Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μπραβο!!!ο αντρας μου εχει δουλεια και εγω θα ερθω να τον προσεχω:tongue::tongue::tongue::tongue:

μονη θα ειμαι την ημερα το απογευμα-βραδακι θα τελειωνει ο αντρας μου!!

χαχχαχα! να ερθεις να ερθεις!!!:D

γωγω μπορει να ειναι πολυ πολυ καταγμα! σας διασρεμα αν το λεω καλα! μακαρι να περασει γρηγορα! προσπαθησε να μην το κουταζεις πολυ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχχαχα! να ερθεις να ερθεις!!!:D

γωγω μπορει να ειναι πολυ πολυ καταγμα! σας διασρεμα αν το λεω καλα! μακαρι να περασει γρηγορα! προσπαθησε να μην το κουταζεις πολυ!

xxa ευκαιρι βρηκα να βγω στην γυρα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωραια! κεντρικα θα μεινετε η δεν ξερεις ακομη?

μαλλον,οταν ειχαμε ξανα ερθει μεναμε ολυμπικ πανω στην εγνατιας κοντα στην πλατια αντιγονιδων,δε πηρα ακομα να ρωτησω εαν εχουν δωματια γιατι περιμενω απο τον αντρα μου να μου πει ακριβως την ημερομηνια,μεχρι το βραδυ θα ξερει

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη να σε ρωτησω, οταν σχολιαζουμε καποια φωτο μεσα στο καφε στο φεις, την φωτο που σχολιασαμε μπορει να την δει καποις φιλος μας ομως ε?:rolleyes: (κκαταλαβες?)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εφακη να σε ρωτησω, οταν σχολιαζουμε καποια φωτο μεσα στο καφε στο φεις, την φωτο που σχολιασαμε μπορει να την δει καποις φιλος μας ομως ε?:rolleyes: (κκαταλαβες?)

οχι ουτε τα σχολια μπορουν να τα δουν,μονο τα μελη!!το κλειδωσα καλα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μαλλον,οταν ειχαμε ξανα ερθει μεναμε ολυμπικ πανω στην εγνατιας κοντα στην πλατια αντιγονιδων,δε πηρα ακομα να ρωτησω εαν εχουν δωματια γιατι περιμενω απο τον αντρα μου να μου πει ακριβως την ημερομηνια,μεχρι το βραδυ θα ξερει

δεν το ξερω, παντως κεντρικα ειναι!;)

για ποσες μερες!? να κανονισουμε οσες μπορουμε να βρεθουμε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν το ξερω, παντως κεντρικα ειναι!;)

για ποσες μερες!? να κανονισουμε οσες μπορουμε να βρεθουμε!!

μαλλον θα ερθουμε 6-9 αυγουστου,αυριο θα ξερω ομως σιγουρα να σας πω!!!

το ξενοδοχειο ειναι πανω στην εγνατιας αυτο που λεω!!διπλα απο το starbucks

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κοριτσια..σημερα ο μικρος δεν εφαγε σχεδον καθολου φρουτοκρεμα κ ολο το βραδυ ηταν ανησυχος..Πηγα 100 φορες να του βαλω την πιπιλα...Σας παρακολουθω αλλα δεν μπορω να γραψω,τωρα τον εχω αγκαλια κ κοιμαται..

Εφη ωραια μπομπονιερα..αν προλαβω το απογευμα θα σας δειξω την δικια μας μπομπο κ το προσκλητηριο..

Γωγω περαστικα..ξεχασα να σου πω..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια..σημερα ο μικρος δεν εφαγε σχεδον καθολου φρουτοκρεμα κ ολο το βραδυ ηταν ανησυχος..Πηγα 100 φορες να του βαλω την πιπιλα...Σας παρακολουθω αλλα δεν μπορω να γραψω,τωρα τον εχω αγκαλια κ κοιμαται..

Εφη ωραια μπομπονιερα..αν προλαβω το απογευμα θα σας δειξω την δικια μας μπομπο κ το προσκλητηριο..

Γωγω περαστικα..ξεχασα να σου πω..

καλος την!!ανησυχως ε??λκαι εμενα ολο με τα χερακια στο στομα ειναι!!σε ευχαριστω θα περιμενουμε να την δουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερααα!!! τωρα αξιωθηκα να μπω..η ζουζουνα μου χτες κοιμηθηκε απο τις 7.30 το απογευμα ως τις 8 το πρωι με ενα διαλειμμα μονο για φαι οποτε καταλαβαινετε σημερα ειναι φωρτσατη κ ετοιμη για ΟΛΑ!!!:D ηρθε η μαμα μου κ μου την κρατησε κ σιδερωσα επιτελουςγιατι ειχαν μαζευτει 3 πλυντηρια κ τα δικα της τα ρουχαλακια!!!

Εφη μου αυριο θα παω.Σορρυ μωρε.... Δεν εχω κουραγιο σημερα πραγματικα... εχω τοσο πολυ αιμα που ζαλιζομαι.... ετσι ειναι η πρωτη φορα που ερχεται περιοδος ή πρεπει να παρω τον γιατρο μου λες να του πω??

