Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αναστασια στη σελ 4 θα το δεις το φορεμα κ το παπουτσι!

τα οποια ειναι συγκλονιστικα!! πωπω δωρα θα στα ματιασω!! θα περασω κ εγω να δω το φορεμα..εμενα μ'αρεσει κ το ασπρο με την μαυρη κορδελα που ειναι στο εξωφυλλο!! η βαφτιση ειναι οκτωμβρη (7/10) κ ελεγα να εβαζα γοβα κλειστη σε nude..θα πηγαινε λετε,θα βρω τωρα στις εκπτωσεις?? δωρααααα εσυ εισαι η στιλιστρια,μιλααα!!!:P:p

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχουμε ενα καταστημα εδω που εχει καποια κομματια αλλα οχι αυτο που θελω για αυτο μαλλον θα μου το στηλει η δωρα,

κοπελιες φευγω σχολασα και σημερα θα τα πουμε μετα!!

στο καλο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τα οποια ειναι συγκλονιστικα!! πωπω δωρα θα στα ματιασω!! θα περασω κ εγω να δω το φορεμα..εμενα μ'αρεσει κ το ασπρο με την μαυρη κορδελα που ειναι στο εξωφυλλο!! η βαφτιση ειναι οκτωμβρη (7/10) κ ελεγα να εβαζα γοβα κλειστη σε nude..θα πηγαινε λετε,θα βρω τωρα στις εκπτωσεις?? δωρααααα εσυ εισαι η στιλιστρια,μιλααα!!!:P:p

Eγω τη βαφτισα ετσι!! να μην ξεχνιομαστε!!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εχε ομως υποψιν σου οτι 1,5 κιλο σε ενα μηνα ειναι σουπερ!! δεν πρεπει παραπανω γιατι μετα τα ξαναπαιρνεις! 1-1,5 το μηνα ειναι το ιδανικο!

δεν εχεις κ αδικο,απλα ειναι γυρω στα 12(τουλαχιστον!!) αυτα που θελω να χασω κ με πιανει αγχος!!! για πες μου τι εχει η διατροφη που σου εδωσε η διατροφολογος!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πώς κυλάει το μεσημέρι σας? εμένα μόλις κοιμήθηκε ο μικρός(αν και σε λίγο θα ξυπνήσει πάλι)

Συνειδητοποίησα πως 11 Ιουλίου θα πάω στο γιατρό και θα μας πει για τις κρεμούλες κλπ,12 Ιουλίου θα τις αρχίσει και 13 φεύγω για Ζάκυνθο.Έτσι μου έρχεται να ακυρώσω το ταξίδι Ζάκυνθο,αλλά μετά σκέφτομαι ο πατέρας μου δεν έχει δει τον μικρό ακόμα :? και μου είπαν και τις προάλλες πως λόγω οικονομικών μπορεί και να μην έρθουν τον Σεπτέμβριο στη βάφτιση!!!!:evil:

p1lpp3.pnghX5pp3.png

καλησπερα κοριτσακια

Δωρα ειναι τελειο ολο το συνολο και το μαλλι το προσκλητηριο ομως δεν το ειδα

Νικη κι εμενα αυτο το φορεμα μου αρεσει περισσοτερο οσο για το παπουτσι πολυ ωραιο αυτο που σου εδειξε η Δωρα

Μαρια εμεις γεννησαμε την ιδια μερα και βαφτιζουμε και την ιδια μερα πλακα εχει, χρονια πολλα για χθες

Αννουλα θα ξεκολλησεις το κανει αυτο ο μεταβολισμος

Κι εμεις εδω και τρεις μερες ξεκινησαμε ρυζαλευρο η δικια μου ουτε να το δει δεν θελει φρουτα μας ειπε οχι ακομα τον αλλα μηνα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλησπερα κοριτσακια

Δωρα ειναι τελειο ολο το συνολο και το μαλλι το προσκλητηριο ομως δεν το ειδα

Νικη κι εμενα αυτο το φορεμα μου αρεσει περισσοτερο οσο για το παπουτσι πολυ ωραιο αυτο που σου εδειξε η Δωρα

Μαρια εμεις γεννησαμε την ιδια μερα και βαφτιζουμε και την ιδια μερα πλακα εχει, χρονια πολλα για χθες

Αννουλα θα ξεκολλησεις το κανει αυτο ο μεταβολισμος

Κι εμεις εδω και τρεις μερες ξεκινησαμε ρυζαλευρο η δικια μου ουτε να το δει δεν θελει φρουτα μας ειπε οχι ακομα τον αλλα μηνα

πλακα κανεις??? μα τετοια συμπτωση!!! εμενα εφαγε χθες πρωτη φορα κ μονο το κουταλι δεν εφαγε,γκρινιαζε που δεν της εδωσα αλλο!! μακαρι να ειναι παντα ετσι,γιατι το γαλα της δεν το πινει παντα με ορεξη..κ εμεις φρουτα θα αργησουμε,σε 8 μερες θα ξεκινησουμε σουπα,καροτο δλδ για αρχη κ σιγα σιγα ανα 5 μερες θα προσθετουμε!! εχεις δει τπτ για την βαφτιση??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Πώς κυλάει το μεσημέρι σας? εμένα μόλις κοιμήθηκε ο μικρός(αν και σε λίγο θα ξυπνήσει πάλι)

Συνειδητοποίησα πως 11 Ιουλίου θα πάω στο γιατρό και θα μας πει για τις κρεμούλες κλπ,12 Ιουλίου θα τις αρχίσει και 13 φεύγω για Ζάκυνθο.Έτσι μου έρχεται να ακυρώσω το ταξίδι Ζάκυνθο,αλλά μετά σκέφτομαι ο πατέρας μου δεν έχει δει τον μικρό ακόμα :? και μου είπαν και τις προάλλες πως λόγω οικονομικών μπορεί και να μην έρθουν τον Σεπτέμβριο στη βάφτιση!!!!:evil:

καλως την καλιρροη!! τι αγχωνεσαι,μονο κρεμουλα δεν θα τρωτε στην αρχη??? σιγα την δυσκολια..μπαμ μπαμ την ετοιμαζεις αλλα κατα τ'αλλα μονο γαλα θα πινει ακομα!! πηγαινε ζακυνθο κ κανε μια βουτια κ για μας!!!!!:P:p:cool:

1YG7p2.png 7biOp2.png

τυχερη εισαι εμενα τιποτα εκανε γκριματσες αηδιας ειχε πολυ πλακα

για τη βαφτιση εχω δει μονο μπομπονιερες τιποτα αλλα λεω να αρχισω ομως σιγα σιγα

Καλλιρροη μου να πας κι οπως λεει και η Μαρια δεν ειναι τιποτα ολα καλα θα πανε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...