Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε καμια περιπτωση δεν εισαι υπερβολική.. ολες ετσι αισθανομασταν την πρωτη φορα.. και ποναει και η 2η και η 3η.. και ολες οι προσπαθειες ειναι ζορικες.. αλλα εσυ νιωθω οτι το εχεις καταδικασει.. το οτι απετυχες μια φορα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξανασυμβει αλλα δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα πετυχει ποτε! Θα πετυχει και για αυτο προσπαθεις! Ουτε τον εαυτό σου προετοιμαζεις οπως λες αμα προκαταβολικα θεωρεις οτι θα ξαναποτυχεις .. κ εγω τα εχω πει αυτα στον εαυτο μου και πουθενά δεν με βοήθησαν.. ενα βημα τη φορα θα σκέφτεσαι καθε φορα, μην τρεχει το μυαλο σου μακρια.. και καλα εκανες αν δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης... Οταν νιώσεις ετοιμη θα βρεις αυτον που θα κουμπωσει στην ψυχή σου..ειναι το καλυτερο δωρο που μπορούμε να μας κανουμε θεωρω.. 

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου!! μπηκα στα πεταχτα απο το σπιτι του γειτονα..σας διαβασα πολυ γρηγορα βλεπω μιλατε για τα φοερεματα κ βαφτισεις!! σουπερ σας ζηλευω μακαρι κ εγω να ειχα να σκεφτομουν τετοια ευχαριστα γεγονοτα!!!!!!

δωρακι μου δεν ειδα την φωτο σας αλλα ειδα το φορεμα κ τα παππουτσια κ ειναι θεικα καλα με το φορεμα απο τηνη αρχη ειχα ξετρελαθει!!! αχ ποτε θα ερθει κ η δικια μου σειρα να ψαχνομαι για φορεματακια???:rolleyes::rolleyes:

εφακη μου πως ειστε εσεις ?? ο μικρος τρωει??

η μπομπου μου σημερα εφαγε καλυτερα !!ειμαστε καλα αλλα μου την εχει δωσει που μεγαλωνει κ κανει συνεχεια καινουργια πραγματα κ δεν ειναι κοντα μας ο μπαμπας της ...μεγαλωνει κ αυτοι οι μηνες της ζωης της δεν θα ξαναγυρισουν...κ δεν την χαιρεται...δεν τα φανταζομουν ετσι να ζουμε ....:|:-|:|

τελοσπαντων....μη σας πρηζω με την γκρινια μου....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου!! μπηκα στα πεταχτα απο το σπιτι του γειτονα..σας διαβασα πολυ γρηγορα βλεπω μιλατε για τα φοερεματα κ βαφτισεις!! σουπερ σας ζηλευω μακαρι κ εγω να ειχα να σκεφτομουν τετοια ευχαριστα γεγονοτα!!!!!!

δωρακι μου δεν ειδα την φωτο σας αλλα ειδα το φορεμα κ τα παππουτσια κ ειναι θεικα καλα με το φορεμα απο τηνη αρχη ειχα ξετρελαθει!!! αχ ποτε θα ερθει κ η δικια μου σειρα να ψαχνομαι για φορεματακια???:rolleyes::rolleyes:

εφακη μου πως ειστε εσεις ?? ο μικρος τρωει??

η μπομπου μου σημερα εφαγε καλυτερα !!ειμαστε καλα αλλα μου την εχει δωσει που μεγαλωνει κ κανει συνεχεια καινουργια πραγματα κ δεν ειναι κοντα μας ο μπαμπας της ...μεγαλωνει κ αυτοι οι μηνες της ζωης της δεν θα ξαναγυρισουν...κ δεν την χαιρεται...δεν τα φανταζομουν ετσι να ζουμε ....:|:-|:|

τελοσπαντων....μη σας πρηζω με την γκρινια μου....

γεια σου ποπη μου!!τι να κανει και αυτος το θελει να ειναι μακρυα σας?/καποια στιγμη η καταστασεις μας αναγκαζουν να κανουμε πραγματα που δεν τα θελουμε!!μακαρι να περασει γρηγορα αυτη η περιοδος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου ποπη μου!!τι να κανει και αυτος το θελει να ειναι μακρυα σας?/καποια στιγμη η καταστασεις μας αναγκαζουν να κανουμε πραγματα που δεν τα θελουμε!!μακαρι να περασει γρηγορα αυτη η περιοδος!!

