Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πραγματικα νομιζω συμβαινει κατα γενικη ομολογια!!!! Κι εμενα χτες στη μαμα μου κοιμηθηκε μια ωρα!!!! Κι εγω ημουν ετοιμη να βαλω στοιχημα οτι στο 20λεπτ θα ξυπνησει...:tongue::tongue:

Ε κοψε την καλυτερα!!

εμενα κοιμηθηκε μεχρι και 2,5 ωρες σερι!:shock::shock::shock: (οχι τιποτα αλλο δε θα με πιστευουν κιολας!:rolleyes:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα μπηκα απο το σπιτι τοπυ γειτονα που εχει ιντερνετ να σας πω μια καλημερα ...δεν προλαβαινω να σας διαβασω γιατι το μυαλο μου ειναι απεναντι στην μπουμπου μου την κραταει η μαμα μου...τα νεα μας ειναι οτι η μικρη με εβγαλε τελέιως εκτος προγραμματος αλλα κοιμαται παρα πολλες ωρες. απο χθες το απογευμα στις 06.30 ξαναεφαγε στις 03.30 τα ξημερωματα ...ενδοιμασεσα προσπαθησα να την ταισω αλλα με το που εκανα την κινηση να την παρω αγκαλιτσα εκλαιγε με σπαραγμο με αποτελεσμα να μην πιει ουτε 10μλ..σημερα το πρωι παλι τα ιδια δεν δεχεται με τπτ να κατσει στην αγκαλια μου..την προσπαθησα στο καροτσι να την ταισω τα ιδια με εκανε κ εκει...τι καινουργιο ειναι αυτο παλι βρε κοριτσια?? τουλαχιστον να πινε 100μλ ...δεν βαζει σταγονα στο στομα της ..αλλα εχουμε γκρινια κ κλαμμα μονο οταν ειναι να φαει...κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα!! ο πεθερος μου σταθερα καμια βελτιωση κ η γιαγια εκανε εγχειρηση κ ξυπνησε μετα απο 1,5 μερα κ ειναι στην εντατικη τωρα...κοριτσια βαρεθηκα κιολας στο χωριο αφου δεν εχω ιντερνετ...ουφ....τι να πω ρωταω τον σαββα ποτε να γυρισω κ μου λεει αγνωστο ακομα...:|:neutral:

κοριτσια αυτα τα νεα μου σας αφηνω να παω σπιτι μου!! ελπιζω να ειστε ολες μα ολες καλα!!!!!!!! σας φιλω γλυκες μου!!!!!!!!!!:-P:razz:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μπήκα λίγο να δω τι κάνετε και ξαναβγαίνω.Πάω γυναικολόγο! και μετά για καφεδάκι θα με περιμένει ο γιος μου (τι ωραία που ακούστηκε) και ο άνδρας μου.

Δώρα ένα θα πω!!! Η κορούλα σου κούκλα!!! και η φώτο επίσης πολύ ωραία!!!!!!!!!!Εξαιρετική φωτογραφία! Πού είστε?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!Πως πατε?Σας εχω χασει μωρε...

Δωρακι, η μπεμπα σου ειναι κουκλα..Καλε, νομιζω πολυ μοιαζουν τα μωρα μας, μονο που εσενα εχει πιο στρογγυλα ματια..

Αυριο γινομαστε 4 μηνων..κιολας!!

Το σκ που μας περασε πηγαμε με τους φιλους μας στο εξοχικο μας στη Χαλκιδικη και το μωρο το αφησα στη μαμα μου.Αυτο το σκ θα παμε ολοι μαζι!!

Εκανα και ενα τατου...χεχε!!!Με την ημερομηνια της κορης εννοειται..

dsci0133rr.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Το καταλαβατε το υπονοουμενο???;);)

Βλεπω που λετε και για φορεματα.Εγω εχω ενα, το ειχα βαλει μια φορα σε ενα γαμο.Σιγα μην το θυμουνται.Αυτο θα καναβαλω..Ειναι και απλο, δεν θελω να ειναι φορτωμενο...Φουξ χρωμα.Και τα παπαυτσια του γαμου μου, ειναι γκρι-σιελ..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!Πως πατε?Σας εχω χασει μωρε...

