Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι δε μου έγραψε κάτι άλλο. Μόνο σίδηρο και φυλλικό μετά από φάρμακα. Μπορεί να μην ήθελε να μου μετρήσει τα άλλα γιατί πήρα φάρμακα για εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα άρα δε θα ήταν αληθή τα αποτελέσματα. Δική μου υπόθεση.

FSH την πρώτη φορά που έκανα όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες είχα 12, σε όλες τις επόμενες μετρήσεις 7 -8. Άρα είναι και θέμα κύκλου. Η τωρινή βλαστοκύστη ήταν κι αυτή poor? Άρα φυσικός κύκλος και κύκλος με φάρμακα έδωσαν ίδιο μοτίβο εμβρύων?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια

και σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια

Αναστασια μου χρονια πολλα εστω και καθυστερημενα

Ποπακι μου γλυκο κι εμας θα μας λειψεις πολυ ευχομαι ολα να πανε καλα τι να πω ειναι δυσκολες καταστασεις κουραγιο

Δωρακι πως περασατε

Σοφια μου θα συμφωνησω με την Αννα κι εγω ετσι ξερω οτι τα φρουτα τα δινουμε ενα ενα πρωτα ξεκιναμε με αχλαδι καθε μερα αυξανουμε κουταλιες οταν το φαει ολο βαζουμε μηλο μετα πορτοκαλι και μπανανα

Μαρια καλα κανατε κι αλλαξατε ονομα κι εγω δεν τα μπορω αυτα, πολυ ωραια ολα τα ονοματα εμενα μου αρεσει πολυ και το Ηλιαννα

Εμεις χθες αρχισαμε ρυζαλευρο αλλο δεν εφαγε καθολου κι εμας η σαλιαρα το εφαγε ειχε πολυ πλακα για να δουμε σημερα

εμεις την μπεμπα θα την φωναζουμε Μαριλια γιατι θα παρει το ονομα της μητερας μου Μαρια και ψαχνω για το δευτερο που να κολαει και και να βγανει Μαριλια για πειτε καμια ιδεα

Μελινακι μου, αυτο που ειπες εσυ κολλαει.Ηλιαννα .

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη μου, ηθελα να σου το πω και εγω αυτο.Αν γλυκαθει στην ετοιμη, που σιγουρα αυτο θα γινει δεν προκειται μετα να σου τρωει την αλλη.Η ετοιμη φρουτοκρεμα ειναι αν εχεις εξαντλησει ολα τα ορια, τα εχεις δοκιμασει ολα τα φρουτα και αν εχει βαρεθει τη σπιτικη.

Αννα μου απο εχθες περιμενα την αποψη σου, και αγω αυτό λεω, αν φαει ετοιμη δεν θα θελει πλεον σπιτικι

Δείτε εδω.... Ετσι τα εκανα μονη μου αλλα χωρις πλεξουδακια...εβαλα κ λουλούδι!

βρε θηριο πολύ ομορφη μπεξουδα, οσο απλα και να φαινεται εγω δεν θα τα εβρισκα να την κανω...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εγω κατεβηκα στην πολη σημερα, εκανα αποτριχωση ποδια και μπικινι.

Εχω φτιαξει φασολακια απο το πρωι πριν φυγω.

Δωρα, σου αρεσε η Κερκυρα?? πες μας πως περασες...

Και η δικη μου παιδιατρος εκτος απο την κρεμα ρυζαλευρο δεν δινει τιποτε αλλο τυποποιημενο.Φρεσκα φρουτα και μετα σουπες, ουτε καν τις αλλες κρεμες δεν προτεινει επειδη εχουν ζαχαρη μπολικη.Οπως και το αλατι μετα τον χρονο.

Παω να στρωσω τραπεζι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σου γλυκιά μου!!!!!!!!!!:D:D

γεια σου δωρα μου!!πως περασετε?

ειδα ενα φορεμα απο τον καταλογο που εβαλες που ηταν το φορεμα σου και ξετρελαθηκα αλλα εδω δεν εχουν καταστημα:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου δωρα μου!!πως περασετε?

