Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Ή αλήθεια είναι πως και το δημόσιο σύστημα υγείας δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην ψυχολογία. Είσαι όμως μικρή ακόμα και αν το έχεις πάρει απόφαση θα γίνει. Μην απογοητεύεσαι! Ξεκινα με το να λύσεις το θέμα της υδροσαλπιγγας και μετά θα δεις τα υπόλοιπα. Απο το 2015 έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στον τομέα της εξωσωματικής κι έχεις αλλάξει και εσύ. Μόνο όταν ξεκινήσεις θα δεις πως θα πας και θα επιλέξεις με τον γιατρό σου το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα. 
      Εδω θα βρεις πολλές κοπέλες, με πολλές εμπειρίες καλές και κακές. Είμαστε εδώ για να συζητάμε και να μοιραζόμαστε αυτό το ταξίδι! Αν ενδιαφέρεσαι για Λάρισα μπορώ να σου πω 1-2 ονόματα στην γυναικολογική κλινική, στείλε μου μήνυμα αν θέλεις. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βασικά για παιδικά νομίζω η καλύτερη λύση αν θες κάτι παραπάνω από ζαχαρωτά είναι τα jumbo τίποτα μπιχλιμπιδάκια μικρά :) απλά εγώ δεν νομίζω πως θα πάρω κάτι(Δεν βρίσκω νόημα να πάρω κάτι βασικά γι'αυτό)... Για στολισμό σου φαίνεται καλή η τιμή που βρήκα? ή να κάνω εκείνο μόνη μου?

α και μαρτυρικά επειδή θα χρειαστώ πολλά(γύρω στα 200 άτομα θα είναι καλεσμένοι)και μου είπαν να πάρω 100 σκέφτηκα(αν και αυτά επίσης είναι της νονάς) να πάρω 1 50άδα βραχιολάκια και μια 50άδα καρφίτσες.(τα βραχιολάκια τα βρήκα 22 ευρώ και οι καρφίτσες 15-20--δεν ρώτησα ακόμα)

Και εγω βρισκω περιττο το δωρακι στα παιδια, δεν το ειχα κανει.Μπομπονιερες ειχα παντα τις ιδιες για μεγαλους και μικρους γιατι οταν βλεπουν 2 ειδη, ζητουν και απο τα 2, και επειδη ερχεται σε δυσκολη θεση οποιος τα μοιραζει, βγαινουν παρα πολλες με αυτο τον τροπο.Οποτε μια για ολους και ειναι οκ!

Τα μαρτυρικα ειναι της νονας, το ξερω γιατι εχω βαφτισει 2 φορες!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! καλα τωρα το ειδα!!

Ωχ! ολοκληρη μερα θελετε!

Θα ακυρωσεις το ταξιδι λογω της κρεμας??:confused::confused:

Μα τι αγχωνεσαι?? το ιδιο πραγμα ειναι οπου και αν την ξεκινησει οπου και αν την τρωει.Τηλεφωνο τον παιδιατρο δεν μπορεις να τον παρεις οπου και αν εισαι?

Ναι ενταξει μπορώ να τον πάρω απ΄οπουδηποτε τηλ τον γιατρο,αλλα τι να κάνω? το άγχος μου βγαίνει πολυ εύκολα!

εμεις σαν θεμα εχουμε νεραιδες-πριγκιπισσες!!! βρηκα προσκλητηριο ροζ-πουα με μια πριγκιπισσα 1,20!! μπομπονιερες για μεγαλους σκεφτομαι κουτακι ροζ με ενα μπρελοκ νεραιδα κ για μικρους δεν ξερω ακομα..σκεφτηκα μηπως επειδη ειναι οκτωμβρης να παρω μπλοκακια-τετραδιακια με νεραιδες κ μολυβια αντιστοιχα λογω το οτι θα ξεκινησει η σχολ.χρονια..σε μια τσαντουλα η' ζελατινουλα να τα βαλω με γλυφιτζουρια μεσα κ μαρς μαλοου!!!!!

Μαρία ωραίο θέμα! Κ μ΄αρεσει η ιδέα με το μπρελοκ!για τα μικρά ειναι ωραίο έτσι όπως το σκεφτηκες,αλλα τα αγοράκια?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Και εγω βρισκω περιττο το δωρακι στα παιδια, δεν το ειχα κανει.Μπομπονιερες ειχα παντα τις ιδιες για μεγαλους και μικρους γιατι οταν βλεπουν 2 ειδη, ζητουν και απο τα 2, και επειδη ερχεται σε δυσκολη θεση οποιος τα μοιραζει, βγαινουν παρα πολλες με αυτο τον τροπο.Οποτε μια για ολους και ειναι οκ!

Τα μαρτυρικα ειναι της νονας, το ξερω γιατι εχω βαφτισει 2 φορες!

