Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα τι κανετε? κ εγω με το κλιματιστικο ειμαι,38 βαθμους εχει στη βεραντα μας,στη σκια!!! εχω κ τον πεθερο εδω , εφτιαξα παστιτσιο να φαμε κ βαριεμαι τρομερα. χθες η μπεμπα εκανε μεχρι 37,6 πυρετο, απο το εμβολιο που καναμε το πρωι. κ γκρινιζε το καημενο,το λυπηθηκα, ευτυχως τωρα ειναι καλυτερα.

να σας πω βρε κοριτσια, γιατι χθες πολυ με προβληματισε η παιδιατρος. εμεις εχουμε εδω κ 2 μηνες προγραμμα, γαλα 7.30 ή 8 το πρωι,αναλογα τι ωρα ξυπναει, μετα 12,16.00,20.00 κ τελευταιο στις 12 το βραδυ. μια χαρα ειχαμε βολευτει. η παιδιατρος ομως μου ειπε οτι τον αλλο μηνα που θα αρχισουμε κρεμα θα την τρωει στις 10.30 το πρωι. αρα το γαλα τι ωρα να το πινει? να την ξυπναω να το πινει στις 6? χαζομαρα δεν ειναι? το δοκιμασα σημερα, της εδωσα γαλα στις 7 παρα το πρωι κ ξανα στις 11 παρα αλλα δεν ετρωγε με τιποτα! τι να κανω? ειπα αμαν κ πως να φτασουμε το πρωινο γαλα στις 8 κ τωρα θα αρχισω να την ξυπναω στις 6??:confused:

Γεια σου Γωγω και περαστικουλια κ στις 2 σας...

Εγω παντως δεν θα τις αλλαζα ωραριο..Τι να πω δεν ξερω!Εμενα ξυπναει συνηθως 7 το πρωι μετα τρωει 11:30 , 2:30 , 5:30 , 8:30 κ 11:30...Και εμενα ο γιατρος μου ειπε να τρωει φρουτοκρεμα στις 11 και τι να κανω που κοιματι συνηθως εκεινη την ωρα να τον ξυπνησω?Δεν κοιμαται ολη την ημερα να τον ξυπναω κ το πρωι?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Γωγω και περαστικουλια κ στις 2 σας...

Εγω παντως δεν θα τις αλλαζα ωραριο..Τι να πω δεν ξερω!Εμενα ξυπναει συνηθως 7 το πρωι μετα τρωει 11:30 , 2:30 , 5:30 , 8:30 κ 11:30...Και εμενα ο γιατρος μου ειπε να τρωει φρουτοκρεμα στις 11 και τι να κανω που κοιματι συνηθως εκεινη την ωρα να τον ξυπνησω?Δεν κοιμαται ολη την ημερα να τον ξυπναω κ το πρωι?

Εμένα συνεχίζει παίζει. Του αλλάζω και παιχνιδάκια που και που :) Που και που βαριέται μετά από λίγη ώρα και αρχίζει ψάχνεται γύρω γύρω

Γωγώ,δεν ξέρω ακριβώς να σου απαντήσω γιατί κρέμες ακόμα δεν έχουμε αρχίσει,αλλά φαντάζομαι μπαίνεις πάλι σε άλλο πρόγραμμα. Πάνω κάτω και εμείς πλέον το ίδιο πρόγραμμα με εσένα έχουμε,αλλά με την κρέμα δεν πρόκειται να τον ξυπνήσω εγώ πιο νωρίς πχ για να πιει το γάλα κλπ.

Περίεργο που σου είπε ώρα πάντως.Εγώ ξέρω σου λένε ας πούμε το πρώτο ή το 2ο γεύμα να είναι η κρέμα κλπ

α μπραβο βρε κοριτσια, αυτο λεω κ εγω, να την ξυπναω για να φαει? πολυ βαρβαρο! θα το ξανασυζητησω με την παιδιατρο τον αλλο μηνα που θα ξαναπαμε. ας τρωει την κρεμα στις 11.30, σιγα κ τι εγινε;)

BJVqp3.png

εγω Βουλα ανοιξα το παρκο,της πηραμε κ ενα στρωματακι με χρωματα, ηχους κτλ, εβαλα μεσα κ το γυμναστηριο κ ο,τι αλλο παιχνιδι ειχαμε κ την βαζω εκει. χαζευει αρκετη ωρα, κ στο τελος καταληγει να κοιμηθει συνηθως!

