Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Τρωω μακαροναδα με σαλτσα πρωινιατικα και η μικρη μου μολις κοιμηθηκε!

Τι κανετε εσεις?

καλημερα βουλλα!!χαχαχ πολυ πρωινη δεν εισαι για φαγητο??

εμεις καλα εδω δουλεια!!:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα βουλλα!!χαχαχ πολυ πρωινη δεν εισαι για φαγητο??

εμεις καλα εδω δουλεια!!:(

ξυπνησα με λιγουριτσα κ λεω δεν τσακιζω μια μακαροναδα??

χθες ανακατευοταν κ το στομαχι μου λιγοοοο.................:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

λες να μας ετοιμαζεις αλλο μπεμπακι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οριακα μεν, αλλα τη μαλαγανια μας την καναμε:rolleyes:

Θελω(οχι και με σιγουρια), να επλιζω οτι δεν εγινε κατι...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Οριακα μεν, αλλα τη μαλαγανια μας την καναμε:rolleyes:

Θελω(οχι και με σιγουρια), να επλιζω οτι δεν εγινε κατι...

χαχαχ δεν προσεχατε λοιπον:tongue::tongue:

αρα ολα παιζονται!!θα δειξει!!:P:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λες να έχουμε τέτοια νέα σε λίγο? :D:P:tongue

Πολυ ζέστη!!!:cool:

Καλα θα ειναι να μην εχουμε!!

Εγω εχω το κλιμα να βαραει..δεν γινεται, ειναι ανησυχη αλλιως!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλα θα ειναι να μην εχουμε!!

Εγω εχω το κλιμα να βαραει..δεν γινεται, ειναι ανησυχη αλλιως!

Δεν θέλω να βάζω κλιματιστικό. Φοβάμαι μην μου κρυώσει και δεν είμαστε για τέτοια....Τώρα έχω ανεμιστήρα(και δεν βαράει πάνω του,αλλά μακρυά-δροσίζει όμως) και ανοιχτά παράθυρα με κατεβασμένες τέντες.

Το απόγευμα προς βράδυ βάζω το κλιματιστικό μέσα στο δικό μας δωμάτιο να δροσίζει το σπίτι και να μην έχει και σχέση με τον μικρό.

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Δεν θέλω να βάζω κλιματιστικό. Φοβάμαι μην μου κρυώσει και δεν είμαστε για τέτοια....Τώρα έχω ανεμιστήρα(και δεν βαράει πάνω του,αλλά μακρυά-δροσίζει όμως) και ανοιχτά παράθυρα με κατεβασμένες τέντες.

Το απόγευμα προς βράδυ βάζω το κλιματιστικό μέσα στο δικό μας δωμάτιο να δροσίζει το σπίτι και να μην έχει και σχέση με τον μικρό.

Και εγω το αναβα μονο το μεσημερι που εβαζα τη μικρη να κοιμηθει.Ειναι στο σαλονι το κλιματιστικο...

Πηγα ομως χθες στη παιδιατρο και ειχε κλιματιστικο ακριβως πανω απο τα καθιστικα στο χωρο αναμονης...:rolleyes:

Την ρωτησα ποτε μπορω να το βαζω και μου ειπε στο 28 πχ, δεν υπαρχει προβλημα να το βαζεις..απλα να μην βαραει πανω του..

Οταν κοιμαται μεσα το κατεβαζω στο 26 για να πηγαινει η δροσια..

Τωρα που ειμαστε σαλονι το εβαλα στο 30..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εσας ρε κοριτσια, παιζουν με το γυμναστηριο?Εμενα το βαρεθηκε...

Την εβαλα τωρα παλι να κατσει εκει, εβαλε τις μπουνιες στο στομα και κοιταει τριγυρω...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημερα τι κανετε? κ εγω με το κλιματιστικο ειμαι,38 βαθμους εχει στη βεραντα μας,στη σκια!!! εχω κ τον πεθερο εδω , εφτιαξα παστιτσιο να φαμε κ βαριεμαι τρομερα. χθες η μπεμπα εκανε μεχρι 37,6 πυρετο, απο το εμβολιο που καναμε το πρωι. κ γκρινιζε το καημενο,το λυπηθηκα, ευτυχως τωρα ειναι καλυτερα.

