Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

απλα απο το κιμητο μου ειναι ευκολο γιατι την βγαζω φωτο πιο πολυ, ενω απο τον υπολογιστη χρειαζομαι τα κ@λοκαλωδια κ δεν μπορωωωω

δεν ξερω μαρια μου!!παω να κανω γαλα!!καλο βραδυ!!!:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραιο θεμα διαλεξες δωρα!! εγω εχω πριγκιπισσα-νεραιδα!! οταν ειδα τα προσκλητηρια βρηκα πολλα ωραια με πεταλουδα αλλα ελα που η νονα ηδη ειχε ψωνισει τα βαφτιστικα με νεραιδες!! τι θα κανεις με μπομπο?? ειναι το θεμα που με καιει!!!! εμενα περιοδος μου ηρθε την επομενη μερα που κοψαμε τον θηλασμο!

Κι εγω αγχωνομαι για τις μπομπονιερες γιατι βλεπω κατι τρελλες τιμες σε αυτα που μου αρεσουν....:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εγω αγχωνομαι για τις μπομπονιερες γιατι βλεπω κατι τρελλες τιμες σε αυτα που μου αρεσουν....:rolleyes:

πηγα να δω κ μου πεσαν τα μαλλια..τι σκεφτεσαι να κανεις?? θα φτιαξεις κ παιδικες??

1YG7p2.png 7biOp2.png

πηγα να δω κ μου πεσαν τα μαλλια..τι σκεφτεσαι να κανεις?? θα φτιαξεις κ παιδικες??

δεν ξερω ρε γμτ... ναι παιδικες λεω να κανω αλλα δεν ξερω τι κ πως κ επειδη εδω θα τα πληρωσει η νονα μας τις μπομπονιερες δεν θελω να την βαλω να παρει πανακριβες... εμεις εχουμε κ 200 προσκλητηρι σχεδον!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε γμτ... ναι παιδικες λεω να κανω αλλα δεν ξερω τι κ πως κ επειδη εδω θα τα πληρωσει η νονα μας τις μπομπονιερες δεν θελω να την βαλω να παρει πανακριβες... εμεις εχουμε κ 200 προσκλητηρι σχεδον!!

η νονα πληρωνει εσας τις μπομπο?? θεσσαλονικια νονα επρεπε να διαλεξω!!! :tongue::tongue: καταλαβαινω οτι βρισκεσαι σε δυσκολη θεση..

1YG7p2.png 7biOp2.png

η νονα πληρωνει εσας τις μπομπο?? θεσσαλονικια νονα επρεπε να διαλεξω!!! :tongue::tongue: καταλαβαινω οτι βρισκεσαι σε δυσκολη θεση..

Καλε απο ΚΟζανη ειμαι....:tongue::tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ συγχωρα μεεεε... εστω ας ειναι απο κοζανη!! αρκει να πληρωσει τις μπομπονιερες!!!!!:D:D:D

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παντως πολυ ακριβες ρε συ... εμεις θελουμε κ πολλες μπομπο κ αστα να πανε!!! Ειδες καμια στο ιντερνετ??:confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παντως πολυ ακριβες ρε συ... εμεις θελουμε κ πολλες μπομπο κ αστα να πανε!!! Ειδες καμια στο ιντερνετ??:confused:

τωρα ξαναμπηκα..εκανα μπανακι.. εμενα μου αρεσουν πολυ οι μπομπονιερες που εχει στο an agapas αλλα ειναι φαρμακειο!!! σκεφτομουν μηπως επαιρνα τα υλικα κ φτιαχναμε μονοι μας αν τελικα δεν βρω κατι οικονομικο!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

τωρα ξαναμπηκα..εκανα μπανακι.. εμενα μου αρεσουν πολυ οι μπομπονιερες που εχει στο an agapas αλλα ειναι φαρμακειο!!! σκεφτομουν μηπως επαιρνα τα υλικα κ φτιαχναμε μονοι μας αν τελικα δεν βρω κατι οικονομικο!!

κι εμενα αυτες μου αρεσουν!!! αλλα οντως φαρμακειο....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερααααααααααααα

δευτερα σημερα πισω στην δουλεια:(:(

κανετε μπομπονιερες για ολους??εμεις μια σε καθε οικογενεια και της πληρωνει ο νονος

εγω θα κανω μια εικονα του αποστολου αντρεα και μας στοιχισε 3 ευρο η μια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

//

παιζει να ερθουμε θεσσαλονικη κοντα στες 8/8 για αυτο σε ρωτουσα αν θα εισαι να βεθουμε!!!

δεν θα μπορουν να βλεπουν τι βαζουμε εκει αλλα ατομα εκτος απο τα μελη!!!

καλημερααααααα!!!!!!!

τελεια!! εννοειτε κατω θα ειμαι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααααα

δευτερα σημερα πισω στην δουλεια:(:(

κανετε μπομπονιερες για ολους??εμεις μια σε καθε οικογενεια και της πληρωνει ο νονος

εγω θα κανω μια εικονα του αποστολου αντρεα και μας στοιχισε 3 ευρο η μια!!

Εδω το εχουμε σε ολους τις μπομπονιερες...

Καλημερα!!!!!

Παω να την ταισω κ επιστρεφω!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...