Δωρακι, η μπεμπα σου ειναι κουκλα..Καλε, νομιζω πολυ μοιαζουν τα μωρα μας, μονο που εσενα εχει πιο στρογγυλα ματια..

Αυριο γινομαστε 4 μηνων..κιολας!!

Το σκ που μας περασε πηγαμε με τους φιλους μας στο εξοχικο μας στη Χαλκιδικη και το μωρο το αφησα στη μαμα μου.Αυτο το σκ θα παμε ολοι μαζι!!

Εκανα και ενα τατου...χεχε!!!Με την ημερομηνια της κορης εννοειται..

dsci0133rr.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Το καταλαβατε το υπονοουμενο???;);)

Βλεπω που λετε και για φορεματα.Εγω εχω ενα, το ειχα βαλει μια φορα σε ενα γαμο.Σιγα μην το θυμουνται.Αυτο θα καναβαλω..Ειναι και απλο, δεν θελω να ειναι φορτωμενο...Φουξ χρωμα.Και τα παπαυτσια του γαμου μου, ειναι γκρι-σιελ..

μεγεια το τατου!!!! μονιμο εκανες? κ εγω θελω αλλα φοβαμαι:rolleyes:

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα μπηκα απο το σπιτι τοπυ γειτονα που εχει ιντερνετ να σας πω μια καλημερα ...δεν προλαβαινω να σας διαβασω γιατι το μυαλο μου ειναι απεναντι στην μπουμπου μου την κραταει η μαμα μου...τα νεα μας ειναι οτι η μικρη με εβγαλε τελέιως εκτος προγραμματος αλλα κοιμαται παρα πολλες ωρες. απο χθες το απογευμα στις 06.30 ξαναεφαγε στις 03.30 τα ξημερωματα ...ενδοιμασεσα προσπαθησα να την ταισω αλλα με το που εκανα την κινηση να την παρω αγκαλιτσα εκλαιγε με σπαραγμο με αποτελεσμα να μην πιει ουτε 10μλ..σημερα το πρωι παλι τα ιδια δεν δεχεται με τπτ να κατσει στην αγκαλια μου..την προσπαθησα στο καροτσι να την ταισω τα ιδια με εκανε κ εκει...τι καινουργιο ειναι αυτο παλι βρε κοριτσια?? τουλαχιστον να πινε 100μλ ...δεν βαζει σταγονα στο στομα της ..αλλα εχουμε γκρινια κ κλαμμα μονο οταν ειναι να φαει...κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα!! ο πεθερος μου σταθερα καμια βελτιωση κ η γιαγια εκανε εγχειρηση κ ξυπνησε μετα απο 1,5 μερα κ ειναι στην εντατικη τωρα...κοριτσια βαρεθηκα κιολας στο χωριο αφου δεν εχω ιντερνετ...ουφ....τι να πω ρωταω τον σαββα ποτε να γυρισω κ μου λεει αγνωστο ακομα...:|:neutral:

κοριτσια αυτα τα νεα μου σας αφηνω να παω σπιτι μου!! ελπιζω να ειστε ολες μα ολες καλα!!!!!!!! σας φιλω γλυκες μου!!!!!!!!!!:-P:razz:

ποπακι μου εχω χασει νεα σας!! περαστικα σας!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Νίκη μου δές λίγο τι σου βρήκα...!!!! Για το φορεμα...

964578.jpg

955579__20642559.jpg

Δωρακι μου , μου αρεσε πολύ το φουξια, το πρασινακι θα το πρωτιμουσα πιο ανοικτο, απο που τα βρήκες;;; σε ευχαριστω ε!!!

Βουλα μου δεν καταλαβα το ταττου σου ακριβως, αφου εχει γραμματα δεν εχει αριθμους....

