Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Τι άλλα σου έγραψε; Αυτός δεν ήθελε ποιο φρέσκες εξετάσεις ; 

Οχι δε μου έγραψε κάτι άλλο. Μόνο σίδηρο και φυλλικό μετά από φάρμακα. Μπορεί να μην ήθελε να μου μετρήσει τα άλλα γιατί πήρα φάρμακα για εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα άρα δε θα ήταν αληθή τα αποτελέσματα. Δική μου υπόθεση.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εφη μου το 22 ειναι πολύ ομορφο, για την βαπτιση το θες;;;

εγω εφτιαξα 100 μλ με 5 κοφτες κουταλιες

ναι μου αρεσε πολυ απο που θα το βρω ομως??δεν εχουν καταστημα στην κυπρο!:(

να κανεις μιση δοση κριμα να την πετας!!

αυτο λεω να κανω απλα ρωταω μηπως κ πειραζει,ξερω κ εγω?? μηπως εχω ξαναφτιαξει ρυζαλευρο!!:tongue:;)

θα μαθεις καλε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμεις εκει κλεινουμε μας αρεσει πολυ το Ηλιαννα

εφη το 22 οντως ειναι πολυ ομορφο

ωραια μελινα μου!!ναι ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν ξερω αν το στελνουν εδω δεν εχουμε καταστημα:(:(και ουτε και ποσα κανει ξερω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μανούλες καλημέρα! Είμαι καινούργια στο cafe...Γέννησα στις 9 Φλεβάρη και θα ήθελα να ρωτήσω πότε σας είπε εσας ο παιδίατρος ότι θα αρχίσετε τις κρεμούλες? Σας έχει πει τίποτα για σίδηρο?

qLIep2.png

y2qkp3.png

Μανούλες καλημέρα! Είμαι καινούργια στο cafe...Γέννησα στις 9 Φλεβάρη και θα ήθελα να ρωτήσω πότε σας είπε εσας ο παιδίατρος ότι θα αρχίσετε τις κρεμούλες? Σας έχει πει τίποτα για σίδηρο?

καλος την!!το ονομα σου?εγω ειμαι η εφη!!εγω ξεκινησα απο τον 4 μηνα ριζαλευρο γιατι δεν πινει καλα το γαλα του αλλα λογικα μετα τον 5 μηνα ξεκινουν!!εμενα δεν μου ειπε τιποτα για σιδερο και ετσι δεν του δινω!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα..εγω ειμαι η μαρια κ η μπουμπου μου ειναι 5,5 μηνων!! εσυ αγορακι εχεις,καλα καταλαβα απο το τικερακι?? κρεμα εμεις ξεκιναμε σημερα,αυριο!! σιδηρο ξερω οτι δινουν στα μωρα που θηλαζουν αποκλειστικα αλλα παλι οχι ολοι οι παιδιατροι!! καλως μας ηρθες

1YG7p2.png 7biOp2.png

γεια σου και απο εμενα!!! εγω ειμαι η Νικη εχω ενα αγορακι 5 μηνων και ξεκινησαμε κρεμουλα ρυζαλευρο εχτες... εμας μας εδωσε σιδηρο και μας ειπε οτι ειναι ρουτινα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα..εγω ειμαι η μαρια κ η μπουμπου μου ειναι 5,5 μηνων!! εσυ αγορακι εχεις,καλα καταλαβα απο το τικερακι?? κρεμα εμεις ξεκιναμε σημερα,αυριο!! σιδηρο ξερω οτι δινουν στα μωρα που θηλαζουν αποκλειστικα αλλα παλι οχι ολοι οι παιδιατροι!! καλως μας ηρθες

Mariazerta Σ' ευχαριστώ πολύ. Ναι αγοράκι έχω..Θήλασα μέχρι τον δευτερο μηνα κ μετα διέκοψα λόγω δουλειάς. Στην προηγούμενη επίσκεψη στον παιδίατρο μας είπε ότι ίσως τον επόμενο μήνα μας δώσει σίδηρο.

qLIep2.png

y2qkp3.png

Το όνομά μου είναι Μαρία. Οπότε ίσως τον άλλο μήνα αρχίσουμε κ εμεις να τρώμε...Το βάρος του μας είπε ότι είναι καλό. Στις 8 Ιουνίου που τον πήγαμε ήταν 7,5 kg.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημερα φιλεναδες μου!!!! Πολυ μου λειψατε!!!!

Τι κάνετε? Ειδα μιλάτε για μαλλιά..... Εγω εκανα κατι πολυ απλο μονη μου στα βαφτίσια προχτες κ ηταν σουπερ! Θα σας βάλω λινκ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Το όνομά μου είναι Μαρία. Οπότε ίσως τον άλλο μήνα αρχίσουμε κ εμεις να τρώμε...Το βάρος του μας είπε ότι είναι καλό. Στις 8 Ιουνίου που τον πήγαμε ήταν 7,5 kg.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

ουουου!!! ειναι πολυ καλος!! ανδρακι σκετο...εμεις την προηγουμενη βδομαδα φαντασου ειμασταν 7300!!! ανδρες παιδι μου,τι να πεις!!! εφοσον πινει ξενο γιατι να παρει κ σιδηρο?? αφου αν διαβασεις συστατικα εχει μεσα σιδηρο,χωρια που τωρα με τις κρεμες παλι υπαρχει μεσα!! τι να πω,κατι θα ξερουν οι παιδιατροι!!!;)

1YG7p2.png 7biOp2.png

ουουου!!! ειναι πολυ καλος!! ανδρακι σκετο...εμεις την προηγουμενη βδομαδα φαντασου ειμασταν 7300!!! ανδρες παιδι μου,τι να πεις!!! εφοσον πινει ξενο γιατι να παρει κ σιδηρο?? αφου αν διαβασεις συστατικα εχει μεσα σιδηρο,χωρια που τωρα με τις κρεμες παλι υπαρχει μεσα!! τι να πω,κατι θα ξερουν οι παιδιατροι!!!;)

'Ανδρες...., ακριβώς όπως το είπες....Από την κούνια φαίνονται πως θα εξελιχθούν....

qLIep2.png

y2qkp3.png

τοτε εμεν εινα πολυ μικρος 7 κιλα και 65 υψος

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα!!!

κοριτσια δεν μου αρεσε που μου ειπε να του δωσω στην αρχη φρουτοκρεμα σε σκονη απλα για να συνηθισει τη φρουτοκρεμα σε σκονη, μετα πως θα τρωει πολτοποιημενο φρουτο;;; αφου η φρουτοκρεμα σε σκονη ειναι όλο ζαχαρη αρα πιο ωραια για το παιδι, σκεφτομαι απο την αρχη να του την κανω εγω....

Νικη μου, ηθελα να σου το πω και εγω αυτο.Αν γλυκαθει στην ετοιμη, που σιγουρα αυτο θα γινει δεν προκειται μετα να σου τρωει την αλλη.Η ετοιμη φρουτοκρεμα ειναι αν εχεις εξαντλησει ολα τα ορια, τα εχεις δοκιμασει ολα τα φρουτα και αν εχει βαρεθει τη σπιτικη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...