Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι φυσικά , γιατί να μετανιώνεις;! Τον Σφακιανουδη τον έχω επίσης στο πρόγραμμα. Αυτός κάνει και prp που ο γιατρός μου είναι κατά.

Οχι τίποτα. Απλα προσπαθούσαμε να κάνουμε 2 βλαστοκυστες όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε 3 και όσες δε προχωρούσαν «ήταν θέμα τύχης». Δεν ήταν ο μήνας με το καλό ωάριο. Πότε θα είναι ο μήνας με το καλό ωάριο δε ξέρω βέβαια 😂

Ε κάποια στιγμή θα βρεθεί το καλό ωάριο αυτό είναι σίγουρο . 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι, μονιμο ειναι.Εχει 1,5 εβομαδα που το εκανα..Αχχ δεν ειναι τιποτα!Εμενα μου αρεσε κιολας.Σαν να σε γδερνουν με βελονα ειναι, αλλα εκει που το εκανα εγω δεν ποναει..Πηγα στη Ναυρινου...ξερεις που;)

νομιζω καταλαβα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη! οταν αποφασισω θα μου πεις να παω! σε ποιο σημειο το εκανες? και σε ποση ωρα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζω καταλαβα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη! οταν αποφασισω θα μου πεις να παω! σε ποιο σημειο το εκανες? και σε ποση ωρα?

το εκανα κατω απο τον αυχενα στη πλατη.δες και στη φωτο..

σε 10 λεπτα το εκανε και πηρε 85 ευρω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αλοοοοοοοοοοοοοο

τωρα γυρισα γραφεια απο τα περα!!!!κουραστικα και μεσα στον ηλιο τοση ωρα στο αυτοκινιτο!!!

βουλα μου με γεια το ταττου!!εγω εχω δυο θα το σκεφτω αν θα κανω και 3:rolleyes::rolleyes:

σοφια μου σιγα σιγα που θα παει θα καταπιει!!:tongue:

δωρα μου κουκλα η μικρη αλλα και η μαμα δεν παει πισω,τελεια η φωτογραφια!!!

αναστασια μου καλοσωρισες μας ελειψες:P:p

ποπη μου τι να πω ,υπομονη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!!!

Κι εγω θελω τατοο!!!! Εχει ο αδερφος μου ενα μεγαλο στο μεσα μερος απο το μπρατσο κ λεει δεν ποναει καθολου.... Κι εγω θελω κατι με το παιδι μου. Αλλα επισης φοβαμαι!

Νίκη ειναι απο το my shoe.gr!

Εφη σου το βρηκα το φορεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α να σας πω οτι πηρα και παπούτσια σημερα για την βαφτιση.... θα σας βαλω φωτο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια γεια σας!!!

Κι εγω θελω τατοο!!!! Εχει ο αδερφος μου ενα μεγαλο στο μεσα μερος απο το μπρατσο κ λεει δεν ποναει καθολου.... Κι εγω θελω κατι με το παιδι μου. Αλλα επισης φοβαμαι!

Νίκη ειναι απο το my shoe.gr!

Εφη σου το βρηκα το φορεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α να σας πω οτι πηρα και παπούτσια σημερα για την βαφτιση.... θα σας βαλω φωτο...

Καλα βρε τσακαλι βρηκες το φορεμα της Εφης?Αντε να δουμε τωρα πρεπει να μετρησετε διαστασεις...Με το καλο ευχομαι να ειναι στα μετρα της μιας και η Εφη μας ειναι 2 μετρα κορμαρα...

Αντε καλε βαλε φωτο με τα παπουτσια..Περιμενουμε..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Να και το παπουτσι μου!!!

<a  href=http://img802.imageshack.us/img802/7295/dsc06369z.jpg' alt='dsc06369z.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

τελειο ειναι Δωρα μου!Καλοφορετο!!Τι χρωμα ειναι ?Nude?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι Σοφια μου δεν φαινεται καλα ε? Nude ειναι... Σου αρεσε σιγουρα? Σαν να εχω ενδοιασμό....

Εμενα μου αρεσει πολυ και ειναι ενα παπουτσιπου ξαναφοριεται ευκολα..Δεν ειναι πολυ αμπιγιε..Ουτως η αλλιως ειναι πρωι η βαπτιση..Το φορεμα ειναι λευκο με ροζ?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εμενα μου αρεσει πολυ και ειναι ενα παπουτσιπου ξαναφοριεται ευκολα..Δεν ειναι πολυ αμπιγιε..Ουτως η αλλιως ειναι πρωι η βαπτιση..Το φορεμα ειναι λευκο με ροζ?

Κατσε να το βγαλω κ αυτο μια φωτο...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαρία χρόνια πολλά να τα εκατοστησεις!

Σοφία κ εσυ να χαίρεσαι το μωρακι σου!!

Δώρα μ΄αρεσει πολυ ο συνδυασμός φορεματος παπουτσιου,πολυ ωραία κ τα 2!ποτε βαφτιζετε?κοντεύουν οι μέρες αν θυμάμαι καλά ε? άντε με το καλο!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Μαρία χρόνια πολλά να τα εκατοστησεις!

Σοφία κ εσυ να χαίρεσαι το μωρακι σου!!

Δώρα μ΄αρεσει πολυ ο συνδυασμός φορεματος παπουτσιου,πολυ ωραία κ τα 2!ποτε βαφτιζετε?κοντεύουν οι μέρες αν θυμάμαι καλά ε? άντε με το καλο!

2 Σεπτεμβριου εχουμε κλείσει...:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...