αλλα γυριζει συνεχεια μπρουμητα κ πρεπει να εχω το νου μου να την γυρισω ανασκελα

Και εγω το γυμναστηριο μεσα στο παρκοκρεβατο το εχω βαλει.Εβαλα και μερικα αρκουδακια και ενα παιχνιδι με ηχους...Γενικα ασχολειται...Δεν κλαει, αλλα το γυμναστηριο δεν δινει σημασια.Δλδ για να κατσει να πιανει αυτα που κρεμονται απο το γυμναστηριο, θα πρεπει να εχει πολυ ορεξη για παιχνιδι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

α μπραβο βρε κοριτσια, αυτο λεω κ εγω, να την ξυπναω για να φαει? πολυ βαρβαρο! θα το ξανασυζητησω με την παιδιατρο τον αλλο μηνα που θα ξαναπαμε. ας τρωει την κρεμα στις 11.30, σιγα κ τι εγινε;)

Kαλε και εγω δεν το θεωρω σωστο να τα ξυπναμε..Εγω εχω αλλο θεμα :1 φορα το μηνα ερχεται ο γιατρος σπιτι για την επισκεψη κ το εμβολιο.Ερχεται λοιπον 9:30 η ωρα ενω του λεω οτι το παιδι κοιμαται εκεινη τη στιγμη κ αναγκαζομαι να το ξυπναω και να γκρινιαζει μες τον υπνο του...Τι αλλο να πω?Στο τελος θα τον πηγαινω στο ιατρειο το απογευμα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε? κ εγω με το κλιματιστικο ειμαι,38 βαθμους εχει στη βεραντα μας,στη σκια!!! εχω κ τον πεθερο εδω , εφτιαξα παστιτσιο να φαμε κ βαριεμαι τρομερα. χθες η μπεμπα εκανε μεχρι 37,6 πυρετο, απο το εμβολιο που καναμε το πρωι. κ γκρινιζε το καημενο,το λυπηθηκα, ευτυχως τωρα ειναι καλυτερα.

να σας πω βρε κοριτσια, γιατι χθες πολυ με προβληματισε η παιδιατρος. εμεις εχουμε εδω κ 2 μηνες προγραμμα, γαλα 7.30 ή 8 το πρωι,αναλογα τι ωρα ξυπναει, μετα 12,16.00,20.00 κ τελευταιο στις 12 το βραδυ. μια χαρα ειχαμε βολευτει. η παιδιατρος ομως μου ειπε οτι τον αλλο μηνα που θα αρχισουμε κρεμα θα την τρωει στις 10.30 το πρωι. αρα το γαλα τι ωρα να το πινει? να την ξυπναω να το πινει στις 6? χαζομαρα δεν ειναι? το δοκιμασα σημερα, της εδωσα γαλα στις 7 παρα το πρωι κ ξανα στις 11 παρα αλλα δεν ετρωγε με τιποτα! τι να κανω? ειπα αμαν κ πως να φτασουμε το πρωινο γαλα στις 8 κ τωρα θα αρχισω να την ξυπναω στις 6??:confused:

γεια σου γεωργια μου!!συνηθως την κρεμα την τρωνε το πρωι κατα τες 10,30 με 11 και μετα θα φαει την σουπα του και μετα το απογευμα το φρουτο και το βραδακι το γαλα ,για αυτο σου ειπε ο παιδιατρος!!το πρωι απο τες 7,30 παει μεχρι τες 12??πολλες ωρες!!εμενα τρωει 7 μετα 10,30 κανουμε την κρεμα!!

Γεια σας κοριτσια!Εβαλα φωτος στο καφε στο φεις αλλα ελπιζω να μην τις βλεπει κανεις αλλος...

Παντως και εμεις βαζουμε καθε μερακ νυχτα κλιματιστικο, αλλα κοιμαται σε αλλο δωματιο κ δεν τον χτυπαει ποτε...

δεν τες βλεπει σοφια μου τες εκανα να τες βλεπουν μονο τα μελη!!και εμεις βαζουμε κλιματηστικο και το βραδυ αλλα και την μερα ειδικα αμα κοιματε το μωρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αληθεια???Με εμενα που ξυπνα 9-10 τι θα γινει τοτε???

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Και εγω το γυμναστηριο μεσα στο παρκοκρεβατο το εχω βαλει.Εβαλα και μερικα αρκουδακια και ενα παιχνιδι με ηχους...Γενικα ασχολειται...Δεν κλαει, αλλα το γυμναστηριο δεν δινει σημασια.Δλδ για να κατσει να πιανει αυτα που κρεμονται απο το γυμναστηριο, θα πρεπει να εχει πολυ ορεξη για παιχνιδι!

εμενα τα πιανει παρα πολυ, αλλα προσπαθει να τα βαλει στο στομα, σηκωνει κ το κεφαλι να τα φτασει, τελικα δεν τα καταφερνει κ αρχιζει την γκρινια!

