Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αμμο εχει κ ειναι ησυχα!! κ αφου εχετε σπιτι γιατι δεν πατε κ εκει?? ειναι οικογενειακο κατασταση!!! απλα τα δωματια μου φαινονται λιγο τσιμπιμενα..γυρω στα 70 ευρω! οταν δεν ειχαμε το μωρο εδινα τοσα κ λιγο παραπανω κ προ κρισης φυσικα τωρα μου φαινεται καπως για ενα απλο δωματιο να δωσω τοσο! πρεπει να το ψαξω

σκευτομαι το δρομο μετα με το αυτοκινητο πολλες οι ωρες!!!

ενω κρητη θα παμε με αεροπλανο:rolleyes: εσεις εχετε ξανα παει?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σκευτομαι το δρομο μετα με το αυτοκινητο πολλες οι ωρες!!!

ενω κρητη θα παμε με αεροπλανο:rolleyes: εσεις εχετε ξανα παει?

εμεις πηγαινουμε πολυ συχνα στο ναυπλιο,ειναι τελειο μερος κ χειμωνα κ καλοκαιρι!! τολο εχω παει μια φορα σαν βολτα κ επειδη εχω ακουσει οτι ειναι ωραια για οικογενεια γι'αυτο το σκεφτομαι.. δεν ξερω που αλλου κοντινα μπορουμε να παμε!! η μικρη ζεσταινεται πολυ στο καθισματακι της κ υδρωνει κ ας εχουμε αναμενο το κλιματιστικο..

1YG7p2.png 7biOp2.png

γεια σας κοριτσια,τι κανετε? εγω τα νευρα μου εχω. τελικα το χερι που με πονουσε πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο,οποτε σημερα πηγα νοσοκομειο. καταγμα ειναι τελικα κ μου βαλανε κατι σαν γυψο κ το κρεμασα. ειναι κ το δεξι ρε γμτ ,τιποτα δεν μπορω να κανω! κ επειδη πιανει κ τα δαχτυλα ουτε τα χερια μου δεν μπορω να πλυνω! θα σκασω σας λεω!:mad::x

διακοπες εμεις αποκλειεται για φετος, δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για διημερο!μη σας πω κ για αυθημερον σκεφτομαι λιγο την βενζινη!γμτ,πως μας καταντησαν!!:evil:

για την βαφτιση τιποτα δεν εκανα ακομα αλλα ενταξει,προλαβαινω ως τον Αυγουστο.

αυριο πρωι εχουμε εμβολιακι!!:D

ωχ ρε γωγω περαστικα κοπελα μου..τι ειναι αυτο τωρα που σε βρηκε??? μα πως το επαθες??:?

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλέ πάλι μονη μου θα μιλήσω??? χα χα !!

Γωγω περαστικα βρε αγαπη μου. Καλα κι εγω πλεον σκεφτομαι και το 1? μην το ψαχνεις...

Εδω βρεχει κοριτσια και χτες αν θυμαστε που σας ειπα εκανα και τζαμια..!!! Γκρρρρρ....

Α!!! Μου ηρθε και περιοδος πάνω που αναρωτιομουν που ειναι....

Αννα περιπου κι εγω τετοια διατροφη εκανα καποτε...

Σας ειπα οτι τελικα το θεμα μας στη βαπτιση θα ειναι η πριγκιπισσα και η κορωνα? Λιγο κοινοτυπο αλλα με πεταλουδες δεν μου αρεσουν τα προσκλητηρια...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσια!!Μαλλον μονη μου ειμαι ε?

Ξεπορτισατε ολες?εμεις φυγαμε εχθες κ πηγαμε στο εξοχικο καναμε κ τα μπανακια μας, ο μικρος ακομη δεν θελει να μπει στην θαλασσα γιατι το νερο ειναι κρυο..χιχι!

Καλα περασαμε..Αναστασια μου να εισαι σιγουρη πως θα περασετε τελεια στην Κρητη..Παμε καθε χρονο αφου ειναι ο Γιαννης απο εκει και την εχουμε γυρισει την περισσοτερη..Βεβαια θελει να μενεις σε καθε νομο αν θες να τα δεις αλλα με το παιδι δεν ξερω αν ειναι ευκολο..

Γωγω περαστικα βρε αγαπη μου. Καλα κι εγω πλεον σκεφτομαι και το 1? μην το ψαχνεις...

Εδω βρεχει κοριτσια και χτες αν θυμαστε που σας ειπα εκανα και τζαμια..!!! Γκρρρρρ....

