Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι Άννα μου συμβαινει αυτό άμα δεν κλειδώσεις το προφίλ σου,κάνε καθ κλείδωσε το να βλέπουν μόνοι οι φίλοι σου!

Εφη και εγω θελω να κλειδωσω τα παντα αλλα δεν ξερω πως!Στις φωτο για παραδειγμα, πατησα να το βλεπουν μονο φιλοι..Πως θα κανω ομως γενικα το προφιλ μου κλειστο?Να κανει ο αλλος αιτημα και να βλεπει μονο φωτο προφιλ, ουτε καν το τοιχο μου...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφη και εγω θελω να κλειδωσω τα παντα αλλα δεν ξερω πως!Στις φωτο για παραδειγμα, πατησα να το βλεπουν μονο φιλοι..Πως θα κανω ομως γενικα το προφιλ μου κλειστο?Να κανει ο αλλος αιτημα και να βλεπει μονο φωτο προφιλ, ουτε καν το τοιχο μου...

μπορείς να το κανείς να το βλέπουν μόνο οι φίλοι σου δεν ξέρω όμως ούτε και εγώ αν μπορείς και κάτι άλλο να κανεις

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μπορείς να το κανείς να το βλέπουν μόνο οι φίλοι σου δεν ξέρω όμως ούτε και εγώ αν μπορείς και κάτι άλλο να κανεις

Αυτο...

Δεν θελω να ειναι ανοιχτος ο τοιχος μου και οι φωτο μου σε καποιον που δεν ειναι φιλος μου..Με τις φωτο νομιζω το καταφερα αλλα πως θα το κανω και στον τοιχο?Ξερεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αυτο...

Δεν θελω να ειναι ανοιχτος ο τοιχος μου και οι φωτο μου σε καποιον που δεν ειναι φιλος μου..Με τις φωτο νομιζω το καταφερα αλλα πως θα το κανω και στον τοιχο?Ξερεις?

δεν ξέρω πρέπει να το ψαξω άμα έχω ώρα τώρα θα κανω μπάνιο τον μικρο

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε?

Μου λείψατε το σκ!!!! (Είχα πάει στον πεθερό μου κλασσικά)

Εκνευρίστηκα και την Κυριακή, γιατί ένα περίεργο πράγμα! Ακόμα και αυτές που δεν έχουν παιδιά(ούτε έχουν ιδέα και ακόμα και όταν κάνουν δεν θα κάτσουν να τα προσέχουν αυτές) έχουν λόγο στο δικό μου το παιδί!!!!!!!! :evil: Πρώτη φορά που απάντησα όμως (γιατί τις άλλες φορές είμαι ευγενική)!!!

Τέλος πάντων!!

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι: Σεπτέμβριο αν θυμάστε είχα πει θα αρχίσω μάλλον με τον μικρό babyswimming. Σκεφτόμουν όμως να πάρω και το swimtrainer(στο mariaevita). Τι λέτε? Επίσης εκτός από την Σόφι, λέτε να πάρω κάτι άλλο? (Σκεφτόμουν και εκείνο το μπανάκι που το μεταφέρεις παντού,γιατί κάθε φορά που πάμε στον πεθερό μου,επειδή δεν έχουμε μπανάκι εκεί,κρατάει το μωρό ο ένας και εγώ τον κάνω μπάνιο,αλλά γινόμαστε παπάκια και εμείς)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Έφη (από μια γρήγορα ματιά που έριξα στα μηνύματα σας,μου φαίνεται εσύ έχεις την απορία),στο fb αν πας ρυθμίσεις απορρητου (μου φαίνεται εκεί) αλλιώς ρυθμίσεις λογαριασμού μπορείς να το κάνεις να το βλέπουν μόνο οι φίλοι σου.

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Κορίτσια τι κάνετε?

Μου λείψατε το σκ!!!! (Είχα πάει στον πεθερό μου κλασσικά)

Εκνευρίστηκα και την Κυριακή, γιατί ένα περίεργο πράγμα! Ακόμα και αυτές που δεν έχουν παιδιά(ούτε έχουν ιδέα και ακόμα και όταν κάνουν δεν θα κάτσουν να τα προσέχουν αυτές) έχουν λόγο στο δικό μου το παιδί!!!!!!!! :evil: Πρώτη φορά που απάντησα όμως (γιατί τις άλλες φορές είμαι ευγενική)!!!

Τέλος πάντων!!