οσο μεγαλωνουν πιστευω θα βαριουνται πιο ευκολα, θα θελουν καινουριες ασχολιες!

BJVqp3.png

Kαλε και εγω δεν το θεωρω σωστο να τα ξυπναμε..Εγω εχω αλλο θεμα :1 φορα το μηνα ερχεται ο γιατρος σπιτι για την επισκεψη κ το εμβολιο.Ερχεται λοιπον 9:30 η ωρα ενω του λεω οτι το παιδι κοιμαται εκεινη τη στιγμη κ αναγκαζομαι να το ξυπναω και να γκρινιαζει μες τον υπνο του...Τι αλλο να πω?Στο τελος θα τον πηγαινω στο ιατρειο το απογευμα...

καλε ναι, γιατι δεν τον πας εσυ στο ιατριο? θα πηγαινεις οτι ωρα σε βολευει!! εμας δεν ηρθε ποτε σπιτι,γενικα δεν συνηθιζεται στη Λαρισα, δεν κανουν επισκεψεις σπιτι οι γιατροι! κλεινεις ραντεβου οτι ωρα θες κ μια χαρα!;)

BJVqp3.png

α εχω κ αλλο προβλημα! εχει καμποσα βραδια σερι που η μπεμπα ξυπναει 4 ως τις 6 το πρωι κ γυριζει γυρω γυρω στην κουνια! θα μαχαιρωθω μιλαμε, δεν κοιμαται με τιποτα!

κλαιει?αν οχι γιατι σε ενοχλα που δεν κοιμαται??το κανει και εμενα αυτο και μετα ξανα κοιμαται μονος του!!

να μην το ξυπνας απλα αν φαει 11,30 την κρεμα την σουπα τι ωρα θα την φαει??

αυτο να κανεις κριμα ειναι να το ξυπνας το μωρο,εμας εδω δεν κανουν επισκεψεις κατοικον!!:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλε ναι, γιατι δεν τον πας εσυ στο ιατριο? θα πηγαινεις οτι ωρα σε βολευει!! εμας δεν ηρθε ποτε σπιτι,γενικα δεν συνηθιζεται στη Λαρισα, δεν κανουν επισκεψεις σπιτι οι γιατροι! κλεινεις ραντεβου οτι ωρα θες κ μια χαρα!;)

αυτο ειπα και εγω μωλις τωρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου γεωργια μου!!συνηθως την κρεμα την τρωνε το πρωι κατα τες 10,30 με 11 και μετα θα φαει την σουπα του και μετα το απογευμα το φρουτο και το βραδακι το γαλα ,για αυτο σου ειπε ο παιδιατρος!!το πρωι απο τες 7,30 παει μεχρι τες 12??πολλες ωρες!!εμενα τρωει 7 μετα 10,30 κανουμε την κρεμα!!

δεν τες βλεπει σοφια μου τες εκανα να τες βλεπουν μονο τα μελη!!και εμεις βαζουμε κλιματηστικο και το βραδυ αλλα και την μερα ειδικα αμα κοιματε το μωρο!!

δεν θελει να φαει νωριτερα! σημερα εφαγε 6.45 κ στις 10.45 της εκανα γαλα κ παλευαμε μια ωρα για να φαει. αν ομως της το δωσω στις 12 το πινει ολο! κ μεσα στη μερα, στο τριωρο δεν τρωει με τιποτα, θελει τουλαχιστον 4 ωρες!

BJVqp3.png

δεν θελει να φαει νωριτερα! σημερα εφαγε 6.45 κ στις 10.45 της εκανα γαλα κ παλευαμε μια ωρα για να φαει. αν ομως της το δωσω στις 12 το πινει ολο! κ μεσα στη μερα, στο τριωρο δεν τρωει με τιποτα, θελει τουλαχιστον 4 ωρες!

και εμενα ετσι ηταν με το γαλα αλλα οταν βαλαμε την κρεμα αλλαξε το προγραμμα απο μονος του ,καθε 4 ωρες το γαλα και την κρεμα του την ξεκινω στες 3,30 ωρες για να μην προλαβει να πεινασει πολυ και να κλαιει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ Εφη ακριβως αυτο η ειπε κ η παιδιατρος, οτι μετα πρεπει να φαει κ τη σουπα! γι'αυτο μου ειπε να αρχιζω να αλλαζω το προγραμμα σιγα σιγα για να συνηθισει! τι να κανω, θα το προσπαθησω, εχω ενα μηνα περιθωριο!

ξυπναει κ ο δικος σου ε?? καλε τι αυπνιες εχουν μωρα παιδια!!:tongue:

Βουλα πολυ αργα τρωει καλε εσενα!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...