να σας πω βρε κοριτσια, γιατι χθες πολυ με προβληματισε η παιδιατρος. εμεις εχουμε εδω κ 2 μηνες προγραμμα, γαλα 7.30 ή 8 το πρωι,αναλογα τι ωρα ξυπναει, μετα 12,16.00,20.00 κ τελευταιο στις 12 το βραδυ. μια χαρα ειχαμε βολευτει. η παιδιατρος ομως μου ειπε οτι τον αλλο μηνα που θα αρχισουμε κρεμα θα την τρωει στις 10.30 το πρωι. αρα το γαλα τι ωρα να το πινει? να την ξυπναω να το πινει στις 6? χαζομαρα δεν ειναι? το δοκιμασα σημερα, της εδωσα γαλα στις 7 παρα το πρωι κ ξανα στις 11 παρα αλλα δεν ετρωγε με τιποτα! τι να κανω? ειπα αμαν κ πως να φτασουμε το πρωινο γαλα στις 8 κ τωρα θα αρχισω να την ξυπναω στις 6??:confused:

BJVqp3.png

Γεια σας κοριτσια!Εβαλα φωτος στο καφε στο φεις αλλα ελπιζω να μην τις βλεπει κανεις αλλος...

Παντως και εμεις βαζουμε καθε μερακ νυχτα κλιματιστικο, αλλα κοιμαται σε αλλο δωματιο κ δεν τον χτυπαει ποτε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Την εβαλα τωρα παλι να κατσει εκει, εβαλε τις μπουνιες στο στομα και κοιταει τριγυρω...

εγω Βουλα ανοιξα το παρκο,της πηραμε κ ενα στρωματακι με χρωματα, ηχους κτλ, εβαλα μεσα κ το γυμναστηριο κ ο,τι αλλο παιχνιδι ειχαμε κ την βαζω εκει. χαζευει αρκετη ωρα, κ στο τελος καταληγει να κοιμηθει συνηθως!

αλλα γυριζει συνεχεια μπρουμητα κ πρεπει να εχω το νου μου να την γυρισω ανασκελα

BJVqp3.png

Εμένα συνεχίζει παίζει. Του αλλάζω και παιχνιδάκια που και που :) Που και που βαριέται μετά από λίγη ώρα και αρχίζει ψάχνεται γύρω γύρω

καλημερα τι κανετε? κ εγω με το κλιματιστικο ειμαι,38 βαθμους εχει στη βεραντα μας,στη σκια!!! εχω κ τον πεθερο εδω , εφτιαξα παστιτσιο να φαμε κ βαριεμαι τρομερα. χθες η μπεμπα εκανε μεχρι 37,6 πυρετο, απο το εμβολιο που καναμε το πρωι. κ γκρινιζε το καημενο,το λυπηθηκα, ευτυχως τωρα ειναι καλυτερα.

να σας πω βρε κοριτσια, γιατι χθες πολυ με προβληματισε η παιδιατρος. εμεις εχουμε εδω κ 2 μηνες προγραμμα, γαλα 7.30 ή 8 το πρωι,αναλογα τι ωρα ξυπναει, μετα 12,16.00,20.00 κ τελευταιο στις 12 το βραδυ. μια χαρα ειχαμε βολευτει. η παιδιατρος ομως μου ειπε οτι τον αλλο μηνα που θα αρχισουμε κρεμα θα την τρωει στις 10.30 το πρωι. αρα το γαλα τι ωρα να το πινει? να την ξυπναω να το πινει στις 6? χαζομαρα δεν ειναι? το δοκιμασα σημερα, της εδωσα γαλα στις 7 παρα το πρωι κ ξανα στις 11 παρα αλλα δεν ετρωγε με τιποτα! τι να κανω? ειπα αμαν κ πως να φτασουμε το πρωινο γαλα στις 8 κ τωρα θα αρχισω να την ξυπναω στις 6??:confused:

Γωγώ,δεν ξέρω ακριβώς να σου απαντήσω γιατί κρέμες ακόμα δεν έχουμε αρχίσει,αλλά φαντάζομαι μπαίνεις πάλι σε άλλο πρόγραμμα. Πάνω κάτω και εμείς πλέον το ίδιο πρόγραμμα με εσένα έχουμε,αλλά με την κρέμα δεν πρόκειται να τον ξυπνήσω εγώ πιο νωρίς πχ για να πιει το γάλα κλπ.

Περίεργο που σου είπε ώρα πάντως.Εγώ ξέρω σου λένε ας πούμε το πρώτο ή το 2ο γεύμα να είναι η κρέμα κλπ

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...