Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Ή αλήθεια είναι πως και το δημόσιο σύστημα υγείας δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην ψυχολογία. Είσαι όμως μικρή ακόμα και αν το έχεις πάρει απόφαση θα γίνει. Μην απογοητεύεσαι! Ξεκινα με το να λύσεις το θέμα της υδροσαλπιγγας και μετά θα δεις τα υπόλοιπα. Απο το 2015 έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στον τομέα της εξωσωματικής κι έχεις αλλάξει και εσύ. Μόνο όταν ξεκινήσεις θα δεις πως θα πας και θα επιλέξεις με τον γιατρό σου το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα. 
      Εδω θα βρεις πολλές κοπέλες, με πολλές εμπειρίες καλές και κακές. Είμαστε εδώ για να συζητάμε και να μοιραζόμαστε αυτό το ταξίδι! Αν ενδιαφέρεσαι για Λάρισα μπορώ να σου πω 1-2 ονόματα στην γυναικολογική κλινική, στείλε μου μήνυμα αν θέλεις. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλως την καλιρροη!! τι αγχωνεσαι,μονο κρεμουλα δεν θα τρωτε στην αρχη??? σιγα την δυσκολια..μπαμ μπαμ την ετοιμαζεις αλλα κατα τ'αλλα μονο γαλα θα πινει ακομα!! πηγαινε ζακυνθο κ κανε μια βουτια κ για μας!!!!!:P:p:cool:

Χαχαχαχα Μαρία βρήκες το πιο ήρεμο άτομο τι να σου πω χαχαχα εγώ εδώ αγχωνόμουν με το γάλα όταν του το έδινα :P :p με την κρέμα φαντάσου χαχαχαχαχα

Είδα στην Μενεγάκη τον Παρλιάρο που έκανε μωσαικό και τώρα θέλω και εγώ! Να πάω να πάρω τα υλικά καλύτερα ε? ή να πάρω έτοιμα λίγα κομμάτια? :P

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τυχερη εισαι εμενα τιποτα εκανε γκριματσες αηδιας ειχε πολυ πλακα

για τη βαφτιση εχω δει μονο μπομπονιερες τιποτα αλλα λεω να αρχισω ομως σιγα σιγα

Καλλιρροη μου να πας κι οπως λεει και η Μαρια δεν ειναι τιποτα ολα καλα θα πανε

ειδα κ εγω μπομπονιερες,σκετο φαρμακειο μια απλη βλακεια ειχε 1,70:shock::shock: δεν πανε καλα..λεω μηπως φτιαξω μονη μου!! να σε ρωτησω πως κανεις καλα 2 τοσο μικρα μωρα?? πολυ θα'θελα ενα δευτερο αλλα φοβαμαι..λεω να γινει η μπουμπου μου 3 κ μετα βλεπουμε,ειναι κ λιγουλακι ζορικο γκομενακι:tongue::tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

τυχερη εισαι εμενα τιποτα εκανε γκριματσες αηδιας ειχε πολυ πλακα

για τη βαφτιση εχω δει μονο μπομπονιερες τιποτα αλλα λεω να αρχισω ομως σιγα σιγα

Καλλιρροη μου να πας κι οπως λεει και η Μαρια δεν ειναι τιποτα ολα καλα θα πανε

Βρε κορίτσια τώρα που μιλάτε για βάφτιση,να ρωτήσω, πόσο τις έχετε βρει τις μπομπονιέρες? και με τι σχέδιο? γιατί εγώ ψάχνω συγκεκριμένο σχέδιο και μαγνητάκι ή μπρελοκάκι και το φθηνότερο είναι στο 1,30 (τις προάλλες είπα 1 αλλά μπερδεύτηκα με άλλες που δεν μ'άρεσαν)...στα μαγαζιά εδώ βέβαια,πας και σου λένε το ίδιο πχ είτε 1,50,είτε 1,60,1,80!!!!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Χαχαχαχα Μαρία βρήκες το πιο ήρεμο άτομο τι να σου πω χαχαχα εγώ εδώ αγχωνόμουν με το γάλα όταν του το έδινα :P :p με την κρέμα φαντάσου χαχαχαχαχα

Είδα στην Μενεγάκη τον Παρλιάρο που έκανε μωσαικό και τώρα θέλω και εγώ! Να πάω να πάρω τα υλικά καλύτερα ε? ή να πάρω έτοιμα λίγα κομμάτια? :P

χαχα!!! κ εγω αγχωνομαι αλλα κ τι καταλαβαινουμε?? μας βγαζουν κ τρελες μετα!!:evil: αν εχεις χρονο κ ορεξη φτιαξτο μονη σου αλλιως ετοιμο κ καλη ορεξη!!! μιαμ μιαμ μου τρεξαν τα σαλακια!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

κρεμουλα η' κατευθειαν φρουτα??

κατευθειαν φρουτα!:D

Πώς κυλάει το μεσημέρι σας? εμένα μόλις κοιμήθηκε ο μικρός(αν και σε λίγο θα ξυπνήσει πάλι)

Συνειδητοποίησα πως 11 Ιουλίου θα πάω στο γιατρό και θα μας πει για τις κρεμούλες κλπ,12 Ιουλίου θα τις αρχίσει και 13 φεύγω για Ζάκυνθο.Έτσι μου έρχεται να ακυρώσω το ταξίδι Ζάκυνθο,αλλά μετά σκέφτομαι ο πατέρας μου δεν έχει δει τον μικρό ακόμα :? και μου είπαν και τις προάλλες πως λόγω οικονομικών μπορεί και να μην έρθουν τον Σεπτέμβριο στη βάφτιση!!!!:evil:

θα πατε ταξιδακι με τον μικρο??:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια τώρα που μιλάτε για βάφτιση,να ρωτήσω, πόσο τις έχετε βρει τις μπομπονιέρες? και με τι σχέδιο? γιατί εγώ ψάχνω συγκεκριμένο σχέδιο και μαγνητάκι ή μπρελοκάκι και το φθηνότερο είναι στο 1,30 (τις προάλλες είπα 1 αλλά μπερδεύτηκα με άλλες που δεν μ'άρεσαν)...στα μαγαζιά εδώ βέβαια,πας και σου λένε το ίδιο πχ είτε 1,50,είτε 1,60,1,80!!!!

τι θεμα θα εχετε?? για δες εδω http://www.eshopgamou.gr/eshop/idi-vaptisis/stolidia-gia-mpomponieres/magnitakia.html ...μονο το μαγνητακι εχει τοσο αρα αν σου δινει με 1,30 ειναι μια χαρα.. για ολους τις ιδιες θα δωσεις?? εννοω θα φτιαξεις κ παιδικες??

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλησπερα κοριτσακια

Δωρα ειναι τελειο ολο το συνολο και το μαλλι το προσκλητηριο ομως δεν το ειδα

Νικη κι εμενα αυτο το φορεμα μου αρεσει περισσοτερο οσο για το παπουτσι πολυ ωραιο αυτο που σου εδειξε η Δωρα

Μαρια εμεις γεννησαμε την ιδια μερα και βαφτιζουμε και την ιδια μερα πλακα εχει, χρονια πολλα για χθες

Αννουλα θα ξεκολλησεις το κανει αυτο ο μεταβολισμος

Κι εμεις εδω και τρεις μερες ξεκινησαμε ρυζαλευρο η δικια μου ουτε να το δει δεν θελει φρουτα μας ειπε οχι ακομα τον αλλα μηνα

γεια σου μελινα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχα!!! κ εγω αγχωνομαι αλλα κ τι καταλαβαινουμε?? μας βγαζουν κ τρελες μετα!!:evil: αν εχεις χρονο κ ορεξη φτιαξτο μονη σου αλλιως ετοιμο κ καλη ορεξη!!! μιαμ μιαμ μου τρεξαν τα σαλακια!!

