Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξεχασα να σας πω παραλαβαμε κ τα προσκλητηρια ..Ειναι πολυ ωραια , εγραψα κ τα ονοματα κ σιγα σιγα θα τα μοιραζουμε γιατι δεν ξερω τι γινεται με τις διακοπες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Δωρα μου ειναι Mi chiamo .Ειναι αυτα..

σοφια μου πολύ ομορφο... ποτε βαπτιζετε;;; ειναι και το σακακι μεσα;;;

εμεις δεν πηραμε σακακι....

Ξεχασα να σας πω παραλαβαμε κ τα προσκλητηρια ..Ειναι πολυ ωραια , εγραψα κ τα ονοματα κ σιγα σιγα θα τα μοιραζουμε γιατι δεν ξερω τι γινεται με τις διακοπες...

κι εμεις τα παραλαβεμε εκτες και τα στειλαμε πισω γιατι εκαναν λαθος με τα ονοματα, και θα αργισουμε να τα δωσουμε και εχω αγχοθει:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλέ εσυ εισαι πολύ μπροστα ε?? Εγω ακομα μονο τα δικα μου πηρα!! χα χα!!!

Ειδα κι εγω καποια mi chiamo αλλα στα κοριτσιστικα δεν τρελλαθηκα....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αντε με το καλο Σοφια μου!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια εχουμε ενα θεμα...για πειτε και εσεις την γνωμη σας...

Εμεις εχουμε καλεσει 100 ατομα στην εκκλησια για την βαπτιση.Ειπαμε λοιπον οι στενοι συγγενεις κ κουμπαροι να παμε εξω να φαμε.Μαζευομαστε γυρω στα 45 ατομα λιγο απο εδω λιγο απο εκει..Το μωρο θα το βαφτισει η ξαδελφη μου με τον φιλο της(που ειναι 10 χρονια μαζι αλλα τιποτα πιο επισημο ακομη).

Μου λεει λοιπον η ξαδελφη μου οτι θελουν να καλεσουν στο τραπεζι τους γονεις του φιλου της.(που σημειωτεον δεν τους γνωριζουμε ουτε φατσικα)..Μα καλα λεμε εμεις απο που κ εως που αφου ειναι κλειστου τυπου και οχι για ολο τον κοσμο?εκεινοι επιμενουν κ θελουν να τα πληρωσουν αυτοι, πργμα το οποιο δεν το δεχομαστε..Εσεις τι λετε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Νικη μου πως κ εκαναν λαθος?Εγω να φανταστεις τα παραγγειλα μεσω ιντερνετ κ ολα τελεια ευτυχως..Το κοστουμακι ειναι ετσι ακριβως..Με το μπουφανακι του κ τα ολα του..Δεν ηθελα σακακι..

Βαφτιζουμε 2 Σεπτεμβρη οπως κ η Δωρα..

Δωρα εχουμε περιπου τελειωσει , το μονο που μενει ειναι να αγορασω κουφετα κ να γεμισω τις μπομπονιερες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Βρε κοριτσια εχουμε ενα θεμα...για πειτε και εσεις την γνωμη σας...

Εμεις εχουμε καλεσει 100 ατομα στην εκκλησια για την βαπτιση.Ειπαμε λοιπον οι στενοι συγγενεις κ κουμπαροι να παμε εξω να φαμε.Μαζευομαστε γυρω στα 45 ατομα λιγο απο εδω λιγο απο εκει..Το μωρο θα το βαφτισει η ξαδελφη μου με τον φιλο της(που ειναι 10 χρονια μαζι αλλα τιποτα πιο επισημο ακομη).

Μου λεει λοιπον η ξαδελφη μου οτι θελουν να καλεσουν στο τραπεζι τους γονεις του φιλου της.(που σημειωτεον δεν τους γνωριζουμε ουτε φατσικα)..Μα καλα λεμε εμεις απο που κ εως που αφου ειναι κλειστου τυπου και οχι για ολο τον κοσμο?εκεινοι επιμενουν κ θελουν να τα πληρωσουν αυτοι, πργμα το οποιο δεν το δεχομαστε..Εσεις τι λετε?

