Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Του ειπα εξαρχης του γιατρου, οτι θελω να εχω πολυ καλο ενδομητριο για να τις βαλω τις συγκεκριμενες βλαστοκυστες. Επειδη ειναι κ οι δυο αριστες κι εφοσον δεν εχω σκοπο να κανω αλλες ωοληψιες κτλ, δεν θελω σε καμια περιπτωση να τις χαραμισω. Συμφωνησε και μου ειπε πως ουτε εκεινος θα με αφησει να τις βαλω με μετριο ενδομητριο γιατι στοχευει να πιασω παλι με την πρωτη. Οπότε θελω να ειμαι σιγουρη οτι το ενδομητριο θα ειναι το καλυτερο δυνατο...

Σιγα μην αφησω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα!! Μου λενε τη γνωμη τους.. και ως εκει!😂😂

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα το να σε βάλει με μέτριο ενδομήτριο!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!

Και εγω ειχα καροτσι peg-perego και ημουν ευχαριστημενη.Θα το φρεσκαρω και θα το χρησιμοποιησω ξανα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

Και εγω ειχα καροτσι peg-perego και ημουν ευχαριστημενη.Θα το φρεσκαρω και θα το χρησιμοποιησω ξανα!

καλημεραααααααααααα

αλλαξα και τικερακι γιατι τρελλαθηκε!!!

εσυ τι κανεις?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ναι είναι πολυ καλα!! εγω θα πρέπει να πάρω καθησματάκι αυτοκινήτου μόνο γιατι όπως ξαναειπα αυτά που πήρα την πρώτη φορά ήταν χάλια...Ελπίζω να υπάρχει το σετ του καροτσιού μου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι είναι πολυ καλα!! εγω θα πρέπει να πάρω καθησματάκι αυτοκινήτου μόνο γιατι όπως ξαναειπα αυτά που πήρα την πρώτη φορά ήταν χάλια...Ελπίζω να υπάρχει το σετ του καροτσιού μου....

εγω ειχα παρει graco και ειμουν ευχαριστημενη!το καροτσι ομως το διαλυσε ο μικρος γιατι τον ειχα παρα πολλες ωρες μεσα,το καθισματακι του αυτοκινιτου το εχω και ειναι σε πολυ καλη κατασταση,θα παρω ομως καροτσι που να εχει και το καθισμα για να το αφησω το ενα στην μαμα μου που θα μου προσεχει τον μικρο και το αλλο να το κρατησω εγω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω ειχα παρει graco και ειμουν ευχαριστημενη!το καροτσι ομως το διαλυσε ο μικρος γιατι τον ειχα παρα πολλες ωρες μεσα,το καθισματακι του αυτοκινιτου το εχω και ειναι σε πολυ καλη κατασταση,θα παρω ομως καροτσι που να εχει και το καθισμα για να το αφησω το ενα στην μαμα μου που θα μου προσεχει τον μικρο και το αλλο να το κρατησω εγω!!!!

Θέλω να πάρω το σετ του καροτσιού που έχω γιατι θα βολέψει όταν τον βγάζω από το αυτοκίνητο να τον βάζω απευθείας στο καροτσι. Έχει η κουμπάρα μου και μου πρότεινε να μου το δανίσει αλλά δεν έχει την βάση για το αυτοκίνητο..Ξέρετε αν πωλούν μόνο βάσεις;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααα

αλλαξα και τικερακι γιατι τρελλαθηκε!!!

εσυ τι κανεις?

Καλα ειμαι!!

Λειπουν ολοι και ειμαι με την κοπελα που εχω 1 φορα την εβδομαδα για το σπιτι.

Εγω καθισμα αυτοκινητου εχω της chicco απο το οποιο ημουν ευχριστημενη και η αδερφη μου θα μου δωσει για το 2ο αυτοκινητο ενα της bebe-comfort το οποιο εχω την εντυπωση οπως το ειχα δει με τις ανηψιες μου οτι ειναι λιγο στενο το καθισμα του.Ισως κανω λαθος, θα δειξει!!

Παντως δεν προκειται να παρω αλλο, θα βολευτω με αυτα!

Θέλω να πάρω το σετ του καροτσιού που έχω γιατι θα βολέψει όταν τον βγάζω από το αυτοκίνητο να τον βάζω απευθείας στο καροτσι. Έχει η κουμπάρα μου και μου πρότεινε να μου το δανίσει αλλά δεν έχει την βάση για το αυτοκίνητο..Ξέρετε αν πωλούν μόνο βάσεις;;

Δε χανεις τιποτα να ρωτησεις εκει που εχουν αυτη τη μαρκα.

εμενα ειχε και την βαση μαζι και μπαινει και στο καροτσι!!!δεν ξερω για την μαρκα που ρωτησες πρεπει να ρωτησεις στο μαγαζι που πηρες το καροτσι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Και εμενα χαζεψε το τικερακι!

Πωπω..πολυ νυστα σημερα και εχω και δουλειες στο σπιτι οταν γυρισω..:mad:

καλημερααααααααααααααα

και εμενα τρελλαθηκε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δωραααακι!!!Τι ωραια, τι καλα!!!

Μεγαλωνει η ζουζουνα!!Στεναχωρηθηκες που δν πηρες dvd?ή ετσι μου φανηκε...

Θα πας να την ξαναδεις ομως την μπουμπου!!

Θα πληρωσεις ξανα την εξεταση?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τι εχει γινει με τα τικερακια?? Παλαβωσαν???

Εκεινο το μενου ξερετε που πηγε τωρα????Στη Μαργαριτα και της εχει σβηστει το τικερακι!! Οταν το δει θα ξαφνιαστει!!

Λετε οταν το βγαλει να ερθει σε εμενα????

Μηπως τριπωσε κανενας χακερ???:tongue::tongue:

Τι εχει γινει με τα τικερακια?? Παλαβωσαν???

Εκεινο το μενου ξερετε που πηγε τωρα????Στη Μαργαριτα και της εχει σβηστει το τικερακι!! Οταν το δει θα ξαφνιαστει!!

Λετε οταν το βγαλει να ερθει σε εμενα????

Μηπως τριπωσε κανενας χακερ???:tongue::tongue:

Ηταν και στις τρεις μας εξ'αρχης!Ειναι αυτο το τικερακι με τα φρουτα!Και λεει οτι η σελιδα κανει καποιες αναβαθμισεις, για αυτο και δεν αναγνωριζονται τωρα αλλα λογικα θα επανελθουν!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...