-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 59 λεπτά , Anastasia2005 είπε:
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα θα με ενδιέφερε η γνώμη της
Ή αλήθεια είναι πως και το δημόσιο σύστημα υγείας δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην ψυχολογία. Είσαι όμως μικρή ακόμα και αν το έχεις πάρει απόφαση θα γίνει. Μην απογοητεύεσαι! Ξεκινα με το να λύσεις το θέμα της υδροσαλπιγγας και μετά θα δεις τα υπόλοιπα. Απο το 2015 έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στον τομέα της εξωσωματικής κι έχεις αλλάξει και εσύ. Μόνο όταν ξεκινήσεις θα δεις πως θα πας και θα επιλέξεις με τον γιατρό σου το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.
Εδω θα βρεις πολλές κοπέλες, με πολλές εμπειρίες καλές και κακές. Είμαστε εδώ για να συζητάμε και να μοιραζόμαστε αυτό το ταξίδι! Αν ενδιαφέρεσαι για Λάρισα μπορώ να σου πω 1-2 ονόματα στην γυναικολογική κλινική, στείλε μου μήνυμα αν θέλεις.- 1
-
Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012
-
Θέματα
-
- 7.314 απαντήσεις
- 914.260 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 472.155 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.882 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.154.375 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.650 εμφανίσεις
-
-
-
- 812 απαντήσεις
- 33.365 εμφανίσεις
-
- 7.314 απαντήσεις
- 914.246 εμφανίσεις
-
- 28.258 απαντήσεις
- 3.513.682 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 287 εμφανίσεις
-
- 946 απαντήσεις
- 95.607 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 724 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 272 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 195 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 472.153 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 285 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα