Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια. τι κανετε? ελπιζω να ειστε καλα. εχω πολλες μερες να μπω και δεν προλαβα να σας διβασω. εμεις καλα ειμαστε ευτυχως! αλλα πολλη κουραση μωρε. ουφ! και με αυτη τη ζεστη δεν εχω κουραγιο για τιποτα. μονιμως χαλια ειμαστε.

δωρα μου, μηπως ειναι ατοπικη δερματιτιδα οι κοκκινιλες της μικρης? πηγες στη γιατρο?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!! πως ειμαστε σημερα?? η μπουμπου μου σημερα ευτυχως ξυπνησε μονο μια φορα,στις 3 απο τις 8.30 που εφαγε!! μακαρι!!!!

αννα πως παει,ξεφουσκωσες?? πως ηταν?? θελω κ εγω να το κανω σημερα..να δω θα αντεξω η λυχουδω!!! δωρα τι εγινε τελικα με την μικρη,πηρες την παιδιατρο για τις κοκκινιλες? οι υπολοιπες καλημερααα!!! νικη μου καλα να περασετε!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα κ απο μενα! τρομερη ζεστη βρε κοριτσια,λιωνω!θελω να παω θαλασσα αλλα με την μικρη μας ειπε οχι ακομα η παιδιατρος. ελεγα να την αφησω στη μανα μου αλλα επειδη την πιανει γκρινια τη μπεμπα συνηθως το μεσημερι τη λυπαμαι(τη μανα μου:D)! ελπιζω το αλλο σκ να τα καταφερουμε.

ζεστη σας λεω πολυ ζεστη!!!! ολο το βραδυ η μπεμπα ανησυχη ηταν, σιγουρα ζεσταινοτανε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!! πω πω πολλες ερημιες στο καφε μας!!! ολες για μπανακι πηγατε?? ο ανδρας μου δουλευε κ σημερα,οταν ηρθε εφερε γκουντις οποτε παει η αποτοξεινωση που εκανε η αννα!!!!:oops::oops:

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλησπερα κοριτσια!! τι κανετε??

εμεις ξεκινησαμε εχθες κρεμουλα! μισο μηλο μισο αχλαδι και τα πηγαμε τελεια!!! εφαγε πολυ καλα!!λες και απο εχθες ετρωγε με το κουταλι!!!! ουτε να το φτυσει ουτε τιποτα!!! και σημερα πολυ καλα! αυριο θα του προσθεσω και λιγη μπανανα!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κοριτσια!! τι κανετε??

Εμεις σημερα μπηκαμε πισινα!! πρωτη φορα!!

Εγω περυσι ειχα μπει μονο δυο, γιατι απ'οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη την απεφευγα, και ετσι σημερα μπηκα 1η φορα με τη μπεμπα! οι αντρες μου βεβαια εχουν μπει αρκετες φορες φετος!

Της αρεσε παρα πολυ, ζεσταινεται μωρε η καημενουλα, ολη την ωρα τη βρεχω, ειτε στο ντους, ειτε στον νιπτηρα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μαρια, εχθες εκανα αυτο με τα φρουτα και σημερα το πρωι που ζυγιστηκα (το κανω καθε πρωι αυτο πριν φαω οτιδηποτε, χρονια τωρα), ηταν μισο κιλο κατω!!!

Βεβαια εννοειται οτι σημερα δεν επαναπαφτηκα, ισα ισα που τωρα ξεκινω διατροφη και πολυ προσοχη.

Σιγουρα εννιωσα και πιο ξεφουσκωτη, πιο αναλαφρη, ασε δε που ειχα να δω τη ζυγαρια κατω απο το 65 πολυυυυυυυ καιρο τωρα....

Απο 65,2 που ηταν κολλημενη 2 μηνες τωρα, με εδειξε 64,7!:P

αννα μου εχετε πισινα σπιτι?? τελεια!!! πως εκανε η μπεμπα?

να ρωτησω μηπως ξερεις! οταν παμε διακοπες θα μπορω να τον βαλω στην πισινα τον μικρο? επιτρεπεται??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω μηπως ξερεις! οταν παμε διακοπες θα μπορω να τον βαλω στην πισινα τον μικρο? επιτρεπεται??

γεια σου αναστασια!! μπραβο στον μικρο που τα πηγε καλα με την κρεμουλα..εμας μας ειπε απο 3-5 μερες να δοκιμαζω αλλο λαχανικο-φρουτο!! ποτε ομως ακριβως..εννοω στις 3 μερες η' στις 5?? επισης εισαι μεσα στο μυαλο μου,ηθελα κ εγω να ρωτησω αν κανει να μπει η μικρουλα μου στην πισινα!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μαρια, εχθες εκανα αυτο με τα φρουτα και σημερα το πρωι που ζυγιστηκα (το κανω καθε πρωι αυτο πριν φαω οτιδηποτε, χρονια τωρα), ηταν μισο κιλο κατω!!!

Βεβαια εννοειται οτι σημερα δεν επαναπαφτηκα, ισα ισα που τωρα ξεκινω διατροφη και πολυ προσοχη.

Σιγουρα εννιωσα και πιο ξεφουσκωτη, πιο αναλαφρη, ασε δε που ειχα να δω τη ζυγαρια κατω απο το 65 πολυυυυυυυ καιρο τωρα....

Απο 65,2 που ηταν κολλημενη 2 μηνες τωρα, με εδειξε 64,7!:P

μπραβο αννα!! ζηλεψααα!!!;) σημερα οπως διαβασες πιο πανω το εχασα το παιχνιδι..θα προσπαθησω αυριο!!! απο το πρωι μεχρι το βραδυ ετρωγες μονο φρουτα η' ειχες εστω καποιο γευμα?

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γεια σου Αναστασια μου!!

Δεν ξερω, εγω αν πηγαινα διακοπες θα την εβαζα μονο στη θαλασσα....:rolleyes:

Αλλο να ειναι δικη σου η πισινα και να μπαινει μονο η οικογενεια σου, και αλλο σε ξενοδοχειο.Βεβαια τα αγορια μου τα αφηνω, να και στην Κυπαρρισια που πηγαμε εκαναν, αλλα ειναι αγορια ειναι και μεγαλα και κολυμβητηριο πανε ολο το χρονο ουτως η αλλως.

Ενω το μωρο ειναι μωρο οπως και να το κανεις, εμενα ειναι και κοριτσι ενας λογος παραπανω, λογω φαρμακων δλδ, γιατι και στα ξενοδοχεια χρησιμοποιουν πολυ.....:rolleyes::rolleyes:

γεια σου αναστασια!! μπραβο στον μικρο που τα πηγε καλα με την κρεμουλα..εμας μας ειπε απο 3-5 μερες να δοκιμαζω αλλο λαχανικο-φρουτο!! ποτε ομως ακριβως..εννοω στις 3 μερες η' στις 5?? επισης εισαι μεσα στο μυαλο μου,ηθελα κ εγω να ρωτησω αν κανει να μπει η μικρουλα μου στην πισινα!!

εμενα δεν μου ειπε ανα ποσες μερες να του προσθετω αλλο φρουτο απλα μου ειπε σε 10 μερες να εχει μια ποικιλια!:rolleyes:

αραγε κανει σε πισινα???

παωωω ξυπνησε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σου Αναστασια μου!!

Δεν ξερω, εγω αν πηγαινα διακοπες θα την εβαζα μονο στη θαλασσα....:rolleyes:

Αλλο να ειναι δικη σου η πισινα και να μπαινει μονο η οικογενεια σου, και αλλο σε ξενοδοχειο.Βεβαια τα αγορια μου τα αφηνω, να και στην Κυπαρρισια που πηγαμε εκαναν, αλλα ειναι αγορια ειναι και μεγαλα και κολυμβητηριο πανε ολο το χρονο ουτως η αλλως.

Ενω το μωρο ειναι μωρο οπως και να το κανεις, εμενα ειναι και κοριτσι ενας λογος παραπανω, λογω φαρμακων δλδ, γιατι και στα ξενοδοχεια χρησιμοποιουν πολυ.....:rolleyes::rolleyes:

μμμ σωστα.. θα ρωτησω και τον γιατρο μας. εκει που θα παμε η πισινα ειναι με θαλασσινο νερο;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...