Ποπακη μου Γεια σου, τωρα πια δεν θελει αγκαλια;; να σου πω κι εμενα ο μπουμπουκος παλια για να κοιμηθει ηθελε αγκαλια (οχι συνεχια καποιες φορες) τωρα ομως μονο που θα τον πιασεις αγκαλια γκρiνιαζει, μεγαλωνουν ποπη μου τι νομιζεις καλε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

μεγεια το τατου!!!! μονιμο εκανες? κ εγω θελω αλλα φοβαμαι:rolleyes:

ποπακι μου εχω χασει νεα σας!! περαστικα σας!!!!!!!

Ναι, μονιμο ειναι.Εχει 1,5 εβομαδα που το εκανα..Αχχ δεν ειναι τιποτα!Εμενα μου αρεσε κιολας.Σαν να σε γδερνουν με βελονα ειναι, αλλα εκει που το εκανα εγω δεν ποναει..Πηγα στη Ναυρινου...ξερεις που;)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δωρακι μου , μου αρεσε πολύ το φουξια, το πρασινακι θα το πρωτιμουσα πιο ανοικτο, απο που τα βρήκες;;; σε ευχαριστω ε!!!

Βουλα μου δεν καταλαβα το ταττου σου ακριβως, αφου εχει γραμματα δεν εχει αριθμους....

Ποπακη μου Γεια σου, τωρα πια δεν θελει αγκαλια;; να σου πω κι εμενα ο μπουμπουκος παλια για να κοιμηθει ηθελε αγκαλια (οχι συνεχια καποιες φορες) τωρα ομως μονο που θα τον πιασεις αγκαλια γκρiνιαζει, μεγαλωνουν ποπη μου τι νομιζεις καλε...

Νικη μου, ειναι αριθμοι, απλα στα λατινικα!

Επισης εχει και ενα σχεδιο με καρδιογραφημα και καλα δικο μου!Πριν τη γεννηση της και μετα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Νικη μου, ειναι αριθμοι, απλα στα λατινικα!

Επισης εχει και ενα σχεδιο με καρδιογραφημα και καλα δικο μου!Πριν τη γεννηση της και μετα..

ααα τωρα καταλαβα!!!! κι εγω θελω αλλα δεν ξερω τελικα αν θα κανω...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπερα....Καλε ποιος γιορταζει?γενεθλια μαλλον ε??Μαρια μου χρονια πολλα λοιπον κ καλα!!Να τα εκατοστησεις...

Ο μικρος επεσε πριν λιγο για το τεταρτακι που κοιμαται καθε μερα..Σας διαβαζω και τον περιμενω να ξυπνησει...

Δωρα θεα η μπουμπουκα σου..Και εσυ κουκλα!Με θεα το Ποντικονησι ε??Μπραβο σας!ε την εχω καπαρωσει την μικρη μην τυχει κ την δωσεις αλλου...

Βουλα μου ωραιο το τατου..

Ποπακι μου βαρεθηκες μακρια απο το σπιτακι σου ε?λογικο μου φαινεται..κουραγιο κ επλιζω να καλυτερεψει η κατασταση..

Σημερα εχουμε μηνογενεθλια...Ειμαστε 5 μηνων!!!Σταθερα συνεχιζω την προσπαθεια φρουτοκρεμας αλλα τιποτα..Του βαζω μηλο αχλαδι κ ενα μπισκοτακι μπας κ τον δελεασω αλλα τιποτα ρε κοριτσια δεν λεει να καταπιει...Τι αλλο να του κανω?Η γευση της ειναι υπεροχη αλλα εκεινος δεν καταπινει...

Αναστασια μου μηπως κατι κοκινο σε πειραξε?Κοψε τις ντοματουλες κ ελπιζω να δεις βελτιωση..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

χαιρεται!!!! εφη κ σοφια ευχαριστω!!!! γενεθλεια εχω...κλεινω τα 29!!!! πλησιαζουμε τα 30 κοριτσια!!!!!! πως ειστε,πως τα πατε?? νικη κ εμενα το φουξια παπουτσι μ'αρεσει πολυ!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...