Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποτε δεν ειναι ετοιμα τα μωρα να μαθουν κατι καινουργιο:rolleyes::rolleyes:σιγα σιγα ομως μαθαινουν!!:tongue::tongue:

οντως! και αυτο το θεμα για το αν λιωνει το μηλο το εχω και εγω! ευτυχως στο σπιτι εχω μπλεντερ και τα κανει ολα αλοιφη. εδω η μαμα μου εχει μουλτι και το μηλο και το λιωνει!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μπραβο Αναστασια μου !Ολα καλα λοιπον...

Ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω με την φρουτοκρεμα, δεν ξεκινησα μονη μου, απλα ψαχνω να βρω τροπο να τον κανω να την φαει...

Νικη μου ωραιο κ αυτο το φορεμα..Εγω παντως θα φορουσα μαυρα παπουτσια..

Εφη μου νωριτερα ξεκινω για να μην εχω γκρινιες κ λοιπα αλλα τιποτα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω με την φρουτοκρεμα, δεν ξεκινησα μονη μου, απλα ψαχνω να βρω τροπο να τον κανω να την φαει...

δυσκολος ο μπεμπης ε?? ουφ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τελειο !!Συμφωνω με αυτο το παπουτσι...

Αναστασια μου εχω μουλτι και νομιζω οτι παραμενουν κατι κομματακια..Και το αλλο της μπραουν εχω το ιδιο κανει..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Γεια σου Καλλιρροη μου.Μπορεις να πας να δεις εχει πολλα εκπαιδευτικα στην fisher price αναλογα με την ηλικια κ τα χρηματα που διαθετεις...

Ποπακι μου γλυκο πες τα σε εμας..Σε καταλαβαινουμε ειναι δυσκολη η κλεισουρα τι να γινει?Ολα μαζι σας πεσανε..Με το καλο να τα ξεπερασετε ολα...

Δωρα εισαι μεγαλη ε??Τα βρηκες ολα ρε θηριο ?Αντε τωρα σε βλεπω να αλλαζεις επαγγελμα..στυλιστρια θα γινεις..χιχι!

xa xa xa!!! Λες ε??

κοριτσια αλλαξα το φορεμα μου και πηρα αυτο... ακουω ιδεες για παπουτσια. εκτος μαυρα ε....img0777kx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Εμενα Νικη δεν θα μου αρεσε να βαλεις παπουτσι στα χρωματα του φορεματος.... θα μου αρεσε μια φουξια γοβα που ειναι στην ιδια ομαδα χρωματος με το τυρκουαζ που εχει το φορεμα!! Που μου αρεσει πιο πολυ καλα εκανες κ το αλλαξες!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

xa xa xa!!! Λες ε??

Εμενα Νικη δεν θα μου αρεσε να βαλεις παπουτσι στα χρωματα του φορεματος.... θα μου αρεσε μια φουξια γοβα που ειναι στην ιδια ομαδα χρωματος με το τυρκουαζ που εχει το φορεμα!! Που μου αρεσει πιο πολυ καλα εκανες κ το αλλαξες!

καλος την στυληστρια μας!!:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Σοφάκι μου τι κανεις? Προσπαθεις με τις κρέμες ε??? Αυτα τα κλασικα μουλτι δεν κανουν να ξερεις... χρειαζεται μπλεντερ...

Αναστασία μου ευτυχως δεν ειδες ξανα αιμα ε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να κάνω μια ερώτηση επειδή απόψε ή αύριο πρωι θα πάω jumbo...και για αλλαγή δεν θα πάω για τον δικό μου μικρό...

Έχω να πάω σε κάτι γενέθλια την Κυριακή ενός παιδιού συγγενή.Χρονίζει το παιδί τους το μικρό.

Ρούχα λέω να μην πάρω γιατί έχουν πολλά από το πρώτο τους,οπότε λέω να πάρω παιχνίδι. Τι λέτε? Τι να πάρω?

εγω θα σου ελεγα να παρεις κατι της fisher price ή της playscool καπως ετσι λέγετε νομιζω... ειδα πού ωραια παιχνιδια εγω που δεν στοιχιζαν πολύ 20 ευρω και ηταν με κατι μπαλιτσες νομιζω.

τελειο αυτο ειναι πιο ωραιο απο το προηγουμενο!!!να ρωτησουμε την στυλιστρια για τα παπουτσια!!

δωρακι????

εε πιο ωραιο ειναι ναι!!!

νικη μου πολυ ομορφο και αυτο!

σε ευχαριστω....

πού ωραιο εφη μου καλοκαιρινο....

τετοια εποχη δενμου κολαει το μαυρο Σοφη μου

,,,

xa xa xa!!! Λες ε??

ναι καλα εκανα:tongue:... ειχα δει ενα παπουτσι που ειναι φουξια με λίγο γαλάζιο και μου αρεσε πολύ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Σοφάκι μου τι κανεις? Προσπαθεις με τις κρέμες ε??? Αυτα τα κλασικα μουλτι δεν κανουν να ξερεις... χρειαζεται μπλεντερ...

Αναστασία μου ευτυχως δεν ειδες ξανα αιμα ε?

οχι ευτυχως δεν ειδα δωρακι μου!

και εγω ετσι λεω μονο με μπλεντερ θα λιωσουν!

μπορει να βγω αποτομα! κοιμαται απο τις 1 γκρινιαξε και τον ξανακοιμησα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπορεις να δωσεις ετοιμη ή καμια μπανανα που λιωνει πιο καλα?εχω ακουση να βαζουν και λιγο νερο στο μπλεντερακι για να αλεθει καλητερα τα φρουτα.

Αυτο ακριβως εκανα εγω με τα φρουτα.

Παντως αν στην αρχη δινεις ετοιμη, μετα δυσκολα να φαει τα φρουτα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...