Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δωρα ηρθααααααααααααααααααααααααααααααααα,ειμουν ζουμπα πρεπει να κανω κορμαρα αν θα μπω στπ φορεμα!!

που εισαι???

Elaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πηρα αντε μεγειες!!!! Αυτο που ηθελες στο μαυρο ομως οπως ειπαμε....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Elaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πηρα αντε μεγειες!!!! Αυτο που ηθελες στο μαυρο ομως οπως ειπαμε....

ωραια σε ευχαριστω πολυ!!!!εμαθες ποσα ειναι να μου το στηλεις ??για να σου στηλω τα λεφτα,αμα μπορεσεις μπες στο skype και δειξε μου το!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωραια σε ευχαριστω πολυ!!!!εμαθες ποσα ειναι να μου το στηλεις ??για να σου στηλω τα λεφτα,αμα μπορεσεις μπες στο skype και δειξε μου το!!

Καλε δεν το εχω στο σπιτι το ρουχο!!! Το εκανα κρατηση της εδωσα 40? προκαταβολη κ θα παω αυριο να το παρω! Δεν ειχα λεφτα μαζι μου μονο 50? ειχα κ της εδωσα τα 40... Το καπαρωσαμε παντως Εφη,το πηραμε το φορεμα!!!! χ χα χα!!!! Πολυ το χαρηκα! Δεν ξερω ποσο ειναι να το στειλω... λες να ρωτησω κ courier??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Έγραψα ένα κατεβατό και μου το έσβησε. Τα νεύρα μου. :evil:

Τέσπα.

Η μπέμπα έχει από το Σάββατο που γυρνάει μόνη της και από χθές βάζει το κεφάλι κάτω και μαζεύει τα πόδια και σπρώχνει. Έχουμε και μια εβδομάδα που τρώμε φρούτα και ρυζάλευρο. Τα δέχεται μια χαρά ευτυχώς.

Σοφία ο γιος μου έκανε έναν μήνα να δεχθεί τα φρούτα του. Είχα καταλάβει ότι δεν του άρεσε η θερμοκρασία δωματίου που είχαν τα φρούτα. Τα έβαζα στο μπρίκι με μια κουταλιά νερό και τα ζέσταινα. Μετά τα άλλεθα και δεν άφηναν κομμάτια και τα έτρωγε καλύτερα. Σιγά σιγά τα έμαθε.

Η μπέμπα τα τρώει μια χαρά και τα φρούτα και το ρυζάλευρο το βιολογικό της Holle χωρίς τίποτα μέσα.

Έχω λίγες μέρες να μπώ και η αλήθεια είναι ότι μου λείψατε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Γεια σου Σονια!!

Και η δικη μου μπεμπα το κανει αυτο που ειπες! να τωρα, που μιλαμε εχει γυρισει μπρουμητα και προσπαθει να μαζεψει τα ποδια της!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Δωρα, πηρα μια ξυριστικη μηχανη του αντρα μου απο το αμαζον και η μπριζα της ειναι αγγλικη.Εσυ τοτε που το ειχες αναφερει αυτο, βρηκες μετατροπεα?

Μου κανει ομως εντυπωση, δεν ειναι αυτη με τα τρια 'καρφακια', αλλα μια που μοιαζει με τη δικη μας με πιο κοντα.:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας!Τι κανετε κουκλιτσες?

Αχχχ μονο εμενα δεν γυρναει μπρουμητα???Λετε να φταιει που το κρεβατι της το εχω σηκωμενο σε ανακληση?Την περνει λιγο η κατηφορα..:tongue:

Αρχιζω να σκεφτομαι πως πρεπει να το κατεβασω λιγακι!

Βλεπω λετε και για τα ρουχα της βαφτισης...Αχ, εγω δεν μπορω το πολυ ψαξε!Εχω κατι στη ντουλαπα, θα βαώ εκεινο...Δεν υπαρχουν και λεφτα για κατι καλυτερο...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Δωρα, πηρα μια ξυριστικη μηχανη του αντρα μου απο το αμαζον και η μπριζα της ειναι αγγλικη.Εσυ τοτε που το ειχες αναφερει αυτο, βρηκες μετατροπεα?

Μου κανει ομως εντυπωση, δεν ειναι αυτη με τα τρια 'καρφακια', αλλα μια που μοιαζει με τη δικη μας με πιο κοντα.:rolleyes:

Ναι βρηκα δεν ειναι κατι... εμενα τοτε ηταν νομιζω το καθαρα αγγλικο. δεν θυμαμαι κιολας ακριβως...

Γεια σας!Τι κανετε κουκλιτσες?

Αχχχ μονο εμενα δεν γυρναει μπρουμητα???Λετε να φταιει που το κρεβατι της το εχω σηκωμενο σε ανακληση?Την περνει λιγο η κατηφορα..:tongue:

Αρχιζω να σκεφτομαι πως πρεπει να το κατεβασω λιγακι!

