Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Μάλλον δεν είναι καμία μέσα,αλλά είπα να μιλήσω γιατί πρωινη πρωινη είμαι σήμερα και όχι λόγω του μωρού!!!!!

Έχω κάτι νεύρα!:evil: δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τον αέρα (είμαστε ψηλά και ανοιχτά από πίσω εδώ στο διαμέρισμα)!!!

Νυστάζω :(:(

Σε λίγο ξεκινάει η μέρα μου με τον μικρό όμως! :D

καλημεραααααα,τοσο πολυ ε??ατε να σταματηση να ηρεμησετε και εσεις λιγο!!

καλημερα!!!

εφη ποιο καταστημα ειναι;;; δεν εχει Λευκωσια ή σε άλλη πολη;;

καλημερα νικη μου το καταστημα λεγετε Ange.δεν ξερω εαν εχει σε αλλη πολη!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια μου χρονια πολλα!:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Έφη!

Καλημέρα Νίκη!

Καλέ ποια Μαρία γιορτάζει? :confused:

Άσε βρε Έφη ο αέρας μας έχει ταράξει!!!! Είπε σήμερα θα αρχίσει να ηρεμεί(αλλά ακόμα δεν το βλέπω) :P

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Ναι εκεί μεγάλωσα!! Δεν ξέρω κ εγώ,αλλα ο άντρας μου με έχει φοβίζει κάπως κ λέει να προετοιμαστω γιατί θα αλλάξει ο μικρός κ θα ξυπνάει κλπ

Αχ εχω φιλους οικογενειακυς στη ζακυνθο!!!!!

Βρε θα κοιμαται καλυτερα εγ λεω... μην αγχωνεσαι!!!

Γεια σας και απο εμενα..κλασσικα σας διαβαζω απο το πρωι αλλα δεν προλαβαινω να γραψω μιοας και ο μικρος δεν κοιμαται σχεδον καθολου μες την ημερα...Σημερα πηγα και στην γυναικολογο για παπ τεστ, με εξετασε και ολα μια χαρα φαινονται...Την ρωτησα κιολας για αντισυλληπτικα χαπια και μου ειπε να παρω αν θελω..παιρνει καμια σας?δεν ξερω αλλα το εχω φοβο δεν ειμαστε για δευτερο παιδι αυτην την στιγμη...

Παρακολουθω τη συζητηση σας ..Καλλιρροη μου εσυ δεν ειπες για τις μπομπονιερες?Τι κολλας?Μην τις παρεις απο εκει αφου τις εχεις βρει φτηνοτερα...

Α ξεχασα να σας πω σημερα ηρθαν κ τα προσκλητηρια μας..θα σας τα δειξω καμια μερα...

Νικη μου τελειο το φορεμα σου...Συμφωνω με τα κοριτσια να βαλεις κατι εντονο σε παπουτσι...ειναι κ της μοδας!!

Εφη μου τελεια τα φορεματα που ειδες αλλα τι χαζομαρα δεν μπορουν να σου τα βρουν?

Γεωργια μου καλα να περασετε!!!Αντε οι πρωτες διακοπες οι 4 σας!!

Δωρα μου καλα περασετε κερκυρα?η μπουμπουκα καλα?

Καλα ήταν Σοφακι μου λιγο αλλαξαμε παραστασεις!! Εσεις πως περασατε???

Στο χερι σου ειναι να μην αλλαξει.Εσυ εισαι η μητερα του , εσυ ξερεις και τα 'κουμπια' του.;);)

Ε οσο για τα κουμπιά πολλές φορες βάζουν κωδικό ασφαλειας τα σκατουλια κ δεν ξερεις τι να κανεις....!!!:tongue:

Καλημέρα!!!

Μάλλον δεν είναι καμία μέσα,αλλά είπα να μιλήσω γιατί πρωινη πρωινη είμαι σήμερα και όχι λόγω του μωρού!!!!!

Έχω κάτι νεύρα!:evil: δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τον αέρα (είμαστε ψηλά και ανοιχτά από πίσω εδώ στο διαμέρισμα)!!!