Μάλλον έτοιμο θα πάρω γιατί μέχρι να το φτιάξω, να κρυώσει θα το φάω μετά ολόκληρο χαχαχαχα

κατευθειαν φρουτα!:D

θα πατε ταξιδακι με τον μικρο??:P

Ναι ταξιδάκι(μεγάλο κιόλας 12ωρο!!! )!αλλά τι να κάνουμε που οι δικοί μου βρίσκονται στην άλλη άκρη της Ελλάδας? :P

p1lpp3.pnghX5pp3.png

γεια σου μελινα!

αναστασια πρωτοχρονια γεννησες?? ξυπνησε ο μπεμπης?? εμενα η κουκλιτσα μου ακομα κοιμαται(2,5 ωρες!!) δεν εχει ξαναγινει..ολο παω κ την κοιταω,δεν ειμαι μαθημενη να μου κοιμαται τοσο!!!;):D:D

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μάλλον έτοιμο θα πάρω γιατί μέχρι να το φτιάξω, να κρυώσει θα το φάω μετά ολόκληρο χαχαχαχα

Ναι ταξιδάκι(μεγάλο κιόλας 12ωρο!!! )!αλλά τι να κάνουμε που οι δικοί μου βρίσκονται στην άλλη άκρη της Ελλάδας? :P

πωπω!! με τι θα πατε??? και εμεις σκευτομαστε πολυωρο ταξιδι και δεν ξερω πως θα τα καταφερει ο μικρος στο αυτοκινητο!! και σκευτομαι να το ρισκαρω η οχι!!:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αναστασια πρωτοχρονια γεννησες?? ξυπνησε ο μπεμπης?? εμενα η κουκλιτσα μου ακομα κοιμαται(2,5 ωρες!!) δεν εχει ξαναγινει..ολο παω κ την κοιταω,δεν ειμαι μαθημενη να μου κοιμαται τοσο!!!;):D:D

31/12 γεννησα!!:D και εμενα κοιμαται απο τις 1 και δεν εχει ξαναγινει!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι θεμα θα εχετε?? για δες εδω http://www.eshopgamou.gr/eshop/idi-vaptisis/stolidia-gia-mpomponieres/magnitakia.html ...μονο το μαγνητακι εχει τοσο αρα αν σου δινει με 1,30 ειναι μια χαρα.. για ολους τις ιδιες θα δωσεις?? εννοω θα φτιαξεις κ παιδικες??

Ζωάκια θα έχω ως θέμα(όχι σκυλάκια,βατραχάκια,αρκουδάκια),αλλά λιονταράκια,ελεφαντάκια,ζέβρες,καμηλοπάρδαλη κλπ. Βασικά για τα παιδιά απλά θα έχω χωνάκια με ζαχαρωτά και οι μεγάλοι θα παίρνουν την μπομπονιέρα με γλυκάκι.Σκεφτόμουν να βάλω στα χωνάκια και εκείνο με τις φούσκες,αλλά το θεωρώ κάπως επικίνδυνο για κάποιες ηλικίες οπότε ακυρώθηκε.

Να σας πω τιμές(που πιθανόν θα καταλήξω) να μου πείτε την γνώμη σας?

Αν καταλήξω σε αυτές τις μπομπονιέρες που λέμε: 1,30

Προσκλητήρια απλό και φάκελο συρόμενο: 1,20

Στολισμός με χωνάκια ζαχαρωτά : 180

Της νονάς βρήκα ένα τέλειο σετάκι στα 350,αλλά το ψάχνω ακόμα.

Στον στολισμό υπάρχει περίπτωση να πάρω εγώ τούλι να στολίσω σκαλιά και τραπέζια και να πάρω απλά 2 συνθέσεις με μπαλόνια στα 60 ευρώ οι 2.

Σε αυτή την περίπτωση θα πάρω και γυάλες και θα βάλω στικ μέσα.

Γλυκά θα μας τα κάνουν δώρο.

Βιβλίο ευχών 30 ευρώ.

Πώς σας φαίνεται?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

πωπω!! με τι θα πατε??? και εμεις σκευτομαστε πολυωρο ταξιδι και δεν ξερω πως θα τα καταφερει ο μικρος στο αυτοκινητο!! και σκευτομαι να το ρισκαρω η οχι!!:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

Με αμάξι και Κυλλήνη-Ζάκυνθος πλοίο....

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...