Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννα περάσαμε πολυ ωραία! Ζεστη πολλή.... Αλλα η μπέμπα κυρια!!!! Θα σας βάλω φωτο! Οταν μπορέσω...

Πως τα καταφερες και εφτιαξες το μαλλι?? μπραβο!!

Εγω μονο να τα ξεμπερδευω ξερω οταν λουζομαι!! τιποτε αλλο!!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη μου πολυ ωραίο! Εγω θα σου ελεγα να μην πας στα κλασικα ασήμι,μπεζ αλλα να βάλεις ή πράσινη ή φούξια γοβα!!! Κ οι δυο ταιριάζουν!!!
θα συμφωνησω με την δωρα..η φουξια γοβα θα ειναι σουπερ μ'αυτο το φορεμα!!! δωρακι ποιο φορεμα πηρες εσυ?? ποια σελιδα ειναι?? φανταζομαι ειναι στα μερη σου,ξερεις αν εχει αθηνα??
Πως τα καταφερες και εφτιαξες το μαλλι?? μπραβο!!

Εγω μονο να τα ξεμπερδευω ξερω οταν λουζομαι!! τιποτε αλλο!!:tongue:

χαχαχα!!! αννα πολυ γελασα μ'αυτο που εγραψες..μια απο τα ιδια,τα λουζω τα ξεμπερδευω κ ειμαι κ πολυυυ περηφανη που καταφερα εστω κ αυτο!! με τα μαλλια δεν το εχω!!!:tongue::D:D

1YG7p2.png 7biOp2.png

θα συμφωνησω με την δωρα..η φουξια γοβα θα ειναι σουπερ μ'αυτο το φορεμα!!! δωρακι ποιο φορεμα πηρες εσυ?? ποια σελιδα ειναι?? φανταζομαι ειναι στα μερη σου,ξερεις αν εχει αθηνα??

χαχαχα!!! αννα πολυ γελασα μ'αυτο που εγραψες..μια απο τα ιδια,τα λουζω τα ξεμπερδευω κ ειμαι κ πολυυυ περηφανη που καταφερα εστω κ αυτο!! με τα μαλλια δεν το εχω!!!:tongue::D:D

Ναι, δεν το εχω με τιποτα!! η αδερφη μου ειναι για αυτα!! Εμενα μου αρεσει μονο να μου τα φτιαχνουν!!χιχι!!:P να δω πως θα φτιαχνω τα μαλλια της κορης μου αυριο....:rolleyes::rolleyes:

Νομιζω οτι η Δωρα αγορασε το φορεμα που ειναι μπροστα στο εξωφυλλο.

Πωπω! εγω δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ για τη βαφτιση! ουτε νονος ακομη!

Κοριτσια μου μου λείψατε.Τρέχω ομως πολυ για να μαζευτουμε εχω και τα πεθερικα μου στο σπίτι καταλαβαίνετε και τα μωρα οταν εχεις δουλεια το καταλαβαινουν και αναστοτωνονται κι αυτα κολαση σας λεω.

Αν δε προλαβω να ξαναμπω (γιατι αυριο το πρωι φευγουμε για 10 μερες) σας φιλω ολες και ας ελπισουμε οτι θα μπορω να μπαινω απο εκει.Θα κανω μια βουτια για ολες σας.!!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε?

Επανήλθα για λίγο!!!!

Νίκη δεν θα προτείνω χρώμα,αλλά θα προτείνω κάτι σε έντονο να βάλεις! Οι αντιθέσεις είναι πολύ της μόδας φέτος!!!!

Σήμερα στις δουλειές που σας έλεγα οτι κατέβηκα πέρασα και από ένα μαγαζί με βαπτιστικά. Όλα καλά μου φάνηκαν εκτός από τις μπομπονιέρες....1,65!!!! Ακριβά δεν είναι??? εν τω μεταξύ, σκέφτομαι πχ γίνεται να πάρω μερικά πράγματα από 1 μαγαζί και τα υπόλοιπα από άλλο? Φοβάμαι θα μου την πουν,θα με παρεξηγήσουν κλπ ...(είμαι κάπως φοβιτσιάρα σε αυτά τα θέματα χαχαχαχαχα)

Άλλη ερώτηση: αν και δεν έχουμε κρέμες ακόμα όπως έχω πει, τι γνώμη έχετε για nutricia? έχει προσφορά ο μασούτης μέχρι 21 Ιουλίου και έτσι λέω να μάθω από τώρα :)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Γεωργια μου που πατε???

Αννα ευκολο ηταν αυτο που εκανα εγω αφου παρελειψα τις πλεξούδες!

Μαρια αν μπεις στη σελίδα access.gr στο εξώφυλλο της access εχει ενα ασπρόμαυρο φόρεμα. Εγω το πήρα σε ροζ ασπρο!

Καλλιρροη ναι οντως ακριβουτσικη η μπομπονιερα....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσια!

Γεωργια μου που πατε???

Αννα ευκολο ηταν αυτο που εκανα εγω αφου παρελειψα τις πλεξούδες!

Μαρια αν μπεις στη σελίδα access.gr στο εξώφυλλο της access εχει ενα ασπρόμαυρο φόρεμα. Εγω το πήρα σε ροζ ασπρο!

Καλλιρροη ναι οντως ακριβουτσικη η μπομπονιερα....

Δωρακι μου πάμε στις στρατιωτικες κατασκηνωσεις 10 μέρες διακοπουλες και τρεχω να μαζεψω μεχρι και χαρτι υγειας πρεπει να παρουμε τα σπιτακια ειναι αδεια:rolleyes:Αλλα ας μη γκρινιαζω πρωτη φορα διακοπες οι 4 μας!!!Εσυ πωε περασες δε προλαβα να διαβασω

zxG9p3.png

owokp3.png

Κορίτσια τι κάνετε?

