Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Α! Μαρια, χρονια πολλα για εχθες!!!

Εκανα διατροφη ενα εναμιση μηνα μετα τη γεννα, εχασα 5 αλλα μου εχουν μεινει κι'αλλα.Μετα το Πασχα προσπαθω, οχι ακριβως με διατροφη αλλα προσεχοντας. Θελω να χασω 10!! 5 της εγκυμοσυνης και αλλα 5 απο πριν που τα ειχα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πως λεγεται το μαγαζι?

η επωνυμια του φορεματος ειναι access δεν ξερω αν λεγετε και το μαγαζι ετσι αλλα μαλλον ετσι θα λεγετε!!

το site ειναι αυτο

http://www.accessfashion.gr/home.php?page=publicity&category_id=35

QNUSp3.png

4UmYp3.png

η επωνυμια του φορεματος ειναι access δεν ξερω αν λεγετε και το μαγαζι ετσι αλλα μαλλον ετσι θα λεγετε!!

το site ειναι αυτο

http://www.accessfashion.gr/home.php?page=publicity&category_id=35

δεν τα ξερω:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Α! Μαρια, χρονια πολλα για εχθες!!!

Εκανα διατροφη ενα εναμιση μηνα μετα τη γεννα, εχασα 5 αλλα μου εχουν μεινει κι'αλλα.Μετα το Πασχα προσπαθω, οχι ακριβως με διατροφη αλλα προσεχοντας. Θελω να χασω 10!! 5 της εγκυμοσυνης και αλλα 5 απο πριν που τα ειχα!!

εγω αννα μου εβαλα και ενα κιλο με ολο το αγχος για το τι θα βαλω στα βαπτισια!!!θελω να χασω ακομα 5 κιλα :P:pαλλα τωρα δεν εχω κουραγιο:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω αννουλα,να εισαι καλα!!! κ εγω προσπαθω μονη μου..τρωω το πρωι η' τοστακι η' δημητριακα, μεσημερι φαι κανονικο κ βραδυ η' γιαουρτι η' δημητριακα παλι..αλλα για να μην λεω ψεματα σαβουριαζα πολυυυ(ειχα διαβητη κυησης,οποτε ξεσπασα μετα την γεννα!) ετρωγα πολλες σοκολατες κ γαριδακια!! τωρα ομως παλευω 1 μηνα κ εχασα 1,5 κιλο:cry:

1YG7p2.png 7biOp2.png

δεν το εχω κανει γιατι φοβαμαι μην μου ερθει καμια ζαλαδα..ειμαι φαγανουλα ρε γαμωτο!! βλεπω τις αλλες κοπελες που χασανε ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης κ εγω παροτι πηρα 14 μου εμειναν τα 3 κ θελω να χασω κ αλλα 10:cry::cry: ειμαι 69!:oops::oops: λες να το δοκιμασω κ εγω αυτο με τα φρουτα?? τελικα ποια διατροφη κανεις??

Εγω ειχα παρει 20!! οπως και στις αλλες εγκυμοσυνες μου.Τα εχανα ομως παντα, λιγο αργα αλλα τα εχανα!

Τωρα αυτα τα 5 εχουν κατσικωθει στην κοιλια μου και δε μου αρεσει καθολου αυτο!! ολα εκει τα παιρνω!!

Εχω διατροφη απο διαιτολογο που ειχα κανει προπερσυ και ειχα χασει ολα οσα ηθελα! εχω τα χαρτια και οταν ειναι αυτη κανω, με ολα ζυγισμενα.

Δε νομιζω ρε συ, να πεσουμε κατω, σιγα! φρουτα ειναι, εχουν βιταμινες!

Ειναι και καλοκαιρι και ειναι ευκολο γιατι υπαρχουν πολλα.

Το απογευμα θα μου παρει ο αντρας μου διαφορα και αυριο το πρωι ξεκινω!

Διαφημίσεις

Εγω ειχα παρει 20!! οπως και στις αλλες εγκυμοσυνες μου.Τα εχανα ομως παντα, λιγο αργα αλλα τα εχανα!

Τωρα αυτα τα 5 εχουν κατσικωθει στην κοιλια μου και δε μου αρεσει καθολου αυτο!! ολα εκει τα παιρνω!!

Εχω διατροφη απο διαιτολογο που ειχα κανει προπερσυ και ειχα χασει ολα οσα ηθελα! εχω τα χαρτια και οταν ειναι αυτη κανω, με ολα ζυγισμενα.

Δε νομιζω ρε συ, να πεσουμε κατω, σιγα! φρουτα ειναι, εχουν βιταμινες!

Ειναι και καλοκαιρι και ειναι ευκολο γιατι υπαρχουν πολλα.

Το απογευμα θα μου παρει ο αντρας μου διαφορα και αυριο το πρωι ξεκινω!

Αννα μου! ποσο σε σκευτομαι τωρα που εχει καψες!! που εχεις διπλα σουυ τη θαλασσα!!! αχχχχχχχχχχχχχχχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ευχαριστω αννουλα,να εισαι καλα!!! κ εγω προσπαθω μονη μου..τρωω το πρωι η' τοστακι η' δημητριακα, μεσημερι φαι κανονικο κ βραδυ η' γιαουρτι η' δημητριακα παλι..αλλα για να μην λεω ψεματα σαβουριαζα πολυυυ(ειχα διαβητη κυησης,οποτε ξεσπασα μετα την γεννα!) ετρωγα πολλες σοκολατες κ γαριδακια!! τωρα ομως παλευω 1 μηνα κ εχασα 1,5 κιλο:cry:

Εχε ομως υποψιν σου οτι 1,5 κιλο σε ενα μηνα ειναι σουπερ!! δεν πρεπει παραπανω γιατι μετα τα ξαναπαιρνεις! 1-1,5 το μηνα ειναι το ιδανικο!

εσυ εφακη δοκιμασες καποιο?

(εντομεταξυ ο μικρος κοιμαται απο τις 1!!)

εχουμε ενα καταστημα εδω που εχει καποια κομματια αλλα οχι αυτο που θελω για αυτο μαλλον θα μου το στηλει η δωρα,

κοπελιες φευγω σχολασα και σημερα θα τα πουμε μετα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αννα μου! ποσο σε σκευτομαι τωρα που εχει καψες!! που εχεις διπλα σουυ τη θαλασσα!!! αχχχχχχχχχχχχχχχ

Αυριο το πρωι θα παω στις 8.30!! εκεινη την ωρα ειναι ονειρο!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...