Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!! εφη μπραβο που αντεχεις την ζουμπα..εχει πολυυυ κουνημα!! κλλιροη αυτοι οι φωτεινοι παντογνωστες μου την βαρανε κ εμενα στα νευρα..καλα κανεις κ απαντας..εγω ακομα στο δωματιο μου την εχω γιατι εχω κλιματιστικο ενω στο δικο της οχι κ δεν εχω λεφτα να βαλω..τι σημαινει οτι εγινε ξαφνικα κακομαθημενο?? ουφ,σαχλαμαρες!!

γεια σου μαρια μου!παω ζουμπα να εκτονονομαι!!εμενα να δεις πως μου την σπανε που θα μου πουνε πως να μεγαλωσω το παιδι μου:evil::evil::evil:φουντωσα παλι!!

αχ αυτοι οι ανδρες!!! ολα απο το χερι μας πρεπει να περνανε...αμα περιμενουμε απο αυτους σωθηκαμε!!!

αστα αμα περιμενω απο αυτον δεν θα κανουμε και δεν παμε πουθενα,του κραταω μουτρα μου την σπαει:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!! εφη μπραβο που αντεχεις την ζουμπα..εχει πολυυυ κουνημα!! κλλιροη αυτοι οι φωτεινοι παντογνωστες μου την βαρανε κ εμενα στα νευρα..καλα κανεις κ απαντας..εγω ακομα στο δωματιο μου την εχω γιατι εχω κλιματιστικο ενω στο δικο της οχι κ δεν εχω λεφτα να βαλω..τι σημαινει οτι εγινε ξαφνικα κακομαθημενο?? ουφ,σαχλαμαρες!!
γεια σου μαρια μου!παω ζουμπα να εκτονονομαι!!εμενα να δεις πως μου την σπανε που θα μου πουνε πως να μεγαλωσω το παιδι μου:evil::evil::evil:φουντωσα παλι!!

αστα αμα περιμενω απο αυτον δεν θα κανουμε και δεν παμε πουθενα,του κραταω μουτρα μου την σπαει:(

Μα μιλάμε τρελάθηκα!!!!:evil::evil: Άντε από κάποια μάνα να ακούσω τι έχει να πει,αλλά κάποια που δεν έχει ιδέα,θα κάτσει να μου πει? με τίποτα!!!! Άντε να την δω όταν κάνει εκείνη! :evil:

Όσο για τους άντρες.....πονεμένη ιστορία! χαχαχαχα τελικά από εμάς περνούν όλα και πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις και μετά να τις ανακοινώνουμε σαν να ήταν δικές τους χαχαχαχα

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Γεια σας....

Πηγαμε στο γραφειο με τον αντρα μου σημερα κι εγω ημουν ενα ζομπι απο την περιοδο....

Η μπεμπα ζοριστηκε πολυ σημερα για να κανει τα κακα της κ εκανε δυο μικρα σφιχτα κακα...και τωρα το βραδυ μετα απο ζορι επιτελους γεμισε την πανα της!! Ξαλαφρωσε!!

Μαρία το σλινγκ ειναι να το ειχες ηδη παρει... παρε καλυτερα μαι ται!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια τι κάνετε?

Μου λείψατε το σκ!!!! (Είχα πάει στον πεθερό μου κλασσικά)

Εκνευρίστηκα και την Κυριακή, γιατί ένα περίεργο πράγμα! Ακόμα και αυτές που δεν έχουν παιδιά(ούτε έχουν ιδέα και ακόμα και όταν κάνουν δεν θα κάτσουν να τα προσέχουν αυτές) έχουν λόγο στο δικό μου το παιδί!!!!!!!! :evil: Πρώτη φορά που απάντησα όμως (γιατί τις άλλες φορές είμαι ευγενική)!!!

Τέλος πάντων!!

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι: Σεπτέμβριο αν θυμάστε είχα πει θα αρχίσω μάλλον με τον μικρό babyswimming. Σκεφτόμουν όμως να πάρω και το swimtrainer(στο mariaevita). Τι λέτε? Επίσης εκτός από την Σόφι, λέτε να πάρω κάτι άλλο? (Σκεφτόμουν και εκείνο το μπανάκι που το μεταφέρεις παντού,γιατί κάθε φορά που πάμε στον πεθερό μου,επειδή δεν έχουμε μπανάκι εκεί,κρατάει το μωρό ο ένας και εγώ τον κάνω μπάνιο,αλλά γινόμαστε παπάκια και εμείς)

Την Σοφη παρτην τωρα για τα αλλα τι να σου πω δεν ξερω...!!!!

Μα δεν έχεις ιδέα! Να μου πει ότι κακοεμαθα το παιδί μου επειδή κοιμάται στο ριλαξ(που ενταξει δεν λεω κακό ειναι αυτο,αλλα όχι κ έτσι) κ να μου λέει πως θα έπρεπε να τον έχω παει τον μικρο απο 40 μέρες στο δωμάτιο του κ όχι στο 3μηνο που τον πηγα εγω!:evil:

Α καλα.... εξω απο τον χορο πες της.... κι εγω πριν κανω παιδι ελεγα δεν θα την κουναω ποτε να κοιμηθει αλλα τελικα καλυτερα να μασας παρα να μιλας....;);)

γυρισα τωρα απο την ζουμπα πιαστηκα και με τον αντρα μου γιατι δεν ξερει λεει ακομα ποτε θα ερθουμε θεσσαλονικη:confused::confused:με εκνευριζει που δεν παιρνει μια αποφαση και με εχει συνεχεια στο περιμενε