Επανήλθα για λίγο!!!!

Νίκη δεν θα προτείνω χρώμα,αλλά θα προτείνω κάτι σε έντονο να βάλεις! Οι αντιθέσεις είναι πολύ της μόδας φέτος!!!!

Σήμερα στις δουλειές που σας έλεγα οτι κατέβηκα πέρασα και από ένα μαγαζί με βαπτιστικά. Όλα καλά μου φάνηκαν εκτός από τις μπομπονιέρες....1,65!!!! Ακριβά δεν είναι??? εν τω μεταξύ, σκέφτομαι πχ γίνεται να πάρω μερικά πράγματα από 1 μαγαζί και τα υπόλοιπα από άλλο? Φοβάμαι θα μου την πουν,θα με παρεξηγήσουν κλπ ...(είμαι κάπως φοβιτσιάρα σε αυτά τα θέματα χαχαχαχαχα)

Άλλη ερώτηση: αν και δεν έχουμε κρέμες ακόμα όπως έχω πει, τι γνώμη έχετε για nutricia? έχει προσφορά ο μασούτης μέχρι 21 Ιουλίου και έτσι λέω να μάθω από τώρα :)

Καλλιρρόη μου πάρε ότι χρειάζεσαι κι αν εχεις καποιον να παζαρεψει χρησιμοποιησε τον οι καιροι ειναι δυσκολοι κι αυτοι ειναι οτι αρπαξουν:evil:

Η nutricia εμενα μου φανηκε σα χορτο το παιδι μου δεν εφαγε ποτε κρεμα σα μωρο ελαχιστη μετα το χρονο τις δοκιμασα ολες και του αρεσε η γιωτης και η νουνου ειναι ωραια αλλα πολυ γλυκια για μενα

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια μου τι κανεις??

Καλα να περασεις σου ευχομαι!! που ειναι οι κατασκηνωσεις αυτες?? προς το 'ματι'??

Διαφημίσεις

Ναι δηλαδή έχω βρει ίδια κ ίσως λίγο καλύτερη με 1 ευρώ!!δεν ειναι κοροϊδία Μετά??

Απλά είπα να δω μήπως τελικα καταφέρω όλα από ένα μαγαζί....τωρα μου έχουν μείνει αλλα δυο μαγαζιά....αν δεν καταφέρω κεκει τίποτα μου φαίνεται θα πάρω τα μισά απο ενα μαγαζί κ αλλα απο αλλο

p1lpp3.pnghX5pp3.png

ωραιο νικη μου αν ειμουν και εγω αδυνατη στενο φορεμα θα φορουσα!!!τι λες για ασιμι παπουτσι?

λιγο κλασικο ειναι ομως ειναι Εφη μου ειναι και καλοκαιρι ξερεις..

Νικη μου πολυ ωραίο! Εγω θα σου ελεγα να μην πας στα κλασικα ασήμι,μπεζ αλλα να βάλεις ή πράσινη ή φούξια γοβα!!! Κ οι δυο ταιριάζουν!!!

αα ωραια ιδεα:rolleyes:... η σκεφτομουνα κατι σε φουξια με λιγο γαλαζιο....

αλλα βρε κοριτσια σκεφτομαι να το αλλαξω και να παρω ενα στραμπλες με αλλα που εχει ριγες μαυρες και τιρκουαζ πολυ λεπτες τι λετε;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ναι δηλαδή έχω βρει ίδια κ ίσως λίγο καλύτερη με 1 ευρώ!!δεν ειναι κοροϊδία Μετά??

Απλά είπα να δω μήπως τελικα καταφέρω όλα από ένα μαγαζί....τωρα μου έχουν μείνει αλλα δυο μαγαζιά....αν δεν καταφέρω κεκει τίποτα μου φαίνεται θα πάρω τα μισά απο ενα μαγαζί κ αλλα απο αλλο

για τι λετε;;; για βαλτε με στο θεμα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

για τι λετε;;; για βαλτε με στο θεμα

Για μπομπονιερες λέμε...πηγα σε ενα μαγαζί κ είχε όπως θέλω(πουγκακι με μαγνητακια ζωακι) με 1.65! Δεν ειναι ακριβές? ενώ βρήκα μέσω Ίντερνετ ίδιες με 1! Και λεω δεν ειναι τελικα κοροϊδία στα μαγαζιά? αυτή σε όλα τα αλλα ήταν καλές οι τιμές... Και Μετά έλεγα πως θα προτιμούσα να τα πάρω όλα απο ενα μαγαζί(προς αποφυγή παρεξηγήσεων) αλλα με βλέπω να παίρνω απο 2-3

p1lpp3.pnghX5pp3.png

λιγο κλασικο ειναι ομως ειναι Εφη μου ειναι και καλοκαιρι ξερεις..

αα ωραια ιδεα:rolleyes:... η σκεφτομουνα κατι σε φουξια με λιγο γαλαζιο....

αλλα βρε κοριτσια σκεφτομαι να το αλλαξω και να παρω ενα στραμπλες με αλλα που εχει ριγες μαυρες και τιρκουαζ πολυ λεπτες τι λετε;;;;

Και όπως είπα για το φόρεμα σου θα προτιμούσα και εγώ σε έντονο χρώμα!! Και αν και το είτε ειναι της μόδας προτιμώ της φωτό το φόρεμα!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...