Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχαχ τελικα ειναι μαμακιας καλα τα λες!!εγω θα σου ελεγα βαπτισε την σοφια και φωναζε την οτι θες:P:p:p:p

ουου κ αμα του το λεω γινεται τουρκος!! τον μεγαλωσε λεει μονη της κ της το χρωσταει!!:cool::cool: ετσι θα κανω..η μανουλα του ερχεται 1 φορα τον μηνα κ αααν οποτε εγω ετσι οπως θελω θα την λεω κ οταν ερχεται αυτη θα δουμε

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουου κ αμα του το λεω γινεται τουρκος!! τον μεγαλωσε λεει μονη της κ της το χρωσταει!!:cool::cool: ετσι θα κανω..η μανουλα του ερχεται 1 φορα τον μηνα κ αααν οποτε εγω ετσι οπως θελω θα την λεω κ οταν ερχεται αυτη θα δουμε

χαχαχαχ αυτο να κανεις η μπεμπα θα ειναι σονια!!!:cool::cool::cool::cool:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοπελιες εφτασε η ωρα να σχολασω!!!

ουφ μου ειπε το αφεντικο οτι την πεμπτη εχει εγκαινια ενα καινουργιο μαγαζι που ανοιξαμε και θελει να παω ειναι και 1 ωρα και 15 λεπτα αποσταση με το αμαξι και ειναι και η ωρα 6 τα εγκαινια :(:(θα ερθω δουλεια και μετα απο εδω κατευθειαν και για στασου ρε κυριε και εγω το μωρο μου ποτε θα το δω!!ατε τα πηρα τωρα ασοψετε η αναγκη:evil::evil::evil::evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερααα!!! τωρα αξιωθηκα να μπω..η ζουζουνα μου χτες κοιμηθηκε απο τις 7.30 το απογευμα ως τις 8 το πρωι με ενα διαλειμμα μονο για φαι οποτε καταλαβαινετε σημερα ειναι φωρτσατη κ ετοιμη για ΟΛΑ!!!:D ηρθε η μαμα μου κ μου την κρατησε κ σιδερωσα επιτελουςγιατι ειχαν μαζευτει 3 πλυντηρια κ τα δικα της τα ρουχαλακια!!!

δωρακι κ εγω 2 φορες εχω αδιαθετησει κ το αιμα δεν υπαρχει...δεν προλαβαινα να αλλαζω..ο κακος χαμος!!

εφη μου ειδα την εικονα κ ειναι πολυ ωραια ιδεα!! στα μικρα θα δωσεις κατι αλλο?? οσο για τα μωρακια μας καλα λενε οτι στον χρονο ηρεμουν γιατι μεχρι τοτε ολο κ κατι εχουν!! μια δοντια,μια κολικοι ,μια εμβολια!!!;)

γεια σου γωγω!! πολυ ψηλουλα η κορουλα σου μπραβο!!!

Μαρια, δε θελεις να σου πω ποσοτητες για αλλα φαγητα??

αννουλα θελω να μου πεις τα παντα για την διατροφη σου γιατι σημερα την ξεκινησα..εφαγα το πρωι 1φεοτλα ψωμι με μελι,μετα 1 νεκταρινι κ τωρα το μεσημερι 1 αγγουρι με μπριζολιτσα κ λιγο ρυζακι!!!! για να δουμε!!!

Μαρια, τι κανεις?

Το πρωινο πρεπει να ειναι πιο 'βαρβατο' απο το δεκατιανο σου.Σημερα με τη φετα ψωμι που εφαγες επρεπε και ενα ποτηρι γαλα 2% η ενα ποτηρι φρεσκο χυμο πορτοκαλι, η ενα φρουτο.

Αν η φετα του ψωμιου ηταν μικρη θα μπορουσες να φας δυο.Να υπολογιζεις οσο ειναι το ψωμι του τοστ, 1 τετοια φετα αλλιως 2 φρυγανιες απο τις μικρες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ουφ μου ειπε το αφεντικο οτι την πεμπτη εχει εγκαινια ενα καινουργιο μαγαζι που ανοιξαμε και θελει να παω ειναι και 1 ωρα και 15 λεπτα αποσταση με το αμαξι και ειναι και η ωρα 6 τα εγκαινια :(:(θα ερθω δουλεια και μετα απο εδω κατευθειαν και για στασου ρε κυριε και εγω το μωρο μου ποτε θα το δω!!ατε τα πηρα τωρα ασοψετε η αναγκη:evil::evil::evil::evil:

ετσι κανουν..ξερουν οτι εχουμε αναγκη κ πατανε εκει...μαλλον εχουν την εντυπωση οτι βαριομαστε στο σπιτι κ ψαχνουμε αφορμη να δουλευουμε 24 ωρες το 24ωρο!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

αννουλα θελω να μου πεις τα παντα για την διατροφη σου γιατι σημερα την ξεκινησα..εφαγα το πρωι 1φεοτλα ψωμι με μελι,μετα 1 νεκταρινι κ τωρα το μεσημερι 1 αγγουρι με μπριζολιτσα κ λιγο ρυζακι!!!! για να δουμε!!!

Μαρια, τι κανεις?

Το πρωινο πρεπει να ειναι πιο 'βαρβατο' απο το δεκατιανο σου.Σημερα με τη φετα ψωμι που εφαγες επρεπε και ενα ποτηρι γαλα 2% η ενα ποτηρι φρεσκο χυμο πορτοκαλι, η ενα φρουτο.