Ουφφφφφ αντρες!!!!! Κι εμενα μου λεει θα πρεπει να ερχεσαι πιο συχνα στο γραφειο κ τσατιστηκα...:evil:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ θα παρω τηλ την γυναικα του ξαδερφου μου να μου δωσει διατριφη κι μενα... ειναι διατροφολογος αλλα το εκλεισε τ γραφειο λογω παιδιου κ 2ης εγκυμοσυνης..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αχ θα παρω τηλ την γυναικα του ξαδερφου μου να μου δωσει διατριφη κι μενα... ειναι διατροφολογος αλλα το εκλεισε τ γραφειο λογω παιδιου κ 2ης εγκυμοσυνης..
ποσα κιλακια εισαι ρε δωρακι κ θελεις να κανεις διαιτα?? οι ανδρες παιδι μου ειναι στην κοσμαρα ους..νομιζουν οτι ξυνομαστε ολη μερα στο σπιτι:evil::evil:

1YG7p2.png 7biOp2.png

ποσα κιλακια εισαι ρε δωρακι κ θελεις να κανεις διαιτα?? οι ανδρες παιδι μου ειναι στην κοσμαρα ους..νομιζουν οτι ξυνομαστε ολη μερα στο σπιτι:evil::evil:

ειμαι 1,60 κ τωρα ειμαι 62 κιλα. την εγκυμοσυνη την ειχα ξεκινησει 65 κιλα οποτε ειμαι πιο κατω αλλα εγω ποτε δεν ειχα περασει τα 55....... γι'αυτο θελω διαιτα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ειμαι 1,60 κ τωρα ειμαι 62 κιλα. την εγκυμοσυνη την ειχα ξεκινησει 65 κιλα οποτε ειμαι πιο κατω αλλα εγω ποτε δεν ειχα περασει τα 55....... γι'αυτο θελω διαιτα!

αχ κ εγω την εγκυμοσυνη την ξεκινησα 69 κιλα!! ηταν η πρωτη φορα που πηγα τοσο(αυτος ο γαμος μας χαλαει!!;)) κ τωρα ειμαι 70 κ νιωθωωωω σαν εγκυος παλι..στα 58 ειμαι μια χαρα πως να φτασω ομως εκει..λεφτα εντομεταξυ δεν παιζει για διατροφολογο..ξεκινησα σημερα της αννας κ βλεπουμε!!! αν πας στειλε μου κ την δικη σου!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

αχ κ εγω την εγκυμοσυνη την ξεκινησα 69 κιλα!! ηταν η πρωτη φορα που πηγα τοσο(αυτος ο γαμος μας χαλαει!!;)) κ τωρα ειμαι 70 κ νιωθωωωω σαν εγκυος παλι..στα 58 ειμαι μια χαρα πως να φτασω ομως εκει..λεφτα εντομεταξυ δεν παιζει για διατροφολογο..ξεκινησα σημερα της αννας κ βλεπουμε!!! αν πας στειλε μου κ την δικη σου!!!!

Εσυ τι υψος εχεις?? Ουφ παντα ημουν πετσί κ κόκκαλο γι'αυτο τωρα θελω διαιτα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

κ εγω 1,60!!! φαινεσαι εντομεταξυ στις φωτο πολυ αδυνατη!!!

Δεν εχω κ καμια προσφατη ρε.... Μονο αυτη με το σλινγκ! Κι εκει καθιστη ειμαι... Χα χα χα!! Καλα η Νικη ειναι κ μικρούλα ρε! Εγω στα 23 ημουν 49 κιλα!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν εχω κ καμια προσφατη ρε.... Μονο αυτη με το σλινγκ! Κι εκει καθιστη ειμαι... Χα χα χα!! Καλα η Νικη ειναι κ μικρούλα ρε! Εγω στα 23 ημουν 49 κιλα!!!![/quote κ εγω 23 ημουν τοσο..μα τι ειναι αυτο με μας τις 2!!! τελος παντων αυτα τα κιλα ειναι αιωνιος εχθρος!! δωρα παω για υπνο!! καληνυχτα κ θα τα πουμε αυριο!!!!!:P

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερααααααααααααα

δευτερα σημερα πισω στην δουλεια:(:(

κανετε μπομπονιερες για ολους??εμεις μια σε καθε οικογενεια και της πληρωνει ο νονος

εγω θα κανω μια εικονα του αποστολου αντρεα και μας στοιχισε 3 ευρο η μια!!

πολυ ομορφη ειναι Εφη μου και πρακτικη πολύ καλη ιδεα.... θα το εχω υποψη μου στο επομενο χαχαχαχα!!!!

εντομεταξυ βλεπω κ την νικη κ μου τρεχουν τα σαλια!! ποτε δεν θα γινω ετσι:evil::cry::cry::cry:

με κολακευεις....

αλλα εχει δικαιο η Δωρα, στα 23 ειμαι ακομη, ποιος ξερεις πως θα ειμαι στο μελλον, δηλαδη μακαρι να ειμαι ετσι....

Δεν εχω κ καμια προσφατη ρε.... Μονο αυτη με το σλινγκ! Κι εκει καθιστη ειμαι... Χα χα χα!! Καλα η Νικη ειναι κ μικρούλα ρε! Εγω στα 23 ημουν 49 κιλα!!!!

χεχεχεχε για μενα λέγατε;;; και να που ηρθα.... δεν λεγατε να κερδιζατε το λαχιο καλυτερα χιχιχιχι!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...