Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Του ειπα εξαρχης του γιατρου, οτι θελω να εχω πολυ καλο ενδομητριο για να τις βαλω τις συγκεκριμενες βλαστοκυστες. Επειδη ειναι κ οι δυο αριστες κι εφοσον δεν εχω σκοπο να κανω αλλες ωοληψιες κτλ, δεν θελω σε καμια περιπτωση να τις χαραμισω. Συμφωνησε και μου ειπε πως ουτε εκεινος θα με αφησει να τις βαλω με μετριο ενδομητριο γιατι στοχευει να πιασω παλι με την πρωτη. Οπότε θελω να ειμαι σιγουρη οτι το ενδομητριο θα ειναι το καλυτερο δυνατο...

Σιγα μην αφησω τους αλλους να αποφασιζουν για μενα!! Μου λενε τη γνωμη τους.. και ως εκει!😂😂

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα το να σε βάλει με μέτριο ενδομήτριο!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι θελω μωρε!τα "φτερουγισματα" που νιωθετε, θα μπορουσατε να τα πειτε και καπως σαν τραβηγματακια ενος δευτερολεπτου?μπα εεε!

δεν ξερω τασπα μου!!εγω αρχισα να νοιωθω κατι περιερα αλλα περιμενω να μου δωσει σημα να σιγουρευτω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω τασπα μου!!εγω αρχισα να νοιωθω κατι περιερα αλλα περιμενω να μου δωσει σημα να σιγουρευτω!!!

τι νιωθεις?θελεις να πεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

περιεργο ειναι πως να το εξηγησω σαν κατι να με γαργαλα!!δεν ξερω ομως ακομα με σιγουρια αν ειναι το εντερο ή το μωρακι!!!

γαργαλητο και εσυ λοιπον!!μαλιστα!εε το μωρακι λεω οτι ειναι..αμα πας στο γιατρο, πες του τι νιωθεις!φανταζομαι θα μπορεσει να σου πει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

γαργαλητο και εσυ λοιπον!!μαλιστα!εε το μωρακι λεω οτι ειναι..αμα πας στο γιατρο, πες του τι νιωθεις!φανταζομαι θα μπορεσει να σου πει..

ο γιατρος να μου πει??το ρωτησα ποτε νοιωθουμε το παιδι και μου ειπε μετα την 20 εβδομαδα!!!:shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ο γιατρος να μου πει??το ρωτησα ποτε νοιωθουμε το παιδι και μου ειπε μετα την 20 εβδομαδα!!!:shock::shock:

και εμενα ετσι μου ειπε! τοσο αργα ρε γμτ...???

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εμενα ετσι μου ειπε! τοσο αργα ρε γμτ...???

τι να πω ??εγω αρχισα κατι να νοιωθω αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα αν ειναι το παιδι,υπομονη ομως θα μας ερει και η κλοτσια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αν θα το νιωσουμε την 20η, η κλωτσια ποτε πρεπει να ερθει?:shock:

Τεσπα..Σας αφηνω..Παω σπιτακι να κανω μπανιο και να πεσω για υπνο!Θα μπω το απογευμα να δω και νεα απο τη Φουυυσκα!!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Αν θα το νιωσουμε την 20η, η κλωτσια ποτε πρεπει να ερθει?:shock:

Τεσπα..Σας αφηνω..Παω σπιτακι να κανω μπανιο και να πεσω για υπνο!Θα μπω το απογευμα να δω και νεα απο τη Φουυυσκα!!:P

στο καλο ,καλη ξεκουραση!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κορίτσια νομίζω ότι όταν είναι να νιώσετε το μωράκι σας θα το καταλάβετε... δεν μπορεί να μην το καταλάβετε δηλαδη... εγώ ήμουν σίγουρη από την πρώτη φορά που ένιωσα κάτι ότι είναι το μωράκι μου.. δηλαδή μπορούσα να ξεχωρήσω αν είναι το μωρό ή έντερο.. και να σας πω ότι εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες τα ένιωσα γύρω στην 16... άρα το 20 εβδομάδες που λένε οι γιατροι δεν ευσταθεί για όλες.. δηλαδή εγώ τώρα ειμαι μεσα της 18 και το νιώθω κάθε μέρα και είμαι σίγουρη ποτε είναι αυτό και ποτε οχι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια νομίζω ότι όταν είναι να νιώσετε το μωράκι σας θα το καταλάβετε... δεν μπορεί να μην το καταλάβετε δηλαδη... εγώ ήμουν σίγουρη από την πρώτη φορά που ένιωσα κάτι ότι είναι το μωράκι μου.. δηλαδή μπορούσα να ξεχωρήσω αν είναι το μωρό ή έντερο.. και να σας πω ότι εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες τα ένιωσα γύρω στην 16... άρα το 20 εβδομάδες που λένε οι γιατροι δεν ευσταθεί για όλες.. δηλαδή εγώ τώρα ειμαι μεσα της 18 και το νιώθω κάθε μέρα και είμαι σίγουρη ποτε είναι αυτό και ποτε οχι