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι: Σεπτέμβριο αν θυμάστε είχα πει θα αρχίσω μάλλον με τον μικρό babyswimming. Σκεφτόμουν όμως να πάρω και το swimtrainer(στο mariaevita). Τι λέτε? Επίσης εκτός από την Σόφι, λέτε να πάρω κάτι άλλο? (Σκεφτόμουν και εκείνο το μπανάκι που το μεταφέρεις παντού,γιατί κάθε φορά που πάμε στον πεθερό μου,επειδή δεν έχουμε μπανάκι εκεί,κρατάει το μωρό ο ένας και εγώ τον κάνω μπάνιο,αλλά γινόμαστε παπάκια και εμείς)

καλος την καλλιροη!!δεν ξερω για το κολυμπι να σου πω!!παντος αυτες που κανουν οτι τα ξερουν ολα μου κτυπανε και εμενα στα νευρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Έφη (από μια γρήγορα ματιά που έριξα στα μηνύματα σας,μου φαίνεται εσύ έχεις την απορία),στο fb αν πας ρυθμίσεις απορρητου (μου φαίνεται εκεί) αλλιώς ρυθμίσεις λογαριασμού μπορείς να το κάνεις να το βλέπουν μόνο οι φίλοι σου.

οχι εγω αλλα η βουλα και η αννα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

οχι εγω αλλα η βουλα και η αννα!!!

Οκ συγνώμη!δεν πειράζει,ελπίζω κάπως να βοήθησα-λέμε τωρα χαχα

καλος την καλλιροη!!δεν ξερω για το κολυμπι να σου πω!!παντος αυτες που κανουν οτι τα ξερουν ολα μου κτυπανε και εμενα στα νευρα!!!

Μα δεν έχεις ιδέα! Να μου πει ότι κακοεμαθα το παιδί μου επειδή κοιμάται στο ριλαξ(που ενταξει δεν λεω κακό ειναι αυτο,αλλα όχι κ έτσι) κ να μου λέει πως θα έπρεπε να τον έχω παει τον μικρο απο 40 μέρες στο δωμάτιο του κ όχι στο 3μηνο που τον πηγα εγω!:evil:

p1lpp3.pnghX5pp3.png

γυρισα τωρα απο την ζουμπα πιαστηκα και με τον αντρα μου γιατι δεν ξερει λεει ακομα ποτε θα ερθουμε θεσσαλονικη:confused::confused:με εκνευριζει που δεν παιρνει μια αποφαση και με εχει συνεχεια στο περιμενε

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερα κοριτσια!! εφη μπραβο που αντεχεις την ζουμπα..εχει πολυυυ κουνημα!! κλλιροη αυτοι οι φωτεινοι παντογνωστες μου την βαρανε κ εμενα στα νευρα..καλα κανεις κ απαντας..εγω ακομα στο δωματιο μου την εχω γιατι εχω κλιματιστικο ενω στο δικο της οχι κ δεν εχω λεφτα να βαλω..τι σημαινει οτι εγινε ξαφνικα κακομαθημενο?? ουφ,σαχλαμαρες!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

γυρισα τωρα απο την ζουμπα πιαστηκα και με τον αντρα μου γιατι δεν ξερει λεει ακομα ποτε θα ερθουμε θεσσαλονικη:confused::confused:με εκνευριζει που δεν παιρνει μια αποφαση και με εχει συνεχεια στο περιμενε

αχ αυτοι οι ανδρες!!! ολα απο το χερι μας πρεπει να περνανε...αμα περιμενουμε απο αυτους σωθηκαμε!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

η μπουμπου απο το απογευμα εχει γκρινιτσα!!! θελει να κοιμηθει κ δεν μπορει κ μια κλαιει κ μια γελαω!! βαζει κ τα παντα στο στοματακι της..ευτυχως εφαγε καλα τωρα γιατι σημερα ολη μερα δεν μου καλοετρωγε!!! δωρα κ αναστασια με το σλινγκ ιδρωνουν τα μωρακια σας?? καθονται ανετα εκει,ειναι βολικο?? κ κατι τελευταιο κοιμουνται τα μωρακια σας εκει?? η μπουμπου τρελλανεται με την αγκαλια μου κ κοιμαται ανετα αμα παμε καπου αρκει να ειναι πανω μου αλλα δεν με βολευει να την κραταω γιατι δεν μπορω να ψωνισω ουτε να πιω εναν καφε..το σλινγκ θα μου λυσει λετε τα χερια??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...