Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μπραβο αννα!! ζηλεψααα!!!;) σημερα οπως διαβασες πιο πανω το εχασα το παιχνιδι..θα προσπαθησω αυριο!!! απο το πρωι μεχρι το βραδυ ετρωγες μονο φρουτα η' ειχες εστω καποιο γευμα?

Οχι, τιποτα μονο φρουτα και τσαι παγωμενο, οχι καφε γιατι βαζω γαλα.

Πρωτη φορα το εκανα και εγω δεν το εχω ξανακανει.Για να δουμε η ζυγαρια θα κατεβαινει απο 'δω και περα?? και με διατροφη εννοειται.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που ειστε κοριτσιααααα????

Εγω μαγειρευω μοσχαρι κοκκινιστο, να το εχω ετοιμο το πρωι για να φτιαξω κρεατοπιττα κεφαλλονιτικη! μιαμ, μιαμ!!

Μονο που εγω θα φαω ενα κομματι με σαλατα μπολικη αυριο το μεσημερι χωρις ψωμι, και μετα απο 2 μερες παλι θα ξαναφαω , γιατι η διατροφολογος μου εχει πει οτι πρεπει να ενναλασονται τα γευματα καθε μερα;);)

Που ειστε κοριτσιααααα????

Εγω μαγειρευω μοσχαρι κοκκινιστο, να το εχω ετοιμο το πρωι για να φτιαξω κρεατοπιττα κεφαλλονιτικη! μιαμ, μιαμ!!

Μονο που εγω θα φαω ενα κομματι με σαλατα μπολικη αυριο το μεσημερι χωρις ψωμι, και μετα απο 2 μερες παλι θα ξαναφαω , γιατι η διατροφολογος μου εχει πει οτι πρεπει να ενναλασονται τα γευματα καθε μερα;);)

ρε αννουλα δεν μας λες αυτην την διατροφη που κανεις..

1YG7p2.png 7biOp2.png

ρε αννουλα δεν μας λες αυτην την διατροφη που κανεις..

Η διαιτολογος μου εχει δωσει τις καταλληλες ποσοτητες για ολα σχεδον τα φαγητα , ποσο δλδ, πρεπει να τρωω αναλογα με το σωματοτυπο μου.Καθε φορα που την κανω χανω κιλα αλλα αυτη τη φορα ειχα κολλησει μετα το Πασχα στα ιδια κιλα, αλλα δεν την ακολουθουσα και πιστα η αληθεια ειναι...

Εγω ειμαι 1,61 με βαρος 65 τωρα αλλα το ιδανικο για μενα ειναι το 54-55, γιατι τωρα πλεον μετα τις γεννες το 52-53 ειναι απιαστο ονειρο.Μου το εχει πει και η ιδια αυτο οτι μετα απο γεννες να μην περιμενω να το ξαναφτασω.Επομενως με τα 55 ειμαι ικανοποιημενη. Τα εχω φτασει πολλες φορες με τη διατροφη.

Το πρωινο μπορει να ειναι γαλα 2% με φιτνες 3 κουταλιες η

Ενα κουλουρι Θεσσαλονικης με ενα κομματι τυρι στο μεγεθος σπιρτοκουτου με 1 ποτηρι φρεσκο χυμο πορτοκαλι η

1 φετα ψωμι του τοστ με λιγο βουτυρο και μελι, η 2 φρυγανιες με τα ιδια και ενα ποτηρι χυμος η γαλα.

Τα ενδιαμεσα ειναι φρουτα, το μεσημεριανο ειναι ζυγισμενο, (της εχω ζητησει ολα τα φαγητα, γιατι ειμαι μανα:D και μαγειρευω, δεν μπορω ολο ψητα), και το βραδυ κατι ελαφρυ, οπως ενα γιαουρτι 2% με ενα φρουτο, η γαλα με φιτνες, η ενα τοστ και ενα φρουτο, η μια σαλατα.

Διαφημίσεις

Κοριτσια σημερα δεν προλαβα ουτε να κλ@@σω!!!! χα χα χα!!!!

Κλεισαμε τα βαφτιστικα το πρωι,τα ρουχα κ κουτι λαμπαδα.... Το απογευμα ολο το σπιτι καθαρισμα... ουφ κ εχει πολυ ζεστη!!!! Ειμαι τωρα τι να σας λεω κομματια....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το πρωινο μπορει να ειναι γαλα 2% με φιτνες 3 κουταλιες η

Ενα κουλουρι Θεσσαλονικης με ενα κομματι τυρι στο μεγεθος σπιρτοκουτου με 1 ποτηρι φρεσκο χυμο πορτοκαλι η

1 φετα ψωμι του τοστ με λιγο βουτυρο και μελι, η 2 φρυγανιες με τα ιδια και ενα ποτηρι χυμος η γαλα.

Τα ενδιαμεσα ειναι φρουτα, το μεσημεριανο ειναι ζυγισμενο, (της εχω ζητησει ολα τα φαγητα, γιατι ειμαι μανα:D και μαγειρευω, δεν μπορω ολο ψητα), και το βραδυ κατι ελαφρυ, οπως ενα γιαουρτι 2% με ενα φρουτο, η γαλα με φιτνες, η ενα τοστ και ενα φρουτο, η μια σαλατα.

