Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αυτο μου αρεσε πολυ

132444_350_C.jpg

αν ηταν μονοχρωμο το φορεμα θα ηταν τελειο!!

πολυ ομορφο εφακη μου....

περιμενω τη νονα του μπεμπη να ερθει να παμε να παρουμε τη λαμπαδα το μπαουλο και τα μαρτιρικα ααα και τις μπομπονιερες..

Εφη μου εσυ θα κανεις δωρακι για τα μικρα;;;

εγω θα κανω κουμπαρα, πειρατι για τα αγορακι και γοργονα για τα κοριτσακια...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε,τα μωρακια σας τι κανουν?? εμεις καλα,φαγαμε χθες κρεμουλα, 5 κουταλιτσες αλλα η μικρη ηθελε κι αλλοοοοο!!!! μετα γκρινιαζε που δεν της εδινα αλλο,ευχομαι να μου το συνεχισει ετσι..σημερα θα φαμε 10 κουταλιες!!!:D:D νικη το καινουριο φορεμα ειναι πολυ πιο ωραιο,εχεις κ φοβερο σωμα οποτε οτι κ να βαλεις δειχνει σουπερ!! δωρα το φορεμα σου ειναι ΦΟΒΕΡΟΟΟΟ!!! συγκλονιστικο,θελω κ εγω!!! αλλα ειμαι αθηνα κ δεν νομιζω να το βρω!!:cry::cry: ποπη κανε υπομονη κοριτσακι μου,εχεις δικιο σε ολα αλλα τι να κανουμε,δυστυχως μονο υπομονη!! εφη ειδα φωτο του μικρου που κραταει το μπιμπερο του,δεν υπαρχει αυτο το ανδρακι!!!:P

1YG7p2.png 7biOp2.png

πολυ ομορφο εφακη μου....

περιμενω τη νονα του μπεμπη να ερθει να παμε να παρουμε τη λαμπαδα το μπαουλο και τα μαρτιρικα ααα και τις μπομπονιερες..

Εφη μου εσυ θα κανεις δωρακι για τα μικρα;;;

εγω θα κανω κουμπαρα, πειρατι για τα αγορακι και γοργονα για τα κοριτσακια...

εγω απλα θα δωσω μαλλοου στα παιδια που θα ειναι σε ενα χαρτινο κουτακι που θα εχει στρουμφακι απεξω μονο αυτο!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε,τα μωρακια σας τι κανουν?? εμεις καλα,φαγαμε χθες κρεμουλα, 5 κουταλιτσες αλλα η μικρη ηθελε κι αλλοοοοο!!!! μετα γκρινιαζε που δεν της εδινα αλλο,ευχομαι να μου το συνεχισει ετσι..σημερα θα φαμε 10 κουταλιες!!!:D:D νικη το καινουριο φορεμα ειναι πολυ πιο ωραιο,εχεις κ φοβερο σωμα οποτε οτι κ να βαλεις δειχνει σουπερ!! δωρα το φορεμα σου ειναι ΦΟΒΕΡΟΟΟΟ!!! συγκλονιστικο,θελω κ εγω!!! αλλα ειμαι αθηνα κ δεν νομιζω να το βρω!!:cry::cry: ποπη κανε υπομονη κοριτσακι μου,εχεις δικιο σε ολα αλλα τι να κανουμε,δυστυχως μονο υπομονη!! εφη ειδα φωτο του μικρου που κραταει το μπιμπερο του,δεν υπαρχει αυτο το ανδρακι!!!:P

γεια σου μαρια μου!!ειδες το μικρο μου μεγαλωσε:P:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κορίτσια αυριο γεννάει και η 1η μου ξαδερφη απο Φλωρινα. Ειμαι πολυ συγκινημενη γιατι ηταν 5χρονια παντρεμενη κ δεν εμενε εγκυος... αλλα τωρα αυριο θα εχει τον μπέμπη της!!!!!!!! Εκλεισε καισαρικη προγραμματισμένα γιατι φοβαται τον φτ... Αχ και να μπορουσα εγω να ειχα γεννησει φυσιολογικα.... αχ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια αυριο γεννάει και η 1η μου ξαδερφη απο Φλωρινα. Ειμαι πολυ συγκινημενη γιατι ηταν 5χρονια παντρεμενη κ δεν εμενε εγκυος... αλλα τωρα αυριο θα εχει τον μπέμπη της!!!!!!!! Εκλεισε καισαρικη προγραμματισμένα γιατι φοβαται τον φτ... Αχ και να μπορουσα εγω να ειχα γεννησει φυσιολογικα.... αχ!

ατε με το καλο δωρα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μπραβο!! της αρεσε!!!!

ρε κοριτσια εμενα που μου ειπε μισο μηλο και μισο αχλαδι μολις ξεκινησουμε το δινω ολο αν το φαει? δεν μου ειπε κουταλιες συγκεκριμενες!

αχχχχ με το καλο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουφφφφφφ σπαστικα σημερα,το μωρο ηταν στην πεθερα μου γιατι η μαμα μου ειχε δουλεια και μου μπερδεψαν τα γευματα του μικρου τον ταιζαν πιο νωρις και μου χαλασαν το προγραμμα:evil::evil::evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αυριο θα παμε με την νονα μας να δουμε τα βαπτιστικα... εχω δει αρκετα πραγματα στο ιντερνετ κ ελπιαω να τα βρω.

Προσκλητηριο λεω αυτο εδω...

BF138_600X480_baptisis_INT.jpg

ωραιο ειναι δωρα μου!!ατε με το καλο να αρχισετε τα ψωνια!!εγω τα εχω ολα ετοιμα εκτος απο το τι θα φορεσω εγω!!χαχχαχ:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωραιο ειναι δωρα μου!!ατε με το καλο να αρχισετε τα ψωνια!!εγω τα εχω ολα ετοιμα εκτος απο το τι θα φορεσω εγω!!χαχχαχ:tongue::tongue:

δεν ειχες παρει φορεμα? ετσι θυμομουν!

πολυ ωραιο το προσκλητηριο δωρα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εφη εσυ θα φορεσεις οτι πώ εγω!!!!! χα χα χα !!!! Βασικά οτι....βρω εγω!!!! χα χα χα χα !!!!

χαχχα μαλλον!!με βλεπω την παρασκευη πριν τα βαπτισια να ψαχνομαι ακομα!!!!

κλασσικο για εμενα αυτο να φανταστεις οτι χαλασαμε το νυφικο 3 μερες πριν τον γαμο γιατι με επιασε αλεργια απο την δαντελα και μου την εντυσε ολη απο κατω:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...