Αν η φετα του ψωμιου ηταν μικρη θα μπορουσες να φας δυο.Να υπολογιζεις οσο ειναι το ψωμι του τοστ, 1 τετοια φετα αλλιως 2 φρυγανιες απο τις μικρες.

λεπτουλα φετα του τοστ ηταν!! αυριο θα πιω κ γαλατακι!!!! για πες τι αλλο με την διαιτα.ποσοτητες κα...;)

1YG7p2.png 7biOp2.png

τι κανετε ολες? καλα ελπιζω. Αννουλα κ εμενα ειναι λιγο ανορεχτη η μπεμπα τελευταια. σου εχω στειλει μειλ το εχεις δει?

α ειχαμε παει παιδιατρο κ μας ειπε οτι εχει πρηστει το ουλακι της κατω δεξια εχει δοντακι που παει να βγει (το ποτε αγνωστον!) οποτε λες να ναι γι αυτο δεν πολυπειναει? σημερα εφαγε 180 μλ μονο!!!!!!!!!!!!! καλα κατσε να δουμε κ το βραδι πως θα παει..

εμεις υψος εχουμε 68 ποντους κ βαρος 7600!!!!! ειμαστε πολυ χοντρουτσικες! για πολυ ζουληγμα λεμε!!!!!!!

εφακη τι κάλα που εφτιαξες το καφε στο φεις!

επισης εχω χασει 17 κιλα!!!!!!!!!!!!! δηλαδη -1 κ απο πριν μεινω εγκυος! θελω αλλα 4 τωρα να γινω μια θεααααααααααααα

Μια χαρα Μαργαριτα με τα κιλα σου! δεν το ειδα το μειλ, τωρα θα το δω.

Εμενα το πρωι ειχε πιει το μισο, στις 11 παλι το μισο και τωρα πριν λιγο σχεδον ολο. Για να δουμε....

Μαρια, τι κανεις?

λεπτουλα φετα του τοστ ηταν!! αυριο θα πιω κ γαλατακι!!!! για πες τι αλλο με την διαιτα.ποσοτητες κα...;)

Ναι, πρεπει να πιεις, γιατι μετα τρως μονο το φρουτο και οταν ερθει η ωρα του φαγητου το μεσημερι θα πεινας και θα φας περισσοτερο απο οσο πρεπει.

Σημερα με τη μπριζολα, ζυγισε το ψαχνο μονο και να ειναι 150γρ., το ρυζακι 3 κουταλιες, το αγγουρι οκ, και μπορεις και 1 ντοματα με αυτα.Η ντοματα θα πιαστει για τη σαλατα σου, επειδη το αγγουρι και οτι πρασινο ειναι απεριοριστο.

καλως την!!!! μια χαρα ειναι η μπουμπου..ειναι κ ψηλουλα!!! τωρα αυτο για τα κιλα γιατι το ειπες?? στο σπιτι του κρεμασμενου μιλανε για σχοινι??:P:p προσπαθω πολυ αλλα δεεεεν...ειμαι τοσο λυχουδο που δεν ξερω αν θα γινω ποτε 58,τωρα ειμαι 70:cry::cry::cry:

Μια αποφαση ειναι! κ εγω σε διαιτολογο πηγα ειχα κολησει πολυ! τα 6 δεν εφευγαν με τιποτα! ενταξει ομως τα εχασα τελικα αλλα κατα γραμμα την διαιτα αλλιως δεν με πιανει!

μπραβο μαργαριτα μου!!!εγω 20 βαλα και ευτυχως τα εχασα

θελω ακομα 5 να γινω κορμαρα!!!:tongue::tongue::tongue:

και εσυ μπραβο!!!! κ εγω θελω ακομα 4! τωρα ειμαι 62. θελω να παω 58. ενταξει κ 56 δεν θα με χαλαγε!!!!!!!!!! :P:p:p

τι μαλα....ας...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλος την μαργαριτα!!σκεφτηκα να κανουμε ενα καφε στο οποιο θα ανεβαζουμε φωτογραφιες και θα τες βλεπουμε μονο εμεις!!

αν ειναι ετοιμο να βγει το δοντακι μπορει για αυτο να ειναι κομμενη η ορεξη της!!φταιει και η ζεστη φυσικα!!

Θελω και εγω να δω φοτο!!!

Αλλα μου τη 'σπαει 'το φεις και δεν εχω...

Μια χαρα Μαργαριτα με τα κιλα σου! δεν το ειδα το μειλ, τωρα θα το δω.

Εμενα το πρωι ειχε πιει το μισο, στις 11 παλι το μισο και τωρα πριν λιγο σχεδον ολο. Για να δουμε....

εμας μοιαζουν παρα πολυ τα μωρακια μας! το εχω ξαναπει!

κ σενα δεν πολυ τρωει ε? γιατι λες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εμας μοιαζουν παρα πολυ τα μωρακια μας! το εχω ξαναπει!

κ σενα δεν πολυ τρωει ε? γιατι λες?

Δεν ξερω ρε γμτ!! ζεσταινεται, (ενω της το δινω σχεδον κρυο), δοντια εχει ,δεν ξερω...

Παντως συνεχεια τη μπουνια στο στομα εχει και πολλα σαλια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...