Σας ειπα οτι τελικα το θεμα μας στη βαπτιση θα ειναι η πριγκιπισσα και η κορωνα? Λιγο κοινοτυπο αλλα με πεταλουδες δεν μου αρεσουν τα προσκλητηρια...

Δωρακι καλοφορετα τα βαφτιστικα σας..Κανατε τις αγορες σας ε?Μα καλα και σε αυτο τα ιδια θα εχουμε ?Και εμεις εχουμε θεμα τον πριγκιπα κ την κορωνα..σε σιελ βεβαια ..χαχα!δεν εχει πλακα που τα κανουμε ολα σχεδον ιδια?Ιδια ημερομηνια , ιδια ωρα , ιδιο θεμα...Τελεια!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

αλο και από εμένα!!!

Γωγο μου περαστικά σου!!

Δώρα καλοφορητα τα βαπτιστηκα σας!

Αναστασία μιυ καλα να περάσετε στές διακοπές σας ποτέ θα πατε?

Άννα μου δούλεψαν τα φρούτα έπεσε το κιλο μπράβο!!

Εμείς γκρινιζουμε πολύ!!μαλλον τον τρώνε πολύ τα ούλα του τα χεράκια όλο στο στομα τα βάζει.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δημιουργησα ενα καφε και στο facebook σας εστειλα προσκληση αν θελετε να να ανεβαζουμε πραγματα που να μην τα βλεπουν οι αλλοι φιλοι μας!!μονο τα μελη θα μπορουν να δουν!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αλο και από εμένα!!!

Γωγο μου περαστικά σου!!

Δώρα καλοφορητα τα βαπτιστηκα σας!

Αναστασία μιυ καλα να περάσετε στές διακοπές σας ποτέ θα πατε?

Άννα μου δούλεψαν τα φρούτα έπεσε το κιλο μπράβο!!

Εμείς γκρινιζουμε πολύ!!μαλλον τον τρώνε πολύ τα ούλα του τα χεράκια όλο στο στομα τα βάζει.

ευχαριστω εφακη! 26/7 με 3/8!

δημιουργησα ενα καφε και στο facebook σας εστειλα προσκληση αν θελετε να να ανεβαζουμε πραγματα που να μην τα βλεπουν οι αλλοι φιλοι μας!!μονο τα μελη θα μπορουν να δουν!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν μπορουν απο εκει??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ευχαριστω εφακη! 26/7 με 3/8!

δεν μπορουν απο εκει??

//

παιζει να ερθουμε θεσσαλονικη κοντα στες 8/8 για αυτο σε ρωτουσα αν θα εισαι να βεθουμε!!!

δεν θα μπορουν να βλεπουν τι βαζουμε εκει αλλα ατομα εκτος απο τα μελη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη μπραβο!! σου εστειλα κ εκει μνμ..θελω να μου πειτε πως ανεβαζω φωτο μονο σ'εκεινη την σελιδα ωστε να δειτε μονο εσεις φωτο της σκατουλιτσας μου!!!:tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

εφακη μπραβο!! σου εστειλα κ εκει μνμ..θελω να μου πειτε πως ανεβαζω φωτο μονο σ'εκεινη την σελιδα ωστε να δειτε μονο εσεις φωτο της σκατουλιτσας μου!!!:tongue:

σου ειπα μαρια μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωραιο θεμα διαλεξες δωρα!! εγω εχω πριγκιπισσα-νεραιδα!! οταν ειδα τα προσκλητηρια βρηκα πολλα ωραια με πεταλουδα αλλα ελα που η νονα ηδη ειχε ψωνισει τα βαφτιστικα με νεραιδες!! τι θα κανεις με μπομπο?? ειναι το θεμα που με καιει!!!! εμενα περιοδος μου ηρθε την επομενη μερα που κοψαμε τον θηλασμο!

1YG7p2.png 7biOp2.png

μα τι εισαι εσυ,δεν σε προλαβαινω!! θελω να ανεβασω απο το κινητο το ιδιο πραγμα κανω?? αχ συγχωρα με με τις φωτο ειμαι ασχετη!!

απο το κινητο δεν ξερω εαν μπορεις !!θα το ψαξω απο το κοπιουτερ μπορεις σιγουρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

απο το κινητο δεν ξερω εαν μπορεις !!θα το ψαξω απο το κοπιουτερ μπορεις σιγουρα!!

απλα απο το κιμητο μου ειναι ευκολο γιατι την βγαζω φωτο πιο πολυ, ενω απο τον υπολογιστη χρειαζομαι τα κ@λοκαλωδια κ δεν μπορωωωω

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...