γεια σου εφακη μου!! το ξερω μωρε συνεχεια τηλ με παιρνει κ ρωταει για την μικρη τι κανει θελει να μαθαινει τα παντα,,,αλλα με εχει πιασει κ λιγο εγωισμος μου το ξερω δεν ειναι σωστο να σκεφτομαι ετσι αλλα δεν αντεχω αλλο ετσι 3ο καλοκαιρι που ειμαστε ετσι ..ολο με νοσοκομεια κ στεναχωριες θελω κ εγω να καλοπερασω καποια στιγμη με την οικογενεια μου...δλδ εγω τι χρωσταω να περναω ετσι τοσο δυσκολα?? κ αυτο με το να με στειλει αναγκαστικα στο χωριο δλδ εμενα δεν με ρωτανε τι θελω κ τι οχι??? απο τοτε που γεννησα με μια βαλιτσα στο χερι ειμαι...

B4Itp2.png

γεια σου εφακη μου!! το ξερω μωρε συνεχεια τηλ με παιρνει κ ρωταει για την μικρη τι κανει θελει να μαθαινει τα παντα,,,αλλα με εχει πιασει κ λιγο εγωισμος μου το ξερω δεν ειναι σωστο να σκεφτομαι ετσι αλλα δεν αντεχω αλλο ετσι 3ο καλοκαιρι που ειμαστε ετσι ..ολο με νοσοκομεια κ στεναχωριες θελω κ εγω να καλοπερασω καποια στιγμη με την οικογενεια μου...δλδ εγω τι χρωσταω να περναω ετσι τοσο δυσκολα?? κ αυτο με το να με στειλει αναγκαστικα στο χωριο δλδ εμενα δεν με ρωτανε τι θελω κ τι οχι??? απο τοτε που γεννησα με μια βαλιτσα στο χερι ειμαι...

Δικιο εχεις ποπη μου αλλα σε εστειλε για να μην εισαι μονη σου και για να εχεις βοηθεια απο τουσ δικους σου!!λες αυτος να καλοπαιρνα ολη μερα στα νοσοκομεια κανε λιγη υπομονη και μακαρη να ειναι το τελευταιο καλοκαιρι που γινετε αυτο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ασε που εχω να παω θαλασσα 2 χρονια,,ουτε γρια να ημουν...τωρα φετος ειναι το 3ο καλοκαιρι που απ'οτι φαινεται παλι δεν θα παμε θαλασσα...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ασε που εχω να παω θαλασσα 2 χρονια,,ουτε γρια να ημουν...τωρα φετος ειναι το 3ο καλοκαιρι που απ'οτι φαινεται παλι δεν θα παμε θαλασσα...:rolleyes::rolleyes:

θα πατε καλε μην τα βλεπεις ολα μαυρα ακομα ιουνιο εχουμε μπορει να αλλαξουν τα πραγματα,ο πεθερος πως ειναι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δικιο εχεις ποπη μου αλλα σε εστειλε για να μην εισαι μονη σου και για να εχεις βοηθεια απο τουσ δικους σου!!λες αυτος να καλοπαιρνα ολη μερα στα νοσοκομεια κανε λιγη υπομονη και μακαρη να ειναι το τελευταιο καλοκαιρι που γινετε αυτο!!

υπομονη πριν υπομονη τωρα αυτη η λεξη δεν λεει να φυγει απο την ζωη μας...θελω κ εγω να τα πω καπου να ξεσπασω γιατι δεν θελω να φορτωνω κ τον σαββα με τους δικους μου εγωισμους...αλλα καποια στιγμη πρεπει να κοιταξω κ τον εαυτο μου..θελω να καλοπερασω κ εγω...δυσκολη εγκυμοσυνη 7 μηνες στο κρεβατι κ τωρα μας εχει βρει αυτο...τι να πω εχω πολλα μεσα μου μαζεμενα κ πνιγομαι...

B4Itp2.png

θα πατε καλε μην τα βλεπεις ολα μαυρα ακομα ιουνιο εχουμε μπορει να αλλαξουν τα πραγματα,ο πεθερος πως ειναι?