Βλεπω λετε και για τα ρουχα της βαφτισης...Αχ, εγω δεν μπορω το πολυ ψαξε!Εχω κατι στη ντουλαπα, θα βαώ εκεινο...Δεν υπαρχουν και λεφτα για κατι καλυτερο...

Βουλα μου λιγο να φτιαξεις μαλλι,να βαφτεις κουκλα θα εισαι!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια τι κάνετε?

αν και αργά θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας για κάτι.

Πήγα να δω ένα μαγαζί για μετά την βάπτιση. Αυτό το μαγαζί είναι υπέροχο! Δίπλα από τη θάλασσα! Τέλεια εξυπηρέτηση! Τέλειο φάγητο! Όλα καλά! Το άτομο βγαίνει 15 ευρώ(με ποτά)!Αυτό το μαγαζί είναι μέσα Αλεξ/πολη.

Η βάπτιση όμως θα γίνει έξω από Αλεξ/πολη(περίπου μισή ώρα τρία τέταρτα με αμάξι). Τα μαγαζιά εκεί γύρω είναι άθλια εξυπηρέτηση και από θέα μηδέν! Φαγητό οκ.Το ένα είναι κανονικά πιτσαρία(αλλά έχει και άλλα πράγματα) και το άλλο είχα κάνει εκεί το γάμο και παραλίγο να τσακωθώ γιατί τα ποτά ήταν κρύα και εξυπηρέτηση έκανες τεμενάδες να βρεις άτομο. Σε αυτά τα μαγαζιά όμως είναι 8-10 ευρώ το άτομο.

Τι λέτε? Να πω κάτι λεπτομέρειες.Στο τραπέζι θα είναι καλεσμένοι 80 άτομα. Ο άντρας μου λέει να κάνουμε το δεύτερο κοντά στην εκκλησία δηλαδή,να μην πηγαίνει ο κόσμος κάτω Αλεξ/πολη.Ναι αλλά λέω εγώ αφού ο κόσμος ο περισσότερος(με εξαίρεσαι 5-6 άτομα) μένουν Αλεξ/πολη!

Αχ τι να κάνω??

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε?

Πήγα να δω ένα μαγαζί για μετά την βάπτιση. Αυτό το μαγαζί είναι υπέροχο! Δίπλα από τη θάλασσα! Τέλεια εξυπηρέτηση! Τέλειο φάγητο! Όλα καλά! Το άτομο βγαίνει 15 ευρώ(με ποτά)!Αυτό το μαγαζί είναι μέσα Αλεξ/πολη.

Η βάπτιση όμως θα γίνει έξω από Αλεξ/πολη(περίπου μισή ώρα τρία τέταρτα με αμάξι). Τα μαγαζιά εκεί γύρω είναι άθλια εξυπηρέτηση και από θέα μηδέν! Φαγητό οκ.Το ένα είναι κανονικά πιτσαρία(αλλά έχει και άλλα πράγματα) και το άλλο είχα κάνει εκεί το γάμο και παραλίγο να τσακωθώ γιατί τα ποτά ήταν κρύα και εξυπηρέτηση έκανες τεμενάδες να βρεις άτομο. Σε αυτά τα μαγαζιά όμως είναι 8-10 ευρώ το άτομο.

Τι λέτε? Να πω κάτι λεπτομέρειες.Στο τραπέζι θα είναι καλεσμένοι 80 άτομα. Ο άντρας μου λέει να κάνουμε το δεύτερο κοντά στην εκκλησία δηλαδή,να μην πηγαίνει ο κόσμος κάτω Αλεξ/πολη.Ναι αλλά λέω εγώ αφού ο κόσμος ο περισσότερος(με εξαίρεσαι 5-6 άτομα) μένουν Αλεξ/πολη!

Αχ τι να κάνω??

Καλλιρροη μου εγω θα το εκανα στο καλυτερο μαγαζι..Αν κ εφοσον σας παιρνει χρηματικα..Γιατι να κανεις τραπεζι καπου που δεν σου αρεσει?Μην το κανεις καθολου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

xexe στη κυπρο αυτες τις μπριζες εχουμε τις τριπολικες( πάντως οι τριπολικες εμας εδω ειναι καλυτερες γιατι εχουν διακοπτη ασφαλιας;)), αφου ζουμε με την νοτροπια των Αγγλων ακομα και το οδηγιμα μας ειναι στα αριστερα.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κορίτσια τι κάνετε?

Αχ τι να κάνω??

καλληροη μου γιατι δεν αλλαζετε απλα την εκκλησια και να την εβρετε μια κοντα στο κεντρο που σου αρεσει;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...