Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια τι κάνετε?

Μου λείψατε το σκ!!!! (Είχα πάει στον πεθερό μου κλασσικά)

Εκνευρίστηκα και την Κυριακή, γιατί ένα περίεργο πράγμα! Ακόμα και αυτές που δεν έχουν παιδιά(ούτε έχουν ιδέα και ακόμα και όταν κάνουν δεν θα κάτσουν να τα προσέχουν αυτές) έχουν λόγο στο δικό μου το παιδί!!!!!!!! :evil: Πρώτη φορά που απάντησα όμως (γιατί τις άλλες φορές είμαι ευγενική)!!!

Τέλος πάντων!!

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι: Σεπτέμβριο αν θυμάστε είχα πει θα αρχίσω μάλλον με τον μικρό babyswimming. Σκεφτόμουν όμως να πάρω και το swimtrainer(στο mariaevita). Τι λέτε? Επίσης εκτός από την Σόφι, λέτε να πάρω κάτι άλλο? (Σκεφτόμουν και εκείνο το μπανάκι που το μεταφέρεις παντού,γιατί κάθε φορά που πάμε στον πεθερό μου,επειδή δεν έχουμε μπανάκι εκεί,κρατάει το μωρό ο ένας και εγώ τον κάνω μπάνιο,αλλά γινόμαστε παπάκια και εμείς)

Γεια σου Καλλιροη!!

Εγω την πηρα τη Σοφη απο αυτο το σαιτ και ασχολειται πολυ η μικρη. Επισης πηρα και αυτο το σωσιβιο , την εβαλα μια φορα, το κραταει ωραια το παιδι, το δενεις και μπορει να νιωσει ελευθερο και να κουνησει ποδια.Τα κουναγε, ετσι κανουν τα μωρακια στο νερο, χιχι!!

Αν πας βεβαια για babyswimming, θα σου πουν εκει τι να αγορασεις για τα μαθηματα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικουλα, τωρα που μπηκες , πρεπει να ταισω τη μπεμπα, παω και τα λεμε αυριο!!

Καληνυχτα!!

καληνυχτα Αννα μου...

δεν μου λετε κλιματιστικο βαζετε στα μωρακια σας πλεον;;;;

εγω βάζω γιατι ειμαστε και στο ιδιο δωματιο, και του φοραω φορμακι μακριμανικο και το σκεπαζω με το σεντονακι.... υπερβολικό ειναι;;;

το εχω 26 βαθμους..

οταν τον εβαζα με εωρουχακι μονο ή με κοντο φαορμακι ειχε βραχνιασει το μωρακι μου, και ειχε κλισει η μυτουλα μας.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κορίτσια τι κάνετε?

Μου λείψατε το σκ!!!! (Είχα πάει στον πεθερό μου κλασσικά)

Εκνευρίστηκα και την Κυριακή, γιατί ένα περίεργο πράγμα! Ακόμα και αυτές που δεν έχουν παιδιά(ούτε έχουν ιδέα και ακόμα και όταν κάνουν δεν θα κάτσουν να τα προσέχουν αυτές) έχουν λόγο στο δικό μου το παιδί!!!!!!!! :evil: Πρώτη φορά που απάντησα όμως (γιατί τις άλλες φορές είμαι ευγενική)!!!

Τέλος πάντων!!

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι: Σεπτέμβριο αν θυμάστε είχα πει θα αρχίσω μάλλον με τον μικρό babyswimming. Σκεφτόμουν όμως να πάρω και το swimtrainer(στο mariaevita). Τι λέτε? Επίσης εκτός από την Σόφι, λέτε να πάρω κάτι άλλο? (Σκεφτόμουν και εκείνο το μπανάκι που το μεταφέρεις παντού,γιατί κάθε φορά που πάμε στον πεθερό μου,επειδή δεν έχουμε μπανάκι εκεί,κρατάει το μωρό ο ένας και εγώ τον κάνω μπάνιο,αλλά γινόμαστε παπάκια και εμείς)

xexe εχω παρει και τη σοφη κ το swimtrainer κ το flexibath!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Καλλιροη!!

Εγω την πηρα τη Σοφη απο αυτο το σαιτ και ασχολειται πολυ η μικρη. Επισης πηρα και αυτο το σωσιβιο , την εβαλα μια φορα, το κραταει ωραια το παιδι, το δενεις και μπορει να νιωσει ελευθερο και να κουνησει ποδια.Τα κουναγε, ετσι κανουν τα μωρακια στο νερο, χιχι!!

Αν πας βεβαια για babyswimming, θα σου πουν εκει τι να αγορασεις για τα μαθηματα.

xexe εχω παρει και τη σοφη κ το swimtrainer κ το flexibath!!!:P:p:p

Καλημέρα!! Μαλλον θα παω baby swimming,αλλα επειδή θάλασσα θα μας επιτραπει Αύγουστο λεω να πάρω το swim trainer,γι'αυτο ρωτάω! Αναστασία το flexibath τελικα ειναι έτσι βολικό?

Καλημέρα Έφη με τους καφεδες σου!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

487199_3708028573060_200049886_n.jpg

αυτο ειναι το πουκαμισακι που πηραμε για την βαπτιση ,το παντελονακι το πηραμε για να το κοντηνουμε λιγο γιατι ηταν μεγαλο του πολυ:rolleyes:

Πολυ ωραίο ανάλαφρο φαίνεται! Για τη δική σας βάφτιση? πολυ γλυκουλικα ειναι τα ρουχαλακια τα καλα!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλημέρα!! Μαλλον θα παω baby swimming,αλλα επειδή θάλασσα θα μας επιτραπει Αύγουστο λεω να πάρω το swim trainer,γι'αυτο ρωτάω! Αναστασία το flexibath τελικα ειναι έτσι βολικό?