σταθερα τα ιδια μεσα στο νοσοκομειο με το οξυγονο δεν μπορει να αναπνευσει χωρις την μασκα....

οκ εφακη μου καλο διαλειμμα ...σορυ που σας επρηξα,,παω κ εγω απεναντι σπιτι μας...φιλακια

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Πόπη μου εδώ είμαστε να ξεσπάσεις να τα πεις κάπου :)

Υπομονή πράγματι πόσο να κάνει κάποιος,αλλά είναι οι καταστάσεις τέτοιες.....

Προσπάθησε να χαίρεσαι το μπουμπούκι που έχεις δίπλα σου :)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Να κάνω μια ερώτηση επειδή απόψε ή αύριο πρωι θα πάω jumbo...και για αλλαγή δεν θα πάω για τον δικό μου μικρό...

Έχω να πάω σε κάτι γενέθλια την Κυριακή ενός παιδιού συγγενή.Χρονίζει το παιδί τους το μικρό.

Ρούχα λέω να μην πάρω γιατί έχουν πολλά από το πρώτο τους,οπότε λέω να πάρω παιχνίδι. Τι λέτε? Τι να πάρω?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Να κάνω μια ερώτηση επειδή απόψε ή αύριο πρωι θα πάω jumbo...και για αλλαγή δεν θα πάω για τον δικό μου μικρό...

Έχω να πάω σε κάτι γενέθλια την Κυριακή ενός παιδιού συγγενή.Χρονίζει το παιδί τους το μικρό.

Ρούχα λέω να μην πάρω γιατί έχουν πολλά από το πρώτο τους,οπότε λέω να πάρω παιχνίδι. Τι λέτε? Τι να πάρω?

Γεια σου Καλλιρροη μου.Μπορεις να πας να δεις εχει πολλα εκπαιδευτικα στην fisher price αναλογα με την ηλικια κ τα χρηματα που διαθετεις...

Ποπακι μου γλυκο πες τα σε εμας..Σε καταλαβαινουμε ειναι δυσκολη η κλεισουρα τι να γινει?Ολα μαζι σας πεσανε..Με το καλο να τα ξεπερασετε ολα...

Δωρα εισαι μεγαλη ε??Τα βρηκες ολα ρε θηριο ?Αντε τωρα σε βλεπω να αλλαζεις επαγγελμα..στυλιστρια θα γινεις..χιχι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

σταθερα τα ιδια μεσα στο νοσοκομειο με το οξυγονο δεν μπορει να αναπνευσει χωρις την μασκα....

οκ εφακη μου καλο διαλειμμα ...σορυ που σας επρηξα,,παω κ εγω απεναντι σπιτι μας...φιλακια

δεν μας επρηξες καλε για αυτο ειμαστε εδω!!

Γεια σου Καλλιρροη μου.Μπορεις να πας να δεις εχει πολλα εκπαιδευτικα στην fisher price αναλογα με την ηλικια κ τα χρηματα που διαθετεις...

Ποπακι μου γλυκο πες τα σε εμας..Σε καταλαβαινουμε ειναι δυσκολη η κλεισουρα τι να γινει?Ολα μαζι σας πεσανε..Με το καλο να τα ξεπερασετε ολα...

Δωρα εισαι μεγαλη ε??Τα βρηκες ολα ρε θηριο ?Αντε τωρα σε βλεπω να αλλαζεις επαγγελμα..στυλιστρια θα γινεις..χιχι!

γεια σου σοφια!!εφαγε φρουτα σημερα ο μικρος?

ναι η δωρα θα ειναι η στυλιστρια μου για τα βαπτισια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Εφη μου!Βρηκες τον ανθρωπο σου ε?Τελεια!

Σημερα λιγο καλυτερα..Καταλαβα οτι δεν μπορει να καταπιει γιατι το μηλο δεν διαλυεται εντελως κ μενουν κατι μικρα μικρα κομματακια οσο κ να το αλεθω...Το βαζει στο στομα περνει τα ζουμια κ βγαζει εξω τα κομματακια..Μηπως να του δωσω την ετοιμη μπας κ φαει?Το σκεφτομαι ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...