δωρακι κ εγω 2 φορες εχω αδιαθετησει κ το αιμα δεν υπαρχει...δεν προλαβαινα να αλλαζω..ο κακος χαμος!!

μια η ζεστη μια τα δοντια δεν ησυχαζουν τα καημενα!!

εφη μου ειδα την εικονα κ ειναι πολυ ωραια ιδεα!! στα μικρα θα δωσεις κατι αλλο?? οσο για τα μωρακια μας καλα λενε οτι στον χρονο ηρεμουν γιατι μεχρι τοτε ολο κ κατι εχουν!! μια δοντια,μια κολικοι ,μια εμβολια!!!;)

καλημερα κοριτσια!! ευχαριστω για τα περαστικα, οντως ειναι λιγο περιεργο να εχω καταγμα κ μαλιστα απο καιρο μου ειπε κ να μην το εχω καταλαβει:rolleyes:, τι να πω,εμπιστευομαι την ακτινογραφια!!:tongue:

πηγαμε παιδιατρο, μια χαρα, 6600 βαρος κ 67 εκ. υψος. μου ειπε να την βαζω λιγο να καθεται, αφου την ειδε κ ειπε οτι στηριζεται πολυ καλα καθιστη. θαλασσα ειπε οχι ακομα, κανενα απογευματακι μονο για καφε κ να της βαλω μονο τα ποδαρακια. τον αλλο μηνα ξεκιναμε κ εμεις ρυζαλευρο κ φρεσκα φρουτακια ,αλλα αποστειρωση αφου κλεισουμε τον εκτο θα σταματησουμε.

ωραια η μπομπονιερα σας Εφη, μου αρεσουν πολυ οι εικονες!

γεια σου γωγω!! πολυ ψηλουλα η κορουλα σου μπραβο!!!

Μαρια, δε θελεις να σου πω ποσοτητες για αλλα φαγητα??αννουλα θελω να μου πεις τα παντα για την διατροφη σου γιατι σημερα την ξεκινησα..εφαγα το πρωι 1φεοτλα ψωμι με μελι,μετα 1 νεκταρινι κ τωρα το μεσημερι 1 αγγουρι με μπριζολιτσα κ λιγο ρυζακι!!!! για να δουμε!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

ειδα τα μωρακια σας κ ειναι κουκλακιαααα!! το απογευμα θα προσπαθησω να βαλω κ την κουκλα μου(κουκουβααα)... δωρα ειδα μια φωτο που την ειχες σε σλινγκ..σε βολευει?? επειδη το μπουμπουκι μου ειναι πολυ της αγκαλιας κ στο καροτσι ψηλοβαριεται κ γκρινιαζει μετα απο λιγη ωρα σκεφτομουν για βολτα κ ψωνια να επερνα η' sling η' mei tai...για πες!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλησπερααα!!! τωρα αξιωθηκα να μπω..η ζουζουνα μου χτες κοιμηθηκε απο τις 7.30 το απογευμα ως τις 8 το πρωι με ενα διαλειμμα μονο για φαι οποτε καταλαβαινετε σημερα ειναι φωρτσατη κ ετοιμη για ΟΛΑ!!!:D ηρθε η μαμα μου κ μου την κρατησε κ σιδερωσα επιτελουςγιατι ειχαν μαζευτει 3 πλυντηρια κ τα δικα της τα ρουχαλακια!!!

δωρακι κ εγω 2 φορες εχω αδιαθετησει κ το αιμα δεν υπαρχει...δεν προλαβαινα να αλλαζω..ο κακος χαμος!!

εφη μου ειδα την εικονα κ ειναι πολυ ωραια ιδεα!! στα μικρα θα δωσεις κατι αλλο?? οσο για τα μωρακια μας καλα λενε οτι στον χρονο ηρεμουν γιατι μεχρι τοτε ολο κ κατι εχουν!! μια δοντια,μια κολικοι ,μια εμβολια!!!;)

γεια σου γωγω!! πολυ ψηλουλα η κορουλα σου μπραβο!!!

καλος την μαρια!!θα δωσω κατι κουτακια με στρουμφακι στα παιδια που μεσα θα εχει μαλλοου!!και τα κεραστικα φυσικα!!

μην εχεις ελπιδα οτι θα ηρεμηση στο χρονο γιατι τοτε θα περπατηση και θα το τρεχεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειδα τα μωρακια σας κ ειναι κουκλακιαααα!! το απογευμα θα προσπαθησω να βαλω κ την κουκλα μου(κουκουβααα)... δωρα ειδα μια φωτο που την ειχες σε σλινγκ..σε βολευει?? επειδη το μπουμπουκι μου ειναι πολυ της αγκαλιας κ στο καροτσι ψηλοβαριεται κ γκρινιαζει μετα απο λιγη ωρα σκεφτομουν για βολτα κ ψωνια να επερνα η' sling η' mei tai...για πες!!!

γεια σου μαρια! και εγω τον εχω σε σλινκγ απο νεογεννητο και τωρα ειναι σχεδον 9 κιλα!!!:D και εμενα βαριεται πολλες φορες στο καροτσι και ετσι παντα κουβαλαω μαζι μου το σλινγκ!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...