Μπορει αυτοι να θεωρουν οτι πρεπει να ερθουν κ οι γονεις του.... ε ας ερθουν μωρε κ εσυ σιγα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε σοφια με τις ετοιμασίες σου! Πραγματικά μπράβο! Κ πολυ ωραία τα ρουχαλακια!

Για το θέμα σου ειναι περίεργη κατάσταση ναι...εγώ ειμαι τέτοια που άντε 2-3 άτομα θα τα καλουσα.άλλος όμως θα έλεγε πως αφού βάσει τυπικού μέρους συγγενείς δεν ειναι πως τους καλείς...μην γίνει καμία παρεξήγηση...γιατί τις περισσότερες φορές κατι τέτοια χρειάζονται!

Νίκη συμβαίνει καμία φορά να κάνουν λαθος ονόματα!να σας τα καμνουν γρηγορα όμως να ησυχάσεις και εσυ!

Όσο για το γιατί δεν αλλάζω εκκλησία δεν γίνεται,γιατί ο πεθερος μου ειναι παπας οπότε η βάπτιση θα γίνει στην ενορία του....

Και εγω σε αυτο το μαγαζι θέλω.τον άντρα μου πως να πείσω μου λέτε?:P:shock:

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Νικη μου πως κ εκαναν λαθος?Εγω να φανταστεις τα παραγγειλα μεσω ιντερνετ κ ολα τελεια ευτυχως..Το κοστουμακι ειναι ετσι ακριβως..Με το μπουφανακι του κ τα ολα του..Δεν ηθελα σακακι..

Βαφτιζουμε 2 Σεπτεμβρη οπως κ η Δωρα..

Δωρα εχουμε περιπου τελειωσει , το μονο που μενει ειναι να αγορασω κουφετα κ να γεμισω τις μπομπονιερες...

Σοφια μου δες του ειπαμε λώγο του οτι δεν ειμαστε παντρεμενοι να γραψουν Γονεις: Χριστος Παναγη και Νικη Κωνσταντίνου, και αυτοι εγραψαν Χριστος και Νικη Κωνσταντινου Παναγη, Εντελως λαθος..... μεχρι τη Δευτερα θα τις εχουμε.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σου βρε σοφια με τις ετοιμασίες σου! Πραγματικά μπράβο! Κ πολυ ωραία τα ρουχαλακια!

Για το θέμα σου ειναι περίεργη κατάσταση ναι...εγώ ειμαι τέτοια που άντε 2-3 άτομα θα τα καλουσα.άλλος όμως θα έλεγε πως αφού βάσει τυπικού μέρους συγγενείς δεν ειναι πως τους καλείς...μην γίνει καμία παρεξήγηση...γιατί τις περισσότερες φορές κατι τέτοια χρειάζονται!

Νίκη συμβαίνει καμία φορά να κάνουν λαθος ονόματα!να σας τα καμνουν γρηγορα όμως να ησυχάσεις και εσυ!

Όσο για το γιατί δεν αλλάζω εκκλησία δεν γίνεται,γιατί ο πεθερος μου ειναι παπας οπότε η βάπτιση θα γίνει στην ενορία του....

Και εγω σε αυτο το μαγαζι θέλω.τον άντρα μου πως να πείσω μου λέτε?:P:shock:

Ειναι πολυ απλο θα του πεις..Θες να κανουμε τραπεζι κ να συζηταει ο κοσμος οτι δεν περασε καλα?Και θα συμφωνησει..

Οσο για το δικο μας τραπεζι ειπαμε το οκ αλλα δεν το θεωρουμε κ σωστο αυτο που ζητανε..

Δωρακι πολυ ωραιο φορεματακι...

Μπες στο σαιτ proboleas απο εκει τα πηρα κ πολυ οικονομικα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Σοφια μου δες του ειπαμε λώγο του οτι δεν ειμαστε παντρεμενοι να γραψουν Γονεις: Χριστος Παναγη και Νικη Κωνσταντίνου, και αυτοι εγραψαν Χριστος και Νικη Κωνσταντινου Παναγη, Εντελως λαθος..... μεχρι τη Δευτερα θα τις εχουμε.

Ενταξει καλε θα προλαβετε τοτε...Αλλα εκεινοι θα κανουν διπλη δουλεια..

Σας αφηνω παω να την πεεσω τωρα που κοιμηθηκε κ ο μικρος ..Τα λεμε αυριο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...