Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Για να καταλαβεις ειδα αιμα χτες κ τρομαξα!! Λες κ θα ημουν μια ζωη χωρις περιοδο...χα χα χα!!!

Τι κανετε εσεις? Την ειδες την φωτο μας στο φβ?

Δωρα, η πρωτη φορα ειναι οντως επιπονη.Παρε ενα τηλ. τον γιατρο σου, αν ειναι να σου δωσει κατι χαπακια για 2-3 μερες....

Εγω τα πηρα στις 2 πρωτες περιοδους, τωρα επανηλθα και εγω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΑΧΑΧ ξεχασες πως ειναι:tongue::tongue::tongue:ατε να θυμηθεις:P:p

ναι την ειδα την σχολιασα κι ολας:tongue::tongue::tongue:

εμεις καλα εγω δουλεια και τα μωρα σπιτι με την γιαγια!!πολυ γκρινια ο μικρος και τα χερακια στο στομα:(:(

εφυγα οι κοκκινηλες απο το μωρο??

ειδες την προσκληση που σου εβαλα?

Και εμενα συνεχεια οι μπουνιες στο στομα, κατι την ενοχλει....

Και τωρα 2 μερες δε μου καλοτρωει οπως ετρωγε...

Και εμενα συνεχεια οι μπουνιες στο στομα, κατι την ενοχλει....

Και τωρα 2 μερες δε μου καλοτρωει οπως ετρωγε...

μια η ζεστη μια τα δοντια δεν ησυχαζουν τα καημενα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμας θα ειναι καπως ετσι η μπομπονιερα μας αλλα θα αποικονιζει τον αποστολο αντρεα

1186242556-a-ARI-13-6.jpg

Ωραια ειναι Εφη μου, με το καλο !!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! ευχαριστω για τα περαστικα, οντως ειναι λιγο περιεργο να εχω καταγμα κ μαλιστα απο καιρο μου ειπε κ να μην το εχω καταλαβει:rolleyes:, τι να πω,εμπιστευομαι την ακτινογραφια!!:tongue:

πηγαμε παιδιατρο, μια χαρα, 6600 βαρος κ 67 εκ. υψος. μου ειπε να την βαζω λιγο να καθεται, αφου την ειδε κ ειπε οτι στηριζεται πολυ καλα καθιστη. θαλασσα ειπε οχι ακομα, κανενα απογευματακι μονο για καφε κ να της βαλω μονο τα ποδαρακια. τον αλλο μηνα ξεκιναμε κ εμεις ρυζαλευρο κ φρεσκα φρουτακια ,αλλα αποστειρωση αφου κλεισουμε τον εκτο θα σταματησουμε.

ωραια η μπομπονιερα σας Εφη, μου αρεσουν πολυ οι εικονες!

BJVqp3.png

καλημερα κοριτσια!! ευχαριστω για τα περαστικα, οντως ειναι λιγο περιεργο να εχω καταγμα κ μαλιστα απο καιρο μου ειπε κ να μην το εχω καταλαβει:rolleyes:, τι να πω,εμπιστευομαι την ακτινογραφια!!:tongue:

πηγαμε παιδιατρο, μια χαρα, 6600 βαρος κ 67 εκ. υψος. μου ειπε να την βαζω λιγο να καθεται, αφου την ειδε κ ειπε οτι στηριζεται πολυ καλα καθιστη. θαλασσα ειπε οχι ακομα, κανενα απογευματακι μονο για καφε κ να της βαλω μονο τα ποδαρακια. τον αλλο μηνα ξεκιναμε κ εμεις ρυζαλευρο κ φρεσκα φρουτακια ,αλλα αποστειρωση αφου κλεισουμε τον εκτο θα σταματησουμε.

ωραια η μπομπονιερα σας Εφη, μου αρεσουν πολυ οι εικονες!

καλος την!!για να δειχνει η ακτινογραφια σημαινει υπαρχη!!σου ευχομαι γρηγορη αναρροση!!μια χαρα η μπεμπα σου ολοκληρη κοπελα!!εμεις θα παμε το σαββατο για εμβολιο να μας μετρηση να δουμε!!και εμενα μου αρεσουν ,το θεμα τησ βαπτισης ειναι στρουμφακια αλλα δεν μου αρεσαν αυτες οι μπομπονιερες ετσι θα κανω κατι στο ονομα του μικρου:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Γωγω μου!

Τελεια η μπεμπουλα σου! μια χαρα μπραβο!

Μαρια, δε θελεις να σου πω ποσοτητες για αλλα φαγητα??

να μαι παλι! φαγαμε ολη την κρεμουλα μας!!:P σημερα βαλαμε και λιγη μπανανα!

εφακη μου τι θα κανεις θεσσαλονικη? για δουλεια?

μπραβο!!!ο αντρας μου εχει δουλεια και εγω θα ερθω να τον προσεχω:tongue::tongue::tongue::tongue:

μονη θα ειμαι την ημερα το απογευμα-βραδακι θα τελειωνει ο αντρας μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εμεις αυριο θα παμε να ξαναδωσει αιμα η μπεμπα για να δουμε τις τιμες , μετα την ιωσουλα που περασε.

Γεια σου Αναστασια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...