

Ευχαριστω πολυ!Και ο δικος σου δεν παει πισω..Εχετε κ μαλλακια εσεις..εμεις δεν εχουμε πολλα ακομη..

α ζηλευω,θα κανω κ εγω facebook κ θα κανω φιλες μονο εσας!!

παω να στρωσω τραπεζι ,θα ξαναμπω μετα!

Κανε καλε να βλεπομαστε ολες κ απο εκει...

Τι καλα κοιμαται απο τις 7 το απογευμα?εμεις 11:30 τον βαζουμε περιπου το πρωι κ μεχρι τις 12:30 μπορει να παλευουμε ακομη...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

εμενα ως τις 11.30 παιζει, ή χαζευει, μετα κανουμε μπανιο, τρωει στις 12, μπαινει στην κουνια της κατευθειαν αλλα την παιρνει υπνος κατα τις 1-1.30. μετα ξυπναει καμια 20αρια φορες ολο το βραδυ κ τελικα στις 8 της κανω γαλα κ ξανακοιμαται ως τις 10.

Ουτε εμενα κοιμαται πολυ..Και στην διαρκεια της μερας ζητημα αν κοιμαται 1-2 ωρες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τωρα με τη δουλεια, δεν τον πετυχαινεις και πολυ ξυπνιο ε?

δυσκολο απο τες 4,15 που παω σπιτι μεχρι τες 7 αν αντεξει ο μικρος αλιως απο τες 6,30!!και καμια ωρα το πρωι πριν φυγω:(:(μονο!!

απλα δεν εχει υπνο η δικια σου!!!

Την εχω μεσα στο κρεβατι της, κλαει ψευτικα, μετα τσιριζει...δεν ξερω αν θελει να κοιμηθει ή να παιζει..

και εμενα το κανει αυτο και μετα κλαιει!!!

παω για φαι μη με κακολογησει κ ο πεθερος χιχιχι

καλη ορεξη!!καπου εδω θα ειμαι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ευχαριστω πολυ!Και ο δικος σου δεν παει πισω..Εχετε κ μαλλακια εσεις..εμεις δεν εχουμε πολλα ακομη..

Κανε καλε να βλεπομαστε ολες κ απο εκει...

Τι καλα κοιμαται απο τις 7 το απογευμα?εμεις 11:30 τον βαζουμε περιπου το πρωι κ μεχρι τις 12:30 μπορει να παλευουμε ακομη...

εχουμε και θελει κουρεμα γιατι ειναι δυσαναλογα!!μετα την βαπτιση θα του τα κοψω!!!ολη μερα πολυ λιγο κοιματε και γυρω στες 7 κλεινει διακοπτες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερααα!! εβαλα φωτο την μπουμπου κ εγω!!! εμενα τρωει την κρεμα τωρα στη 1 το μεσημερι..ξυπναει κατα τις 8.30 κ πινει γαλα στις 9.. το προγραμμα μας περιπου ειναι αυτο 9 το πρωι, 1, 5, 8.30 το βραδυ κ κοιμαται κατα τις 9 κ μετα οτι ωρα ξυπνησει..περιπου στις 3-4!! εχω προσπαθησει να την ταισω στον υπνο της κατα τις 12 αλλα μπαααα!!! δεν ανοιγει το στομα της για κανεναν λογο! την πεμπτη ξεκιναμε σουπα(καροτο) κ μου ειπε να την δινω μεσημερι(σκεφτομαι στη 1) κ την κρεμα το απογευμα(δλδ στις 5?). οταν ξεκινησω φρουτα θα τα δινω τι ωρα στις 9??:shock::shock: ουυυυφ!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλησπερααα!! εβαλα φωτο την μπουμπου κ εγω!!! εμενα τρωει την κρεμα τωρα στη 1 το μεσημερι..ξυπναει κατα τις 8.30 κ πινει γαλα στις 9.. το προγραμμα μας περιπου ειναι αυτο 9 το πρωι, 1, 5, 8.30 το βραδυ κ κοιμαται κατα τις 9 κ μετα οτι ωρα ξυπνησει..περιπου στις 3-4!! εχω προσπαθησει να την ταισω στον υπνο της κατα τις 12 αλλα μπαααα!!! δεν ανοιγει το στομα της για κανεναν λογο! την πεμπτη ξεκιναμε σουπα(καροτο) κ μου ειπε να την δινω μεσημερι(σκεφτομαι στη 1) κ την κρεμα το απογευμα(δλδ στις 5?). οταν ξεκινησω φρουτα θα τα δινω τι ωρα στις 9??:shock::shock: ουυυυφ!!!

ΑΧΟΥ και εσας μπερδεμενο το προγραμμα ,δενξερω μαρια μου τι να σου πω,εμενα τρωει 7 γαλα μετα κρεμα στε 10,30 και μετα στες 2,30 και μετα στες 6 γαλα και μετα κατα τες 10 το βραδυ τελευταιο γευμα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...