Ναι κ εγώ θα έχω πει να δίνουν στα παιδάκια χωνακια κ μπομπονιερες στους μεγάλους! Τα μαρτυρικα το ξέρω ότι ειναι της νονας, αλλα απλά θα πάρει 2 πακετακια.ενα βραχιολακια κ 1 καρφιτσουλες.

p1lpp3.pnghX5pp3.png

καλησπερα! τι κανετε? τελικα ειμαστε πολυ οικονομικη πολη στο θεμα βαπτιση! οπως σας ειχα ξαναπει, δινουμε μπομπονιερα ανα οικογενεια για το καλεσμα με ενα απλο χαρτακι,οχι προσκλητηριο κ στην εκκλησια γλυκο για ολους. ρωτησα στο ζαχαροπλαστειο 1 ευρω περιπου θα μου βγει. για τα παιδακια μαλλον θα παρω καμια χαζομαρουλα απο το τζαμπο κ ζαχαρωτα! τα μαρτυρικα του νονου ειναι αλλα δεν βαζουμε σε ολους! παιρνουμε δηλ. ενα κουτακι κ βαζουμε μονο στους κοντινους συγγενεις!

BJVqp3.png

Δωρα το φορεμα σου ειναι απλα τελειο!!! το ειδα σε μια βιτρινα κ εδω στη λαρισα κ σκεφτηκα να το παρω για τον γαμο της αδερφης μου αλλα λεω να περιμενω τις εκπτωσεις!για την βαφτιση μαλλον θα βαλω ενα απο αυτα που εχω.κ παπουτσια εχω του γαμου , δεν τα ξαναεβαλα κ ποτε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Γωγω!

Μια χαρα σας βρισκω με το θεμα της βαπτισης!!

Εφτιαξα σημερα το παγωτο σοκολατενιο, και το εχω χτυπησει 4 φορες ως τωρα, και σε λιγο θα το κανω σαντουιτς με πτι μπερ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Γωγω!

Εφτιαξα σημερα το παγωτο σοκολατενιο, και το εχω χτυπησει 4 φορες ως τωρα, και σε λιγο θα το κανω σαντουιτς με πτι μπερ.

εγω τελικα το εκανα με ασπρο γκαρνι κ εριξα μεσα 1 μερεντα κ ετριψα κ κουβερτουρα! καλα σου λεω κολαση!!!!!:tongue::tongue:

θα δοκιμασω κ εγω σαντουιτσακια!!!:D

εκανα μπισκοτακια μοκας εγω πριν λιγο, ειναι πολυ πικρα αλλα τρελαινομαι για την γευση του καφε!!

BJVqp3.png

Εσυ Μαρια, τι ειπες οτι εδωσες στο μωρο? ρυζαλευρο σκετο η αυτο με τη βανιλια?

εγω ρυζαλευρο βανιλια δινω..για να ειναι πιο νοστιμο!!! σημερα φαγαμε 10 κουταλιες..τις τσακισαμε!! αχ,μακαρι να παμε ετσι!! εφαγε περιπου 60 μλ.. μετα ομως ηπιε με το ζορι 50 μλ γαλα κ δεν ηθελε αλλο..ομως νερακι ηπιε παλι 50 κ αν την αφηνα θα επινε νομιζω κ αλλο!! η παιδ.ειπε να μην γεμιζουμε το στομαχι μας με νερο αλλα αφου το ζηταει τι να κανω??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γεια σου Γωγω!

σε ποια σελιδα ειναι αυτη η συνταγη για το παγωτο..δεν μπορω να την βρω με τπτ..θελω κ εγω να φτιαξω:)

1YG7p2.png 7biOp2.png

σε ποια σελιδα ειναι αυτη η συνταγη για το παγωτο..δεν μπορω να την βρω με τπτ..θελω κ εγω να φτιαξω:)

δες εδω http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto.html

γενικα αυτο το σαιτ ειναι τελειο!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

δες εδω http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto.html

γενικα αυτο το σαιτ ειναι τελειο!!

σ'ευχαριστω γωγω...οντως οσες φορες εχω μαγειρεψει συνταγες απο δω ειναι ολες πετυχημενες!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Πράγματι αυτό το παγωτό είναι τέλειο!!!!

Εγώ θα αρχίσω αύριο να κάνω σύνολο 6 λίτρα(δηλαδή 3 διαφορετικά) γιατί την Πέμπτη θα κάνει γλέντι ο πεθερός μου(παντρεύεται ο κουνιάδος μου το επόμενο Σάββατο) και γλυκό δεν έχει,οπότε σκέφτηκα να κάνω εγώ παγωτό και να πάρουμε έτοιμο ραβανί πχ (γιατί δεν προλαβαίνω και ραβανί) και να βάζουμε ένα πιατάκι για 4 άτομα....καλό σαν ιδέα?

Για την βάφτιση που έλεγα πριν μόλις πήρα ΝΑΡΛΗ τηλέφωνο! Ψηφίζω ΝΑΡΛΗ τελικά! Το βιβλίο ευχών με 25 ευρώ και τις μπομπονιέρες 0,84!!!!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...