Νυστάζω :(:(

Σε λίγο ξεκινάει η μέρα μου με τον μικρό όμως! :D

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε όλες σας!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

εγω εχω αγχωθει λιγο απο εχθες. ειδα αιματακι σαν τριχουλα στα κακακια του μπεμπη τα οποια ηταν πολυ νερουλα... πηρα και τον γιατρο και μου ειπε συμβαινει καμια φορα να μην ανησυχω, σως ειναι και απο κανενα αγγειο που εσπασε.. αλλα θα το παρακολουθησω:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα! ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

εγω εχω αγχωθει λιγο απο εχθες. ειδα αιματακι σαν τριχουλα στα κακακια του μπεμπη τα οποια ηταν πολυ νερουλα... πηρα και τον γιατρο και μου ειπε συμβαινει καμια φορα να μην ανησυχω, σως ειναι και απο κανενα αγγειο που εσπασε.. αλλα θα το παρακολουθησω:rolleyes:

Αχ κι εσυ αιματακι?Αμαν ρε γμτ...!!!! Τιποτα δεν θα ειναι μην ανησυχεις... Μηπως εφαγες φραουλες? Ή κατι κοκκινο??? Ετσι με ειχε ρωτησει εμενα τοτε η παιδιατρος...

Δωράκι!!!!!!!!!!!!!! τελεια η φωτό σου!!!!!!!!!! η μικρη ειναι πανεμορφη!!!!

καλε τι μαγουλακια ειναι αυτα????????????????????:P:p:p:p:p

φτουυυ φτουυυ!!

Αχ σε ευχαριστω Αναστασία μου!!! Ναι μαγουλα εχουμε απο παντα...!!!:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ κι εσυ αιματακι?Αμαν ρε γμτ...!!!! Τιποτα δεν θα ειναι μην ανησυχεις... Μηπως εφαγες φραουλες? Ή κατι κοκκινο??? Ετσι με ειχε ρωτησει εμενα τοτε η παιδιατρος...

Αχ σε ευχαριστω Αναστασία μου!!! Ναι μαγουλα εχουμε απο παντα...!!!:tongue::tongue:

και εμενα μου ειπε μπορει και απο κατι που εφαγες αλλα μου ειπε για κοκκινο.. εφαγα κερασια και πολυ ντοματα τελευταια...:rolleyes:

να την κοψω λες?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

και εμενα μου ειπε μπορει και απο κατι που εφαγες αλλα μου ειπε για κοκκινο.. εφαγα κερασια και πολυ ντοματα τελευταια...:rolleyes:

να την κοψω λες?

Θυμαμαι μου ειχε πει οτι τα κερασια,οι φραουλες και η κοκκινη πιπερια φέρνουν τετοια αποτελέσματα.... Δεν κοβεις κ την ντοματα που ξερω οτι ειναι υπουλη σε αυτα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ρε κοριτσια πως γινεται αυτα τα παιδια μας να μην κοιμουντε σπιτια μας κ μολις αλλαζουμε πειβαλλον να κοιμουντε????????

εγω ελεγα στους δικους μου δεν κοιμαται μες στη μερα κ τωρα που ηρθαμε στο χωριο κοιμαται κ μεσσημερι κ απογευμα! πανω απο ωρα!!:shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Θυμαμαι μου ειχε πει οτι τα κερασια,οι φραουλες και η κοκκινη πιπερια φέρνουν τετοια αποτελέσματα.... Δεν κοβεις κ την ντοματα που ξερω οτι ειναι υπουλη σε αυτα?

ετρωγα κ πριν ντοματα αλλα τωρα που καλοκαιριασε το παρακανα η αληθεια! θα την κοψω να δουμε...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρε κοριτσια πως γινεται αυτα τα παιδια μας να μην κοιμουντε σπιτια μας κ μολις αλλαζουμε πειβαλλον να κοιμουντε????????

εγω ελεγα στους δικους μου δεν κοιμαται μες στη μερα κ τωρα που ηρθαμε στο χωριο κοιμαται κ μεσσημερι κ απογευμα! πανω απο ωρα!!:shock:

Πραγματικα νομιζω συμβαινει κατα γενικη ομολογια!!!! Κι εμενα χτες στη μαμα μου κοιμηθηκε μια ωρα!!!! Κι εγω ημουν ετοιμη να βαλω στοιχημα οτι στο 20λεπτ θα ξυπνησει...:tongue::tongue:

ετρωγα κ πριν ντοματα αλλα τωρα που καλοκαιριασε το παρακανα η αληθεια! θα την κοψω να δουμε...

Ε κοψε την καλυτερα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...