εγω παλι ψιλομπερδευομαι στην πρωτη εγκυμοσυνη εγινα 22 εβδομαδων να το νοιωσω και οταν το ενοιωσα μου εδωσε δυνατη κλοτσια τωρα νοιωθω ενα γαργαλιτο και οχι καθε μερα και νομιζω πως ειναι το μωρακι αλλα δεν το δενω και κομπο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Πωπω εκατσα να διαβασω οσα λεγατε για τις προβλεψεις του φυλου και ευτυχως γελασα πολυ!!Μου φτιαξατε την διαθεση βρε κοριτσια γιατι σημερα ειμαι να σκασω...τσακωθηκα με μια ..(μην την χαρακτηρισω ) κ μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι..Ειχα τοση ταχυπαλμια που λεω εδω θα μεινω..Ας τα αφησω ομως αυτα γιατι φουντωνω χειροτερα...

Εφτασε λοιπον κ η μερα σου Δωρα ε??Τωρα θα εχετε τελειωσιε μαλλον αρα απο στιγμη σε στιγμη θα μας πεις τα ευχαριστα της μπουμπουκας ε??

Βρε κοριτσια τι παιζει ολες κορες θα κανετε??Λιγα λοιπον τα αγορακια..Και εμεις περιμενουμε ενα απο αυτα βεβαια..!

Οσο για σενα Νικη εχω στοιχηματιζω οτι θα ειναι αγορακι ..δεν ξερω θα μαθεις συντομα ε??

Παντως και εγω το θεμα με της κουνιες κ τα λοιπα αξεσουαρ του μωρου, το βλεπω περιπου σαν την Δωρα.Δεν λεω ειναι ωραια κ βολικα να σου δωσουν και αλλοι οτι εχουν απο τα δικα τους παιδια αλλα θα πρεπει καπως να τα ταιριαξεις ε??Αρα να διαλεξεις..

Και εμενα θα με εβγαζαν απο τα περιττα εξοδα αλλα μαλλον θα πρεπει να τα αγορασω ολα απο την αρχη.Κουνια-σιφινιερα-καροτσι(3 σε 1) ,μπανιερο , αποστειρωτη, ενδοεπικοινωνια , μπιμπερο , φορμακια κ.τ.λ.....

Στην αδελφη μου της ειχαν δανεισει αποστειρωτη ,θηλαστρο (αχρησιμοποιητο) ,αλλαξιερα, κ κατι αλλα αλλα τα εδωσε πισω.Ελεγε εκεινη να μου δωσει πορτ-μπεμπε κ καθισματακι αυτοκινητου αλλα σκεφτομαστε καλυτερα να εχουμε ολο το σετ μαζι...

Και πριν κατι μερες εμαθε οτι ειναι εγκυος κ αυτη αρα τι να κανω να υπολογιζω ποσο θα το χρειαστω εγω κ ποσο αυτη??Γι'αυτο λεω μαλλον θα τα αγορασουμε ολα εξ αρχης κ βλεπουμε ..δεν θα κανουμε και υπερβολες..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εγω παντως το νιωθω κανονικα απο την 18η εβδομαδα περιπου.Ειμαι σιγουρη οτι ειναι το μωρο δεν το συζητω...Ειναι κατι σαν να κανει τουκ τουκ μεσα στην κοιλια , σαν να χτυπαει ελαφρια αλλα το καταλαβαινω.Και η γιατρος που με ειχε δει οταν ημουν στην αρχη της 18ης εβδ. μου ειχε πει θα το νιωθεις απο εδω κ μπρος κ δεν θα ανησυχεις ...κ δεν θα πηγαινεις για εξτρα υπερηχους...χαχα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...