Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωάκια θα έχω ως θέμα(όχι σκυλάκια,βατραχάκια,αρκουδάκια),αλλά λιονταράκια,ελεφαντάκια,ζέβρες,καμηλοπάρδαλη κλπ. Βασικά για τα παιδιά απλά θα έχω χωνάκια με ζαχαρωτά και οι μεγάλοι θα παίρνουν την μπομπονιέρα με γλυκάκι.Σκεφτόμουν να βάλω στα χωνάκια και εκείνο με τις φούσκες,αλλά το θεωρώ κάπως επικίνδυνο για κάποιες ηλικίες οπότε ακυρώθηκε.

Να σας πω τιμές(που πιθανόν θα καταλήξω) να μου πείτε την γνώμη σας?

Αν καταλήξω σε αυτές τις μπομπονιέρες που λέμε: 1,30

Προσκλητήρια απλό και φάκελο συρόμενο: 1,20

Στολισμός με χωνάκια ζαχαρωτά : 180

Της νονάς βρήκα ένα τέλειο σετάκι στα 350,αλλά το ψάχνω ακόμα.

Στον στολισμό υπάρχει περίπτωση να πάρω εγώ τούλι να στολίσω σκαλιά και τραπέζια και να πάρω απλά 2 συνθέσεις με μπαλόνια στα 60 ευρώ οι 2.

Σε αυτή την περίπτωση θα πάρω και γυάλες και θα βάλω στικ μέσα.

Γλυκά θα μας τα κάνουν δώρο.

Βιβλίο ευχών 30 ευρώ.

Πώς σας φαίνεται?

πολυ καλα μου φαινεται..κ εγω για παιδικα δεν ξερω τι θα κανω..το βιβλιο ευχων πολυ οικονομικο μου φαινεται!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

πολυ καλα μου φαινεται..κ εγω για παιδικα δεν ξερω τι θα κανω..το βιβλιο ευχων πολυ οικονομικο μου φαινεται!!!

Βασικά για παιδικά νομίζω η καλύτερη λύση αν θες κάτι παραπάνω από ζαχαρωτά είναι τα jumbo τίποτα μπιχλιμπιδάκια μικρά :) απλά εγώ δεν νομίζω πως θα πάρω κάτι(Δεν βρίσκω νόημα να πάρω κάτι βασικά γι'αυτό)... Για στολισμό σου φαίνεται καλή η τιμή που βρήκα? ή να κάνω εκείνο μόνη μου?

α και μαρτυρικά επειδή θα χρειαστώ πολλά(γύρω στα 200 άτομα θα είναι καλεσμένοι)και μου είπαν να πάρω 100 σκέφτηκα(αν και αυτά επίσης είναι της νονάς) να πάρω 1 50άδα βραχιολάκια και μια 50άδα καρφίτσες.(τα βραχιολάκια τα βρήκα 22 ευρώ και οι καρφίτσες 15-20--δεν ρώτησα ακόμα)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

εμεις σαν θεμα εχουμε νεραιδες-πριγκιπισσες!!! βρηκα προσκλητηριο ροζ-πουα με μια πριγκιπισσα 1,20!! μπομπονιερες για μεγαλους σκεφτομαι κουτακι ροζ με ενα μπρελοκ νεραιδα κ για μικρους δεν ξερω ακομα..σκεφτηκα μηπως επειδη ειναι οκτωμβρης να παρω μπλοκακια-τετραδιακια με νεραιδες κ μολυβια αντιστοιχα λογω το οτι θα ξεκινησει η σχολ.χρονια..σε μια τσαντουλα η' ζελατινουλα να τα βαλω με γλυφιτζουρια μεσα κ μαρς μαλοου!!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειμαι στο γραφειο.... Ουφ πολυ βαριέμαι να περνάω τιμολόγια......

Εμεις,εγω δηλ σκεφτομαι θεμα πεταλούδες! Δεν ειναι τυχαίο αφου κ στο δωμάτιο της εχω κ ολο το μια ωραία πεταλούδα λέμε!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια ειμαι στο γραφειο.... Ουφ πολυ βαριέμαι να περνάω τιμολόγια......

Εμεις,εγω δηλ σκεφτομαι θεμα πεταλούδες! Δεν ειναι τυχαίο αφου κ στο δωμάτιο της εχω κ ολο το μια ωραία πεταλούδα λέμε!