Καλημέρα Έφη με τους καφεδες σου!

καλημερα καλλιροη μου!!

Πολυ ωραίο ανάλαφρο φαίνεται! Για τη δική σας βάφτιση? πολυ γλυκουλικα ειναι τα ρουχαλακια τα καλα!

ναι το βαπτιστηκο του ειναι εχει και σακακι αλλα δεν θα το παρουμε θα σκασει το μωρο απο την ζεστη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα καλλιροη μου!!

ναι το βαπτιστηκο του ειναι εχει και σακακι αλλα δεν θα το παρουμε θα σκασει το μωρο απο την ζεστη!!

Μ'αρέσει πολύ! Ε ναι με το σακάκι θα σκάσει το μωρό! Αλλά τι να κάνεις που σου το δίνουν πακέτο και το σακάκι ? χιχιχιχι

Τώρα που είδα την γραβατούλα θυμήθηκα κάτι. Ο κουνιάδος μου θέλει να βάλω στον μικρό το Σάββατο που παντρεύεται γραβάτα.Εγώ όμως έλεγα να του βάλω πουκαμισάκι,παντελονάκι απλά χωρίς γραβατούλα. Το θεωρώ πολύ να του βάλω την γραβάτα έστω και για λίγο(και δεν θα είναι κ η βάφτιση του). Τι λες όμως? να πάω να του βρω γραβάτα?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Μ'αρέσει πολύ! Ε ναι με το σακάκι θα σκάσει το μωρό! Αλλά τι να κάνεις που σου το δίνουν πακέτο και το σακάκι ? χιχιχιχι

Τώρα που είδα την γραβατούλα θυμήθηκα κάτι. Ο κουνιάδος μου θέλει να βάλω στον μικρό το Σάββατο που παντρεύεται γραβάτα.Εγώ όμως έλεγα να του βάλω πουκαμισάκι,παντελονάκι απλά χωρίς γραβατούλα. Το θεωρώ πολύ να του βάλω την γραβάτα έστω και για λίγο(και δεν θα είναι κ η βάφτιση του). Τι λες όμως? να πάω να του βρω γραβάτα?

ναι πακετο ηταν με το σακκακι !!δεν πειραζει μεγαλα ειναι θα τα βαλει και πιο μετα!!

οχι καλε να μην του βαλεις μικρος ειναι ακομα και θα το σκασεις το μωρο απο την ζεστη!!εμενα ηταν σετ μπορει και να μην του την φορεσουμε θα δουμε αναλογα ποσο ηρεμος θα ειναι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι πακετο ηταν με το σακκακι !!δεν πειραζει μεγαλα ειναι θα τα βαλει και πιο μετα!!

οχι καλε να μην του βαλεις μικρος ειναι ακομα και θα το σκασεις το μωρο απο την ζεστη!!εμενα ηταν σετ μπορει και να μην του την φορεσουμε θα δουμε αναλογα ποσο ηρεμος θα ειναι!!

εντάξει να σου πω κάτι? πχ για την βάφτιση να έχεις την γραβάτα πχ ίσα για τις φωτογραφίες και μετά αν δυσφορεί την βγάζεις(έτσι το βλέπω εγώ),αλλά τώρα γιατί να το βάλω σε αυτή την ταλαιπωρία?

το ήπιες το καφεδάκι σου? εγώ οπου να'ναι ξεκινώ μαγείρεμα(βαριέμαι όμως χαχα)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

εντάξει να σου πω κάτι? πχ για την βάφτιση να έχεις την γραβάτα πχ ίσα για τις φωτογραφίες και μετά αν δυσφορεί την βγάζεις(έτσι το βλέπω εγώ),αλλά τώρα γιατί να το βάλω σε αυτή την ταλαιπωρία?

το ήπιες το καφεδάκι σου? εγώ οπου να'ναι ξεκινώ μαγείρεμα(βαριέμαι όμως χαχα)

ναι ρε κριμα ειναι!!!εχει καιρο μπροστα του για τετοια!!!

ηπια και καφε ,πινω και κοκα κολα τωρα αλλα δεν ξυπναω με τιποτα,ειχα ανησυχω βραδυ συζητησα και λιγο με το συζηγο και χαλαστηκα:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ρε κριμα ειναι!!!εχει καιρο μπροστα του για τετοια!!!

ηπια και καφε ,πινω και κοκα κολα τωρα αλλα δεν ξυπναω με τιποτα,ειχα ανησυχω βραδυ συζητησα και λιγο με το συζηγο και χαλαστηκα:(

χαλάστηκες με την συζήτηση με τον άντρα σου? τόσο πολύ? ελπίζω να είναι καλύτερη η μέρα σου σήμερα!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

χαλάστηκες με την συζήτηση με τον άντρα σου? τόσο πολύ? ελπίζω να είναι καλύτερη η μέρα σου σήμερα!

πολυ χαλαστηκα!!δεν ξερει τι θελει και με ξεσηκωνει και εμενα αδικα:(:(

τεσπα υγεια να εχουμε δεν θα ξανα ασχοληθω!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...