πολυ ωραια μου ακουγεται..το μεσημερι τρως κανονικο φαγητο δλδ?? κρεας μαζι με ρυζι η' πατατα η' τρως μονο το κρεας?? μακαρονια επιτρεπονται?? η ποσοτητα του φαγητου ειναι γυρω στα 120 γρμ. που διαβαζω παντου?? κ εγω 1,60 ειμαι κ το ιδανικο βαρος ειναι κ εμενα τοσο αλλα κ με τα 58 ειμαι υπερευχαριστημενηηη!!! επισης στο βραδινο η σαλατα μπορει να ειναι τονοσαλατα(που την λατρευω!) η' ντακο??

Κλεισαμε τα βαφτιστικα το πρωι,τα ρουχα κ κουτι λαμπαδα.... Το απογευμα ολο το σπιτι καθαρισμα... ουφ κ εχει πολυ ζεστη!!!! Ειμαι τωρα τι να σας λεω κομματια....

καλως την δωρα!! μας ελειψες!! με γεια τα ρουχαλακια!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Που ειστε κοριτσακια τωρα που βρηκα εγω σημα!!!

Περναμε καλα πολυ κουραση με 2 μωρα και με τοσο κοσμο μεσα στο δωματιο ηρθε και η κουνιαδα μου 4 ενηλικες και 2 μωρα στο δωματιο.κολαση!!!!!!!

Ελπιζω να σας βρω κι αυριο.

Καλο βραδυ

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλοφορετα Δωρα μου, με το καλο να γινει η βαπτιση!!

Διαφημίσεις

πολυ ωραια μου ακουγεται..το μεσημερι τρως κανονικο φαγητο δλδ?? κρεας μαζι με ρυζι η' πατατα η' τρως μονο το κρεας?? μακαρονια επιτρεπονται?? η ποσοτητα του φαγητου ειναι γυρω στα 120 γρμ. που διαβαζω παντου?? κ εγω 1,60 ειμαι κ το ιδανικο βαρος ειναι κ εμενα τοσο αλλα κ με τα 58 ειμαι υπερευχαριστημενηηη!!! επισης στο βραδινο η σαλατα μπορει να ειναι τονοσαλατα(που την λατρευω!) η' ντακο??

καλως την δωρα!! μας ελειψες!! με γεια τα ρουχαλακια!!

Το μεσημερι αν φας κατι ψητο θα ειναι 150γραμ. ( ειναι μια πολυ καλη ποσοτητα), με μια φετα ψωμι ολικης και σαλατα.Αν ειναι μαρουλι ειναι απεριοριστο, αν ειναι λαχανο ειναι 1 κουπα, αν ειναι ντοματα υπολογιζεις μια μικρη, αγγουρι, κρεμμυδι απεριοριστο.

Στη θεση του ψωμιου, μπορεις να φας 3-4 κουταλιες ρυζι, η μια πατατα βρασμενη, η 5-6 κομ. τηγανιτες. Αλλα τοτε δεν τρως ψωμι.

Τα μακαρονια ειναι 1,5 κουπα η μεριδα, αν βαλεις κιμα 2-3 κουταλιες απο πανω και σαλατα.Με τα μακαρονια δεν τρως ψωμι.Αν βαλεις σαλτσα το ιδιο.

Το παστιτσιο τρως ενα κομματι οσο ειναι το ψωμι του τοστ σε μεγεθος, αλλα χωρις τη μπεσαμελ, και χωρις ψωμι, μονο σαλατα.

Η τονοσαλατα που λες εννοεις με μεγιονεζα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μαλλον οχι, εκτος αν βαλεις πολυ λιγη.Μπορεις ομως να κοψεις μαρουλι οσο θες, 1 μικρη ντοματα, κρεμμυδι και να βαλεις μεσα ενα μικρο κουτακι τονο.Τον τονο (δλδ την προτεινη ) την αντικαθηστας αλλο βραδυ με τυρι 30 γραμ.

Επισης επιτρεπεται το ψητο καθε μερα, αλλα αν π.χ. ενα μεσημερι φας παστιτσιο, δεν θα φας ουτε το βραδυ ουτε το αλλο μεσημερι, την μεθεπομενη μερα παλι.

Καλημερα!!!!

Κυριακη σημερα με πολυ ζεστη απο νωρις κ βλεπω δεν ειναι καμια σας εδω.... Εμεις χτες το βραδυ ειχαμε πολυ γελιο γιατι κυνηγούσαμε μια ακριδα που μπηκε μεσα στο σπιτι..!!!! Στις 2 η ωρα ε?? Ισα να μας ξυπνησει για τα καλα.... Την εβγαλα και φωτο μετα ετσι πως την παγιδεψαμε!!! χα χα χα!!!

Α!!! Θελω να βγω να πλυνω το μπαλκονι γιατι ρε γμτ εχει κατι τριχουλες απο ξυρισμα φαινεται τις πετανε απο πανω... Δηλ ΕΛΕΟΣ!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Kαλημερα Δωρα μου!

Πολυ ζεστη σημερα, βραζουμε παλι!

Και αυτα τα μικρουλια ξαπλωμενα η στο ριλαξ ιδρωνουν ρε γμτ!!

Καλα οι γειτονες σου' δεν υπαρχουν' ε??:D:D

Να'μαι πάλι βρήκα δίκτυο.Καλά θέλω πάνω από μισή ώρα να σας γράψω τι συμβαίνει εδώ μέσα αλλα τι να κάνουμε τα μωρά περνάνε σούπερ εγω θα γυρίσω με υπερκόπωση βέβαια αλλά χαλάλι τους..Όλες καλά?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...