ειδα ενα φορεμα απο τον καταλογο που εβαλες που ηταν το φορεμα σου και ξετρελαθηκα αλλα εδω δεν εχουν καταστημα:(:(:(

Το ειδα που το εβαλες... εγω ειχα δοκιμασει κ αυτο στην 21σελ.

Αν θες μου λες διαστασεις σωματος σου κ στο παιρνω εγω απο εδω κ στο στελνω!!!!! ;););)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αν θες μου λες διαστασεις σωματος σου κ στο παιρνω εγω απο εδω κ στο στελνω!!!!! ;););)

ναι το εβαλες??πως ηταν??θυμασαι και τιμη??σιγουρα μπορεις να το κανεις ?να σου στειλω λεφτα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Το όνομά μου είναι Μαρία. Οπότε ίσως τον άλλο μήνα αρχίσουμε κ εμεις να τρώμε...Το βάρος του μας είπε ότι είναι καλό. Στις 8 Ιουνίου που τον πήγαμε ήταν 7,5 kg.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Μαρία χάρηκα! Είμαι η Καλλιρρόη!!! Μια χαρά είστε 7.5 κιλά!! Φτου φτου!! Εμείς πριν λίγες μέρες που πήγαμε μας βρήκε 7.300 και 68εκ :) κοντά είμαστε όμως εγώ γέννησα 11 Φλεβάρη! Από πού είσαι? (το είπες δεν θυμάμαι...:? ) Κρέμες ρωτήσαμε τον γιατρό μας είπε θα ξεκινήσουμε από 11 Ιουλίου και μετά:)

Καλημερα φιλεναδες μου!!!! Πολυ μου λειψατε!!!!

Τι κάνετε? Ειδα μιλάτε για μαλλιά..... Εγω εκανα κατι πολυ απλο μονη μου στα βαφτίσια προχτες κ ηταν σουπερ! Θα σας βάλω λινκ!

Δώρα τέλειο το μαλλί σου είδα το βιντεάκι!!!!! Μ'αρέσει ο κότσος αυτός!!! (Δεν είναι κακή ιδέα να τον κάνω στη βάφτιση τον Σεπτέμβριο χιχιχι δεν σε πειράζει να στον κλέψω? :P) ...Θα τον έκανα και τώρα,αλλά νομίζω θα μείνω απλά στην απλή πλεξούδα ψαροκόκαλο ξεκινώντας όμως με γαλλική από πάνω και καταλήγοντας σε ψαροκόκαλο..

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

22 σελ ειναι αυτο που μου αρεσε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι το εβαλες??πως ηταν??θυμασαι και τιμη??σιγουρα μπορεις να το κανεις ?να σου στειλω λεφτα

Έφη τώρα είδα το φόρεμα!!! Πολύ τέλειο!!!!

Πού το ξετρύπωσες αυτό το μαγαζί?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλε ναι!!!! Τι να μπορω φυσικα και μπορω!!!! Νομιζω ειχε 179? δεν θυμαμαι ομως γιατι ειχα βαλει πολλα... Εσυ λες απο την σειρα spell αυτο στην 22 ε? Κ αυτο που εβαλα εγω ηταν πολυ ωραιο!

Δώρα τέλειο το μαλλί σου είδα το βιντεάκι!!!!! Μ'αρέσει ο κότσος αυτός!!! (Δεν είναι κακή ιδέα να τον κάνω στη βάφτιση τον Σεπτέμβριο χιχιχι δεν σε πειράζει να στον κλέψω? :P) ...Θα τον έκανα και τώρα,αλλά νομίζω θα μείνω απλά στην απλή πλεξούδα ψαροκόκαλο ξεκινώντας όμως με γαλλική από πάνω και καταλήγοντας σε ψαροκόκαλο..

Καλέ κλέψτο εννοειται!!! Εκανε θραυση παντως,απλο κ σικ!!! ;);)

22 σελ ειναι αυτο που μου αρεσε!!

;);)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

η δωρα το ξετρηποσε!!αυτο που πηρε δεν παιζετε ειναι τελειο!!!

Καλε σταματα.... κοκκινιζω!!!! :tongue::tongue::tongue:

Α και μας βλέπω ολες ιδιο μαλλι να εχουμε στις βαφτισεις!!! Κι εγω κατι σε ψαροκοκκαλο θελω!!!:rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...