Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι δε μου έγραψε κάτι άλλο. Μόνο σίδηρο και φυλλικό μετά από φάρμακα. Μπορεί να μην ήθελε να μου μετρήσει τα άλλα γιατί πήρα φάρμακα για εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα άρα δε θα ήταν αληθή τα αποτελέσματα. Δική μου υπόθεση.

FSH την πρώτη φορά που έκανα όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες είχα 12, σε όλες τις επόμενες μετρήσεις 7 -8. Άρα είναι και θέμα κύκλου. Η τωρινή βλαστοκύστη ήταν κι αυτή poor? Άρα φυσικός κύκλος και κύκλος με φάρμακα έδωσαν ίδιο μοτίβο εμβρύων?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

η δωρα το ξετρηποσε!!αυτο που πηρε δεν παιζετε ειναι τελειο!!!

Καλε σταματα.... κοκκινιζω!!!! :tongue::tongue::tongue:

Α και μας βλέπω ολες ιδιο μαλλι να εχουμε στις βαφτισεις!!! Κι εγω κατι σε ψαροκοκκαλο θελω!!!:rolleyes::rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε σταματα.... κοκκινιζω!!!! :tongue::tongue::tongue:

Α και μας βλέπω ολες ιδιο μαλλι να εχουμε στις βαφτισεις!!! Κι εγω κατι σε ψαροκοκκαλο θελω!!!:rolleyes::rolleyes:

και ιδιο φορεμα????χαχαχα φανταζεσε!!!σοβαρα αυτο στην σελ 22 και το δικο σου ειναι τα πιο ωραια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχου δωρα μου θελω ενα σε τετοιο στυλ και εδω δεν εχω βρει!!ναι απο την σειρα spell

ειχε και σε αλλο χρωμα??αμα σου στηλω λεφτα και διατσασεις μπορεις να μου το στειλεις??αμαν ξετρελαθηκα τωρα:tongue::tongue::tongue:

Ναι ρε!!!! Αντε θα μαθω και περιφερεια,στηθος κτλ.... χα χα χα!!!! Τωρα να σε δω δεν μπορεις να κρυφτεις!!!! χα χα χα !!!! :tongue::tongue::tongue:

Κοιτα θα παω να δω αν το εχει κ σε αλλο χρωμα κ θα σου πω να δω κ τιμη κ στο στελνω!!! Αν δεν το βρω θελεις το διπλανο μηπως? Η κανενα αλλο απο την access σειρα? Παντως αν σου αρεσε το δικο μου το ειχε κ σε ασπρο μαυρο σουπρ,οπως ειναι στο εξωφυλλο της access στην σελιδα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δώρα σε πολλές σκέψεις με βάζεις με το μαλλί....λες να το κάνω τώρα στο γάμο του κουνιάδου μου έτσι και όπως το λέω στην βάφτιση?

Πω πω προβλήματα που έχω χαχαχαχαχα :D

Μήπως να τα στείλω και τα 2 (Γιατί και εγώ από βιντεάκι το είδα με γαλλική πάνω και ψαροκόκαλο κάτω) βιντεάκια στην κομμώτρια και να αφήσω εκείνη να μου κάνει έκπληξη ποιο από τα 2 θα κάνει τώρα στο γάμο? :P:p

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Ναι ρε!!!! Αντε θα μαθω και περιφερεια,στηθος κτλ.... χα χα χα!!!! Τωρα να σε δω δεν μπορεις να κρυφτεις!!!! χα χα χα !!!! :tongue::tongue::tongue:

Κοιτα θα παω να δω αν το εχει κ σε αλλο χρωμα κ θα σου πω να δω κ τιμη κ στο στελνω!!! Αν δεν το βρω θελεις το διπλανο μηπως? Η κανενα αλλο απο την access σειρα? Παντως αν σου αρεσε το δικο μου το ειχε κ σε ασπρο μαυρο σουπρ,οπως ειναι στο εξωφυλλο της access στην σελιδα!!

μαθε για αυτο στην σελ 22 και ενα σε χρωμα σιελ στην σελιδα 26 αλλα μονο η πλατη φαινετα και δενξερω πως ειναι πρωστα,το δικο σου μου φανηκε λιγο κοντο για το υψος μου τι λες??το θελω στενο απο πανω και να ανοιγει απο κατω να καληψω την περιφερεια μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

μαθε για αυτο στην σελ 22 και ενα σε χρωμα σιελ στην σελιδα 26 αλλα μονο η πλατη φαινετα και δενξερω πως ειναι πρωστα,το δικο σου μου φανηκε λιγο κοντο για το υψος μου τι λες??το θελω στενο απο πανω και να ανοιγει απο κατω να καληψω την περιφερεια μου!!

ναι αλλα κ αυτο που λες μαλλον κοντο το κοβω να σου ειναι ρε!

το αλλο ειναι στην σελ 25 οχι 26 ε? αυτο με την γυρισμενη πλατη....?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ναι αλλα κ αυτο που λες μαλλον κοντο το κοβω να σου ειναι ρε!

το αλλο ειναι στην σελ 25 οχι 26 ε? αυτο με την γυρισμενη πλατη....?

ναι αυτο!!λες να ειναι πολυ κοντο και το αλλο??αχου ρε και πολυ μου αρεσε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μαρία χάρηκα! Είμαι η Καλλιρρόη!!! Μια χαρά είστε 7.5 κιλά!! Φτου φτου!! Εμείς πριν λίγες μέρες που πήγαμε μας βρήκε 7.300 και 68εκ :) κοντά είμαστε όμως εγώ γέννησα 11 Φλεβάρη! Από πού είσαι? (το είπες δεν θυμάμαι...:? ) Κρέμες ρωτήσαμε τον γιατρό μας είπε θα ξεκινήσουμε από 11 Ιουλίου και μετά:)

Καλλιρόη γεια σου!Απο Κρήτη είμαι και συγκεκριμένα Σητεία. Το ύψος μας και εμας τοσο ακριβως ηταν στις 8 Ιούνη.Ωραία τον Ιούλιο δηλαδη σιγουρα θα μαθουμε να χρησιμοποιουμε το κουταλι..η καλυτερα θα προσπαθησουμε...Να χαιρομαστε ολες τα μπεμπακια μας και να τα καμαρωνουμε καθως μεγαλωνουν.

qLIep2.png

y2qkp3.png

κοριτσια πολύ χαρικα για τα φορεματα σας.... θα βγαλω μια φωτο το δικο μου θα σας το βαλω και θελω να μου πειτε τι παπουτσια θα πηγαιναν να παρω;;; χρωμα κτλ... περιμενετε λιγακι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια πολύ χαρικα για τα φορεματα σας.... θα βγαλω μια φωτο το δικο μου θα σας το βαλω και θελω να μου πειτε τι παπουτσια θα πηγαιναν να παρω;;; χρωμα κτλ... περιμενετε λιγακι

βαλε να σε δουμε νικη μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...