πολυ ωραιο θεμα...κ εμεις αγαπαμε την ωραια πεταλουδα!!!:D:D

1YG7p2.png 7biOp2.png

Εμένα είναι το φετίχ μου για αυτό έχω 2ταττου με πεταλούδες!!

Αληθεια???? Χα χα! Να κ αλλος ενας λογος να με προσλαβεις σαν στυλιστρια σου!!!

Σε καμια ωρα θα παω για το φόρεμα σου!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

πολυ ωραιο θεμα...κ εμεις αγαπαμε την ωραια πεταλουδα!!!:D:D

Εμεις εχουμε γέλιο γιατι τα λογια τα εχουμε αλλαξει τελείως στην πεταλούδα! Χα χα χα!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Πώς κυλάει το μεσημέρι σας? εμένα μόλις κοιμήθηκε ο μικρός(αν και σε λίγο θα ξυπνήσει πάλι)

Συνειδητοποίησα πως 11 Ιουλίου θα πάω στο γιατρό και θα μας πει για τις κρεμούλες κλπ,12 Ιουλίου θα τις αρχίσει και 13 φεύγω για Ζάκυνθο.Έτσι μου έρχεται να ακυρώσω το ταξίδι Ζάκυνθο,αλλά μετά σκέφτομαι ο πατέρας μου δεν έχει δει τον μικρό ακόμα :? και μου είπαν και τις προάλλες πως λόγω οικονομικών μπορεί και να μην έρθουν τον Σεπτέμβριο στη βάφτιση!!!!:evil:

Θα ακυρωσεις το ταξιδι λογω της κρεμας??:confused::confused:

Μα τι αγχωνεσαι?? το ιδιο πραγμα ειναι οπου και αν την ξεκινησει οπου και αν την τρωει.Τηλεφωνο τον παιδιατρο δεν μπορεις να τον παρεις οπου και αν εισαι?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλησπερα κοριτσακια

Δωρα ειναι τελειο ολο το συνολο και το μαλλι το προσκλητηριο ομως δεν το ειδα

Νικη κι εμενα αυτο το φορεμα μου αρεσει περισσοτερο οσο για το παπουτσι πολυ ωραιο αυτο που σου εδειξε η Δωρα

Μαρια εμεις γεννησαμε την ιδια μερα και βαφτιζουμε και την ιδια μερα πλακα εχει, χρονια πολλα για χθες

Αννουλα θα ξεκολλησεις το κανει αυτο ο μεταβολισμος

Κι εμεις εδω και τρεις μερες ξεκινησαμε ρυζαλευρο η δικια μου ουτε να το δει δεν θελει φρουτα μας ειπε οχι ακομα τον αλλα μηνα

Μελινα, το ρυζαλευρο το σκετο λες??

Εμενα μου δινει παντα τη βανιλια-ρυζαλευρο.

πλακα κανεις??? μα τετοια συμπτωση!!! εμενα εφαγε χθες πρωτη φορα κ μονο το κουταλι δεν εφαγε,γκρινιαζε που δεν της εδωσα αλλο!! μακαρι να ειναι παντα ετσι,γιατι το γαλα της δεν το πινει παντα με ορεξη..κ εμεις φρουτα θα αργησουμε,σε 8 μερες θα ξεκινησουμε σουπα,καροτο δλδ για αρχη κ σιγα σιγα ανα 5 μερες θα προσθετουμε!! εχεις δει τπτ για την βαφτιση??

Εσυ Μαρια, τι ειπες οτι εδωσες στο μωρο? ρυζαλευρο σκετο η αυτο με τη βανιλια?

Μάλλον έτοιμο θα πάρω γιατί μέχρι να το φτιάξω, να κρυώσει θα το φάω μετά ολόκληρο χαχαχαχα

Ναι ταξιδάκι(μεγάλο κιόλας 12ωρο!!! )!αλλά τι να κάνουμε που οι δικοί μου βρίσκονται στην άλλη άκρη της Ελλάδας? :P

Απο Αθηνα για Ζακυνθο 12 ωρες??:confused:

Αφου Αθηνα -Κυλληνη ειναι 3,5 ωρες περιπου και το καραβι 1,5 νομιζω η παραπανω?

Αλεξ/πολη(γι'αυτο λέω άλλη άκρη Ελλάδας χαχαχα) !

ναι το 1ο του ταξίδι γενικά :)

Α! καλα τωρα το ειδα!!

Ωχ! ολοκληρη μερα θελετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...