Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βγηκα αποτομα γιατι εκλαιγε η μικρη για γαλα.

Τωρα την εβαλα και για υπνο....

Δωρα, ωραιο το προσκλητηριο!!

Μαρια, στην Αθηνα και δε θα βρεις αυτη την εταιρεια με τα φορεματα? αφου απο εκει συνηθως προμηθευονται ολοι.Εκτος αν επεσες στην περιπτωση που η εταιρεια ειναι μονο Θεσσαλονικη.Αλλα η Εφη που εχει το τηλεφωνο θα μπορουσε να στο δωσει να τους ρωτησεις που τα εχουν στην Αθηνα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γιατι?

γιατι δεν ειναι του στυλ μου επειρεαστηκα απο μια φιλη και το πηρα αλλα δεν νοιωθω ανετα δεν ειμαι εγω:rolleyes:

δωρα μου το βραδακι μου λες τι βρηκες για να σου στηλω τα λεφτα αυριο να κοβουμε δρομο γιατι τα βαπτισια κοντεψαν και εγω δεν θα εχω τι να βαλω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια η ζυγαρια μου εχει κολλησει στα 65!! δλδ, οχι η ζυγαρια , εγω!!:tongue::tongue:

Δεν κατεβαινει με τπτ ρε γμτ!!! οσο και αν προσπαθω, οτι και να κανω, ακομη και τα βραδια που τρωω μονο γιαουρτι σκετο τιποτα δεν γινεται!!

Μηπως εχει μπλοκαρει ο μεταβολισμος μου?? ελεγα να κανω μια αποτωξινωση για αυτον τον λογο.Λεω αυριο να φαω ολη μερα μονο φρουτα και τσαι, τιποτε αλλο! αυτο το ακουω απο πολλες οτι το κανουν για μια η δυο μερες, για να παρει μπροστα το συστημα οταν κολλαει!!:P

Διαφημίσεις

Κοριτσια η ζυγαρια μου εχει κολλησει στα 65!! δλδ, οχι η ζυγαρια , εγω!!:tongue::tongue:

Δεν κατεβαινει με τπτ ρε γμτ!!! οσο και αν προσπαθω, οτι και να κανω, ακομη και τα βραδια που τρωω μονο γιαουρτι σκετο τιποτα δεν γινεται!!

Μηπως εχει μπλοκαρει ο μεταβολισμος μου?? ελεγα να κανω μια αποτωξινωση για αυτον τον λογο.Λεω αυριο να φαω ολη μερα μονο φρουτα και τσαι, τιποτε αλλο! αυτο το ακουω απο πολλες οτι το κανουν για μια η δυο μερες, για να παρει μπροστα το συστημα οταν κολλαει!!:P

κ εμενα η ζυγαρια κολλημενηηηη!!! τα νευρα μου!! αν θα αντεξεις μονο με φρουτακια, αλλα μονο για 2 μερουλες,μην πεσεις κ κατω!! κανεις καποια διατροφη??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Βγηκα αποτομα γιατι εκλαιγε η μικρη για γαλα.

Τωρα την εβαλα και για υπνο....

Δωρα, ωραιο το προσκλητηριο!!

Μαρια, στην Αθηνα και δε θα βρεις αυτη την εταιρεια με τα φορεματα? αφου απο εκει συνηθως προμηθευονται ολοι.Εκτος αν επεσες στην περιπτωση που η εταιρεια ειναι μονο Θεσσαλονικη.Αλλα η Εφη που εχει το τηλεφωνο θα μπορουσε να στο δωσει να τους ρωτησεις που τα εχουν στην Αθηνα!

εχεις δικιο αννα μου η εδρα ειναι θεσσαλονικη αλλα υπαρχη και αθηνα,εδω ειναι τα μαγαζια

SHOWROOM

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Θέρμης

Τηλ.:2310 437710

Fax: 2310488517

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ

Ταξιαρχών 64,

Κορυδαλλός

Τηλ.:210 4953577

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μητροπόλεως 43,

Τηλ.:2310 271035

CORNERS

ΒΕΡΟΙΑ

Μ. Καρακωστή 11 & Εδέσσης

Τηλ.:23310 77400-3

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι το εχω κανει και εγω αυτο με το καρπουζι!!δουλευει δοκιμασετο!

εχεις δικιο ρε αννα πως δεν το σκεφτηκα!! εφηηη στειλε μου το τηλ της εταιρεια με τα φορεματα..απ'οτι ειδα εχει μονο θεσσαλονικη αλλα θα τους παρω κ ενα τηλ..

σου εβαλα διευθηνση και τηλ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

κ εμενα η ζυγαρια κολλημενηηηη!!! τα νευρα μου!! αν θα αντεξεις μονο με φρουτακια, αλλα μονο για 2 μερουλες,μην πεσεις κ κατω!! κανεις καποια διατροφη??

Αυτο με τα φρουτα δεν το εχω ξανακανει η αληθεια ειναι...

Γι'αυτο λεω να το κανω μονο μια μερα να δω... το εχεις κανει εσυ?? το λεει η Βικυ Χατζηβασιλειου στο σαιτ της και στα βιβλια της που εχω, και λεει οτι μας κανει καλο να το κανουμε ποτε ποτε.Εντωμεταξυ εχθες που ειχα παει στην αισθητικο μου, το συζηταγαν εκει δυο γυναικες και ελεγαν οτι σε ξεμπλοκαρει οταν κολλαει η ζυγαρια.Εσυ θελεις να χασεις?

εχεις δικιο αννα μου η εδρα ειναι θεσσαλονικη αλλα υπαρχη και αθηνα,εδω ειναι τα μαγαζια

SHOWROOM

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ

Ταξιαρχών 64,

Κορυδαλλός

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μητροπόλεως 43,

CORNERS

ΒΕΡΟΙΑ

εφηηηηη σ'ευχαριστω!!! πωπω μεγαλη χαρα μου εδωσες γιατι ειναι κ διπλα μου!!!!!! στον κορυδαλλο εννοω!! αχ τι χαρα!!!! δωρακι ποσο εχει το φορεμα που πηρες?? θελω να ξερω,να δω αν μου πουν ιδια τιμη εδω!!!!:P

1YG7p2.png 7biOp2.png

SHOWROOM

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ

Ταξιαρχών 64,

Κορυδαλλός

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μητροπόλεως 43,

CORNERS

ΒΕΡΟΙΑ

πως λεγεται το μαγαζι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εφηηηηη σ'ευχαριστω!!! πωπω μεγαλη χαρα μου εδωσες γιατι ειναι κ διπλα μου!!!!!! στον κορυδαλλο εννοω!! αχ τι χαρα!!!! δωρακι ποσο εχει το φορεμα που πηρες?? θελω να ξερω,να δω αν μου πουν ιδια τιμη εδω!!!!:P

219 ευρο το φορεμα της δωρας και 148 αυτο που μου αρεσε εμενα !!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αυτο με τα φρουτα δεν το εχω ξανακανει η αληθεια ειναι...

Γι'αυτο λεω να το κανω μονο μια μερα να δω... το εχεις κανει εσυ?? το λεει η Βικυ Χατζηβασιλειου στο σαιτ της και στα βιβλια της που εχω, και λεει οτι μας κανει καλο να το κανουμε ποτε ποτε.Εντωμεταξυ εχθες που ειχα παει στην αισθητικο μου, το συζηταγαν εκει δυο γυναικες και ελεγαν οτι σε ξεμπλοκαρει οταν κολλαει η ζυγαρια.Εσυ θελεις να χασεις?

δεν το εχω κανει γιατι φοβαμαι μην μου ερθει καμια ζαλαδα..ειμαι φαγανουλα ρε γαμωτο!! βλεπω τις αλλες κοπελες που χασανε ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης κ εγω παροτι πηρα 14 μου εμειναν τα 3 κ θελω να χασω κ αλλα 10:cry::cry: ειμαι 69!:oops::oops: λες να το δοκιμασω κ εγω αυτο με τα φρουτα?? τελικα ποια διατροφη κανεις??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...